Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz zenke #11758 üzenetére

    mert a gyári kulcs 20+ezer Ft, és előre nem akartam.
    Utólag meg közölte a biztosító, hogy új kulcs, + számla arról, hogy átprogramozták az immot- vagyis 2 kulcs + programozás

    de kaptak egy levelet, kedveset, mert így volt:

    A szakértő által készített állapotlapon is 1 db kulcs van jelölve.
    A biztosítási feltételek alapján a biztosítási fedezet a járműhöz tartozó eredeti, hiánytalan kulcsok igazolásának hiánya miatt a lopáskockázatra nem terjed ki.
    A kulcsok számát javítottuk és az A02 számú záradékot rögzítettük az Ön jelzése alapján.
    A záradék törlésére abban az esetben van lehetőség, amennyiben új kulcsot készíttet/rendel és szakszervizben megtörténik a védelmi berendezés átkódolása Ezt számlával szükséges igazolni.

    Én:
    Mivel a feltételként támasztott követelmények ára több mint 100.000Ft (kulcsok darabja 20.000Ft márkaszervizben, új vezérlő egység ára mivel nem programozható, ezt Önöknek illene tudni!), ezért kérem, hogy a szerződéskötés napjától eredően számolják újra a biztosításom árát, csökkentve a lopáskárral, és részemre új ajánlatot adjanak, illetve a különbözetet kérem jóváírni a számlán!

    Ők:
    A lopás kockázat kizárása nem jár díjcsökkenéssel.
    A szerződés törlését tudja jelen esetben írásban, aláírt nyilatkozatban kérelmezni.

    én:
    Nem lennék olyan biztos abban, hogy a fogyasztóvédelem vagy a békéltető testület előtt megállná a próbát a lenti kijelentése, miszerint előzetes jelzésem ellenére megkötötték velem a szerződést, majd utólag módosítják a feltételeket, csökkentett tartalomra vonatkozóan, és nem hajlandóak csökkentett árat kalkulálni!

    A kulcs hiányát jeleztem 1 nappal a szerződés kötési igény után, majd ismét jeleztem a kárszakértőnek, majd ismét jeleztem az alkusznak, végül önöknek, mégis kivárták, míg élesedik a szerződés, befizetem a díjat, stb.

    Javaslom gondolják át újra a felettesekkel ezt a kérdést, és adjanak a csökkentett kockázatra csökkentett ajánlatot!

    Ők:
    Tájékoztatom, hogy bejelentése a 11150189 számon került rögzítésre.
    A válasz megérkezéséig szíves türelmét kérjük!

    LOL :)

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák