Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
-
sp8787
addikt
válasz zenwalk #34963 üzenetére
Nezd meg ezt, ez ilyen beginner guide.
The Gameplay Quirks of Demon's SoulsAz ilyenekkel ne foglalkozzal, annakidejen a Nioh egyik palyajan cca 1.5 napot dekkoltam.
Ez a jatek resze. -
VTom
veterán
válasz zenwalk #34517 üzenetére
Gondolom még befogadta a rendelést, de a készletet időközben elvitte egy másik előrendelő.
Én sem értem, hogy miért így kezelik, szerintem azért, hogy azok az előfizetők, akik későn gondolkodnak, még kapjanak lehetőséget.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
takessz
senior tag
válasz zenwalk #31522 üzenetére
Telekomnál gyakorlatilag nem is volt kb semmi pedig én is feliratkoztam rá!! csak felrakták a gépet meg hogy készlet hamarosan ennyi van oda irva
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
NyMRooD
őstag
válasz zenwalk #29486 üzenetére
Mert a Sony találta ki az előleget és nyilván értelmesebb üzletek csak attól kérték be akinek tudnak biztosra majd adni megjelenéskor. Ergo ha nem kértek zsét, nem kapsz megjelenéskor, ha kértek meg kapsz, de ezt már az előrendelés előtt elmondták és a legtöbb bolt ezt kommunikálta, hogy akitől elkérik az kapni fog a megjelenés napján.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Madwe
nagyúr
válasz zenwalk #29412 üzenetére
Valamennyi rálátása van, több mint nekünk. Ettől függetlenül ha igaz, akkor mm még játszhat de euronics és telekom is kuka (s tekintve h tkom biztos h kap szinte, azért kérdéses mennyire valid a kijelentés, persze mondjatjuk h ott meg előfizetéshez kötik s akkor csak euronics kuka azért én még továbbra is renénykedek, max feleslegesen
-
Madwe
nagyúr
válasz zenwalk #29401 üzenetére
Ne haragudj, de miért kell lealacsonyodni s egy ilyen alpári pronyó manipulatív szart amit a videó feltöltője feltett miért kell ide linkelni? (nem, nem a kiragadott ricsis részre se nem a sérült gyerekre gondolok, hanem amit ahogy s amiért a feltöltő kiragadott s összevágott...)
-
Moby
addikt
válasz zenwalk #27683 üzenetére
Most volt egy hete videó róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest