-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz Entonik #42489 üzenetére
Sajnos intel hívő vagyok, plusz most a PS5-el el leszek egy ideig, így legalább most nem kell pénzt áldoznom arra is.
#42491oriic
Erre nagyon kíváncsi leszek, lassan jöhetne egy kis gameplay legalább.[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elden Ring leak
• Two new concept arts. First one is an enemy from the trailer.
• Norse/Celtic setting.
• Similar gameplay to Dark Souls but a much larger map • Dynamic weather/TOD cycle.
• Currently in polishing stage, scheduled for 2021.Source is reputable Chinese Soulsborne content creator 龙崎棒棒糖. The video has since been taken down.
Live-Die-Respawn
-
Entonik
junior tag
válasz CptAdamica #42483 üzenetére
Amd-be nem gondolkodtál?
-
válasz allein #42474 üzenetére
Pc-s voltam, most mar foleg konzol. A pc-t csak azert tartom hogy par cim ami nincs konzolra jatszhato lehessen. Pl az idei kedvencem a desperados 3. De eleg belepo, kozep alja konfig.
ps pro-m van de alig varom a ps5-ot. Bizom benne hogy februarban mar lehet majd kapni a boltokban.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
madkiller
őstag
Csak konzol, kiöregedetem már a pc buherálásból. Kanapéval játszok tvn. PCn fps volt a kedvenc műfajom, konzolon tps. Nem is szeretek fpsezni, nem a kontroller miatt, hanem valahogy a kanapéról játszva ez a műfaj nem adja az úgy íróasztalnál közvetlenül a monitor előtt adta és azért ps nem box, mert a boxnak olyan pc szaga van, itt meg valami új az ízlés világ egy megszokott pcsnek :D
-
Madwe
nagyúr
Volt, sokáig elég top, 144hz gsync kijelzővel ami akkortájt jelent ,eg a piacon, aktuális csúcs vgaval, pro egérrel, orbweaverrel stb. Pörgött a cs:go. R6 siege, hots ezerrel. Szerencsére a kompetitív korszakom kinőttem, eladtam (bár egy ideig r6oztam még ps4 proval azért, de már azt is abbahagytam )
Már lassan 4 éve nincs itthon semmilyen pc, céges laptop is csak ha home office van (azaz idén március óta fplyamat itthon van, de ez más kérdés )
pár cím van ami hiányzik, pl stellaris, ami bár van psre de az itt nem az igazi. Civ6 tökéletes ugyanakkor konzolon is -
marquuard
veterán
Adatlapomon lévő gépet szedtem össze egy jó másfél hónapja. Hetente egy bő 20 percet megy, most ment 2-3 órát a szakdogám miatt és ennyi. Számomra csak a konzol létezik, hiba volt még ennyit is PC-re költenem. Vettem volna 60-70ért még egy használt üzleti HP-t...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
CptAdamica
veterán
-
Entonik
junior tag
válasz CptAdamica #42480 üzenetére
Az a proci gyenge a 2070-hez azt tudod?
-
CptAdamica
veterán
-
allein
addikt
válasz ambushka #42463 üzenetére
Valahogy mégsem kapkodják el a 300.000+ áron a konzolokat Vajon miért? Napok óta ugyanazok a hirdetések vannak fent, talán a két ünnep között beindulnak az emberek
Nektek amúgy van PC a konzol mellett? Ha igen melyiket szeretitek jobban, melyiken szerettek jobban játszani?
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz Gáboromm #42413 üzenetére
Nagyon köszönöm Gáboromm segítségét a ps collection-nal. Nagyon jó, hogy vannak ilyen segítőkész fórumozók.
Gondolkodtam PS5-ben, de nem rendeltem végül elő, mert ahogyan én elképzeltem, hogy majd megveszem boltból karácsony előtt, aha. Mondjuk úgy finoman, hogy nem pontosan így alakult. Talán tavasszal jut a gépből, de így segítséggel a collectiont ki tudom próbálni. -
ambushka
aktív tag
válasz Szabi® #42470 üzenetére
A lényeg az, hogy felesleges ezért az országot okolni, a földön minden országban létezik kókányolás, haverok előre sorolása, stb.
Több tucat reddit poszt volt arról, hogy a FedEXesek hogyan lopták/próbálták meg ellopni a kiszállított PS5öket úgy, hogy aláírott/átvettnek jelezték a csomagot miközben el se hagyta az elosztót.
Mindenhol vannak ilyenek, felesleges kiemelni bárkit is.
PSN ambushka8989
-
Szabi®
addikt
Én a hozzászólásodból azt vettem észre, te bántodtál meg. Van ilyen.......
"Feltételezés,rágalmazás"".......Akkor most nem közel 400-ért kapsz ps5-öt igaz ?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Szabi®
addikt
válasz F-ECT$ #42459 üzenetére
Nem beszélhetek más országokról amikor ez a hazám és itt élek (mostmár csak részben). A strucc politika és a tagadás szintén nem vezetne sehova. Attól, hogy egyesek felháborodnak és nem merik kimondani, leírni, még nem lesz ez másképp.
Egyébként teljesen felesleges velem huzakodni, csak leírtam egy régi hasonló szituáciot, és mindjárt megjelent egy nagyon "önérzetes" fórumtárs.Pedig pontosan az történik amit írtam, még sajnos aktuális is . -
ChoppR
tag
Szeretnék egy olyan világban élni, ahol ha készlethiány van, akkor nem veszi meg az utolsó darabot a nyomorult csak azért, hogy aztán hónapokig hirdesse a kibontatlan konzolt dupla áron, mikor ez idő alatt más örömmel használná és játszana vele.
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
Szabi®
addikt
válasz cyberkind #42454 üzenetére
"""A hozzászólásod nagy része meg egyébként is csak feltételezés, rágalmazás."""
Azt nem tudom az úr mire értette a fenti kijelentést pontosan.Én ezt viszont tartom:
""Sajnos a kalózkodás, kartellkodás hazája vagyunk, ahogy a felső vezetők, úgy a közép/ alsó osztály is kiveszi minden ilyesmiből a részét.
Azon sem lepődnék meg, ha magyar boltok, mindjárt neppereknek terítenének, magasabb áron......""
Nyílván azok sértődnek meg ezen, akiknek van miért, akiknek nincs azok úgy is csak egy véleménynek tekintik.[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz sting2 #42437 üzenetére
2010-ben ugyanez ment, csak akkor iPhone 4-el, mivel kezdésnek szűkös szállítmányból kaptunk, pesten az adócsaló, pénzmosoda zug gsm boltok kitalálták, hogy bérelhetsz náluk iphone 4-et / nap . Ha ez nem volt elég, nah akkor jött a 220 ezer forintos vételi ár helyetti, 450 ezer forint, és lett iphone 4-ed
Sajnos a kalózkodás, kartellkodás hazája vagyunk, ahogy a felső vezetők, úgy a közép/ alsó osztály is kiveszi minden ilyesmiből a részét.
Azon sem lepődnék meg, ha magyar boltok, mindjárt neppereknek terítenének, magasabb áron......
Ha van kapcsolatod, kaphatsz te szállításkor 30-40 darabot is, az már befektetésnek is tökéletes, kiveszed a hasznot, és abban évben már kb dolgoznod sem kell.
Mindig az szív, aki nem ügyeskedik.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz laerdridam #42435 üzenetére
Ilyenkor működés alatt nagyobbat rezzeg a Sony wireless kontroller
-
-
marquuard
veterán
Remélem semmi gond azoknál, akik vertical stand nélkül használják.
PSN ID: marquuard
-
allein
addikt
válasz retroid #42415 üzenetére
Én december elején rendeltem elő, felhívtam a konzolvilágot és azt mondták kb. nyárra számítsak konzolra
#42406eisento - én voltam az. Sajnos a csalónak sikerült átverni más embereket, FB találtam posztot valamelyik csoportban
#42427Szabi® - én csak azt mondom amit nekem a konzolvilág mondott telefonon
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Kendek #42420 üzenetére
Nagyon rossz a Sony refund policy-je. Legalább ilyen esetekben tényleg odatehetnék magukat. Egyébként nem is értem a CDPR-t sem. Miért nem vették fel a kapcsolatot a Sony-val és az MS-el, hogy segítsenek a konzol portolásban valahogy? Még ha nem is ingyen, de biztosan olcsóbban megúszták volna úgy.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sp8787
addikt
válasz CptAdamica #42421 üzenetére
Ha igaz akkor is vszinu 2022 tavasz legkorabban.
-
CptAdamica
veterán
válasz hombre[EU] #42410 üzenetére
Remélem tényleg igaz és hamarosan megkapjuk. A Demon's Souls után nagyon érdekel.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #42419 üzenetére
Egyrészt ez nincs automatizálva a Sony-nál, mert csak kivételes esetekben van refund. Másrészt mint írtam ezt nem a Sony fizeti vissza, hanem a CDPR. Vagyis nem lehet automatizálni, mert ahhoz a Sony-nak hozzá kellene férnie a CDPR bankszámlájához, hogy onnan finanszírozzák az igénylőket.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Kendek #42416 üzenetére
Tök durva amúgy 2020ban, amikor kb. mindent lehet automatizálni, felügyelni, átvilágítani, hogy egy ilyen refund rendszer miért nincsen? van x kikötés, megfelel neki? mehet a refund. nem? akkor nem!
Az angol askplaystation is annyit tudott nyilatkozni, hogy 1-2 payment cycle, most ez náluk hetente van, de máshol meg havonta.
Volt száz éve egy olyan, hogy ha vettél a storeban 15000FTért avgy plust kellett venni, akkor adtak valami 3 vagy 5000 FTot. Asszem a Horizon megjelenése környékén volt, mert arra akartam ellőni. NA azt is vagy fél évig húzták, úgy hogy szét voltak b*sztatva érte.
Más:nemrég hallottam, hogy az egyik konkurens céghez vittek vissza egy CP collectort egy KV-s számlával. Melyikőtök volt ugyan?
[ Szerkesztve ]
.
-
MODERÁTOR
válasz retroid #42415 üzenetére
Szerintem esélyesen egy fél éven belül. Az előrendeléssel nem jársz olyan jól, mintha majd inkább szemfülesen figyeled a többi boltot ahol most nem lehet, mert ha azok kapnak készletet, akkor le lehet csapni. A KV-nál meg még nagyon hosszú a várakozási lista, és ők bizony szigorúan sorban haladnak a kiszolgálással.
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #42414 üzenetére
Ugye ahogyan írták, ezt nem a Sony fogja visszafizetni, hanem a CDPR. Ezért húzódik a dolog, és reméljük, hogy lesz is miből fizetniük, mert sokakat kell majd kártalanítaniuk. A játékosok és a befektetők pénze nyilván a játékba ment, a fölét már elrakták, szóval ki tudja, hogy miből fogják tudni majd finanszírozni.
-
retroid
senior tag
Hali
előrendeltem tegnap alza és a konzolvilág oldalán is a rendes gépet.
A realitás talaján maradva mikor juthatok hozzá kb?
Érdemes még máshol is előrendelni?iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Adam_Shepard
addikt
PS ügyfélszolgálat CP2077 kapcsán, Dani:
" az ide vonatkozó oldalon, bejelentkezve majd megnyomva a gombot megjelenik a thank you felirat, akkor az az illetékesekhez kerül. Elképzelhető, hogy január-február, de még március is lehet a dologból - bővebben nem tájékoztattak minket".
-
Gáboromm
tag
válasz Baltazár123 #42404 üzenetére
Ma, vagy holnap este mehet a dolog! Pm-ben!
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
milupa
újonc
A PS5 is támogatja azt, hogy akár telefonról tudjak játszani vele keresztül, mint ahogy az Xboxnál lehet??
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
jeni
félisten
válasz PéterrKiss #42396 üzenetére
Ilyen pl. a Sprinter futárszolgálat
-
modflow
veterán
válasz PéterrKiss #42392 üzenetére
Tuti kamu, már csak azért is, mert aki kicsit is tud helyesen írni, az talán már felfigyelt arra az utóbbi 1 évben megjelent jelenségre, hogy számos igét az emberek nem tudnak leírni helyesen.
"meg adott telefonszámon"
-
eisento
addikt
válasz N.YCityBoy #42389 üzenetére
nem lehet baj utanvettel? multkor vki jofogasrol vett utanvettel es az volt a szerencseje, hogy a futar jelenleteben beleneztek mert 2 asvanyvizes flakon volt benne. ide irt a srac hogy nehogy beszopja vki
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Entonik
junior tag
válasz PéterrKiss #42392 üzenetére
Ez kamu, teljesen egyértelmű
-
PéterrKiss
lelkes újonc
válasz N.YCityBoy #42397 üzenetére
Látom.Mindegy. A lényeg, hogy csalás lesz! Nulla értékelés árukeresőben.
Túl sok a negatív jel!
Csak üssétek be a "unasteam" keresőbe. Mobilkonzol copy, 100% ugyanaz a módszer! (új cég, webáruház bérlés, elhinti, hogy megbízható: ezúttal árukereső regelés, még talán 1-2 terméket is kiküld edwardkelleynek. olcsóbb, mint egy profi telefonosnőt fizetni 1 hónapig. Az a mobilkonzolos nő extra kedves, és profi benyomást keltett a telefonban.)
Ez volt a szépséges levelük végén:
"Üdvözlettel
EliteGamer Ügyfélszolgálat
-------------------------------------
2020. 12. 26. 10:09 keltezéssel, UnasTeam írta:"
---
(És itt a megrendelésem jön)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok