Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz SyMbioTe #60995 üzenetére

    És kinek mit jelent a ló túlsó oldala?
    Ismertem olyan falusit, aki csak vasárnap a templomba vitte az asszonyt vele, amúgy egész héten meg se mozdult az autója. Ja, és azt is csak akkor, ha nem esett sem eső, sem hó. Volt is kevesebb mint 50 ezer km a 30 éves kocka Ladában.
    Aztán nekem most pl munkábajárásra van autó. Mehetnék busszal is, háztól 3 perc séta a megálló, a munkahely előtt a másik megálló. Kaphatnék rá 90% kedvezményt és így a bérlet 1420 ft lenne. De nem teszem, mert egyrészt utálok ismeretlen büdös igénytelen emberek között lenni és nem akarok 40 perccel korábban kelni reggel és 30 perccel korábban beérni a munkahelyre, felesleges. Tehát ha ezzel a szemmel nézzük nekem is felesleges az autó, plusz teher vagyok az országúton, szennyezek, parkolok stb. De kinek mi köze hozzá? :)
    Aztán volt amikor munkaeszköz volt az autó, üzemanyagot és cigit csempésztünk ukrajnából. Az is felesleges ha így nézzük, feleslegesen égettünk el napi szinten 2-300 km-nyi üzemanyagot, csak azért, hogy elmenjünk valahová, ahonnan kis idő múlva jöttünk is vissza. De kinek van hozzá köze, ki mondhatja meg hogy ki mennyit és hová közlekedjen?

    Akkor a hobbi autózást is tiltsuk be? Sőt, kiindulva magát az élményautó szót is töröljük :K

    Te bringázol, csodaszép. És másnak, aki épp autóban ül és téged kerülget, annak nem pont te vagy a forgalmi akadály, aki plusz kockázatot jelentesz az úton, és azt kívánja hogy te is inkább ülnél kocsiban és nem kellene néha plusz figyelmet fordítani rád?
    Én is bringáztam több mint 20 éven át minden nap, jeges szélben és nyári kánikulában. De teljes szívből gyűlöltem, nem jókedvemből tettem, hanem mert akkor épp azt kellett.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák