-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor csak a burkolat nyeklett meg, joy lett új.
-
törölt tag
Hali.
Megvan már a PS5 megjelenés óta kb., de ma délelőtt óta csinál olyanokat, hogy minden bekapcsolásnál vagy 4-5 alkalommal megjelenik, a LAN kábel csatlakoztatva üzenet, és eddig nem nagyon volt hangos, szinte csak közvetlenül a géphez hajolva lehetett hallani a hangját, most meg 2-3 méterre az ágyon fekve is hallani, kattogo, kerepelo fura ventilátor hangot. Nem hiszem, hogy a FiFa 20 annyira izzasztana...mi lehet a gond, mi lehet a megoldás? -
saelin
veterán
válasz marquuard #41363 üzenetére
Nekem csak annyit javított hogy a célkereszt nem marad a képernyő közepén ha elrakom a fegyvert. Ez smart fegyóknál kifejezetten idegesítő volt. A crash-ek maradtak, a rendőrök ugyan olyan irritálóak és jó pár küldi még mindig bugos. Mostmár egyre jobban bízom benne hogy a pénzt tényleg visszakapom érte. Vennék valami jó gamet belőle.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
winery
aktív tag
válasz Jackie_Chan #41382 üzenetére
Én is kíváncsi lettem ,mert tegnap kaptam egy mailt az Euronicsból ,hogy törölték a megrendelésemet mondván ,hogy nem tudják mikor lesz legközelebb.
-
MODERÁTOR
Egyáltalán nem úgy kell hozzáállni mint PC-n. Mivel itt fix a hardver és általában a beállítások is, illetve újabban bejött a performance mód, de ezzel kapcsolatban ez a max konfigurálhatóság. Plusz itt tévén játszol kontrollerrel, és még egy jó 30fps is vállalható módon fut.
-
mattheus
őstag
Ma nekem megvolt az első érdekes "fagyásom".
Játék közben (Sackboy) Steelseries Arctis 7 vezetéknélküli fülesem egyszer csak kikapcsolt. Azt hittem először, hogy lemerült, de kiderült volt még benne kakaó, mert világított a bekapcsolást jelző LED.. Gondoltam, akkor újra kell indítani (kikapcs / bekapcs a füles és a vezetéknélküli adaptert is másik USB-be csatlakoztattam) de semmi érdemi változás nemtörtént. Gép újraindítása viszont megoldotta -
takessz
senior tag
-
Jackie_Chan
senior tag
Engem is érdekelne a barátodnak hogyan sikerült szereznie!?
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
noxon
őstag
válasz Kendek #41353 üzenetére
Aham, asszem kapisgálom
Én PC-n az 1440p és 50-60 fps-hez szoktam.
Ha vennék ilyen konzolt nem szeretnék rajta 1080p, de 60 fps-el, de sem 4K 30 fps-el játszani. Ja meg úgy se, hogy pl medium grafikával menjen a 4K 60 fpsVagy itt akkor nem így kell hozzáállni, mint PC-n? Na majd megvárom a véleményeket itt fórumon
KIöszi.
We live in a simulated world...
-
Zsinder
aktív tag
Nem tudom volt e már de ez az módosított CP77 launch trailer nagyon jó
[link] -
marquuard
veterán
válasz hombre[EU] #41373 üzenetére
Fú, pedig a csajszi küldetéssorozata az egyik legjobb. Megbecsülhetett volna.
Ez nem spoiler!
PSN ID: marquuard
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Wesder #41370 üzenetére
Én is sokáig vártam, mert nagyon megvettem volna, amint 18-ért találtam lecsaptam rá gondoltam nem lesz mostanában sokkal nagyobb akció rá, erre tessék Sebaj szuper jó lett a játák ez a lényeg ennyit is bőven megért.
alite: nm állítottam be rá értesítőt, csak nem bírtam várni, de ennyiért nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Aki szeretné az immortalt kb mindenhol akciós!
13-14k en 3 napja vettem 18ért jessz -
Zanik
addikt
Érdekes fordulat az előrendelésre cserélt PS5-öm ügyében.
Most írt a barátom, hogy sikerült szereznie egy vadiúj példányt (Euronics).
Így visszaadja amit én adtam neki.
Visszakapom a gépem, és a lelkiismeretem is tiszta? Szuper!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
marquuard
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Kendek #41365 üzenetére
Félgenes gépek lényegében ugyan azok, csak a sz@r laptopba beleerőszakoltak egy jobb GPU-t, az meg ugye egyszerübben skàlàzható, mint mondjuk a CPU igényes dolgok. Legyen akkor 1.5 gép.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
marquuard
veterán
A mai CP hotfix nem az én hotfixem, quest javításoknál én egyiket se tapasztaltam. Sokkal kelendőbb lenne, hogy ez egész object streamer-t (vagy valami ilyesmit) lecseréljék. Gondolom ezt majd jövőre, a nagyobb patch keretein belül kijavítják. Days Gone alapvető problémáját is sikerült megoldani így. Bár az SIE Worldwide Studios, nekik valahogy mindig összejön.
PSN ID: marquuard
-
VTom
veterán
válasz Adam_Shepard #41355 üzenetére
Nem értem mi a célod ezzel. Éveken át ez volt a legjobb RPG a világon, most meg még játéknak is szar.
Tudomásul vettem a véleményed, lapozzunk.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
_drk
addikt
válasz Adam_Shepard #41310 üzenetére
Ez igaz! Viszont kurva jól működik!
Harcrendszerbe elég volt a poti meg mérgek, és már nem volt olyan sablonos.
Az irányítás is működik ha nem azzal vagy elfoglalva, mivel freeroamban nagyon kidolgozott volt a map.
Ilyen tájak nem sok játékban vannak.
De a legjobb a duma rész volt! Az szépen kidolgozott volt ott is és érdekes. -
ImACeltic
őstag
-
saelin
veterán
válasz Adam_Shepard #41357 üzenetére
De ezt mondták is hogy mint karakter nem tűnik fel.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #41355 üzenetére
Pedig benne van Ciri mint Easter Egg, ott van egy fiókból kihúzható újság címlapján.
-
Adam_Shepard
addikt
Igen, sokan
afélnek ,fejlődéstől , éppen ezért feldobnék pár új témát:változástól
- ?kinek jutott PS5
- ?mikor lesz PS5
- ?milyen TVT vegyek a PS5höz majd
- ?csak ennyi játék van PS5re
És ezek váltakozó intenzitással.
Amúgy egy játékot toltunk? Csak, mert ne állítsa senki, hogy egy 100 órás játékidő alat nem néztük az ilyen képernyőket vagy 25-30 órán keresztül:
Ja, és Ciri nincs benne a Cyberpunkban..
-
MODERÁTOR
Ez elsődlegesen nem a konzolon, hanem a játékokon múlik. Maga a hardver tudja az UHD felbontás mellett a 120fps-t is, illetve akár a FUHD 60-at is (egy későbbi rendszerszoftver-frissítéssel).
Ezt általánosságban úgy kell elképzelni, hogy lehet választani a jobb futási sebesség és a jobb képminőség között. Vagyis a 60fps inkább csak dinamikus felbontással lesz meg, illetve csak különböző trükkökkel. A butítás helyett optimalizálni szoktak a jobb fejlesztők, az exkluzív címek pedig már PS4 esetén is gyönyörűek voltak. -
saelin
veterán
Ezt korai még kijelteni. Semmi sem garantálja hogy az összes jövőben megjelenő játék tudni fogja a 60 fps módot, sőt, mindezt 4k-ban. Általában a magasabb framerate opciók a felbontást és az effekteket is megszokták vágni hogy jobban fusson a játék.
-
Madwe
nagyúr
Nem, az esetek döntő többségében csak a kimeneti felbontás lesz 4k a renderelt az alacsonyabb.
ha valós 4k 60 a cél arra a pc jobb platform, ha győzöd pénzzel (600k felett lesz a szett ha 4k60 a cél)
ettől fóggetlenül árában (mármint a valós, nem a hardveraprós) veri a pcket, sok exklúzív cím érkezik rá stb. De 200kból nem fogsz kapni sehol valós 4k60 gépet -
sp8787
addikt
Most igy jopar het utan csak nekem nem tetszik a kontroller?
Marmint nem ugy az egesz kontroller hanem csak az X,O,△,▯ gombok.
Mar vettem egy masikat is de ugyanaz vahogy puha/lassu vagy nem is tudom. -
noxon
őstag
Sziasztok.
Pc-s vagyok, viszont elgondolkoztam a PS5-ön. DE csak egyvalami miatt! 4k hdr tv-m can és tetszett a cikkekben leírt dolgok, hogy ki tudja használni.Szóval valóban bírja a 4k 60 fps-t? De, ha igen akkor csak butított grafikàval?
Köszi.
We live in a simulated world...
-
Szabi®
addikt
válasz Adam_Shepard #41341 üzenetére
Én legalább ugyanazt vallom.......
-
Szabi®
addikt
válasz Adam_Shepard #41337 üzenetére
""Kidühöngted magad? ""
Ezt biztos nekem címezted ? Itt dühöngés ?Tény, hogy nekem nagyon tetszik a Witcher 3. És emlékeztem a véleményeidre, ennyi az egész
stickermajom Majdnem stimmel
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz Adam_Shepard #41333 üzenetére
Melyik része volt személyeskedés ? Saját véleményedet hoztam
"""Ez egy videójáték! Fel kell nőni!"""
És sikeresen közben fel nőttél, már nem is játszol semmivel......
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #41332 üzenetére
Ha irkaltam volna az ACO topikba a jatek elso 1-2 harmadaban en is omlengtem volna.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Szabi® #41329 üzenetére
Szabcsi, szerelmes lettél belém, hogy ekkorát mész? Eltelt több év. Igen, le tudott ülepedni a dolog, és akármennyire is szeretnél személyeskedni, az nem változtat a véleményemen, meg azon, hogy ez így van a játékban!
Ez egy videójáték! Fel kell nőni!
Meg rakd már offba, köszi..
-
hombre[EU]
veterán
-
Szabi®
addikt
válasz stickermajom #41330 üzenetére
A witcher 3 topikjában 105 hozzászóláson keresztül ömleng a játékról, itt meg a witcher 3 egy dumaszimulátor.....Ami baltával van faragva.....
Hozd össze a kettőt....
Szerintem ez betegebb.[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz Adam_Shepard #41327 üzenetére
"""objektív megitélésén""
Melyik része az objektív a részedről ?
Ez: ""A W3 egy mainstream cucc volt, egy edgelord főszereplővel. Az irányítás, harcrendszer még ma is baltával faragott. Azon túl, meg mikor nem free roam, meg házimunka típusú gyűjtögetés volt, akkor egy fix nézetes dumaszimulátor.""
Csak, mert mind a ketőtt te írtad
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #41312 üzenetére
Vhogy ugy megy ez sztem ,hogy ezeket mind valoban beleakartak rakni, de vagy nem keszult el a vaz idore es az a mostani allapot. Vagy nemelyiket nem is tudtak ,hogyan kellene megcsinalni csak otlet szinten letezett/ik.
Maga a jatek amugy sztem jobban jart volna ha Keno nem kerul vele kapcsolatba.
-
Szabi®
addikt
-
takessz
senior tag
-
sp8787
addikt
Ez a " fix nezetes dumaszimulator" ez nagyon illik ra.
-
Szabi®
addikt
Igen 2015-ben nagyon mainstream volt, kb. nagyítóval kellett keresni ezekben az években a valamire való játékokat.
Sikerességét is a Blikk napilapnak köszönheti....... -
wolf13
őstag
válasz syler123 #41314 üzenetére
Én sajnálom a fejlesztőket. El tudom képzelni, pont így a karácsony előtt megszakadhatnak, hogy valamiféle javítást összehozzanak.(Mert ahogy szivárognak az infók, ők nem nagyon akarták a megjelenést erőltetni.) Így megint a ők marad szégyenbe nem a nagy vezetők akik nyomására mégis megjelent. Szerintem sem lehet ennyi hibát pár hét alatt javítani. Mondjuk én PC-n játszom, bugok vannak, kicsit rontják az összképet , de tetszik annyira, hogy végig vigyem.
-
syler123
veterán
Amúgy valamilyen szinten igaza van, a harcrendszer egy nagy semmi a Witcher 3-ban. Én is végigjátszottam, ettől még lehet véleményem róla, akár negatív is. Jó játék volt (de semmi extra, eszem ágában nincs újra elővenni), de csak ez az egy cím miatt azért bármit nem nyomhatnak le a torkomon a fejlesztők.
Én amúgy nem tudom elképzelni, hogy ennyi hibát 1 éven belül javítani tudnak ennyi platformon, úgy hogy még next gen patch-en is dolgoznak... Az AI alapjaiban hibás, a város hemzseg a hibáktól, ami mellesleg nagyon nagy, tehát már az nagy munka kipofozni... Kb azt nyilatkozták, hogy sokkal szebb nem lesz prev gen konzolon, ami szerintem elfogadhatatlan, az első ps4 címek néztek kb így ki... Ronda, de legalább rosszul is fut. Javított verzió pedig az lesz, hogy ronda, de legalább megvan a 30 fps. Remélhetőleg nem további butítással érik el a játszható képkockaszámot...
Az a legszomorúbb az egészben, hogy ez a szemétkupac miatt írják le sokan a Ps5-öt...
Jaj ezt most találtam, na neeeeeee A távolban az autók 2d spire-ok?? Ilyet én még sohasem láttam, szóval, letett még valami újdonságot az asztalra
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz sp8787 #41296 üzenetére
ha nem is detroit ,de egy ~40órás lineáris story játékkal jobban jártunk volna
a hype meg onnan jött,hogy elhitették mindenkivel azt, hogy tényleg egy komplex, next level openworld immersion lesz
Cyberpunk 2077 Has A 'Wanted' System and Corrupt Police
Over a thousand Cyberpunk 2077 NPCs will have unique daily routines
CD Projekt RED amps up its divergent real-time AI systems for Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 Has ‘Lots of Ways’ to Go Up and Down, as CDPR Really Took Advantage of Verticality
stb stb...Life, Uh, Finds A Way
-
Adam_Shepard
addikt
-
ImACeltic
őstag
Gamer(PS5, PC), sport fan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Path of Exile (ARPG)
- Path of Exile 2
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!