Új hozzászólás Aktív témák

  • Cunaja

    addikt

    válasz AMD Power #60996 üzenetére

    "Nekem pl hétköznap a BKK sokkal gyorsabb, kényelmesebb és sokkal olcsóbb"
    Ez tökéletes felvetés, de nem minden viszonylatban mondható el.
    Nevetségesnek tartom, hogy az esetek 95%-ban nekem 55 percembe telt BKK-val hazajutni 15km-re. Vidéki kollégáim, hamarabb hazaértek mint én.
    Amíg ment a 3-as metró, addig gyorsabb volt, de azóta kriminális. 34-évnyi BKK után, úgy döntöttem, hogy veszek egy autót és autóval járok munkába. ( Az Astrával azóta járok munkába, amióta, még rosszabb lett a BKK közlekedés, most májustól) . Autó normális tempóban, 18-22 perc. Ha dugó van és baleset is, a rekord 54-perc. A lábam és a csípőm szétment és a zsúfolt BKK-n, nem tetszik az ízületeimnek az állás. Viszont, ettől függetlenül, a sarki szupermarketbe, nem kocsival járunk.
    "sokkal olcsóbb BKK"
    Most igen, de nem fog sokáig tartani. Megfogják emelni a BKK árakat is.
    A felesleges ( pl. 550méter ) autózást, előtte 10 perc motorjáratást, elitélem én is.
    "ha szabad vagyok még a wc-re is autóval megyek" Ezt gondolom csak a poén kedvéért írtad.
    Mindenkinek a saját pénztárcája függvénye, viszont ha szennyezzük feleslegesen a környezetet, bedugítjuk a várost a szimpla, céltalan autokázással, az már közös ügy.
    Persze nem egy autó miatt fog kiszáradni a Velencei-tó. Hamarabb tönkre megy az élővilág pl, a jelenleg fejem felett, percenként repkedő helikopterektől. Szállítják a V.I.P. nézőket Mogyoródra. A rengeteg repülő, illetve a nem környezetkímélő teherszállítástól. Ide sorolhatjuk az ipart is,
    Hiába tagadják, de nem az autó a legnagyobb károsító tényező. Károsít, de inkább a városok levegőjét teszi tönkre, mint a természetet totálisan.
    Szerk.
    Aki eddig is céltalanul autókázott, azt nem érdekli az üzemanyag ára, most is menni fog. Kb. 10%-al fog csökkeni a forgalom 1-2hónapig, majd megszokják az árakat és mennek megint.
    Kolléga tökéletesen leírta!
    A cigi már 2000 ft egy pakli. és csökkent a dohányzás? Semmit sem. +1

    [ Szerkesztve ]

    A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.

Új hozzászólás Aktív témák