Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz divot #4776 üzenetére

    szerintem egyre kevesebb a suzukis idióta, mármint a 20 éves bontex tuningos hülyegyerek. viszont van sok új swift és szerintem a legtöbbjük teljesen normális. én legalábbis valamiért nem kapok vérszemet ha suzukit látok magam mögött.
    tegnap pl egy uno vitte majdnem le az oldalam a hungárián, mikor jobbra akartam egy sávot lámpa elpőtt váltani. direkt figyelem a sávokat hátra még ha tempósabban is megyek, mert hátha vérszemet kap valaki. hát az unos gyerek vérszemet kapott, a jóisten se tudja, hogy honnan jött és mikor került ide, de úgy repült be mellém jobb oldalt ahova mentem volna, hogy még jó, hogy lassan soroltam át indexeléssel, mert még könnyedén visszarántottam a kormányt.. tudod, mikor odafordulsz a holttér miatt, nincsen ott, aztán azért sávváltáskor megint odafordulsz biztos ami biztos és már ott figyel a semmiből..
    ilyet pl én suzukisban még nem láttam. és mennyi hondást tudnék mondani, akik állandóan azt hiszik, hogy ha két honda egymás mellett van, akkor máris sztritrészing van a programon és egymást kell üldözni a forgalomban.. indexel, köszön, visszavillogsz, erre már hallod hogy a kályhacső üvölt kettesben és már padlózza is, én meg nem megyek utána, erre lelassít valahol egy km-rel előttem és "bevár", hogy mi a baj..
    suzukisokkal van itt a legkevesebb baj szerintem. azt meg nem tudom hibáztatni aki nem tud vezetni, mit idegeskedjek rajta? 5x jobban odakell figyelni és segíteni őket.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák