Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    válasz dethroner #53346 üzenetére

    Sebességet tartani az 1500-1700as fordulat megfelelő, a probléma az, hogy mondjuk faluból kijövet, nem visszagangol az ember és gyorsít, hanem mondjuk 5. sebességben 1300as fordulatnál nyomja a gázpedált tökig, hogy legyen tempó.

    Ergó nagy nyomatékot kér az ember, alacsony fordulaton, nem feltétlen ideális olajnyomás mellett.

    Automata ilyen esetben visszavált, mert érzékeli hogy lenyomod a pedált tehát menni akarsz, a normális gyorsítás pedig nem 1500-as fordulatnál lesz, hanem mondjuk 2500tól felfelé.

    Persze automatánál meg a szerpentines utakon érdemes figyelni, mivel ott csinálja azt , hogy emelkedős szerpentinen kanyarból kifelé visszavált, majd a következő kanyarnál fékezésnél, meg felvált mert guruláshoz nem kell mondjuk 4500-as fordulatszám és ez folytatódik. Ilyenkor kell manuálba rakni az automatát lehetőleg.

    -------

    Amúgy az új hybrideknél ha jól tudom már a liion akksi indít az erőssebb villanymotorral és akkor itt már nem kell feltétlen kikapcsolni a startstop-ot igaz? Úgy néz ki megszületett a döntés és elkezdődött a papírmunka. :U Viszont ez a hybrid új még a régi 1.0T SCross-hoz képest nekem, mi az ideális neki

Új hozzászólás Aktív témák