- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
December óta el sem volt indítva. A story jó volt nagyon, de a technikai gondok teljesen elcseszték a kedvem tőle. Biztos egyszer újra előkerül és remélhetőleg már egy kipofozott formájában. A multit meg dugja fel a seggébe a CDPR ha jobb minőségben kerül ki mint a singleplayer játékuk.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
Pedig jó lenne ha leírnàd, mert simàn lehet hogy olyan dolgokat fog megemlíteni, amivel esetleg megkímélsz màsokat egy csalódàstól. Igen a friss tulajok kicsit vehemensebben védik, de azt el kell engedni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KRoy19
őstag
Ma törölte az Alza a második előrendelésemet is annak ellenére, hogy jeleztem nekik, hogy ne töröljék.
Felhívtam őket, és megkérdeztem, hogy mi a retkes f.sz-ért vesznek fel előrendelést, ha visszajelzéstől függetlenül egy hét után törlik a rendelést.
Aztán elméletileg visszaállította az ügyintéző a rendelést és meghosszabbította júniusig, de én a profilomban törölt-ként látom.
Besz.rok ezektől.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #43494 üzenetére
Nem, nem írom. Mert a fél banda azzal lenne elfoglalva, hogy védje a konzolt. Én meg nem akarok szájkaratézni. Tudom milyen, itt van, látom, használom. Nem rossz, nem erről van szó. Még mielőtt valaki azt hinné, hogy szétfikáznám.
Így is látom, hogy az Xbox felhasználók milyen boldogok, semmi baj nincs semmivel. Ha valami nem működik, az nem baj, majd fog. Ha valami feature nincs, nem baj, mert az nem is kell. Az a lényeg, hogy Gamepass meg gamepass meg gamepass..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #43485 üzenetére
Marad a box, nem untam meg. Csak megvan róla a véleményem. Könnyű helyzetben vagyok, mert nem lehet rámsütni, hogy hater vagyok vagy fan.
PS5 > X Series X
De én ezt biztos nem fogom nyilvánosan kifejteni. A támadások, és a baromságok elkerülése miatt, próbálom tartani magam ahhoz, hogy ne véleményezzek nagyon semmit. Na és ez már nem férne bele nekem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vonSux
őstag
Nem hát. Pont nem érdekes, hogy ki-mit adott el (azon max csámcsogni lehet) ott van a kutya elásva ami előtte hónapokig ment. Most meg érdekes látni, hogy görbül a történelem
De legyen béke, úgy látom már mindenki túlvan a kérdésen a lényeg, hogy jöjjenek a jobbnál-jobb címek, az meg, hogy ki min játszik valójában a lőtéri kutyát sem.. -
saelin
veterán
válasz Adam_Shepard #43384 üzenetére
Érdekes. Nekem is eltűnt library-ből, de a gépen fent van és license-re sem panaszkodott indítás után. Restore license és gép restart után is vígan fent maradt a játék. A biztonság kedvéért most letöröltem nehogy bannoljanak valami exploit miatt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
opr
nagyúr
válasz tboy93 #43482 üzenetére
Igen, oda is mehet, ott talan meg jobb helye lenne, plane hogy ott abszolut nincs megturve az alpari stilus. Egyszer meg szepen kerjuk, ketto utan jelentes van, es abszolut nem erdekel, errol kinek mi a velemenye. Plane, hogy altalaban azoknak van errol negativ velemenye, akik nem kepesek kulturaltan beszelgetni egy olyan szintu dologrol, mint egy (ket-harom-n darab) jatekkonzol. Ami megint csak egy olyan dolog, hogy azert... Tyuha. Van baj.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
"Vettem Series X-et. Na azt nem kellett volna. Nem azért mert "mit gondolnak". Hanem azért amilyen."
Mi vele a problema? Johet privatban is, ha nem szeretned itt. Azert kerdezem, mert En is gondolkodok egy SS/SX-en a PS5 melle."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
+1👍
Zoleee83-ne fogjuk már ezt is a Covidra,meg miért vagy bezárva? ki lehet mozdulni nem kell a lakásban lenni egész nap, itt és máshol is, mi emberek ilyenek vagyunk sajnos, és ez csak egyre rosszabb lesz, ezért mondom már évek óta,hogy pusztulásra vagyunk ítélve,mert lehet közhely, de úgy is ez lesz a vége![ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
Zoleee83
addikt
Az a baj szerintem, hogy itt ülünk Covid közepén, bezárva hónapok óta, és az emberek nagy százaléka ugrik minden sz@rra, főleg egy netes fórumon.
Nyugi kapok/kaptam én is hideget-meleget, hogy mekkora suttyó vagyok, meg megtértem xbox-on, sikerült az agymosás, minek írok ide, stb, pedig valószínűleg az itteni fórumozók nagy százalékánál lényegesen többet játszom, a legmeghatározóbb játékélményem mostanában a Death Stranding volt a HZD mellett, és még mindig várok egy PS5-re..
Nehéz egy fórumon belelátni egy viccesnek szánt hsz-be, sokszor itt megy félre 1-1 történet. Bennem nincs tüske, vannak innen és onnan is olyan fórumtársak akikkel privben is dumálgatunk, a játék a lényeg, meg az élmények amiket kapunk általa.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
.LnB
titán
válasz Kendek #43445 üzenetére
Sokáig tartott megemésztenem azokat a kommenteket. De sikerült. Mostanra eljutottam, egy leszarom szintre. Sokan mélyre süllyedtek akkor, nagyon mélyre. És mindezt nagy pofával. Mert ők tudják. Szart se tudtak, gyerekes bántódás volt, sértettség.
Én eladtam, vállalom. Vettem Series X-et. Na azt nem kellett volna. Nem azért mert "mit gondolnak". Hanem azért amilyen.Zoleee83
"sokan adnak a véleményére is"
Látod, itt történik minden a szemetek előtt, de ezt se veszitek észre. Az én véleményemre nagyon kevés, szinte nulla fórumtárs ad. Az én véleményeben az emberek azt szeretik, amikor elmegyek végletekbe, viccesen fikázódok. Mert az mellé, vagy elé könnyű odaállni. És végtére is csak az marad meg bennetek. Hülyéskedtem az Xbox-szal = Hater vagyok. Holott több Xbox fordult meg nálam mint gondolnátok.Egyetlen játékról írt kritikámra sem érkezett normálisan kifejtett reakció. Se ellenvélemény, se együttértés. Sose indított egyik sem értelmes eszmecserét. Néhányan megköszönték, hogy írtam és kész. Ellenben ha beírtam reggel annyit, hogy "az Ubisoft szar", azzal simán elment egy délelőtt, vagy egy nap. Kurva jó buli.
#43460 bulikavagyok
Ezt egyedül fejtetted meg? Hát szerinted én rám jó jelzőként aggadták? Rám, aki személyesen vitt el játékokat fórumtársaknak. Adott kölcsön fórumtársaknak. Aki fórum ismerősének Netpincéren rendelt kaját, hogy tudjon mit enni hónap végén, mert megszorult. Én rám...
Legszívesebben mindenkinek nekiugrottam volna akkor. Hogy idióták vagytok mind! De leesett, hogy itt senki sem ismeri a másikat. Leesett, hogy ha rólam ilyen baromságokat gondolnak az emberek, akkor nincs értelme az egésznek. Nincs értelme védekezni, vitába szállni, véleményt nyilvánítani.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
válasz tboy93 #43470 üzenetére
Azért a való életben megtörtént bűneseteket és azok ítéletét illetve szankcióit, ne említsük már egy lapon, egy internetes fórumon beírt kommentre/véleményre🙄 Amit írsz igen így működik valóban, de azért nem ugyan az a kettő😅
-
Bencus88
nagyúr
válasz Szilágyi84 #43466 üzenetére
Nekem platina lett, nem emlekszem semmi ilyenre, esetleg youtubon keress rá a terület challengeire és majd látod hogy kell
-
Beleth
csendes tag
válasz Kendek #43467 üzenetére
Az egy dolog, hogy a gépek ilyen nehezen érkeznek, de hogy a kiegészítők is ennyire kifogytak? Már a hivatalos megjelenés előtt sem tudtam venni charging stationt. Erről van esetleg valami infó? Vagy majd jön a gépekkel együtt?
Jaj, nem válasz üzenetet akartam irni, szorri.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Szilágyi84
senior tag
Immortals Fenyx Rising platina valaki esetleg? Vagy az is jó , ha végigvitte nem rohanva , hanem felfedezve , mert kérdeznék tőle. Elvileg az összes feladtot teljesíteni kell és van ez a golyós The Forgelands területén ami nálam a föld alatt van olyan mintha hiba lenne .mert félig látszik ki , de nem kivehető sajna 6ból 2. Ez normális vagy mit lehetne csinálni ? Nem tudok rájönni pedig 90 óránál járva bosszantó, ha ezért nem lesz meg a Platina. Köszönöm
-
KaitouP
nagyúr
Nem ismerek más olyan online (fórum) felüleletet, ahol ennyire objektíven nézve igyekeznek kezelni a problémákat pláne a magasabb jogkörrel rendelkező moderátorok, azonban ez a "szakma" koránt sem fekete vagy fehér alapon működik. Azonban kettős mérce nincs, az van, amit Kendek is mondott, és valóban így a legigazságosabb.
Továbbá jobb lenne, ha az ezen való csámcsogás helyett a topik valós tárgyával foglalkozna mindenki. Akinek bármi moderálási problémája van fórumon, jelezze az illetékeseknek, illetve olvassa át az ÁSZF-t, amit a regisztrációkor és a fórum használatával minden jelenlévő elfogadott. Némi önismerettel talán minden "büntetett" rájon, hogy miért szóltak rá, vagy miért kapott eltiltást.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #43449 üzenetére
Már írtam régebben is, de akkor még egyszer leírom. Ha bármi ilyen szúrja a szemeteket, akkor nyugodtan jelezhetitek nekünk privátban, illetve még jobb, ha moderátori felülvizsgálatra jelölitek. A moderátorokat eléritek a hozzászólás jelentése gombbal, illetve ha beírjátok a modkerbe.
(#43459) vg: Én a magam részéről nem alkalmazok kettős mércét, akkor sem ha néha ez úgy tűnik. A moderátorok is az előélet alapján hozzák a súlyosabb ítéleteket. Tehát ugyanazért a kihágásért az egyik bizony komolyabb szankciót kaphat mint a másik. Ez így működik, és így is az igazságos.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
vg
addikt
válasz N.YCityBoy #43450 üzenetére
Lehet innen is ki leszek tiltva mint a series x topicból egy hónapra, de a ph! moderátorai/topikgazzdái (különösen a moderátorai) kettős mércét használnak gyakorlatilag már szinte minden esetben. Amit a haverjaiknak/családtagjaiknak lehet, azt másoknak nem. Ez is pont az. Ha te beírod, szinte biztos, hogy kitiltanak.
-
Bogyi007
veterán
válasz madkiller #43117 üzenetére
Majd lehet hogy vakcina kell hogy átvehesd...
(#43243) retroid és (#43242) madkiller üzenetére - Ti is olyan fiatalok lehettek akkor mint én.
A régi jó kis Amiga 1200! A Playstation világába annak az eladásával léptem be 2002-ben egy Ps1 megvételével. Emlékszem még a néhai PeCSa-ban vettem meg a konzolt...A többi meg már történelem...
(#43351) wesder - odaát a másik Gowban (Gears of War sorozat) is halt meg fontosabb szereplő és a főszereplő is mostanra inkább mellékkarakter de ettől a sorozat él és virul...
A God of Warban is el tudok képzelni ilyen váltást és karaktercserét..
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
RangerFox
Topikgazda
Ezt a jelzőt őrá használták, csak idézett. Fun fact, hogy az eredeti hsz-t, amiből idézett, valóban töröltük a topikból anno.
-
Szabi®
addikt
""zsidózó hozzászólás?""
De a "zsidók" egy népcsoport, abban mi a sértés Itt Bács-Kiskun megyében lehet "zsidózni", szoktak is, azért ez nem egyenlő a n@@izmussal.Persze pejoratív értelemben használják csak.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Sok embernek a feláras eladás mellett, azzal volt problémája, hogy .LnB a PS fórumok egyik "vezérhangyája", sokan adnak a véleményére is, sokszor elég élesen bírálva a másik konzolt, aztán egy 180 fokos fordulattal vett egy XSX konzolt. Amúgy ezzel sincs baj, változhat az ember véleménye.
Vélhetően azóta rájött, hogy mindkét nextgen konzol jó választás, és arra találták ki amire tervezték őket, játékra. Én pl sosem értettem ezt a melyik a jobb, melyik miért rosszabb a másiknál harcot, egy ideális világban mindkettőnek helye van/lenne ugyanabban a nappaliban.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
veterán
Nem csak neked szúrja, sokkal "gyengébb" hozzászólásokat is egyből törölni szokták...
-
nagyúr
Ha mindenkinek jutott volna gép, akkor nem lennének "szerencsésebbek". Nem is igazán tudtak volna mit csinálni a gépükkel, nyilván nem találtak volna rá vevőt dupla áron.
Egyébként csak az én szememet szúrja, h simán kint maradhatott egy zsidózó hozzászólás? Mert ha jól sejtem a "zsidó" szót nem éppen pozitív jelzőként használta a "kedves" fórumtársunk. A többiről már nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
kovsol
titán
Ha mindenkinek jut konzol akkor nem lehetett volna haszonnal továbbadni.
Egyébként meg simán el tudom képzelni, hogy van akinek ez az extra 100e Ft komoly anyagi segítség volt karácsony előtt. Vagy amikor megrendelte anno még más volt az anyagi helyzete.A gond azzal van, hogy van pl T-nél eladó ismerős aki mondta, hogy nem egy vevő volt aki 3-4 gépet vitt, és már ott bevallotta, hogy 1 magának a többi meg felárral eladásra megy. Amikor már alapból több gépet nyerészkedéssel vesz valaki az a felháborító. Nem pedig a hónapokkal előre megrendelt egy szem gépét eladja, a kialakult helyzet miatt. Mert ez utóbbi esetben nem előre megfontolt szándéka volt, hogy nyerészkedik. Én szememben a két eladó nem egy szinten van.
May the Force be with you!
-
Frod
addikt
válasz Blaze_ #43424 üzenetére
Az egész játék egy gag. Vicces kb 20 percig, viszont amikor rájön az ember, hogy az egész gameplay során ugyanazokat csinálod újra meg újra, akkor annyira nem őszinte a mosoly.
Tipikus streamer játék volt, lehetett a nézőkkel együtt *nevetni*, hogy mennyire vicces.Do you see the white shadow?
-
polonic
félisten
Köszi!
A Tomb Raider engem is érdekelne. Lehet, akkor majd próbalehetőséggel megoldom. Ez egyékébként a harmadik rész?
És még egy kérdés. Ha a próbával behúzom és utána nem fizetek elő, attól még megmarad a játék? Ha majd egyszer megérkezik a konzol, akkor akarnám az évest beújítani.
-
polonic
félisten
A PSN plus játékokat csak az adott hónapban lehet behúzni?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Philips103 #43418 üzenetére
A KV-nál jelenleg semmit nem lehet bolti átvétellel rendelni, nekem is megváltoztatták házhozszállításra az átvételt. Szóval ha nem zárt volna be, akkor se tudtad volna ott átvenni.
-
Blaze_
aktív tag
Külföldi fórumokon ment a lelkesedés már hetek óta a Maneater miatt, hogy jön plusba, hát tegnap kipróbáltam és nem értem mire fel. Az irányítás béna, kb egy gombot kell nyomogatni mindig a támadáshoz, az ellenfelekben az egyetlen különbség a méretük. Fél óra után nem érzem magamban a késztetést, hogy folytatni kellene. Ez tényleg ennyi, vagy mit nem veszek észre?
-
kerti008
aktív tag
A 14 napos PSN Plus letezik, november vegen es december elejen huztam be a jatekokat a proba verzioval. (a ket het lefedte a honap veget meg az elejet is) Utana megvettem az 1 evest akcioban.
[ Szerkesztve ]
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
munky
őstag
Van egy éves PSN Plus előfizetésem talonban, amit akkor akartam felhasználni, ha már lesz konzol. Ha beaktiválom az 1 éves kódot, akkor böngészőből be tudom húzni az aktuális havi játékokat? A Shadow of The Tomb Raider elég vonzó ajánlat.
Amúgy a 14 napos PSN Plus próbalehetőségre gondoltam első körben, de nem találom. Megszűnt? Anno soha nem multiztam PS4-en, szóval nem rémlik, hogy felhasználtam volna a fiókomon.
-
KaitouP
nagyúr
Gyerekek, aki szerette a Journey-t meg az Abzu-t, nézzen rá a The Pathless-re, mert fantasztikus a játék! Nagyon erős hangulat és atmoszféra jellemzi, társítva Austin Wintory fantasztikus zenéjével, és úgy érzem a sztorira sem lehet panasz, amit csak úgy óvatosan adagol a játék a maga stílusában (de valamiért azt érzem, itt is a végén lesz egy csattanó, mint a Journey esetében). A nyilazós, futós/slide-olós movement meg olyan silky smooth, hogy lefolyik a képernyőről, PS5 60 frame-el, PS4 Pro esetén meg csak 30-al.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
A rózsa vörös,
Az ibolya kék,
Légyszi csak személyeskedésbe és túl sok OFF hozzászólásba ne fulladjon a téma, amúgy dumáljatok csak,
Köszi, csá[ Szerkesztve ]
-
Philips103
tag
válasz RangerFox #43393 üzenetére
Másik fun fact, hogy nekem meg kellett változtatnom a szállítási helyet, mert a pécsi bolt bezárt( elég nagy minusz ), de még mindig nem hívtak se emailt nem kaptam, hogy igényt tartok e rá egy október 10-én leadott rendeléssel.."Előrendelt" státusz már egy jó ideje..
[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
válasz Adam_Shepard #43384 üzenetére
Az érdekes. Nekem még ottvan a fiókomon, le is tudnám tölteni.
-
Tomasonda
tag
Ha valaki gondolkozik a Sackboy megvételén, vegye meg! Nagyon szuper a játék, hangulatos, rengeteg pályával, kihívással, és szerintem a haptic feedback néhol jobb mint pl az astroban. Napok óta csak ezzel játszok
-
.LnB
titán
Hogyne, direkt próbáltam felépíteteni magamról egy imázst, hogy aztán "ledobjam az atomot". Direkt. A logikád kikezdhetetlen.
-
ImACeltic
őstag
válasz Zolibacsi88 #43407 üzenetére
Köszi a tippet!
Én se vagyok oda ezért a Mjölnires megoldásért, de úgy vagyok vele jó lesz később a DLC tartalmakba. Amúgy már kipróbáltam és elég menő, szórja a villámokat alapból, ahogy Thor-nál is az asgardi pályán, valamint stun hatásnál nagyobbat dörren és több villámot szór. Az mondjuk kicsit viccesen néz ki, hogy amikor elrakja az övére, akkor kb a felére csökken a mérete, bár ezt megszokhattuk már több fegyvernél is. Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
saelin
veterán
válasz F-ECT$ #43324 üzenetére
A közösség a legjobb ebben a fórumban. Véleményem szerint 90%-ban értelmes hangvételben folynak itt a beszélgetések. Néha van flame, de a moderátor és topic gazda rendszer sokat tud rajta segíteni.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz ImACeltic #43400 üzenetére
AC Valhallára:
Glowecestre körül szoktak csapatok mászkálni leggyakrabban, akik közül az egyiküknél van titaniumból pár darab. Újra spawnolnak, szóval így lehet +ban mókolni, nem kell 1 napot várni az árusokkal. A Mjölnirnek csak utána olvastam, nem sok értelmét látom, hogy az összes rendbéli kinyírása után lesz meg az utolsó ruha szett darab. + történetet végigtolni...nem nagyon szoktam new game plusozni, de mi értelme már a legvégén ennek, hogy megkapod, miután már úgymond én elengedem a játékot.(így se győzöm idővel😬) 🤨 -
opr
nagyúr
válasz eisento #43404 üzenetére
Azert ettol fuggetlenul is azert igazan felhivhattak volna. Ugyfel/vevokozpontusag nem jelent ma mar szart sem. Ha' nem? Ha' de!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
eisento
addikt
válasz RangerFox #43402 üzenetére
En november 26.an rendeltem (digitalt) nem hivtak de kb masfel het utan lett nyersbol elorendelt. Azota is ugy van, es nem is hivtak.
Szerk. Most nezem profilomat, nem is volt megadva telszamom, akkor csodalkozok, hogy nem hivtak?[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Egérpad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok