Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz simonjoe #52091 üzenetére

    annyit írtál, hogy az el nem indulás egy Suzukitól a legnagyobb szégyen. Azt hogy ez mi okozza, egy régi akkumulátor, egy 120k km-es gyertya (látom ez volt cserélve nemrég), kontakthiba, vagy egy kis lerakódás a tankban/üzemanyagrendszerben, arról nem volt szó.. amint kiderül a gyökérok, már van értelme értékelni, mert nem biztos, hogy a hiba kevésbé banális, mint a 6 éves varta akksi.

    oda akarok az egésszel kilyukadni, hogy a karbantartásokon túl egy 8-10+ éves autónál bármilyen váratlan hiba előjöhet, ezen annyira nem lepődnék meg.. (pl. nem működött az első ablakmosó szivattyúm. rendeltem egy újat 2k-ért, elvittem, mikor beszerelték volna, kiderült, hogy csak kontakthiba volt. 15 év után ilyenek benne vannak :D )

    Ja, és végül azért a tiéd el is indult, szóval még téged sem hagyott az út szélén :P :D mondjuk el nem indulással csak úgy lehet út szélén maradni, ha már eleve ott volt az ember, de hagyjuk is :D

    ui.: én amúgy láttam az út közepén lerohadó Swiftet (2005+), ahogy kitörött a bal első kereke. Ebből két dologra lehet következtetni - vagy eleve nem lehetett volna műszakija, vagy valami remek szakembör szerelte meg a futóművet/kereket.. de ezekből a "statisztikákból" sem vonnék le következtetést egy márkára/típusra, hogy hányat láttam út szélén..

    extra kérdés: az el nem indulás egy [bármilyen autómárkától] nem a legnagyobb szégyen? ;]

    [ Szerkesztve ]

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák