Új hozzászólás Aktív témák

  • as_Rock

    őstag

    Tavaszra tervezek egy nagy karbantartást, hogy 2-3 évig ne legyen gondom a kocsira (swift sedan, 9 éves, 100eKm), miket érdemes megnézetni, cseréltetni? (féltengely, lengéscsillapító, motorolaj, váltóolaj, ablakok szigetelése, elektromos ablakemellő mozgó-korrodáló részei, vezérműlánc, ajtók szintbeállítása, mittudomén)
    Mekkora költségre számítsak, esetleg észak budán vagy pesten tudtok-e ajánlani egy jó suzuki szerelőt?

    A motorzajt lehet-e valamilyen plusz hangszigeteléssel csökkenteni (gondolom a szélzaj konstans :DDD ) ha igen érezhető-e a javulás, hol csinálnak ilyet és mennyiért?

    Fekvőrendőrnél, járdára ferde szögben felhajtásnál olyan érzésem van, mintha nem lenne teljesen merev a kaszni :DDD , gondolom ez nem is tesz a kocsinak jót, lehet ez ellen valamilyen pl. a motorba tett keresztmerevítővel segíteni?

    Aktuális lesz a nyárigumik cseréje, milyen olcsóbb, de bevált gumit javasoltok ami az évi 5-6 sztrádás igénybevételnél se okoz kellemetlen meglepetést?

    Mégvalami: Létezik olyan, hogy felnire szerelt gumik raktározása? Kicsi a lakás és jelenleg a kertben vannak ami nem az igazi, és persze a felniről le-fel rakosgatás se tesz jót se a felniknek, se a gumiknak:(

    "Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Új hozzászólás Aktív témák