Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    blakey: köszi! :R

    ---
    Mutattam szülőknek a verdát és hát elsők között mondták, hogy az ülésekre valami védőhuzatot csináltassak. Mivel GLX és bőrülések, nem is tudom egyáltalán értelmezhető-e ez a kombináció. Azt gondolnám sima kárpitozásra jó/lehet(?) ülés huzatot csináltatni, bőrkárpitra kb. olyan mint üvegasztalra csipkés terítőt rakni. :DDD

    Mit gondoltok erről? Én személy szerint hajlok rá, hogy marad így ahogy van és majd inkább keresek hozzá valami jó bőrápoló szert. (arra amúgy jöhetnek tippek)

    Egyébként nem 100%-ban bőr az ülés mint ezen a képen látszik, csak a peremek. Az ülő felület mintás kiképzéssel bír, azt gondolnám ezt nem olyan könnyű elnyűni, de legalább is az én használati szokásaimmal az autó nálam töltött idejét túl fogja élni.

    Egyébként nagyon kényelmesnek gondolom, egyáltalán nem bántam meg hogy ez lett. Az ajtó könyöklő és a középső felnyitható tartó amire szintén lehet könyökölni is bőrborítású.

    (Amúgy a 9"-os konzolt is örülök hogy nem engedtem el :) A 360-as kamera a 3D körbeforgó nézettel haszontalan, viszont pl. tolatásnál tud felülnézetet mutatni és az elég korrektül működik, szépen összeférceli a képet, jól lehet látni mitől milyen messze vagy és az ívet hogy hova érkezel. Szűk helyen, pl. garázsban is látszik a faltól való távolság. Illetve nem tudom a simában van-e első kamera kép mutatás, valamint szegély/padka nézet is az oldalsó tükrökről. Nyilván amint kiismerem az autót hogy kb. milyen méretű és mihez mennyire lehet megállni ezek picit leértékelődnek, de most azért még hasznos.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák