Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
őstag
Egy bajom van a kontrollerrel. A gombok túl puhák rajta szerintem. Sokszor alig érzem ha pl megnyomom a kört vagy a négyzetet.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Madwe
nagyúr
válasz Darth_Revan #37796 üzenetére
Minden kontroller s egér működik a ps5el - ha a játék támogatja.
ha akkor is akarsz egerezni amikor nem támogatja akkor xim apex-et érdemes venni, a többi megoldás szar. Bár egyelőre a dualsense még nem megy vele, már dolgoznak rajta. Bc játékok ds4-el mennek most is. (Kérem senki ne kezdjen el arról beszélni most h a dim csalás vagy sem, unalmas… )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt egy lista melyik tv tudja a hdmi 2.1 et. [link]
ha volt mar akkor bocs. -
Elderath
őstag
Amúgy szerintem ebben a genben szinte biztos vagyok, hogy majdnem minden nagyobb játéknál lesz performance mode. Látják devek is, hogy a játékosok szeretik a 2 módot meg sony se véletlen rakta be a beállítást OS szinten. Én személy szerint nem szívesen mennék vissza 30ra. 6 gamet próbáltam eddig PS5ön és minden 60al száguld. Iszonyat jó.
-
Elderath
őstag
Sony siethetne azzal a VRRal, mert igaz nem sokszor, de Valhallaban előfordul tearing és annál jobban semmit se utálok. Kíváncsi leszek mennyi idő lesz, mire jön
-
Elderath
őstag
válasz l.skywalker #37754 üzenetére
Ha minden egyes alkalommal kapnék pénzt, amikor ez a pletyka előjön már milliomos lennék
-
Bencus88
nagyúr
válasz F-ECT$ #37758 üzenetére
Igen nálam is ez volt szokatlanul sokat kibírt a kontroller és még mindig 2 egységen volt, reggelre meg fullra lemerült volt. Azt csinálja mint a telefonom néha hogy 40% hozzáérek 20% aztán kikapcsolt, mikor feltekom tölteni akkor meg egyből 26ról indul. Kicsit szélsőséges oélda de valszeg csak nem jelzett rendesen hogy merül
-
MODERÁTOR
A legegyszerűbb egyébként ha telepítve van a telódra PlayStation App, és ami profillal oda be vagy jelentkezve, azzal nagyon könnyen be tudsz a PS5-re is, QR-t fényképezve vagy hat számjegyű numerikus kódot beírva (Beállítások > Konzolkezelés > Bejelentkezés a PS5 eszközön).
-
libus
őstag
válasz Kendek #37764 üzenetére
Lehet hogy fura, de én sosem foglalkoztam ezzel a kérdéssel, hisz csak egy darab konzol volt a háztartásban. Így hogy hamarosan majd kettő lesz, gondoltam utána érdeklődöm előtte, mivel ebben nem vagyok jártas.
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
penge111
addikt
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a ps+ collection meddig lesz elérhető? Tegyük fel én csak egy év múlva veszek ps5 konzolt, és ps+ előfizut. Akkor még lesz ez a dolog?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
libus
őstag
"Gond majd akkor lehet, ha a PS4-es jatekot frissited a PS5 verziora, mert onnantol mar nem fogod tudni a menteseket hasznalni a PS4-en."
Ezt nem lehet valahogy kikerülni? Pl. a Ps4 mentését átírányitani külső HDD-re? Persze még a Ps5-re frissítés előtt lementeni a felhőből a mentéseket erre a külső HDD-re.
Mert van olyan játék amivel mind a ketten játszunk.Bazsi747 Honnan várható ilyen email? Emag? KV?
Amúgy mikor várható a következő szállítmány?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
kiki22
senior tag
Szoasztok ! Szerintetek shadow of tomb raider fog kapni ps5 javítást ?
-
-
modflow
veterán
Nagyon király lenne!
Már a legutóbbi pletyka is arról szólt, hogy december 10-én lesz valami hír a Silent Hill -ről.
Milyen esemény lesz amúgy akkor?
-
hombre[EU]
veterán
-
Wesder
félisten
Érdekes. Mióta vannak jóban a Konamival?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bazsi747
aktív tag
Kíváncsi leszek holnap ki kap email hogy küldik a gépet,remélem minnél többen kapunk.
-
addikt
-
libus
őstag
válasz kresz2 #37707 üzenetére
Ehhez a kérdéshez [link] még olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg van egy Ps4-em, de majd ha megjön a Ps5 (remélem karácsony előtt ), akkor ugyan azzal az accountal be tudok majd jelentkezni, és akár egy időben is mehet a két Ps?
Mert onnan szeretném folytatni a játékaimat a Ps5-ön, ahol abbahagytam.
Ps4 meg a gyereké lesz, de ő se szeretné a játékait előről kezdeni.
Ps Plus előfizetés van.Az összefoglalóban jó lenne erről olvasni, mert valószínű, hogy nem egyedül vagyok/vannak ezzel a kérdéssel.
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
vg
addikt
válasz Szilágyi84 #37748 üzenetére
Pedig a kontroller még a hangodat is felveszi egy trófeánál...
-
Szilágyi84
senior tag
Nálam 1 hét 3 nap alatt a magától készített trófea képek és videók 4 Gb-ot foglaltak , ezért én kikapcsoltam , mert sok 1 hét alatt mondjuk 10 szintet léptem elég sok kupa , de szerintem aki nem nézegeti vissza annak felesleges funkció.
-
Tomtailor85
senior tag
Nem tudom ki, hogy van vele, de én maximálisan meg vagyok elégedve eddig az új konzollal. Nálam se fagyás, se furcsa anomáliák. Nem adnám oda semmi pénzért. Főleg azért, mert saját vállalkozásunk van, és év vége felé van több időm játszani egyhuzamban. Nem akarnék várni tavaszig, a következő szállításig.
-
törölt tag
válasz Kendek #37743 üzenetére
Az OTP Chargeback-rol tudnék nyilatkozni. Kb másfél hónapja hívtam őket, fél óra minimum volt a panasz részletes leírása, két héten belül keresnek telefonon, majd utána emailben kell beküldeni ami bizonyítékom van. Azóta is hívnak.
Amúgy mi erről az oldalról rendeltünk, nem hülye voltam, csak asszony meg akart lepni, aztán aznap este kicsit utána néztem, ingatlan... zálog... Idén regisztrált mindkét honlap, postafiók cím, bejelentett telephely meg valami szántóföld. Felhívtuk őket egy kamuval, még aznap visszautaltak a pénzt. Tuti hogy az egészből az lesz, hogy lépnek a pénzzel, azért is küldtem be a rendőrségnek.
A nő aki felveszi a telefont nagyon aranyosnak tűnik, konkrétan elsírta magát a kitalált baleset mesénken. -
-
MODERÁTOR
válasz marquuard #37741 üzenetére
Amit tudok tanácsolni, hogy ha már előre kell fizetni ilyen esetben, akkor mindig válasszátok az online bankkártyás fizetést. Itt is lehet ilyet, mert ahogy nézem vagy ez vagy átutalás. Ez a legbiztonságosabb, jobb az utánvétnél is, mert ott a chargeback. Harminc napon belül a legjobb, de fél évig jelezheted a bankod felé, hogy nem kaptad meg a rendelt árut, ezért kéred vissza a pénzt. Amelyik bolt ilyen eljárásokkal szembesül, az nem jár jól.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz eisento #37730 üzenetére
Ahogy Kendek írta, ezt ilyen okokból nem lehet beépíteni az összefoglalóba, még akkor sem ha 99.99% hogy igazunk van. Itt elhangzott jó tanácsként hogy ne ajánljuk, és ne rendeljünk, de ennyi amit tehetünk ez esetben.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
MODERÁTOR
válasz marquuard #37714 üzenetére
Pár nap alatt nekem is összegyűlik rajta egy kis por, de közel sem néz ki úgy mint nálad, és jórészt simán le tudom fújni róla. Amúgy én a PSVR-hez adott szemüvegtörő kendővel takarítom, enyhén benedvesítve a felületet (magyarul rálehelek). A sztatikus töltöttség az viszont tényleg probléma lehet, mert akkor nem csak simán ráül, de magához is vonzza. Ha ez a képeden csak por, akkor itt inkább erről lehet szó.
-
syler123
veterán
Mediamarktról tud valaki valamit? Kapnak konzolt? Sikerült megrendelnem, amikor legutoljára megnyitották a rendelést. Remélem jelent valamit és nem a csodára várok.
-
S e t h
nagyúr
Amikor dicsekszel vele, hogy hülye vagy.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Madwe
nagyúr
Tegnap meglett a MM platina (nulla crash, hiba, gép síri csendben langyosan ment. Nem semmi!)
rt: első végigjátszást abban csináltam, new game+ már performance-ban ment. Igazából játék közben nem igazán tűnt fel bármiféle képminőség romlás, nekem a 60fps fontosabb. Ami furcsa, mert videókból ítélve biztos voltam h az rt fog nekem jobban tetszeni (ott van idő nézegetni ezeket ) de gép elött ülve nekem hótmindegy. Ha a lod, textúrák s egyebekbe nem nyúlnak bele csak az rt s a dinamikus felbontásba a 60fps mód érdekébe, én azokat fogom preferálni ezentúl szerintem
oh, s főleg platinázás közben kezdtem el ISZONYATOSAN értékelni a kb instant quick travelt - new york különböző pontjai között pikk pakk utaztam körbe a biszbaszok végett, ez azért így merőben más élmény volt mint 2 éve a sima platinázása annyira belejöttem h kb 500m utazást is metróval tettem meg - lustaság félegészség, ebben az én Miles-om is egyetért
-
KaitouP
nagyúr
válasz Nagytoll #37688 üzenetére
A mobilkonzol.hu oldalról SENKI ne rendeljen aki jót akar magának, ha megfelelően körüljárjátok, könnyen leesik, hogy nagy valószínűséggel ÁTVERÉSRŐL lehet szó. Kérem, hogy másokat se buzdítsunk még viccből sem kétes helyekről való vásárlásra, még akkor sem, ha egyébként már többször ki lett tárgyalva a téma. Egy ilyen hozzászólás született, törlésre került. Köszönöm!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
marquuard
veterán
-
Mr.Wiking
tag
Azt nem tudjátok véletlenül , hogy a Média Marktban hogyan működik a garancia intézése online rendelés esetén? Megjött a PS5, de garanciás papírt nem kaptam se a konzolhoz, se e-mailben.
-
marquuard
veterán
válasz CptAdamica #37718 üzenetére
Nem érte semmi, csak mikroszálas. Le is jön amúgy, amint hozzáérsz, síkporszerű anyag. Semmi máson nincs ilyen.
Tomtailor85: Na majd lesz neked fűrésztelep Days Gone-ban.
PSN ID: marquuard
-
Peace
nagyúr
Ugye, ugye! Por és szutyok! Mondtam én, hogy kell a "takaró"! Ha találtok olyat, ahol rendelni is lehet, linkelhetitek.
-
CptAdamica
veterán
-
marquuard
veterán
Sokadik napja ilyen retket takarítok le a zongoralakkról, ötletem sincs, hogy mi ül meg rajta. Majdhogynem steril a környezet, semmilyen más csillogó felületen nincs ilyen. Porózus cucc, nem a törlés hagyja maga után. Mi a francot csináljak?
Legalább a ray tracing nem csak in-game látszik.
PSN ID: marquuard
-
MerLinh
senior tag
válasz stickermajom #37698 üzenetére
Hát azért én hálón belül wifin 70-80MBvel érem el a nast rendes BD anyagok sem akadoznak...és a routerem csak "ac" tud igaz rendes kliensel akar 1300Mb...szar 2x2vel 867Mb-el csatlakozik és az már
streamingreközvetlen elérésre bőven elég... na majd az AX[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, ha volt már téma.
Meg tudjátok mondani, hogy ps4, és ps5 között működik az acc megosztás?
Úgy értem korábbi partnerek között, csak az egyik vált ps5-re.
Előre is köszönöm! -
Exelsior
senior tag
Sziasztok.
Köszi az 5E ténylég elég. Árnyékoltat veszek. Még olcsó is veszek inkább 2-öt.
Wifin jön mint a vesztés. 110gb 1 óra volt. Online játék alatt szakad sajnos. Nem tudom miért.
Wifin a Warzone képtelen betölteni. Kábel alatt simán. Nem értem.[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
MODERÁTOR
válasz -secret- #37696 üzenetére
Aki főleg online játszik, annak jobb a kábel, amúgy pedig letöltögetésre elég lehet a Wi-Fi is. Bár amilyen letöltési időket mondtak egyesek, ott a 80-90 MB/s is befigyelt, amihez az 5 GHz-es 2x2 80MHz AC/AX kapcsolat már nem elég. Wi-Fi-re max 500 Mbps netet mondanék, hogy addig optimális, felette már korlátozhatja a letöltési sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest