Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz SyMbioTe #53217 üzenetére

    Akkor jöjjenek a tapasztalatok, bent a kamera.
    Maga a szerelés és a kábelek elvezetése / beszuszakolása elég könnyű, sok helyen kézzel is simán sikerült bepiszkálni burkolat alá, ahol nem, ott a spatulával egy pillanat alatt bent volt, szépen el lehet rejteni, szinte semmi nem látszik a kábelekből.

    Én hardwire kit-el kötöm be, szóval a kamerából annak a vezetéke megy balra, jobbra pedig a hátsó kamera lett elvezetve. Viszont amin meglepődtem, ha csak az a cél, hogy a felvétel automatikusan induljon, ahhoz nem szükséges a HW kit, rádugtam szivargyújtós USB-re (azt is adtak a kamera mellé, 2 usb van rajta), gyújtást ráadtam, és kapcsolt is be a kamera, indult a felvétel is.

    Képek, benne a szerelés útvonala:
    Hátsó1, 2, 3 (ami itt kilátszik, az már be lett tuszkolva a helyére), 4 (itt a maradék kábelt beszuszakoltam a kárpit alá)
    HW Kit

    A kékkel jelölt kis küszöböt felpattintása után lehet levenni a sarokban lévő fényes műanyag elemet, mögötte vittem el a biztosítékhoz a kábeleket. A biztosítéknál már volt szenvedés, nagyon buta helyen van, ráadásul útba van még a motorháztető nyitó kallantyú is a kiszedésnél, azzal elszarakodtam vagy fél órát, mite kiszedtem ami nekem kell.

    Összességében elégedett vagyok, könnyű beszerelni szerintem, ha nem bohóckodok HW kit-el, szertintem 1-1,5 óra alatt is sikerült volna simán, így mire kibogarásztam melyik biztosíték kell, és hogy jutok oda, inkább volt 2-2,5 óra. :D

    Tesztvideót / képet majd később tudok csinálni, még azóta nem mentem az autóval. :))

    [ Szerkesztve ]

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák