Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
-
eisento
addikt
-
modd3r
őstag
Jött új frissítés a gépre.
-
Zanik
addikt
Nem tudom hogy miért nekem szántad.
PS4-hez sose használtam külső meghajtót, én a belsőt cseréltem.
PS5-höz viszont tervezem, de egyelőre még nincs rá szükségem, illetve várom míg az összes szoftveres problémát eliminálja a Sony.@Peat76: Én se vagyok maradéktalanul elégedett a GUI-val. A PS4-é átláthatóbb volt számomra, még ha sajnos hajlamos is volt idővel belassulni. Én főleg a 'What's New' hírfal szerűséget hiányolom.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
VTom
veterán
A CP77-nek nincs saját topikja?
Csak hogy oda menjenek a visszaszámlálók, meg az epilepsziások..
No offense, csak mondom.Esetleg erre valaki nem tud megoldást?
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
saelin
veterán
Szerintem nálam bebugolt a ps visszaszámlálója a Cyberpunk-nál, mert nekem 2 külön időt ír a gépen és a store-ban:
- Store: 8ó14p
- Gép: 12ó44pMost akkor nekem melyiket kell figyelembe vennem?
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
TXT
őstag
Az lenne a kerdesem, ha a PS4-en kulso SSD-n telepitett jatekokkal szeretnek majd jatszani PS5-on, (amikor meg lesz majd a gepem) ami korabban lemezrol lett telepitve, akkor ezt magatol erzekeli majd es felfrissiti a PS5 verziora, vagy kell valamit mokolni vele, hogy ez megtortenjen?
Illetve a masik kerdesem. Ha egy jatek megjelenik PS4-re es PS5-re is, ott van kulonbseg a PS4-rol kesobb
“felfrissitett” PS5 jatek (mar ha PS5-be beteve felfrissiti egyaltalan az uj generacios konzolra) es az eleve a PS5-re kiadott jatek kozott minosegben, DualSence vagy Pulse3D kapcsan, vagy barmi masban? -
Zanik
addikt
válasz F-ECT$ #39773 üzenetére
Arra pont azt írtam, hogy kb. lehetetlen kivédeni. Mert aki nem tudja, nem is fogja kikapcsolni. Csak játszik, és jön a roham. Most mondhatnák az okosok, hogy akkor a CDPR ne tegyen bele eleve olyan jeleneteket, ami kiválthat rohamot, az viszont már a művészi szabadság korlátozása. Be kell látni, hogy a videójátékok (vagy épp a filmek) kockázati faktorok. Emiatt is van az általános figyelmeztetés a konzol bekapcsoláskor. Ahogy pl. a mogyoróallergiásoknak az ételcsomagolásokon. Szerintem jogilag le vannak védve, a diagnosztizálatlan játékos meg sajnos így járt.
@Digitang: a diagnosztizáltal nincs is gond. Ott az egyén felelőssége, hogy a kockázati faktorokat figyelembeveszi vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Na már csak 13 óra 14 perc...
PS5
-
Digitang
csendes tag
Normalis esetben egy epilepsziaval elonek van kezeloorvosa es gyogyszerezese. Felrevezeto es kockazatos felinformaciokon alapulo tanacsokat terjeszteni.
Szemelyes felelosseg es orvosi szaktanacs.
BTW az en epilepsziam pld nem fotoszenzitiv ugyhogy nyugodtan jatszhatok ezzel, sosem volt bajom szorakozohelyeken sem stb. -
Moby
addikt
válasz Oppenheimer #39774 üzenetére
Amin szintén BT-s
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Elektrosokk #39768 üzenetére
Sony WH-1000XM3-t rendeltem. Közben utánaolvastam hogy a BT latency és jitter nem teszi lehetővé hogy gamingre jó legyen a BT fejhallgató, dehát ez van. Majd bedugom a kontrollerbe valamelyik vezetékes fülhallgatóm.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
-
F-ECT$
titán
Így van, nekem már kezd kicsit sok lenni ez a PC világ. Azért vegyenek ki valamit egy játékból, mert lehet, hogy az emberek 0.1%-nál gondot okoz? Szerintem tiltsuk be a sétálást is, mert van aki nem tud sétálni. (Ez nem olyan egyszerű dolog, hogy könnyedén kikapcsolható legyen.)
Ha epilepsziás vagy, akkor ne játssz ezzel.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Zanik
addikt
válasz oliwire #39760 üzenetére
Igen, ha valakit már diagnosztizálnak, akkor lehet jobban tenné, ha eleve kerülné a videójátékokat, vagy legalábbis megválogatná, hogy mivel játszik. A figyelmeztetés/kikapcsolás itt kézenfekvő volna. Igazi gond inkább akkor van, ha valaki nincs diagnosztizálva és rohamot kap. Az ellen viszont a Sony és a CDPR se tud tenni semmit, hiába írnák ki a figyelmeztetést.
-
Elektrosokk
veterán
válasz Oppenheimer #39766 üzenetére
attól függ hogy milyen fejhallgató. Audeze Penrose (PS verzió) működni fog.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
zenwalk
senior tag
válasz Oppenheimer #39766 üzenetére
Egyáltalán más bt fejhallgatokkal működik bármilyen audio is? Nekem csak kábelesen jön hang (jabra elite 85h)
-
Oppenheimer
nagyúr
"On the PS5, you’ll be able to experience 3D Audio with the headphones that many of you already own, either through USB connection to the console, or by plugging your headphones into the DualSense wireless controller’s 3.5mm headset jack."
Szoval mas bluetooth fejhallgatokon nem fog mukodni a 3D Audio?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Madwe
nagyúr
válasz Peat76 #39757 üzenetére
Pedig van, több helyen is elérhető s már meg is válaszolták.
az hogy egy új rendszer új s nem ismered ki magad rajta hirtelen az természetes, hiszen új, nyilván egy olyan rendszer amit 7 éven át nyomkodtál ismerősebb lesz neked mint az amit pár napja nyomogatsz, de ez még nem jelenti azt hogy rosszabb, csak azt h neked még szokatlan.
Pár apróságot leszámítva szerintem pl sokkal jobb az új felület. -
ImACeltic
őstag
Jött OP rendszer, valamint Dualsense szoftverfrissítés is.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Peat76
őstag
Szerintem nincs....de őszintén szólva a PS5 felülete egy hulladék..Már bocsánat de a PS4 oprendszere kézre állóbb, logikus, átgondolt..nekem nagyon nem jön be a PS5-é...
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Zanik
addikt
válasz oliwire #39750 üzenetére
Hát ahogy beleolvastam, hogy Night City-ben eleve sok a villódzó fény, de az un. "braindance headset"-et kifogásolta leginkább az cikkíró, ami tulajdonképpen olyan fényekkel operál, amit neurológusok használnak triggelerésre epilepszia vizsgálatokhoz. Ergo, ha van rá hajlamod, annál a résznél nagy eséllyel rohamot fogsz kapni.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Láttam a reklámot hogy milyen játékok várnak a közeljövőben minket.
Nekem a Resident Evil VIII Village meg a Horizon Forbidden West lesz ami a közeljövőben jön.
Még az új AC re leszek kíváncsi a közeljövőben.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Német adventi PS oldalról valami húzható magyar acc-ra?
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
A game informer munkatársa szerint a CyberPunk 2077 nagyon nem ajánlott epilepsziásoknak: [link]
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Elderath
őstag
Azt mondják megváltozott PSNen a dátum és holnap délben unlockolódik már. Valaki rá tudna nézni?
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
kasee
aktív tag
Üdv,
Adott egy PS2 és a vele egy hálózatban lévő Synolog NAS. A PS4 Pro látta a hálózatban és videókat/képeket is tudtam lejátszani vele.
Itt viszont a menút sem találom , hogy hol / hogyan lehetne elérni a NAS-t és a tartalmát.
Valaki tud segíteni?
köszi -
nagyúr
-
Elderath
őstag
Vigyétek amíg nem törlik
-
mettek
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz balays82 #39719 üzenetére
Én biztos h végigtolom ha játszható fps-t hoz. Bugok nem zavarnak. 2-3 végigjátszásom lesz benne ahogy magam ismerem, abból egy majd a next gen patchel (amitől pl performance módban sok változást nem várok max fidelityben...) mondjuk én lehet nem vagyok mérvadó, eléggé cp fan voltam még a 2077 elött is, cp2020 stb nem ismeretlen számomra
[ Szerkesztve ]
-
-
Elderath
őstag
Én megvettem meg letöltöttem CPt. Megnézem day 1 hogy néz ki meg milyen aztán eldöntöm, hogy megvárom-e a nextgen patchet. Elvileg év eleje. Persze ismerve őket ez lehet nyár is
-
balays82
csendes tag
válasz drexler92 #39689 üzenetére
Nem tudom, mennyire jó hír számodra, de az nagy valószínűséggel a Cyberpunk lesz. Én is kaptam, nekem pedig jelenleg ez az egyetlen függőben levő rendelésem onnan. Amúgy én is meglepődtem, mert tényleg nem jött még tőlük ilyen. A PS5-ről sem kaptam mielőtt kiszállították, pedig milyen megnyugtató lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz LendvaiFeri1 #39710 üzenetére
Igen, jelenleg még ugyanazt tudja mint PS4 Pro-n.
-
KaitouP
nagyúr
válasz d.beni #39712 üzenetére
Elvileg már nem, gyakorlatilag meg már ki tudja. De valószínűleg idén újabbat már nem lehet várni, ezt a bennfentes kolléga hozzászólásai csak megerősítik.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
d.beni
aktív tag
Valaki tud valamit arról, hogy lesz-e karácsony elött még ps5 szállítmány? Reménykedek még benne...
-
Wesder
félisten
válasz LendvaiFeri1 #39710 üzenetére
Ha kapott patchet, akkor lehet 4K, de egyébként 1440p@30 mint Pro-n volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
LendvaiFeri1
addikt
TLOU 2 4k30-ban megy jelenleg?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
sp8787
addikt
UI-en Haromszog > Search gyorsgomb ha vki nem jott volna ra eddig.
-
Zanik
addikt
Kérdés: PS5 rendszerében tényleg nincs olyan felület, ahol az ismerőseim által épp elért eredményeket látom, mint a PS4-en volt. Én szerettem megnézni ki mivel játszott épp vagy mit ért el.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz sp8787 #39700 üzenetére
Lehet, az idő választ ad majd. Ha az általam nem favorizált, de mégis nagyon kedvelt Vicccserből indulok ki, akkor nem.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest