Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz DIEGO15 #52337 üzenetére

    A munkadíj egyben van, nem tudom és nem is akarom kitalálni, hogy egyesével mennyiért cseréltek. Szerintem ilyet biztosan nem kérdez senki.
    Azt is tudom, hogy bármelyik topikba írok aár egy szervizes munkáról vagy bármiről akkor mindig van okosabb aki minden tud. Tisztában vagyok, hogy mindenki szakértő, leírtam, ennyi. Mindennap zoknit cserélek, más hetente. Tökéletesen elégedett vagyok a szerviz munkájával. Te cserélsz fél évente, tedd, én nem, csak ha szükséges, viszont mindent megkap a autó ami kell és amikor kell. Nem vagyok autószerelő, nem is akarok az lenni viszont elhiszem a szerviz véleményét és elfogadom ha megfelelő indokkal alátámasztja.
    Természetes biztos vagyok abban, hogy sz@rul csinálom, sz@r helyen szervizelek, de ez legyen az én dolgom. Az én, a családom egészsége tökéletes biztonságban van, minden tiszta, bármikor jöhetsz elemezni, ellenőrízni.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák