Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenwalk
senior tag
válasz Oppenheimer #39766 üzenetére
Egyáltalán más bt fejhallgatokkal működik bármilyen audio is? Nekem csak kábelesen jön hang (jabra elite 85h)
-
zenwalk
senior tag
Ha csak annyit mondtál volna, hogy aki fizetett előleget az kap gépet, azzal szerintem semmi gond nem lett volna, de volt ott még egy, ha nem, akkor a világon sehol se fogsz tudni venni PS5-öt 2020-ban.
ami ráadásul pont a megjelenés előtti hetekben lett ide belinkelve, feleslegesen keltve a feszültséget.[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
sajnos az nba 2k21 bal oldali adaptiv triggere gatya... folymatosan kattog, a jobb oldali viszont remekül működik + szabaddobásoknál az egész képernyő remeg. meg néha a kommentátorok a páya közepén ülnek pár méter magasságban. pár óra játék után ennyi tűnt fel.
VTom igen, az jól látszott a ps5-nél is, hogy előleg nélkül senki sem kapott konzolt. ezt a sony kérte is ugye...
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz dinostaRR #35914 üzenetére
Közben megtaláltam. Mi a fene
-
zenwalk
senior tag
Nba 2k21-gyel játszik még valaki? Elég érdekesen kattog a kontroller, ez normális?
-
zenwalk
senior tag
esetleg kapott-e már is ce-17879-2 hibakodot? Nem tudom letolteni a játékokat, megakad a letöltés :(
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz sp8787 #34230 üzenetére
Köszi, végülis tényleg kellett használnom a csomagot, egy röpke 4-5 óra alatt sikerült is végigvinnem az első pályát ha így haladok, idén nem hiszem hogy végig tudom vinni
btw 3-4 órát szenvedtem egy magiciannal, utána rájöttem hogy nekem ez elsőre nem lesz jó, utána a royaltyvel már viszonylag egyszerű volt.
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
-
zenwalk
senior tag
Demons soulsban vannak könnyebb - nehezebb classok, vagy teljesen mindegy mivel kezdek?
-
zenwalk
senior tag
válasz Tomtailor85 #30874 üzenetére
Nem maradtál le semmiről, még hátra van a napi nem fizettél előleget nem kapsz idén ps-t rész.
-
zenwalk
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #30818 üzenetére
szerintem ez a 2k nba évek óta nem változott semmit.
-
zenwalk
senior tag
Meg lehet csomó másik bolt is és azt is elhiszem, hogy aki fizetett be az meg is fogja kapni a konzolt. Én azt nem akarom elhinni ( de lehet mert én is telekom rendelő vagyok), hogy amelyik bolt nem kért semmit az egy darab konzolt se fog kapni.
Remélem nem nektek lesz igazatok
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz #44275968 #30447 üzenetére
Egyébként arról, hogy a sony tényleg kért volna előleget ( aminek szerintem semmi értelme főleg akkor, amikor ilyen nagy a kereslet iránta) semmi hivatalos infó nincs, csak pletyka szinten kering itt a fórumban. A konzolvilag már a ps4 megjelenésekor is kért előleget ( előrendelői kártya - 10k), mig rengeteg más bolt nem, ettől függetlenül akkor is hozzá lehetett jutni előleg nélkül is.
-
zenwalk
senior tag
sajnos az eredetit nem találtam, ezért csak ezt linkeltem ide. Szerintem a fentebb beszúrt screenshotnak sincs itt semmi helye, teljesen feleslegesen kelti a feszültséget. Attól, hogy a konzolvilágnál dolgozozik semmi rálátása sincs a telekom, mm, auchan üzletekre, semmi alapja nincs ennek a kijelentésnek.
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
no mans skyról van valami infótok? nem látom sehol sem az új konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest