-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Days Gone végén hol érdemes alapanyagot farmolni a hordák ellen? Lőszert veszek a táborban, a bombák, molotovok érdekesek. Utazgassam végig a táborokat, Nero pontokat?
Dive ever, work never.
-
bandi0000
nagyúr
Használ valaki szilikon tokot a kontira? Mennyire rontja a hasznàlhatósàgot? Gondolok itt arra, hogy lötyögne benne a konti, vagy vastagítaná nagyon
Xbox One: bandymnc
-
Szilágyi84
senior tag
válasz RolEnD_ #43793 üzenetére
Az a baj , hamár előjön akkor utána már csak rosszabb lesz és nem fog elmúlni . Nekem a bal és először csak a menüben az írások között még elviselhető volt, de kb 2 hét alatt sőt annyi se kellett és már a játékban a karakter meg meg indul magától illetve van , hogy menüben alig bírom ráirányítani , mert szinte folyamatosan elmegy onnan , hogy rohadna meg viszont nem állandó és változó melyik játékban lesz kedve szórakozni.
-
RolEnD_
tag
válasz Szilágyi84 #43790 üzenetére
Nekem is driftel a jobb analóg, kb. 1 hete kezdte, de teljesen véletlenszerűen. Néha a karakter dob egy 180 fokos fordulatot.
-
Dreimus
senior tag
válasz Lackooo84 #43791 üzenetére
Nem csak Samsungnál, minden gyártónál az akkumulátor, töltő és füles az csak 1 év volt. Sony garjegyen a 2021-esen ha jól láttam marad ez de majd a gyakorlat élesben eldönti nem 2-3 hónapnál kell ezen aggódni főleg úgy hogy idén még senki nem is tudott vásárolni ps-t
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
Szilágyi84
senior tag
Sajnos joystick ügyben akkor ezek szerint nem vagyok egyedül így, hogy még 2 hónap se telt el és ilyen kevés gépből főleg, hogy ide is csak a kb 1000 tulajból talán 100-an írnak és már ennyi a hibás sajnos. Nekem soha nem volt még driftelés gondom egyik gépemnél se pedig elég sokat játszom Ps4 Pron csak Apex több mint 1500 óra és mellette a nagy címek és semmi gond , előtte síma Ps4-en se volt és közben 3x volt Switchem is igaz rövid ideig 1-2 hónapig mindig, de azon se tapasztaltam illetve Xbox One az Ori miatt + még 1-2 cím , de az nagyon jó joy gond nélkül. Viszont itt tartok hiába kényelmes és szuper ,de majd remélem nem lesz állandó csere kényszerűség .
-
F-ECT$
titán
Vajon mennyire éri meg a Sony-nak 25k-s kontrollereket cserélni tömegesen, ha gari időn belül megadják magukat? Főleg hogy 2 évet kell már vállalni...
Dive ever, work never.
-
stilo18
addikt
Na, úgy néz ki "félig elromlott"a kontroler nálam...
Tegnap Codoztunk a srácokkal és egyszer csak random eldobta a gránátot.. mondom hát ez mi volt.
Egyből elkezdtem nézegetni és az R2 érezhetően puhább mint az L2..
Viszont..Gyorsan elindítottam az Astrot és ahol bekapcsol a haptic feedback, "bekeményedik", ott teljesen jól működik..
Szóval alapjában véve érzem úgy, mintha"lógna"kicsit az R2...
Picit hozzá érsz, aztán már érzékel is..Gyorsan rendelek egy másikat, aztán..ezt meg elküldöm garanciába.
Kérdés, hogy elég külön küldeni? PS4- nél úgy tudom elég volt.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
törölt tag
Ezt miért viszi ennyiért? Véget ért a sale? [kép]
-
opr
nagyúr
válasz Landon #43783 üzenetére
Egy minta nem minta, de megjelenés napján már itt figyelt a ps5, azóta az astro harmadjára lett nulláról újrakezdve, megvan a platina is, meg az összes speedrun kimaxolva, trophyk abból is behúzva (pedig hidd el, ott aztán szorítasz mindent ), és eddig semmi probléma nincs, akkuidő is jó, ravasz is tökéletes, nincs semmi változás.
Emellett van még játszva ps4-es játék is, de ott ugye nincs ellenállás a ravaszon, szóval az valszeg annyira nem öli."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
Landon
őstag
Nincs még PS5-öm sajnos így nem tudom mennyire felfújt a dolog de ha már controllerekrol van szó, DuSe tension trigger probléma mennyire valós? Sajnos amikor láttam szétszerelve a kis mechanikus darabokat - fogaskerekek, fém rugok etc - akkor az első gondolatom az volt hogy vajon mennyi időt bírnak ki a ravaszok folyamatos gyilkolás mellett pl olyan játékokkal melyekben szignifikáns trigger feedback van.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Sipi458
tag
válasz tboy93 #43767 üzenetére
Nintendo switch joycon problemat lehetett a legtobbszor hallani, azoknal surun tonkrement. Nekem is volt switchem, hasznaltan vettem, mondjuk olyan nagyon sokat nem volt nalam, egy evet kb, de addig hibatlan volt. Nyilvan hasznalat fuggo. Masodik legtobb hibat en az xbox controllerrol olvastam, psrol nem is nagyon. Pedig ha jol remlik a psbe is ugyan az a poti van, mint a box controllerbe.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
veterán
-
Sipi458
tag
válasz KaitouP #43747 üzenetére
Hmm, pedig idaig biztos voltam benne ez valami xbox controller hiba lehet, mert nekem az evek soran Ps controllernel 4bol 1-gyel se volt problema. Pedig azert voltak hasznalva eleg sokat. Mondjuk a “gombarol” a gumi se jott le nalam sose, nem is ertettem masoknal hogyan. Sot Ps csoportba sem nagyon lattam ilyen drift hibat, vagy ha volt is, akkor se annyi, mint az xbox csoportba, ott viszont sok ilyen hibarol olvastam. Furcsaltam is, mert mint ha ugyan az lenne az analogjuk. Sot mi tobb, ismeroseimnek mindig buszken meseltem, hogy bezzeg a ps joy, azzal sose volt gondom, nagyon strapabiro darab, ezekszerint lehet en voltam szerencses veluk, mert nekem nem volt veluk bajom.
[ Szerkesztve ]
-
sasuka
csendes tag
Rámijesztett egy haverom a minap, van itt olyan, aki digital only ps5-öt vásárolt és megkapta, vagy tényleg csak lemezeseket hoznak magyarországra?
-
veterán
válasz nitro16 #43773 üzenetére
Az elején nekem is annyit bírt, most majdnem 2 hónaposan kb a felét 2/3-át...max 6-7 óra, de ez játék függő is, ahol több a rezgés ott maximum 5-6 óra...mondjuk én soha nem várom meg,hogy teljesen lemerüljön, úgy lehet most is bírná a 8 órát,talán🙄 De 2 hónap alatt az a mínusz 2 óra akkor is sok, szerintem...
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
sp8787
addikt
-
nitro16
senior tag
válasz N.YCityBoy #43754 üzenetére
Nálam elég jól bírja az aksi a kontrollerbe. Ma is nyomtam 10 óra days gone-t, és amikor abba hagytam akkor az ikonnál még volt egy teli rész. És bevan kapcsolva a rezgés + a led villágítás is.
-
opr
nagyúr
válasz ProEvoFan #43770 üzenetére
Azért majd próbáld ki, mielőtt legyilkolod. Sima rezgés nekem se a kedvencem, de amit a dualsense az astro-ban művel, az valami zseniális.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz tboy93 #43749 üzenetére
Akkor "szerencsém" volt, nekem a leggyorsabban fél év után jelent meg a driftelés, de minden DS4-em maximum 1 évet bírt, pedig nem rángatom ész nélkül a karokat, mint Gizi néni a földből a répát.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
válasz kovsol #43751 üzenetére
Jobb esetben ez: [link] meg ez: [link]
Jelen esetben ahogy a kollégák mondták, ez az hajtépő jelenség, amit megtapasztalván messzire hajítanád a préééééémium kontrollered: [link]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
veterán
-
Zoleee83
addikt
Ismerősnek nem csak driftel, de a jobb ravasz is kattog/ragad.
Néhányan panaszkodnak rugó törlésre is.
Pedig biztos vagyok benne hogy rendesen tesztelik ezeket az alkatrészeket, mégiscsak a kontroller van a legjobban igénybe véve egy konzol esetében.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
veterán
-
veterán
Sokan kiröhögik az Xbox joy elemes megoldását,hát még mindig 1000x jobb mint ez a beépített aksis megoldás! Ott beleb*szok két db 2700-es aksis elemet, és majdnem 1 hétig használom a joyt👍
-
Moby
veterán
válasz N.YCityBoy #43757 üzenetére
Azonnal cserélték, vagy várni kellett rá pár napot?
-
veterán
-
Moby
veterán
válasz N.YCityBoy #43745 üzenetére
Hova vitted? Triwarden?
-
nagyúr
Hat igen, ez az 5-6 ora is vicc. Meg mi lesz vele 3 ev mulva?
-
veterán
-
veterán
-
nagyúr
válasz N.YCityBoy #43745 üzenetére
Komolyan mondom amugy, hogy en inkább fizetnek 25 helyett 30-35-t egy joyert, ha az atombiztosan nem menne tonkre a konzol eletciklusa alatt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Shamat #43743 üzenetére
Az mondjuk meredek hogy még fél évesek sincsenek a kontrollerek se, de már driftelnek... Én azt reméltem, hogy a DS4 közel 1 év alatt jelentkező drift jelenségét ezzel a prémium hatású kontrollerrel sikerült orvosolni, de ezek szerint szartak rá. Tök jó, hogy van haptic feedback meg adaptive trigger, csak ha fél-1 évente beszarik valamelyik analóg kar, akkor annyira nem tud gyönyört okozni az említett két "forradalmi" funkció.
-
EczkE
veterán
válasz Szilágyi84 #43738 üzenetére
Nekem az R2 lazult ki, boltban szo nelkul csereltek.
Asszem mindenféleképpen!
-
veterán
-
nagyúr
válasz N.YCityBoy #43739 üzenetére
Szuper, akkor minőségben nem történt elorelepes a ds4 ota... Ezek is hullani fognak, csak mostmár nem 12-18k lesz darabja, hanem 25
-
-=Jam=-
őstag
Nekem driftel a bal analóg sajnos pár napja Vajon azt cserélik külön az Euronicsba, vagy az egész gépet be kell vinni?
-
veterán
Nekem az első héten a bal analóg kar elhúzott, cserélték egyből, azóta nem volt a mostanival gond! Az már inkább aggaszt ,hogy még nincs 2 hónapos a joy és gyakorlatilag hétről hétre kevesebbet bír az aksi Gyakorlatilag most már 5-6 óránál nem bír többet, az elején 8-9 megvolt...ja és a leggyengébb rezgésre van téve, és a LED pedig a legalacsonyabb fényerőre!
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
Ps5 joystick volt már hibás valakinek az analóg és esetleg a dpad önálló élete?
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz F-ECT$ #43729 üzenetére
ProEvoFan kolléga kapott, és látom bár már beírta, azért szeretném én is külön megjegyezni, mert a kódját (látván, hogy én is érdeklődtem topikban a leárazás felől) végtelenül kedves módon nekem ajándékozta, amiért innen is hatalmas köszönetem neki. A segítségével tudtam egy kicsit spórolni, és sokszor az a pár ezres se mindegy, szóval hálás vagyok.
-
eisento
addikt
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
törölt tag
PlayStation Plus most miért nem akciós a Storeban?
Ebayen lehet venni olcsóbban, magyar fiókhoz működő feltöltő kódot? -
őstag
-
Elderath
őstag
Discordon egyik angol csávó most mondta, hogy CPt végigvitte, belerakott majdnem 80 órát és pár hete poénból rányomott a refundra. Ma visszakapta pénzt
-
MODERÁTOR
válasz Steve1207 #43717 üzenetére
Egyetlen biztosabb infó forrásunk van itt aki nyilatkozik is, de 3L1T3 sem tudott konkrét számokat mondani, még nagyságrendileg sem. Havonta fog érkezni valamennyi, de bizonyosan továbbra sem jelentünk prioritást.
-
Steve1207
veterán
válasz tboy93 #43714 üzenetére
Szerintem az előrendelések nagy része vissza is lesz mondva, mert sokan leadták 5-6 helyen is aztán majd ahol előbb lesz onnan átveszik és ennyi. Na meg ne felejtsük, hogy mennyien vettek mást a PS5 helyett és nem biztos, hogy egyből az lesz a döntésük, hogy "na még egy konzol".
Nyilván, ha 100 db jön cakpak áprilisig, akkor jogos, de hogy minden előrendelést átvegyenek, ha jönne készlet... ennyien nem is élnek Mo-nArról amúgy nincs hír, hogy mi a terv, mennyi ps-t akarnak kiszórni szállításonként xy régiókba q1-ben?
.
-
MODERÁTOR
válasz saelin #43707 üzenetére
Mindenkinek ugyanakkora esélye volt az előrendelésnél. Szemfülesnek és szerencsésnek is kellett lenni, nekem is éppen hatalmas mákom volt csak. Sajnálatos, hogy van olyan akinek nem jutott, de az nem megoldás, ha egymásra mutogatunk, hogy én jobban megérdemeltem volna mint te, mert a sorstársaimmal nagyobb játékosok vagyunk... Persze nyilván nem egészen így értette, de ez jött le belőle.
-
saelin
veterán
válasz Kendek #43680 üzenetére
Ezen a témán röhögök már az eleje óta...
Olyan is van akit nem érdekel hogy ps vagy xbox, hanem olyat vesz amit a haverok is. Nálam félig meddig így is volt a ps4 pro vásárlása táján, mert ha mindenki boxon játszott volna, akkor én is arra a platformra megyek inkább hogy legyen kivel coopolni az olyan játékokat. Persze most utólag hogy már van mögöttem pár év ps4-es idő, backlog, közben kialakult coop barátságok... Már ha akarnék sem tudnék más platformra váltani úgy, hogy ne bukjak el kb mindent amit eddig a Playstation platformra berendeztem. Ez a generáció szerintem sok-sok embert fixen valamelyik gyártó melett elkötelezett.
A fenti téma meg azért vicces számomra, mert hányan írták már a ps4 topicba is, hogy nem nagyon játszanak Sony exekkel. Én is mikkel játszottam?
- Until Dawn
- Horizon Zero Dawn (hmm, szeretem a dawn-okat )
- Last of Us első része. Ráadásul ezt még ps3-on.Ennyi, amit nem soroltam fel az lehet megvan csak nem játszottam végig (God of War, Uncharted Collection stb). Velem sincs előrébb a Sony... Akkor most nekem ne adjanak gépet mert nem vagyok elég fanboi? Nagyon szerencsétlen fogalmazás lett.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Elderath
őstag
Returnal nekem is iszonyatosan tetszik. Szeretnék egy state of playt belőle
Pletykálnak coop modet is hozzá, bár a roguelike mivolta miatt az újrajátszhatósággal amúgy se kéne hogy probléma legyen
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #43696 üzenetére
de jó kis tempója van...titkon várok egy +25% speed patchet
Life, Uh, Finds A Way
-
ambushka
aktív tag
válasz ProEvoFan #43687 üzenetére
Remélem érted, hogy a nagy PS fanok nem vettek volna új játékot, mert a backloggal játszanának az új hardwaren, leszámítva 3 title-t.
Ezzel szemben az új, eddig nem konzolosok (köztük én is) most kezdtük (volna) el felépíteni a katalógusunkat.
Ezek náluk semmit nem jelentenek, a jelenlegi generáció 6-7-8 évében majd szépen kisimulnak a mutatók és mindenki nagyon boldog lesz.
PSN ambushka8989
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest