-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambushka
aktív tag
válasz CptAdamica #43553 üzenetére
Most nem azért, de én imádom a cinnamon crunchot, ennyi erővel már megvettem volna és egy évig le lenne tudva
PSN ambushka8989
-
veterán
-
Moby
veterán
válasz N.YCityBoy #43590 üzenetére
Milyen store régió?
-
veterán
Most utalta vissza a Sony a CP2077 árát reggel nekem👍
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
vonSux
őstag
válasz bandi0000 #43576 üzenetére
Nem lehet, hogy a ventilátorba ér bele valami?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Philips103 #43582 üzenetére
PS5-ön már kijelzi visszamenőleg is, PS4-en nincs rá mód.
-
Philips103
tag
Srácok nem akarok teljesen kuka lenni, de Psen sehogy se lehet nyomon követni, hogy egy adott játékkal mennyit játszottál összesen?
A horizonnál volt jó, mert ki írta a mentés mellett, de a legtöbb játék ezt így nem szereti ki írni.
Tényleg játék függő melyiknél írja ki vagy csak én vagyok béna és nem találtam eddig sehol? -
saelin
veterán
válasz RangerFox #43577 üzenetére
Nekem eddig is jó volt. Biztos valami bug volt és most sikerült javítani, de lehet csak most tért nálad is észhez. Eleinte nekem sem írt ott semmit.
Nekünk haverokkal olyan anomáliák szoktak lenni, hogy beragad valakinél a jelzés hogy xy játszik x ideje valamivel. Nalam tegnap az egyik ismerősöm már 27 órája Neverwinter-el játszott... Rá is írtam röhögve, de mondta hogy előtte való napon játszott csak. Vannak ilyenek.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
RangerFox
Topikgazda
A Playstation Appban végre megjelennek a legutóbb játszott játékok a főoldalon. Haladunk
-
bandi0000
nagyúr
válasz CptAdamica #43556 üzenetére
Nem vàlaszolok egyenként
Szóval nem biztos , hogy cv, de mindenesetre rossz, hogy nem statikus hangot ad ki, hanem bele bele "kerreg"
Hiába mozgattam, ugyan úgy adta a hangot, majd este megpróbàlom felvenni
Jah és digitàlis, szal mêg a meghajtó sem okozhatja
Mint mondtam nálam sokszor megakad a kép days gone esetén, nem biztos, hogy fps droppot làtok, de mintha szaggatna, illetve bugsnax alatt is ez van
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel nincs itthon gépem, valaki megnézné pls, hogy a Returnal store oldalán látható-e még/már a Housecast episode 3? Weben még nincs fent és többen írták, hogy van új rész, benne friss gameplay jelenetekkel. Thx.
Live-Die-Respawn
-
Elderath
őstag
Kipróbáltam Sieget 120fpsbe. Hát nem tudom én nem vagyok elájulva a 120fpstől. Egyből ha visszamegyek 60ra látni a különbséget, de 1 perc után kb megszokom. Amúgy marhára idegesít, hogy pl siegenél menübe ha visszamegy, akkor visszaveszi 60hzre és "villog" a kép egyet. Ennek a villogásnak nem kellett volna HDMI 2.1el megszűnnie? Meg azt vettem észre, hogy 120hz módban, ha behívom a kis PS menüt alulra, akkor ott homályosabbak az ikonok, fura, mindez C9en
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
KaitouP
nagyúr
-
VTom
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz zola09 #43551 üzenetére
+1 a burkolat rezgés tippre, amennyiben lemezmeghajtós változat és nem digitális, hátha csak annyi a baja. Sokaknál olvasni, hogy így fixálják home made (dupla oldalas ragi a levehető burkolatra és fixebben tartja), persze csak, ha nem coil whine okozza. Igaz nem vonom kétségbe se, mert ugye tapasztaltuk anno sokan 4-nél is.
(#43561) Madwe: én csak azt sajnálom, hogy ilyen apró (ismétlődő) problémák megint előfordulnak már kezdésre. A turbina hangból tanultak, oké, tényleg pöpec halk lett, de eddig a hang nyomta el a cw-t ugye
[ Szerkesztve ]
.
-
icecube23
tag
válasz Lackooo84 #43559 üzenetére
Igen, nem mondom le, ki tudja lehet majd vissza állnak az eredeti árra... Ha nem vissza mondkm, ahogy mondjátok, nincs szerződés kötve, bármikor le mondhatom én is... Arra leszek kíváncsi, ha be kerül a boltjuk polcaira, mennyiért adják majd.. Viszont ha ott 149k lesz, akkor már viszont az érdekes lenne jogilag, nem? 😋😋😋
-
Madwe
nagyúr
válasz CptAdamica #43556 üzenetére
Már ha garanciális probléma lenne a coil whine, de semmilyen it terméknél nem az.
-
icecube23
tag
Sziasztok
Elorendeltem ps5 digitális verziót edigitalon. 149k, 1 hónappal ezelőtt. Most mondom rá nézek az elorendeles státuszra. Árnál 229k??????
Ez mi?
Nem tudom, nem láttam Sony hivatalos bejelentését hogy menet közben emelték volna az árát a ps5 konzolok nak. Vagy már ezeken a szinteken elindult a cápázás,fel buzdulva a bármely adok veszek topicban látott el fajzott árakon?
Nem6lehet őket ezért feljelenteni?
Versenyhivatal, ez szerintem druvabb mint a digi kft félre értett netes bírsága...[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz bandi0000 #43548 üzenetére
PS5 Coil Whine - What Is It and Can I Fix It?
Elvileg a tápban cicereg egy kondi, szóval csak szerviz.[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
SH4D0W2011
őstag
válasz ProEvoFan #43543 üzenetére
Szia!
Nekem ilyenből van (vagyis volt, mert kellett egy hosszabb is, így az egyiket másra cseréltem) 2 db a szobában, a túlfeszültség védős részét még nem volt "szerencsém" tesztelni, ne is legyen rá szükség, de a hétköznapokban normálisan teszi a dolgát. Nem tudom ez mekkora segítség volt.
-
CptAdamica
veterán
Mindent egy PS5-ért.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
zola09
aktív tag
válasz bandi0000 #43548 üzenetére
En nem emlekszem hogy droppolt volna. Ha volt is maximun 1-2 kirivo eset lehetett. Cicerges meg attol fugg mitol van, nekem pl az oldalso feher burkolat szokott elkezdeni rezegni, olyankor megnyomkodom es abbahagyja. Az is cicergos hangot ad pl. Ha coil whine-olna azzal sokat nem lehetne kezdeni viszont.
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #43537 üzenetére
Az a baj ezzel az írással, hogy ez nem úgy megy, hogy leírom amit gondolok. Hanem megprobálom leírni a véleményemet, úgy, hogy az mindenkinek megfeleljen. Az meg már nem kedvemre való.
Átgondolom. Jövő héten megint lesz időm, megint karanténba leszek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bandi0000
nagyúr
Akik PS5 ön kezdték/ játszanak Days gone-al, nem szaggat a jàték? DF szerint stabil, de nálam sokszor be be recen, pláne esős havas időben
Más: Sztetek javítható a cicergős ps? egyre jobban csinálja de kezdem már unni
Xbox One: bandymnc
-
-
gyuromoj
veterán
válasz ProEvoFan #43543 üzenetére
Sajnos nem értek hozzá, de itt a fórumon van hozzá topik. Engem is ott igazítottak útba.
#43544Kendek
Lehet egy ilyen se ártana az elosztóhoz, nálam is vannak pillanatnyi kimaradások néhanapján.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz ProEvoFan #43541 üzenetére
Én ezt használom 2019 májusa óta, eddig minden rendben vele. Igaz akkor 9k körül volt.
51" plazma, házimozi, ps4pro, vr, külső médialejátszó, külső hdd ment róla minden probléma nélkül. Jelenleg csak tv, házimozi és médialejátszó. De majd egyszer PS5 és a VR is csatlakozik ismét.szerk.:
Nekem csak 2 év gari volt rá, most nézem hogy már 5 évet adnak.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ki milyen túlfeszültségvédő elosztót használ illetve mit ajánlotok tévéhez+konzolhoz?
APC márkákban gondolkodok, mert az állítólag az egyik legjobb.Bár tökmindegy milyen a márka, csak megbízható legyen a termék.... -
KaitouP
nagyúr
válasz uhhKinos #43538 üzenetére
Nemrégiben mondtak itt olyat, hogy havonta érkezik kisebb szállítmány, bár már nem rémlik, hogy ki osztotta meg a nagyérdeművel az infót, és hogy mennyire hiteles. (Talán Elite kolléga lehetett.)
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
uhhKinos
csendes tag
helló valami pletykát tudni már h hogy alakulnak a készletek a következő hónapokban?
-
KaitouP
nagyúr
válasz Kendek #43516 üzenetére
"Az elsősorban rajtatok áll, hogy mennyi értelmetlen szenny keletkezik a topikban. Mert ami nem szabálytalan, azt bizony nem törölhetjük kedvünkre."
Bizony, csak igazából néha akármit csinálunk, minden baj, ha hagyjuk az OFF-ot az, ha nem, akkor túl szigorúak vagyunk, akkor az a baj (idézném kedvenc klasszikusomat: [link] ), nem könnyű megfelelni mindenkinek, de nekem is ez a véleményem, hogy a látogatókon áll ennek a témának a kezelése, mi csak asszisztálni tudunk.
Ennek fényében folytassuk tovább akkor az ON topikot most már szerintem.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
nagyúr
válasz VincentVG #43533 üzenetére
Ha előfizetsz a PS Plus-ra (amiből van 1-3-12 havi) a következőket kapod:
1) Havonta 2db Sony által választott játék. Ezeket az adott hónapban tudod hozzáadni a könyvtáradhoz. Elég a könyvtárhoz adni, nem kell letölteni. Ha egyszer beraktad a librarybe, onnantól bármikor és bármennyiszer letölthető, élő ps plus előfizetés mellett.
2) PS5 birtoklása esetén (és csakis akkor) jár a PS Plus Collection. Ez tartalmazza azokat a játékokat amiket felsoroltál. Itt az a csavar, hogy nem hónaphoz kötöttek a játékok, hanem magához a PS5-höz, ugyanis csak PS5-ről tudod őket a könyvtáradba rakni. Ha már beraktad őket, akkor ugyan úgy fognak működni mint az alap havi ps plus játékok, ha van élő előfizud tudsz vele játszani, ha lejárt akkor se letölteni nem tudod, se a letöltöttel játszani nem tudsz (lakat kerül rá).
3) PS Plushoz jár az online játék lehetősége
4) PS Plushoz jár az online felhő tárhely a játék mentéseknek
Ha kell a Tomb Raider akkor előfizetsz most (vagy ami mégjobb a következő hónap legelső hétfőjéig, így nyersz közel egy hónapot, ha már úgy sincs géped) és berakod a könyvtáradba. Mint mondtam, letölteni nem kell.
Amit még fontos tudni, az előfizetés stackelődik, tehát ha vettél egy éveset, majd látsz két hónap múlva akciósan és veszel még egy évet, akkor az utóbbi hozzá fog adódni a meglévő előfizetési idődhöz.
Éves előfizut éri meg venni, akcióban 13.500Ft szokott lenni, de ha épp nincs akció, hardveraprón akkor is sokszor kapni 15k körül.
Régiófüggő, ez nagyon fontos. Csak olyan ps plus kártya lesz jó, ami megegyezik az accountod régiójával is.
[ Szerkesztve ]
-
VincentVG
senior tag
PS PLUS kerdeeees:
tehat van ez a lista amit barmikor letolthetek ha elofizetek:
Bloodborne Days Gone Detroit: Become Human God of War Infamous Second Son Ratchet and Clank The Last Guardian The Last of Us Remastered Until Dawn Uncharted 4: A Thief’s End Batman: Arkham Knight Battlefield 1 Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Fallout 4 Final Fantasy XV Royal Edition Monster Hunter: World Mortal Kombat X Persona 5 Resident Evil 7 biohazard
es vannak a havi jatekok amiket adott honapban tolthetek le, megmarad amig elofizeto vagyok, de csak akkor latom ha adott honapban letoltottem??
mostmar biztos h szovegertelmezesi problemaim vannak esetleg diszlexia, vaaagy ahogy beszeltuk par napja ritkasz*r a PS website csak az informacio ertheto atadasa nem megy, amugy kiraly
mivan akkor ha PS5om mondjuk csak 3 honap mulva lesz, de kellene a Tomb Raider? elofizetek most eeees le tudom valahova tolteni ha nincs PS em per pillanat?
-
F-ECT$
titán
Egy időben én is keresgéltem az összehasonlító teszteket, de nagy megfejtést egyikben sem találtam. A Pulse 3D kicsit könnyebb, a mikrofonja talán picit jobb, a hangminősége kb ugyanaz, de olcsóbb, mint a Platinum. Kicsit olyan érzésem van, mintha nem jött volna be a Gold/Platinum vonal, ezért gyúrtak a kettőből egy fejest, ami a kettő között helyezkedik el.
Valahogy arról a nagy hangélményről se láttam eddig beszámolókat, amiket a PS5 felvezető videókban emlegettek.Mondjuk én még szinte nem is használtam a fejhallgatót mióta megvan a PS5, mert annyira csöndes a konzol, hogy kellően halkra tudom venni a TV-t, hogy ne zavarjak másokat
Dive ever, work never.
-
nagyúr
Számtalanszor kérdeztem már én is külöböző topikokban a pulse 3d vs platinum témát, nem igen van vele még itt tapasztalat. Külföldi cikkeket olvastam ott nagy átlagban az a vélemény, hogy nem jobb hangminőségben a pluse 3d, egyesek szerint kifejezetten rosszabb. Anyagminőségben sem kiemelkedő az új füles, viszont a párnák kisebbek lettek és szinte mindenki szerint kényelmesebb. Főleg a szemüvegesek említik, hogy nem nyomja őket. Engem a platinumnál kifejezetten idegesít, hogy nyomja a szemüvegem és ezáltal a fejem kb 1 óra játék után. Pulse 3d-re ilyen 12 órát mondtak üzemidőben.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Ez a Maneater annyira kis gagyi, de egy 7 óra mégis belement.
PSN ID: marquuard
-
F-ECT$
titán
válasz tboy93 #43521 üzenetére
Na ez tök jó lenne: ha születik egy minőségi hozzászólás (ami nem csak válasz valamire, hanem önmagában is értelmes egészt alkot), akkor azt mondjuk meg tudnák jelölni a TG-k, és lehetne szűrni minden topicban arra, hogy csak ezek a hozzászólások látszódjanak. Így ha infó kellene, akkor sokkal gyorsabban megtalálnád.
Dive ever, work never.
-
VTom
veterán
Hogy legyen egy kis ON téma is, valaki be tud számolni a Pulse 3D teljesítményéről? Főleg olyan, aki össze tudja hasonlítani másik fülessel, pl. PS platinum.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
válasz Kendek #43516 üzenetére
Hja, igazad van. Neha en is utalom amikor felbe szakitotok valami szaftos temat Maskor meg orulnek ha lenne egy rovid kivonat a fontos infokrol. Kar hogy nincs ilyen feature a PH-n, be kene vezetni a hsz-ek ertekeleset, plusz ertekeles szerinti szurhetoseget.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Elég régi motoros vagyok, én is látom, és részese is vagyok az átalakulásnak. Mondjuk régebben több szakmai topicokba írtam, ott tényleg nem nagyon volt jellemző az OFF, de ha valami részletinfó kellett, akkor ha nem voltál benne a topicban napi szinten, akkor bizony ott is keresgélni kellett mire meglett a válasz.
Mára sokkal többen olvassák (és írják) a fórumot, ez már önmagában is rengeteg hozzászólást szül mondjuk a 15 évvel ezelőtti helyzethez képest, de egy ilyen szerteágazó topik, mint a PS5 meg aztán tényleg kezelhetetlen mennyiségű bejegyzést generál. Ki hol veszi, mennyiért, milyen kiegészítőt vesz hozzá, milyen tv-t, kábelt, melyik játékot, hol veszel előfizetést, mi akciós, melyik játék milyen, stb.
Sajnos vagy az van, hogy indítasz minden kis részterületre egy-egy topicot, amikett aztán 3-an se fognak rendszeresen olvasni, vagy beállsz a sorba, és oda írogatsz, ahol látod, hogy pörgés van.
Így persze a legtöbb nagy topic már szinte csak egy online chat, és ha véletlenül 2 bekezdésnél hosszabb a hozzászólásod, akkor az emberek fele nem is olvassa el, de ez ilyen. Amíg nem talál az ember jobbat, addig marad
Egy időben ment az, hogy a pörgősebb topicokból volt egy szakmai és egy off verzió is, de valamiért az se működött jól. Hogy mi lenne a legjobb megoldás, azt persze én sem tudom, csak fölöslegesen írtam egy újabb OFF-otDive ever, work never.
-
MODERÁTOR
válasz tboy93 #43513 üzenetére
Jópofák vagytok, de ha nem engednénk semmit ami a PS5-tel kapcsolatos téma (márpedig erről szól a topik), hanem csak szigorúan a konzol technikai része, akkor nem írogatna szinte senki. Már azon is megy a veszekedés, hogy mi számít PS5-tel kapcsolatos témának. Egyesek szerint pl. a tévé már nem az, mintha az nem tartozna szorosan hozzá (persze a tévés topikból elhajtanak ha oda tévedsz), mások szerint pedig még a játékok sem, mert azoknak is van saját topikjuk (persze azokból is elzavarnak és kiutálnak a PC-sek).
Oda talán eljutottunk, hogy a rengeteg OFF-ot, olyat ami egyáltalán nem kapcsolódik (hasonló gondolkodású emberekkel való cseverészés, életmódtanácsadás...), azokat már élből töröljük, meg a túlárazott konzolokról szóló vitákat is elkerüljük. De azért nem vagyunk mi (Tg-k) csőszök, hogy kézen fogva vezessük a klaviatúrán az ujjakat, hogy mit és hogyan szabad leírni. Az elsősorban rajtatok áll, hogy mennyi értelmetlen szenny keletkezik a topikban. Mert ami nem szabálytalan, azt bizony nem törölhetjük kedvünkre.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz tboy93 #43513 üzenetére
En olyankor azt szoktam, hogy ugras a legujabb hsz-ekhez, utolso lapon levoket vegigporgetem, van-e valami erdemleges, vagy csak a szokasos siras, hogy nem lehet kapni es azt is dragan, aztan ha van valami erdekes, beszallok, ha nincs, megint pihentetem a topikot kicsit.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
.LnB
titán
A fórumozás teljesen átalakult az évek alatt. Így ha visszagondolok, emlékszem, hogy régebben mennyire más volt. Például én is évek óta nem voltam moderálva. Pedig előtte azért előfordult. Felhígult, és elvesztette a szakmaiságát. És ennek két oka van. Egyik az én generációm (nem életkorra, hanem az itt eltöltött évek számára értve). Mi szeretünk személyeskedni, offolni, csak úgy dumálni mindenről. Ennek érdekében megtanultuk feszegetni a határokat, úgy, hogy még beleférjen (ami mostanra már rutin). Megy a haverkodás, úgy tűnt, hogy összekovácsolódik egy a társaság. (Ami baromira nem igaz, mint kiderült.)
A másik, hogy vagy nem tudta, vagy nem (is) akarta követni ezt a változást, a fórum szabályzata. Vannak olyan régivágású fórumozók, akik erre azt mondták, hogy nem is akartak tenni ez ellen, mert ez több oldalbetöltést generál. Nem tudom, nem is az én jogköröm ezt eldönteni.
Számomra a PS 4-5 topikokban Kendek képviseli azt, amit ez a fórum, ezek a topikok régen képviseltek. Ő annyira szakmai, amennyire csak lehet. Ő válaszolja meg a betévedők tecnikai kérdéseit. Ő neki van itt szerintem a legszakmaibb tudása. Ő mint ha tartaná magát az alapelvekhez. Ugyanakkor ki az, aki ezt a rengeteg off-ot, tv témát, családi perceket is végig olvassa és hagyja? Hát ő. Idomul a dolgokhoz.
A régi stílus sótlan, uncsi. Ugyan akkor informatív. Ez a mostani helyzet viszont színes, de iszonyatosan figyelni kell, hogy a lényegi információkról ne maradjon le az ember.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
opr
nagyúr
válasz hombre[EU] #43510 üzenetére
Most uborkaszezon van, nem nagyon vannak hirek.
Egyreszt nagyon kene par ember, aki probalta mar mindkettot, lehetoleg -amennyire ez lehetseges- hosszabb tavon, tehat nem csak par napig/oraig, es leirja a tapasztalatait, objektiven, masreszt viszont olyan szinten nincsenek hirek, meg valszeg par honapig meg nem is lesznek, hogy ihaj. PS-re is meg BOX-ra is meg ki tudja mikor jon a kovetkezo, tenyleg nextgen jatek/feature/akarmi, amirol ugy rendesen, szakmai szemmel lehetne beszelni.ui.: Agyalok olyanon is, hogy ha mar elerhetoek lesznek a konzolok, akkor siman megvaltoztatjuk a topik nevet, kivesszuk belole a nextgen szot, helyette mondjuk lesz az, hogy mert szerintem van letjogosultsaga olyan topiknak, ahol lehet mindegyik aktiv konzolrol beszelni egy helyen, tapasztalatokat megosztani, kerdeseket feltenni, normalis hangnemben, vasarlasi szandek nelkul.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
MODERÁTOR
válasz tajati #43508 üzenetére
Az OS újratelepítés az nem az alaphelyzetbe állítást jelenti, hanem a rendszerszoftver komplett újratelepítését.
Innen le tudod tölteni a PS5 reinstallation fájlt, és kövesd a lépéseket. A játékot célszerű újra letölteni, a játékállás mentést pedig visszamásolod. -
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Cyberpunk-nál bele futok a ce-108255-1 hibába. Olvastam fórumon, hogy OS újratelepités megoldja. A kérdésem hogy ez alatt a gép alaphelyzetbe állítását kell érteném? Valamint ha csinálok komplett biztonsági mentést és visszaállítom a gépet arról, járható út vagy töltsem le újra a játékokat és mentést felhőből?
Kösz a segítséget ! -
opr
nagyúr
Amugy igen. Sokan puffognak, hogy milyen szigoru a moderacio meg igazsagtalan meg stb, reszemrol meg pont az van, hogy lehetne kemenyebb is. Vagy ha mas nem, lehetne par kiemelten szakmai jellegu topik, ahol aztan tenyleg nincs megturve a szenny meg a trollkodas/flame-eles. Ok, azok a topikok valoszinu nem porognenek ugy, mint a tobbi (jo pelda erre a Nextgen konzolokról, KULTURÁLT módon topik, ott is nagyon sokkal kevesebb a hsz, plane hogy a rendetlenkedok azonnal ki vannak rakva, cserebe az a keves ami van osszehasonlithatatlanul ertekesebb, de legalabbis minimum igaz az, hogy tomenyebb az ertekelheto informacio.
-
-
ChoppR
tag
válasz Adam_Shepard #43384 üzenetére
Ugyanígy voltam ezzel én is tegnapig. Kértem visszatérítést még december közepén, de nulla reakció eddig. Gondoltam akkor játszanék vele, amíg nem adják vissza az árát , de sehol semmi, aztán letöltöttem a PS applikácót a mobilomra, és ott benne volt a letöltési múltamban, és sikerült újra berakni a PS letöltései közé. Már csak azt a 100 Gb-t kell megvárni újra. Remélem neked is sikerül!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
veterán
válasz Wesder #43493 üzenetére
Szerintem nem ez a baj, nekem is volt nem 1 és nem is 2 mindkét gép és van is, így van összehasonlítási alapom, nem arról van szó, hogy miben jobb vagy rosszabb az adott gép és tudása vagy a játék felhozatal, hanem egész egyszerűen aki évekig megszokott valamit abból nehéz engedni! Jó gép nagyon a SeriesX is, de nekem is valahogy a Ps5 mégis jobban betalált ,minden tekintetben, és nem tudnám én sem megmondani a miértjét, egész egyszerűen jobb valami miatt, valahogy még használni is teljesen más komolyan, és nem tudom megmagyarázni miért, gyorsan hozzáteszem nem vagyok egyik gyártó felé sem elkötelezve, és nem vagyok Sony hívő😅 Én játszani szeretek, de azt nagyon, és mindkét gép itt figyel a nappaliban, de a Ps5 van mégis bekapcsolva 10-ből 8-szor, ez is sokat elárul azért👍
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Anime filmek és sorozatok
- Witcher topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest