Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz Cunaja #60567 üzenetére

    Az A oszlop tényleg megszokást igényel Scross-ban. Érkeztem már úgy körforgalomhoz a kocsival, hogy elég sokáig takarta a körforgalomban haladó autót. Jobban szét kell nézni, de meg lehet ezt szerintem szokni. Amúgy az autó magasabb építése nekem összességében jobb biztonságérzetet ad, ami tetszik. (mondjuk az már kevésbé jön be, hogy a hátsó ablakok kisebbek; tolatni jó hogy van a kamera de egyelőre nem szeretek kizárólag arra hagyatkozni, igaz a képen piros vonallal jelzett 50cm-es távolság egyébként elég pontos).

    Nekem az oktatóm mindig azt mondta a közlekedés egy társasjáték, folyamatosan figyelni kell a többiek mit csinálnak, mások fejével is kell kicsit gondolkodni. Bonyolultabb többsávos körforgalmakban pl. mindig készülök arra, hogy átvágnak a sávomba.

    (Én is voltam totál kezdő és olyankor azért néha becsúszik egy-két hajmeresztő baki. :B Illetve kezdőnek sem kell lenni, elég ha ismeretlen helyen jár az ember. Nem egy egyszerű műfaj ez a vezetés azért. De tkp. hiába van 11 éve jogsim, továbbra se mondanám magam igazán tapasztalt sofőrnek. Sőt, minél többet vezetek annál kevésbé bízok magamban, és óvatosabb próbálok lenni. De ez mondjuk az élet más területén is így van. Kell egy tudás szint hogy tudd mennyire nem tudsz dolgokat. :DDD Nem követem egzakt, de olyan 50 ezer km lehet mögöttem. Valaki ezt egy év alatt levezeti. Nem kis város Szeged, de azért Budapesten szerintem bőven leizzadnék a mai napig. Külföldön sem jártam még. Ugyanakkor szerintem még a rengeteget vezetett embert is meg lehet lepni váratlan helyzetekkel. Tényleg kb. bármi előfordulhat az utakon. Nekem most a legfrissebb pl. múlt hétvégén országúton sávomban velem szembe legnagyobb természetességgel tekerő biciklis. :( Mérgelődtem rajta, de aztán mentünk a dolgunkra. Sajnos ezek részei a mindennapoknak.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák