Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz Kendek #43896 üzenetére
Natehát...ha BC játék fut HDR-ben, akkor nincs fekete. Egyszerű teszt: elindítom a Days Gone-t. Elkezd tölteni. Ott még SDR van (PS5 által HDR-é konvertálva). Van tru black. Bejön a főmenü, egyúttal átkapcsol a játék HDR-re(a TV persze mindvégig HDR-ben van PS5-nél). Rányomok a folytatásra, bejön a töltőképernyő ismét, de már HDR-ben, és nincs tru black. Persze ezt oleden is csak sötét szobában látni.
[ Szerkesztve ]
-
Senior60
kezdő
Az a probléma,( lássuk be ) hogy itt a felhasználók 83%-a össze-vissza állítgat ,kalibrálgat mindent(hozzáértés és tapasztalat nélkül) ,akár TV, akár konzol téren, szervízmenükben kutakodva, ilyen Vincentvangokok, és videóbloggerek csöcsein csüngve, és miután sokszor ezek miatt valami anomália alakul ki a készüléken, jön a felháborodás,sírás,hogy "sz@r a SONY, meg mit képzelnek a játékfejlesztők ,a mérnökök egy normális készüléket nem képesek csinálni nincs fekete (250.000-ért) stb...stb..
Ja ! ez meg megér egy külön misét, amikor olvassuk itt hogy beírja valaki hogy ezek meg ezek az igényei, (ilyen feketeszint, meg olyan kontraszt, meg HDR meg RAY-TRACING meg bla-bla-bla)
És ha rákérdeznek, hogy mennyit szánsz rá kedves ?
A válasz hogy 240.000 környékén (65"-ban)
Na ez a vicces. -
oriic
HÁZIGAZDA
Killzone.com-ot bezárták, már a PlayStation.com-ra fog átirányítani. Gondolom ez jelentheti azt is, hogy nem jön egyelőre új rész még sokáig. (Itt szerette valaki amúgy a szériát? (első kettőt próbáltam anno, meg ránéztem a Shadow Fall-ra, de nem volt valami extra)
Live-Die-Respawn
-
-
MODERÁTOR
Mikor kalibrálod a HDR-t (a rendszerben és a játékokban is), akkor ne úgy állítsd be ahogyan írja, hanem a sötétet és a világosat is egyel told túl. Vagyis nem az a jó amikor épphogy alig látszik a logó, hanem amikor már pont eltűnik. Mert az az eltűnő logó lesz a két szélső érték, és ha nem volt teljesen fekete, akkor a játékban az lesz a legmélyebb sötét.
-
Moby
addikt
válasz ImACeltic #43890 üzenetére
Fogalmam sincs, de PS5-ös játéknál jó, szóval itt valami a BC körül nem stimmel. Vagy egyáltalán a PS4-es játékok HDR-ével, ezt most PS4 hiányában nem tudom csekkolni. És van itt még más probléma is, amire egy PS4-es fórumtársunk hívta fel a figyelmem, viszont ő nem látja azt, amit én PS5-ön, de ezt majd ki fogom fotózni.
Szóval a TloUP2 nyitóképe (a játék eleji nyitóképe) a csónakkal, olyan szép sávos HDR-ben, hogy borzasztó. Ha viszont lekapcsolom SDR-re a játékot, és azt a PS5 felkonvertálja HDR-é, gyakorlatilag nem változik a kép tartalom, a tévén nem történik semmi, de a sávosodás eltűnik. És ez nem írható a BC számlájára, mert PS4-ről hívták fel a figyelmem a sávokra. Valami nagyon nem kerek a PS4, vagy a PS4 játékainak HDR-ével. CSodálkozom, hogy ezzel sem Vincent, sem a DF nem foglalkozott még.[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Pont a minap olvastam PS5-tel kapcsolatban, hogy sokaknál kép beli problémákat megoldott a 4k transfer rate -2re állítása. Esetleg egy próbát megér? Chroma subsampling -ot befolyásolja a 4k videó transfer rate. TV-n a black level legyen Auto-n, PS5-on meg a 4k videó transfer rate -2on.
Kalibralva van a TV-d? Bármit állították a képi beállításokban a TV-n? (HDR-t colorimeter nélkül nem szabad kalibralni TV-n mert szabad szemmel kalibralhatatlan és több kárt okoz mint jót.) Fw update volt TV-n ami esetleg okozhatja?
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Madwe
nagyúr
Nekem borderlands 3 esetén feletének tűnt a fekete, de majd meglesem valamikor!
Farkassacred: pedig a gsync/freesync/vrr az egyik legjobb dolog az utóbbi évtizedben ami kijelzőkkel történhetett gaming terén. Ha valami nem stabil (s 4k60 nem lesz az sok helyen) akkor legjobb dolog ami történhet veled. Pl valhalla is tele van tearinggel vrr nélkül. Persze lehet erre mondani h legyen olyan a hw s fejlesszék úgy az összes jűtékot h bírja stabilan de az nonszensz, sose lesz így. Vrr a sokkal racionálisabb döntés.
-
Moby
addikt
Valami gáz van nálam a PS5-ön a PS4-es játékok HDR-ével. Nincs fekete. Kb 5%-os szürke a fekete. Már gyanús volt több játéknál is, hogy valami nem oké, de tegnap egyértelműen kiderült, hogy minden játékban ez van. A Days Gone töltőképernyőjén nem fekete a fekete, a Shadow of the Tomb Raider nem fekete a fekete, sehol nem fekete a fekete. Ha visszakapcsolom a játékokat SDR-re (és a PS5 felkonvertálja HDR-re, tehát a tévé ugyanúgy HDR-ben marad), akkor van fekete. Nálatok is ilyen?
/ezt csak oledesek fogják látni. LCD-n nincs olyan, hogy 5%-os szürke, meg 0%-os fekete. Ők is leginkább csak este.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gáboromm #43885 üzenetére
Gondolom ő rendes bolti elérhetőségre gondolt. Az, hogy a világ másik végéről meg lehet rendelni és a szállítás annyiba kerül mint egy DS4 nem mindenkinél opció, ráadásul ha garanciális probléma van akkor az is egy csomó macera.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gáboromm
tag
válasz N.YCityBoy #43808 üzenetére
Mire jó, ha van pluszban us ps plus az embernek?
Szerk: Jah közben olvastam, hogy us acc-al kezdted. És neked a magyar a plusz. Akkor home-olod az egyiket?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
F-ECT$
titán
válasz Farkassacred #43882 üzenetére
A 4k60-hoz a legtöbb játéknál nagyon kevés (lesz) ez a hardver sajnos.
Dive ever, work never.
-
MODERÁTOR
válasz PéterrKiss #43878 üzenetére
Nem lehet, mert digitálisan nem magát a játékot veszed meg, hanem csak a futtatásához egy licencet. Ha nincs licenc, akkor lakatossá válik a játék, és úgy nem indítható. Az pedig teljesen mindegy, hogy mi van letöltve. Akár a szomszéd csávó külső vinyóját is rádughatod, akkor is csak azokat a játékokat fogod tudni futtatni amikhez van licenced.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz PéterrKiss #43878 üzenetére
Hiába van feltelepítve, ha nincs plus előfizud, lakat lesz rajta és nem tudod elindítani.
-
Wesder
félisten
válasz PéterrKiss #43875 üzenetére
Plusz nélkül nem jàtszhatsz velük, de a fiókodon megmaradnak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bencus88
nagyúr
válasz PéterrKiss #43875 üzenetére
Ha behelyezted a könyvtárba akkor megmarad, de csak akkor tudsz velük játszani ha aktív az előfizetésed
-
PéterrKiss
lelkes újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha ps plusra előfizetek, megmaradnak az ingyenes játékok örökre?
Ha például 1 évig nincs ps plus, akkor is?
Utána (ps plus lejárta után) játszhatok vele offline? Ha mondjuk fel van telepítve 2 ps plus-os ingyenes játék, és utána játszanák vele? Offline? Lehetséges?
Kösz a választ!
-
karmaresz
senior tag
válasz Blaze_ #43872 üzenetére
Teóriám szerint pont ez az oka, hogy még nem került bele a TV-be a funkció. Nem akarnak a Microsoftnak muníciót adni, hogy az ő konzoljukkal már menne ez a funkció, a PS5-tel pedig még nem.
PS5 kapcsán pedig pár hete volt egy nyilatkozat, hogy a HDMI konzorcium -aminek a Sony is alapító tagja- ajánlásainak mindenben meg akarnak felelni, nem akarnak egy félkész megoldást implementálni, és még zajlanak a tesztek.Majd meglátjuk, de nem hiszem, hogy a Sony bevállalna egy ekkora blamázst PR és anyagi oldalon, mert ebben sem az USA, sem az EU nem ismer pardont és garantáltan elindulnak majd a class action lawsuit-ok (csoportos polgári peres keresetek).
Bár a japánokra nem jellemző, de még valami gerillamarketinget is el tudok képzelni, hogy aztán pár hét múlva dicsfény közepette bevezessék mind a tévében, mind a konzolon ezeket a szolgáltatásokat.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
nagyúr
válasz vonSux #43855 üzenetére
Egyik felem örül ennek, mert nem szeretném, ha a játék készitők beleszarnának az optimalizálásba bízván abban, hogy majd a VRR ugyis elfedi.
Így hogy azért jóval lassabban fog terjedni a támogatása talán később jön el ez az időszak is.
Annál később kényszerülök énis TV cserére.Amúgymeg elég nagy blama...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
karmaresz
senior tag
XH90 és PS5 tulajként azt mondom, egyelőre kár ezen bárkinek felizgatnia magát. Egy amerikai marketingszövegből lekerült ez a szöveg, de ha megnézitek a magyart, vagy az angolt, ugyanúgy fent van még mindig.
Tök ugyanez a cikk a sony.co.uk-n még tartalmazza a VRR és ALLM supportot, sőt, azt is írják, melyik firmware verziótól lesz benne.Kell egy-egy képernyőmentés és ha nyár végére sem jönnek ki vele, vagy mégis hivatalos lesz, fel lehet hívni a kedvenc kereskedődet, vagy Sony-t, egy cserére vagy teljes visszatérítésre.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Blaze_
aktív tag
2021 is jól indul (azért megvárták a hírrel a karácsonyt, nehogy már ne legyenek meg az eladási számok, sőt szerintem nem is lesz hivatalos bejelentés megpróbálják majd elsunnyogni, bizonyos Samsung modelleknél is 2 éve várnak az eARC-ra abból se lesz már semmi)
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
No az egy igazi dick move-lenne. A tv-vel még várok egy kicsit, hogy hivatalos bejelentést tegyen a Sony. Bár nem kenyérre kell (melózom is rajta) és leginkább nem hiányzik a pöcsölés vele, de szépen kérek visszatérítést, mert konkrétan az egyik ígért key feature soha nem lesz elérhető rajta. “PS5 ready” my ass
-
bandi0000
nagyúr
Death Stranding
Az erőműnél vagy mi a pontos neve elvileg megkaptam és fel is raktam a generátort, amivel a motort tölthetném fel, de mire visszaértem az elosztóba már nem találom, én nêzhettem be valamit, vagy hol kellene keresnem? [ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
KaitouP
nagyúr
válasz Lackooo84 #43849 üzenetére
Én se tudok meglenni a hátsó gombok nélkül és imádom a Back Button Attachment-et, valamint szintén keserű szájízzel veszem emiatt a kezembe a DS5-t, de lássuk be, ez a kiegészítő azoknak szól elsősorban, akik komolyabban szeretnének fps-t játszani (mindenkinek: el ne kezdjük a kontroller és a komoly fps kapcsolatát, meg az egeres magyarázást, PC-n is játszok fps-t, nem is akármilyen egérrel), és a kontrolleres vezérlésből a maximumot kihozni. Persze egyébként más játékokban is jól jöhet.
Szerintem idővel talán a DS5 is kap ilyen kiegészítőt, de én jobban egy eleve komolyabb, profibb, a megfelelő célközönségnek átalakítót DS5 "Elite" kontrollernek. Mondjuk kevés esély van rá, marad a SCUF és társai, de sajnos méregdrágák, és itthon nem is kaphatóak.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
syler123
veterán
Annyira pofátlanok, hogy nemigaz. Vettem Ps5-öt és xh90-et is közel egyszerre és egyszerűen simán átvertek... Otthagyok náluk közel 500eFt-ot és arconköpnek. Egyszerűen kabaré, hogy ilyen megtörténhet. Ha 350 környékén lenne cx, szerintem küldeném is vissza, hogy kenjék a hajukra...
És jól beszél a videóban, ezek után bízzunk abban, hogy a ps5 támogatni fogja? Hát... Nagyon örülök, hogy felkapják a videósok és izzadjanak a Sonynál a negatív reklámmal. Remélem a game site-ok is felkapják... -
vonSux
őstag
Tudom tv-vel kapcsolatos hírektől páran rosszul alszanak ha ebben a topikban olvasnak róla, de mivel nem mikrosütőhöz kapcsoljuk szeretett konzolunkat, és többen vettek itt is Sony XH90-es készüléket: érdekes fejlemény a vrr és allm (soha el nem érkező) támogatásával kapcsolatban. Azért még ne vegyétek készpénznek, de érdemes nyomon követni a fejleményeket annak, aki picit meglepve érzi magát.
-
opr
nagyúr
válasz Lackooo84 #43849 üzenetére
En pedig szeretem a kek autokat.
Amit most En irtam, annak pontosan ugyanannyi koze van a hozzaszolasodhoz, amire valaszolok, mint a Te hozzaszolasodnak az enyemhez es a temahoz. Just sayin'."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
stilo18
addikt
válasz FollowTheORI #43836 üzenetére
... hát pedig semmi extrát nem kapott tőlem, amiért "tönkre kellene mennie"...
Na mindegy,ez van...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Lackooo84
nagyúr
válasz N.YCityBoy #43833 üzenetére
Amikor elindult a PSN és megjelent nálunk a PS3, már akkor is lehetett magyar régiós accountot csinálni Az enyém is magyar és megvan 2007 óta. A játék vásárlást meg tudtam oldani még a magyar store előtt UK és US accountokról, de mindig is a magyar volt a fő profilom, és azon játszottam. Amióta store is van, meg pláne ezen vásárolok, és ami játékot felhalmoztam, ehhez képest az UK-US profilokon található játékok száma elhanyagolható. Szóval a lényeg, már az elején is lehetett magyar régiós accountot csinálni, aki olyat akart, az olyat csinált.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Kendek #43825 üzenetére
Hát ha már PS5-öt veszek, szeretnék PS5 játékokat játszani... Lehet, hogy ez az én hülye mániám... De mondjuk a Sony is lehetett volna olyan tökös, hogy tudja, hogy sok játékos szereti a plusz gombokat (sok játékban már így is necces volt megoldani a kiosztást), plusz a back button sikere után eleve olyan kontrollerrel jön ki, ami tartalmazza ezeket a plusz alsó gombokat... De itt is látszik, hogy a Sony mennyire "for the players" van...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz CptAdamica #43842 üzenetére
Sosem tapasztaltam még ilyesmit.
-
F-ECT$
titán
-
CptAdamica
veterán
Nektek szokott olyat csinálni, hogy egy-egy játék nem akar elindulni, csak a kezdő kép látszik és nem történik semmi? Nekem ilyenkor csak a reset segít, még az alkalmazás bezárása sem.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
nagyúr
válasz Landon #43783 üzenetére
Fogyó eszköznek van tervezve gondolom ilyen szempontból is... ha akrnák lehetne minden fém és örök élet, de akkor kinek lehetne 3-4 évente eladni egy újat?
De egyébként énis kíváncsi leszek, hogy fogják bírni ezek az új mechanikák hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz keIdor #43815 üzenetére
Nekem is már vagy 3 éves a Pro kontrollere és semmi baja... szerintem nem csak a szórás nagy, hanem a felhasználók használati módja is.
Vannak akik olyan felesleges erővel üzemeltetik a karokat és a gombokat izgalmukban, hogy tönkrevágnak bármit.
Ezzel semmi gond alapvetően, mindenki más meg máshogy éli bele magát a játékba.
De sokat segít ha tudatosan figyelsz, legalább addig amíg nem alakul át "izommemóriává", hogy nem bánsz durván a kontrollerrel... mert apró erővel is pont ugyanannyira fog adott irányba menni a karakter és a ravaszra lőni, mintha durván bánsz vele.
Ez van... meg kell tanulni, aztán egy idő után nem lesz gond.Vagy pedig marad a szervíz meg a kontrollerek vásárlása.
Persze ettől független el tudom képzelni, hogy a DS5 picit gyengébb ilyen szempontból. Nem erre a terhelésre tervezték.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #43833 üzenetére
Megszeged a PlayStation Network felhasználási feltételeit, és Magyarország törvényeit, azáltal, hogy nem fizeted be a vásárlásaid után a 27%-os általános forgalmi adót.
-
veterán
válasz Kendek #43831 üzenetére
Oké, de nekem pl a PS3 megjelenése óta az a fő profilom ami ugye nem mostanában volt, mivel akkor még nem volt ugye magyar lehetőség, és azon a profilomon van gyakorlatilag minden nekem! Több 100db játék, igen tetemes trófea lista barátok stb...tehát én biztos nem változtatok ezen! Persze aki most lép be a PS világába, az csináljon magyar profilt👍 Amúgy van az is nekem, mert a magyar nyelvű játékokat ami kb kimerül olyan 7-8db-ban azokat ott vettem😁
Ja igen, és mi benne az illegális? Komolyan nem tudom! Eleve amikor eljött ez az online lehetőség a ps3-al, gyakorlatilag nem is volt más lehetőség regisztrálni kizárólag külföldre, szvsz...és valahova kénytelen voltál, ha nem kizárólag offline akartál játszani!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #43830 üzenetére
Azért csak óva intek mindenkit az USA account használatától, mert egyrészt nem legális, másrészt pedig nem lesz magyar felirat!
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #43828 üzenetére
Én már jártam úgy, hogy épp nem lehetett kapni. A PS4 topik követése okán pedig tudom, hogy többen is belefutottak már ilyen felülvizsgálatba, Amazonos és cdkeys.com-os vásárlás kapcsán is. Persze nem mindenki fog ilyesmivel találkozni, de benne van az esély, hogy épp szerencsétlenül jársz.
-
veterán
-
-
wolf13
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem driftelős problémám nem volt még PS4 kontrollerrel (3 PS4 gépem volt, mindegyiket egy eredeti kontrollerével használtam), viszont az L3 az már gáz volt egyik kontrolleremnél, és vennem kellett egy másikat. Valamint van még egy alzás vadiúj amit ki sem bontottam. Ez a back button megváltás volt L3 szempontjából, mert soha többé nem kell azt nyomnom, ezért sem nagyon akarok PS5-re menni, mert azzal megint ez lesz...
-
KaitouP
nagyúr
Lol, jó kis oldal. Bár eddig DS4Windows-al néztem az eltéréseket, de elrakom ezt a kedvencekbe.
AXIS 0-0.01176
AXIS 1-0.03529
AXIS 20.01176
AXIS 30.00392Még a tűréshatáron belül vannak. (DS4)
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
saelin
veterán
válasz Kendek #43816 üzenetére
KontrolFreek. Elképzelni sem tudom nélküle a gamepad-jeimet! Egy ilyen szimpla átalakítás is hatalmas kényelmet tud magával hozni és tényleg elég csak egyszer megvenni. Anno valami akcióban vettem valami pack-ot 5-7k környékén és azóta azt használom. Nem kopott ki a foglalata és a tetején sem látszik semmi elhasználódás. Ha létezik prémium műanyag akkor ez abból van.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MODERÁTOR
-
keIdor
titán
Nálam a 2017 tavaszán vett PS4 Pro mellé járt DS4 hibátlan maradt 3+ év után is. Se driftelés, se kopás, pedig sok játékot azzal játszottam ki. Nem is volt másik, csak az az egy.
A mostani DualSense is egyelőre hibátlan. Se drift, üzemidő szerintem még a novemberi állapot.Nagy a szórás gondolom...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
saelin
veterán
válasz wolf13 #43809 üzenetére
Sok összetevős nagyon hogy kinél mikor romlik el egy konti. A gyári állapota, a játékos keze (speciel nekem gyenge kezem van), a legtöbbet játszott játéktípus és a játszási gyakoriság. A legtöbb kontroller nálam az Overwatch-os időszakomban halt meg (2 db), mert ott egyértelműen széjjel volt használva az analóg a rá mappelt ugrás és melee miatt. A harmadik pedig teljesen érdekes eset nálam, mert a piros csak coop-ban volt használva vagy csak nagyon vész esetén ha csutkán volt a fő irányítóm. Fele annyit sem ment mint a másik három és mégis beadta a derekát. Ezt viszont javítottam az előzőleg elhullot alkatrészeiből. Eléggé macerás munka volt... Nem is vállaltam be többször. Az utolsó a terepmintás konti, ami most December környékén adta meg magát és kezdett el driftelni a jobb kar.
Mondjuk engem egy ilyen statisztikába belevenni nem túl reprezentatív, mert RENGETEGET játszom. Nem ritka a napi 6+ óra sem. Simán lehet hogy nálad annyi használati idő hónapok alatt jön össze, mint ami nekem egy hónap alatt. Tegnap is valami 9 órát dungeon-eztünk haverokkal a Neverwinter-ben mire kiájultunk mindannyian...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MODERÁTOR
Beszarás ez az oldal, be sem kell kapcsolni a kontrollert, csak simán rádugom a notira, aztán máris mutat mindent ahogy nyomogatom. A zene meg szól a hangszóróján, és közben a ritmusra rezeg!
Megnéztem amúgy a DSe és a DS4 kontrolleremet is, és nekem úgy tűnik, hogy mindegyik tökéletes állapotban van. -
marquuard
veterán
Van valami kontroller-diagnosztikai program Windowsra? Gondolom csak beképzelem a fenti hsz-ek miatt, de valami mintha nem lenne kerek.
PSN ID: marquuard
-
MODERÁTOR
válasz polonic #43804 üzenetére
Értelemszerűen magyar régiós profilt regisztrálj. Tartalom szempontjából a magyar felirat megléte ami fontos, ez máshol rendszerint hiányzik. Egyéb korlátozások, hazai cenzúrázás nem jellemző.
Bankkártyát és PayPal-t csak egyező régiósat fogad el vásárláshoz, külföldi account esetén feltöltőkódokat tudsz beváltani (de ezek beszerzése is körülményes). Ami még fontos, hogy ha külföldi fiókot használsz, akkor itthonról vásárolt lemezes játék esetén a DLC-k nem, vagy csak részben lesznek kompatibilisek. Gondolok itt a kapott beváltható kódokra, és a Store-ból letölthető extrákra.
A regisztrált account-od régióját utólag nem lehet megváltoztatni. Ha mégis igény lesz rá a későbbiekben, akkor regisztrálnod kell egy új profilt, és megosztás révén elérheted az összes játékodat. De amúgy az itthoni boltokból könnyedén tudsz vásárolni magyar feltöltőkódot.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hombre[EU] #43802 üzenetére
Köszönöm,hogy szóltál, zsákoltam is 2 évet😁
-
Moby
addikt
Én úgy vagyok ezzel a kontrollerproblémával, hogy amíg nem zavaró mértékben jön elő a drift (a legtöbb játékban nem érzékelhető) nem cseréltetem. Hátha jön valami javított verzió, amiben már erősebb a rugó, meg talán normálisabb potikat használnak. Bár ez utóbbira kevés az esély.
-
saelin
veterán
Én a 4 éves ps4 pályafutásom alatt a 4. kontrollert ettem meg. Ami most van nálam már az is driftel, de a Ps5 előtt már nem szívesen vennék új kart... Nálam átlagosan 6-18 hónap között halnak meg a kontrollerek. Szóval 2 évet eddig egyik sem bírt ki nálam.
-
polonic
félisten
Milyen régiós fiókot regisztráljak? Mondjuk tartalmak szempontjából?
Nyilván itthon vagyok, még egy darabig leszek is. Vásárlások szemponjtából ez számít? Később a régiót lehet majd állítani?
Aztán ha mondjuk mégsem magyar régiós accountom van, akkor lehet az itthoni kártyával vásárolni az adott store-ban?
-
hombre[EU]
veterán
cdkeysen US fiókra akcijós a plus->[link]
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok