Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Értem én, hogy alapos vagyok, de most tartok ~ 11 óránál a The Last of Us Part II-be, de még mindig 11%-nál járok a story-ban
És ha ennél komolyabb grafikájú játékok jönnek, akkor tényleg leteszem a hajam valahova.
Amúgy kérdezni szerettem volna, hogy a TLoUP2-ben már van réjtrészing? A vizes, nedves, mocsaras dolgokon, gyönyörűen tükrödőzik a felület. -
saelin
veterán
válasz nitro16 #38353 üzenetére
A két multi közül a Rocket Arena tetszett jobban, csak az a baj azzal meg, hogy alig van benne content. Champion is csak egy marék van benne. Egy teljesen halott játéknak tűnik, amit kiadtak ingyen hátha a microtranzakciók hoznak valami pénzt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Sirandrish
legenda
válasz stickermajom #38391 üzenetére
Ikeát néztem eddig is, de ez a Besta nagyon ott van. Tetszik
Megnézem hogy mit tudok kihozni belőle...
Lehet rakok bele 1-2 polcocskát is
Köszi..egyelőre ez tuti nyerő ötletEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz syler123 #38390 üzenetére
Nah oké, de pont ezt nem akarom.
Azért akarom még jó előre kitalálni.
Úgy fog kinézni hogy a sarokba megy a gépasztalom, monitorral, gépházzal etc. A mellé jönne közvetlenül a TV állvány(ok) és arra rá a TV, aminek elsősorban a jobb oldalához tervezem a PS-t, csak kéne valami amin megáll stabilan... Eldugni semmiképpen sem szeretném, ahogy egy szellőzetlen polcra sem szeretném száműzniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
stickermajom
addikt
válasz Sirandrish #38386 üzenetére
Ikeában van 180-as. Veszel egy tetszőleges színű Besta vázat és arra úgy raksz ajtót/polcot ahogy jól esik. Azon kényelmesen elfér a két konzol + TV.
-
syler123
veterán
válasz Sirandrish #38389 üzenetére
Tedd a tv mögé
Nekem konkrétan alig lesz helyem neki, ma fogom kitalálni, hogy hova is tegyem, nekem egy kicseszettnagy íróasztalon van a tv és a bal oldalon mellette a monitor, nyomtató stb... Pont kényelmesen elfér minden, de a ps-nek már nem nagyon van hely, kb a monitor mögé, mellé tudom tenni vagy a földre.
-
Sirandrish
legenda
válasz hombre[EU] #38387 üzenetére
Nah igen...ez is megfordult a fejemben, de ehhez kéne egy falikonzol, plusz a kábelek elvezetése csúnya lenne.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sirandrish #38386 üzenetére
felrakod a falra a tv-t és alá egy alacsony tv szekrény (pl. ilyen) ?
Life, Uh, Finds A Way
-
Sirandrish
legenda
Heyho skacok!
PS5öm még ugyan nincs, de jövőre mindenképp tervezek venni egyet. Ami viszont most érdekelne az a tárolása. Most alakítom ki a kis gamer falamat, ahova kellene valami amin normálisan tudom tárolni a majdani PS-t, és addig a Switchet. TV állványokat néztem, de azok javarészt ilyen 120-140 centi szélesek amire ha ráteszek egy 55ös TV-t, akkor mellé nemigen fér semmi, elé meg hülyeség lenne rakni, nagyon alacsonyra (szinte a földre) meg nem szeretném. Nézegettem ilyen-olyan állványokat, de nem nagyon találtam megfelelőt..
Az is eszembe jutott (és egyelőre ez a befutó), hogy veszek 2 ugyanolyan 90es TV állványt, azt egymás mellé rakom, ezzel nyerek egy 180as "placcot", amin kényelmesen elfér a TV, és balján a Switch, jobbján a PS, de nem gondolnám 100%os ötletnek, így segítséget kérnék tőletek. Vagyis ötleteket hogy ti hogy oldottátok meg?
A korábi konzoljaimat betettem a TV állvány polcára, de a PS5 állítva nagyon bejön, plusz akkora dög hogy be se férne oda ahol a PS4 pro táncolt is
Ha valami jó kis állványt tudtok, azt is megnézném, és akkor csak egy TV állványt vennék, meg mellé egy amolyat, amin lehetne a konzol.
Köszi előre isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ambushka
aktív tag
Mobilkonzolosokkal mi a helyzet? Csak mert minden nap kitolodik a varhato szallitas minden egyes termekre ami “elerheto” az oldalukon
PSN ambushka8989
-
lacy86
addikt
Nem tudom tultenni magam, hogy ennyire “béna” lenne az Alza konzol rendelés terén.
Ahogy olvasom, voltak itt olyanok akik kesobb rendeltek meg mint En az MM-bol es megkapjak.
Nem ertem .... -
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madwe
nagyúr
válasz Gáboromm #38367 üzenetére
Jó vezetéknélküli füles nincs 20kért. De részemről a sony ps füleseit messziről kerülöm, egyszer már behúztak a csőbe a golddal, én már kifizettem a tau lólecle árát jellemzően a,úgy jól néznek ki, szar anyaghasználattal ami 1-2 év alatt tönkremegy s vmi aktuális buzzword-re húzott marketinggel, ez a gold esetén a játékokhoz letölthető profil volt vss-el, most meg a tempest enginet jól kiegészítő 3d a buzzword (miközben az minden fülessel megy amúgy).
ugyanakkor wireless fülesek között nincs túlárazva, kb hozza azt amit a konkurencia, általában normális hangképpel.[ Szerkesztve ]
-
_Balee_
aktív tag
válasz Gáboromm #38367 üzenetére
K.urva jó a hangzása. De tényleg, szerintem jó vétel volt. Jobb mint a 80k-s Razer Nari Ultimate-m.
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
EasyLife
aktív tag
Kezdődik megint, eltűnt a mediamarktnál a 3d pulse rendelésem is Remélem össze logisztikázzák egybe
-
Bazsi747
aktív tag
válasz Elektrosokk #38361 üzenetére
Értem köszi
-
Bazsi747
aktív tag
Amúgy aki hétfő délelőtt tudott rendelni az emag ról az kapott már valami értesítést???
-
stilo18
addikt
Tölthető amúgy a Rainbow Six :Siege PS5 Upgrade.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Impulsivex
tag
Red Dead Online 1672 HUF
(Story mode nélkül , csak az Online! PS plus előfizetéssel ennyi)
[link]
Best Buy -
vmatyhas
friss újonc
Közben nekem is megjött az e-mail hogy átadták a postának. Örülnék ha már holnap kihoznák bár a magyar posta nem egy GLS de ez már csak szőrszálhasogatás. MIndenkinek kitartás és sok türelmet
-
eisento
addikt
válasz LendvaiFeri1 #38348 üzenetére
volt az is rajta. nekem dagadt izzados virsli ujjaim vannak rengeteg fajtat kiprobaltam, eddig a kontrolfreek cuccok jottek be a legjobban
staker kossz a tippet akkor ott is megnezem majd.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Madwe
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #38342 üzenetére
Az áruház más készlet s más cég mint az online. Ott ha előrendeled csak akkor fogsz kapni amikor boltokba kerül (azaz semmi értelme)
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Szilágyi84 #38341 üzenetére
Trófeák. És minél magasabb szintű vagy, annál többet kell gyűjtened. Nyilván egy arany mondjuk többet ér, mint egy ezüst és így tovább...
-
Szilágyi84
senior tag
Azt lehet tudni, hogy hány kupa után lépünk 1 szintet talán 5 kupánként vagy az se mindegy milyen arany vagy ezüst?
-
Madwe
nagyúr
válasz polonic #38339 üzenetére
[link]
From Worldwide Studios:
Bloodborne
Days Gone
Detroit: Become Human
God of War
Infamous Second Son
Ratchet and Clank
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Until Dawn
Uncharted 4: A Thief’s EndFrom our third-party publishers and developers:
Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Fallout 4
Final Fantasy XV Royal Edition
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Resident Evil 7 biohazard[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #38336 üzenetére
Szerintem mm-ben csak a készlet erejéig lehet rendelni (s csak online) nincs előjegyzés (ezért is van ott esély egy esetleges újabb készlet esetén)
polonic: telekomnál se lehet előjegyezni, csak előrendelni a készlet erejéig, ami most nincs...
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz polonic #38327 üzenetére
Nem érdemes külön megvenni szerintem. Ha már megvan a ps5 akkor veszel ps plust és megkapod a ps5 plus collection amibe egy csomó játék benne van. Közte amit keresel: uncharted 4, last of us első része, meg a days gone is. Itt a játékok listája: [link]
Annyi, hogy akkor tudsz velük játszani amíg aktív a plus-od.
-
Madwe
nagyúr
válasz polonic #38327 üzenetére
Majdnem minden ps4 játék fut 1-2 kivételtől eltekintve.
ps store-ra gép nélkül is tudsz böngészőben regisztrálni, körbe tudsz közben nézni
lemezest főleg régebbi játékot ne csak boltokban keress hanem itt a hardveraprón is valamint a jatekaim.hu-t is ajánlom erre komzoloknál pörög a használt lemez piac, ha résen vagy s eladod ami nem kell kb nullára kijön 1-1 játék[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
Megjött az e-mail a mediamarktól, előszőr a számla utána nem sokkal, hogy postára adták
-
polonic
félisten
válasz marquuard #38322 üzenetére
Szuper, ez jó hír. Lehet akkor most be is újítom ezeket a játékokat. Hamarabb, mint a konzolt.
Alig pár ezer Ft-ért láttam a konzolvilágban.
PS store-ban milyen áron vannak ezek. Azt meg tudjátok mondani nekem?Egyébként ez a kompatibilitás hogy van? Szinte az összes PS4-re kiadott játék fut rajta, ahogy olvastam, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz CptAdamica #38324 üzenetére
Izgul ,hogy megjon e a preorder-el money.
Ez van! -
eisento
addikt
nekem a 4-en is fent volt most is fent van az uj ds-en is fent lesz. jelen pillanatban a lila (talan galaxy a neve) van fent de van egy bontatlan piros (inferno?)
amugy vicc draga penzert megvettem anno es most latom wishen ugyanaz 1500-1800ft legkozelebb kiprobalom...
most nezem a kv-nal eddigi rendeleseimet: "Uncharted: The Lost LegacyPS4Feldolgozás alatt2017. 08. 23." mar ezer eve platina meg el is adtam
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz IntelKiller7 #38320 üzenetére
nekem a napokban egy "friss újonc" írt, hogy van egy PS5-e eladó (küldött is róla 2db képet ami valószínűleg kamu) aztán megkérdeztem tőle, hogy hol található és hol vásárolta?
na azóta is válaszol! -
polonic
félisten
Sziasztok!
Nem volt még konzolom, PC-s voltam mindig. De inkább most áttérnék a konzolra és a PS5 lenne az első nekem. Az exkluzív játékok miatt választottam a japán masinát.
Már PS4-et is vettem volna, csak akkor még TV nem volt.Amik első körben érdekelnek az előző generációról: Uncharted részek, Last of Us részek, Days Gone.
Ezek mind futni fognak gondolom. Beleértve az első 3 Uncharted részt is, igaz? Mármint azok amelyeket egyszerre kiadtak PS4-re is, a Nathan Drake Collection.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
válasz Tomtailor85 #38319 üzenetére
Mert a Face csoportok 90%-ban mindenki ezt az oldalt ajánlja, azért. Boxnál is ez van.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Tomtailor85
senior tag
Csak nekem fura, hogy a ps5 hirdetők 95%-a 0 db értékeléssel rendkezik? Kíváncsi lennék mennyi a sumákok száma?
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Storba már fent vannak a havi ps plus ingyenes játékok.
-
marquuard
veterán
-
-
eisento
addikt
dezsavu-m van
[link]Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Mark210
csendes tag
válasz Darth_Revan #38307 üzenetére
Ugyan ez a helyzet itt is...
-
Gáboromm
tag
válasz Darth_Revan #38307 üzenetére
Köszi! Én is így állok illetve álltam hozzá!
Az utóbbi 2 hónap napi 3 óra átlag fórumozást (nem) ért meg!
Eszem az ideget, meg izgulok... áhh... ráér jövőre, addig szépen játszogatok máson (mással)!
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
Darth_Revan
veterán
Akinek jutott most az MM vagy KV körből annak gratula
Majd egyszer én is sorra kerülök 06.12 rendeléssel jövőre
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest