Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibko8

    senior tag

    Sziasztok.
    2002-es 1.0 swiftbe milyen hűtő folyadék való?
    Most zöld színű van benne.

    Egyébként hihetetlen hogy az emberek mennyire nem figyelnek az autóra főleg ha egy Suzuki-ról van szó.
    Amikor hozzám került az autó csak a fejemet fogtam.
    Első a hűtő folyadék volt. Teljesen üres volt a tartály annyi sem volt brnne hogy a hűtőbe bele nézve lássam a folyadékot. Fecskendovel tudtam csak megnézni hogy milyen színű lehet most benne csak úgy még is. Most egyenlőre pont annyi van benne hogy a hűtő teli van de kiszeretnem cserélni teljesen vagy csak ugyan ilyet önteni bele.
    Olaj kb 2 éve volt cserélve (természetesen ezt már megcsináltam) 10W-40 Mannol Defender került bele. A csere után rögtön elmúlt a csörgő szelepek hangja is. Régi tulajt nem zavarta. A vezérlés 150E km ezelőtt volt cserélve. Ez a hétvégén cserélve lesz.
    Váltó felújításra vár. Tipikus suzuki váltó hibában szenved Típushiba
    Kb 3 éve így mentek vele. Igaz még most is megy de azért minden valtasnal elmondok egy imát :) Szerelő 1 hét múlva képes befogadni. Kuplung meg van (Japanparts). Ez is már teljesen a végét járja szintén 3 éve ilyen. Kemény és a legutolsó ponton fog. Többi apróságot nem írom már.

    Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro

Új hozzászólás Aktív témák