-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz N.YCityBoy #43196 üzenetére
Húatyám, az ilyen begyöpösödött mások nevelésébe beleugatásoktól vagyok ki teljesen. 4 éves koromban kaptam meg a snesem, felnőttem, köszönöm, s úgy néz ki a szociális empatikus készségeim is fejlettebbek lettek mint pl a tiéd.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kIsDe` #43195 üzenetére
Hogy a toszba tolta végig a HZD-t 5,5 évesen Én kurva béna voltam annyi idősen. Hány éves kora óta tolja, 2? Nekem most lesz a nagyobbik gyerek 3 éves tavasszal, tegnap próbálgattam a kontrollert a kezébe, de egyáltalán nem éri át Mondjuk valami ilyesmivel lehet el tudnám kezdeni a kiképzést
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kIsDe`
tag
válasz Bencus88 #43191 üzenetére
Ha csak engem nézünk nálam is ez a sztori, de van egy 5,5 éves lányunk, aki azt gondolom eléggé kimaxolta ps-en a neki való elérhető játékokat és most pl. 4 hónapja HZD-t nyomja talán 4x vitte végig, nagyon éli főleg Aloyt a fő karaktert, de nem igazán neki való ez még. Switchen jóval nagyobb a választék a korosztályának az más kérdés, hogy neki bejönne-e az a világ ilyen AAA ow játék után.
-
crue
őstag
válasz Zoleee83 #43169 üzenetére
"Nincs készlet hónapok óta" Kicsivel több mint egy hónapja jelent csak meg. Egyébként ez van, túl jól sikerült a PS5. A Sony legfeljebb ott baszta el, hogy túl kívánatos lett a gép. A MS ezt tényleg megoldotta, a kevesebb legyártott gép ellenére is könnyebben beszerezhető a box.
-
Nayrobi
őstag
válasz hombre[EU] #43182 üzenetére
Igen, a mostani ps+ játékok is bent vannak vagy voltak a psnowban, kivéve ugye a maneatert. Igazából azt sajnálom, hogy ps3 játékok már egy éve nem kerültek be, mostanában azokat zongorázom végig poénból és jókat szórakozok velük, bár többségében azért, mert nagyon szarok
-
Wesder
félisten
Immortal's Fenyx Rising
A DLC-k dátumai:A New God - Január 21.
The Lost Gods - Február 25.
Myths of the Eastern Realm - Április 1.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #43178 üzenetére
Erről a linkről be tudod húzni a Tomb Raidert.
-
-
Wesder
félisten
válasz keIdor #43181 üzenetére
Ennek gondolom köze van az egy generàción àt hallgatott "nincsràjàték" "szarazikszboksz"-nak.
Màr unjuk.Itt meg elég ha dupla àron tovàbbadod a géped, azonnal kiutàlnak kb.
Szóval kb ugyan az.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
keIdor
titán
Tényleg be kéne fejezni azt, hogy beirkáljátok, ki miért nem venne. Egyrészt senkit nem érdekel, legyünk őszinték.
Másrészt ha ugyanez menne az Xbox topikban, ott már dzsihád lenne. Körülbelül élve eltemetnének ezért.
Úgyhogy szerintem is elég... aki nem akar venni, ne vegyen.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
vonSux
őstag
válasz hyggelig #43175 üzenetére
Ne haragudj, de ha visszaolvasod a kommentemet, akkor mi alapján következtetsz arra, hogy nem értem amit írsz? Semmi komplexet nem írtál. Ellenben csípőből tüzelsz, és azt feltételezed, hogy téged itt senki nem ért, és veled ellentétben mindenki egyféleképpen gondolkodik. De no para, értjük a problémádat, tök jó lesz majd ha egy szexibb ps5 is megjelenik, amit egy habkönnyű mozdulattal le lehet emelni a polcról, amiből dőlnek az ex címek. De most nem ez van, akkor se, ha minden nap beírja valaki, hogy most miért nem venne ps5-t. De majd lesz olyan is. Isten óvjon attól, hogy akkor mi lesz a para (csúnya csomagolás, hangos venti, nem ilyen ex címekre számítottam...etc).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #43178 üzenetére
https://store.playstation.com/en-hu/subscriptions
PS Plus monthly games
-
l.skywalker
titán
Van PS Plus-om (készülök ha lesz egyszer gépem ), de nem vágom, hogy van a PS Plus havi ingyenes játékai? Pl. most a januáriban egyszerre mindhárom zsákolható?
Greedfall-t és Maneater-t sikerült behúznom, de a Shadow of the TR-t nem lelem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
Természetesen nincs ilyen kitétel. De általában azok látogatják egy adott téma topikják, akiket valamilyen módon érint. Az tényleg fura kicsit, mikor azért ír be valaki, hogy neki nem kell most PS5, mert van már Xbox-a. Ez így önmagában hangulatkeltő tud lenni, így nem kell csodálkozni a reakciókon.
-
Zoleee83
addikt
Már nem azért, de elég rég jelen vagyok a PS4-es és ebben a topicban is, ha az itt lógtok nekem is szól..
Az meg ne az én bűnöm legyen, hogy a Sony elb***ta a megjelenést és nincs készlet hónapok óta, de még csak egy dátumot sem tudnak mondani mikor lesz.
A színről/izlésről felesleges vitát nyitni, mert mindenkinek más jön be, van akinek tetszik a fehér, van akinek nem, spec nálam nem passzol semmihez, van ilyen.
Még mindig várok a gépre...@Nayrobi - A Frostpunk, és Bioshock pedig jó, vagy már megvolt mindkettő?
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Nayrobi
őstag
PSNow január
The Crew 2
Surviving Mars
Frostpunk
Bioshock Collection -
kovsol
titán
válasz Zoleee83 #43158 üzenetére
Ha ennyire gond a szín ebayen rákeresel, hogy "Playstation 5 sticker", és vehetsz rá pokemonos matricát is akár.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
hyggelig
senior tag
válasz ambushka #43159 üzenetére
Nem igazán érdekel ez a fajta változtatás. Igen, tudom, hogy könnyű lecserélni az oldallapokat. (Még videót is kaptam róla, hogy milyen könnyű )
Hogy őszinte legyek, én már a slim verziót várom, mert van otthon új gen konzol, van is mivel játszani. Egyszerűen ahogy telik az idő, úgy egyre kevésbé tetszik egy a nagy, fehér dizájn. Kis lakásban élek, teli van műszaki cikekkel a nappali és nem akarok még egy nagy batár dögöt.
(Arról nem is beszélve, hogy lakásfelújítás is lesz tavasszal és kell a píz )
Szépen megvárom, amíg összegyűlik legalább 5-6 olyan ps5 cím, ami érdekel, akkorra a boltban is lesz simán ps5, olcsóbbak is lesznek a játékok valamivel.
Na, akkor fog az Xbox pihenni egy kicsit. -
-
hyggelig
senior tag
válasz GegeWarrior #43153 üzenetére
Ez erősebben motiválna, hogy hamarabb szerezzem be az új konzolt.
Amíg marad a fehér oldallap, addig könnyebben tudok várni -
saelin
veterán
válasz marilllyo #43152 üzenetére
Mi barátommal a Neverwinter MMO-t kezdtük el. Egy napnyi játék után azt kell mondanom hogy nagyon, de nagyon jól össze van rakva! Ugyan a grafika már nem mai, viszont nem is olyan rossz mint az ember elsőre gondolná. Teljesen hozza a régi wow-os feelinget. Számomra a legmeglepőbb a küldetések változatossága és hogy viszonylag szórakoztató történeteket mesélnek el D&D stílusban. Egyedüli játékosnak nem tudom ajánlani, de aki legalább egy ismerősét meg tudja rá győzni annak igen. Rengeteg content van benne és mindezt free to play-ben vígan meg lehet csinálni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
GegeWarrior
senior tag
Na ezt tuti nem engedi a Sony
Pedig eskü ilyet vennék én is, kurva jó ez a fekete borítás.[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
marilllyo
veterán
Komolyan mondom...ezzel az új évvel tiszta meddő lettem játékok terén. Nincs semmi, amibe belekezdenék.
Lenyomtam ezt a Spirit of the North-ot, de...hááát.Rókával kell rohangálni egyik helyről a másikra. Nem túl bonyolult fejtörőket megoldván biztosítani a továbbhaladásunkat. A fejtörők (ha lehet annak nevezni) nem túl bonyolultak. A játék egész rövid. 4-5 óra alatt le lehet zongorázni.
Nem szoktunk indie címeket kivesézni, de ...nincs jobb dolgom.
A zene nagyon szép lenne... lágy zongorajáték, ami 1 óra múlva már monoton lesz és én a harmadik chapter után kikapcsoltam. Nagyon egysíkú volt. A táj szép lenne, de annyira steril volt, hogy konkrétan rosszul éreztem magam. Nem is emlékszem, hogy valaha tört volna rám ilyen érzés. Tök szépre megcsinálták de sehol egy madár, vagy egy csóró légy...semmi. Egy dolog járt a fejemben, hogy nem akarok oda kerülni.
Egyébként a sztori egy egész jó kis "csattanóval" ér véget. Meglepett. Az tökre tetszett.Na mindegy...szóval igazából tökre nem tudom, hogy mivel játsszak. A backlogomat már egész szépen kipucoltam. Csak olyan játékok maradtak benn, amik... okkal nem lettek befejezve. Szóval tiszta unalmasan indul ez az új év. Kár, hogy ez a Maneatear csak PS5-re van. Azt spec. tökre nyomnám. Megvenni nem fogom.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Landon
őstag
válasz -secret- #43146 üzenetére
Miért kell berakni egy lassan 2 hónapos képet arról, hogy Kanadában valamikor raktáron volt egy verzió minden kiegészítővel + TV-vel?
Bocs ha én értek félre valamit...
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
saelin
veterán
válasz karmaresz #43111 üzenetére
Hogy néznek már ki a Death Stranding karakterei? El sem hittem amikor a saját szememmel láttam hogy ez valós időben fut. A Sony exeken és a Call of Duty játékokon kívül volt még egyáltalán olyan multiplatform játék amiben ilyen jó karakter ábrázolás látható? Még most a Final Fantasy XV is beugrott, mert ott is eléggé jól néznek ki a szereplők (no homo).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Arcképgyáros
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz akos.fulop #43022 üzenetére
Én már feladtam, elengedtem.Talán 2021 karácsonyra lesz itthon PS5....vagy 2022 tavasz...ez van, már nem idegesít.
-
VTom
veterán
válasz Tomtailor85 #43112 üzenetére
De hát ha egyszer tudjuk...
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Gáboromm
tag
válasz marquuard #42921 üzenetére
Tökéletesen megfogalmaztad! Pont ezért tartom én is a gameplay és technikai megoldások mellett a TLOU2-t a legjobb játéknak ebben a kategóriában. (Mondjuk akció-kaland kat.)
Hang, zene, grafika, látvány, és sztori, dramaturgia legmagasabb szintű!Ezért fa..a, amikor a játékot és a karaktereket teljesen más oldaláról ismered meg, a játék felétől, és elkezdesz őrájuk (talán) másként tekinteni teljesen. Pont ezért csapta ki a biztosítékot sok emberben. Megint másoknál, mint nálam is, pont ezt élveztem, hogy hogy építik ezt fel a legvégéig, és még tovább, borzasztó kíváncsi voltam!
Ezt kritizálták sokan, de ők se tudtak a gameplay, grafika, hang...stb.-be belekötni, csak ebbe.
Naughty Dog le a kalappal!Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
nanorambo
őstag
[link]
Már mindenki felkészült a ps5 re, már csak maga a konzol hiányzik. -
SPQR301
tag
Nem hiszem, hogy tévednék. Akkora a különbség a késleltetésben, amit bárki könnyedén megérez. Bobby45 is így látja, én is. Ezt az opciót akár a kábel tv dobozára is be tudom kapcsolni, HDMI portonként lehet beállítani kézzel. Csak annyit csinál, hogy kikapcsolja a képjavító opciók nagyrészét. Ezek szürkék is lesznek a menüben.
[ Szerkesztve ]
-
SPQR301
tag
ALLM csak annyit csinál, hogy az említett beállítást automatikusan ki-be kapcsolgatja, ha egy játék és mondjuk a Youtube között váltassz. Csak kényelmi funkció, megspórol 3 klikket a tv-n.
Gyengébb tv-ken valóban csak a game mód low latency, a CX-en bármelyik képmód low latency, ha az Instant Game Respone be van kapcsolva.
-
Madwe
nagyúr
válasz SPQR301 #43124 üzenetére
Ez totál fals amit írsz. Az instant game response az az lg űltal átkeresztelt allm (auto low latency mode) amit egyébként a ps nem támogat csak az xbox... de ha támogatná akkor se csinálna mást mint allm játék forrás esetén automatikusan game mode-ba tenné a kijelzőt.
s végképp nem, nagyon nem, a game mode nem csak egy fényerő kontraszt... az kapcsolja ki az összes képjavító vackot s így lesz alacsony az input lag.nem baj h rosszul tudod s használod a tévéd de legalább ne terjeszd
-
Blaze_
aktív tag
Ps+ collectiont adott valaki mostanában ps4-es acchoz? Én még nem csináltam ilyet a ps5-ömön, ez lenne az első és hallottam novemberben, hogy volt akit bannoltak miatta. Egy barátomnak most megcsinálnám, ha nem kell tartani a banntól.
-
SPQR301
tag
válasz bobby45 #43125 üzenetére
Igen, maradhat. Amúgy akkora a válaszidő különbség (15ms vs 90ms), hogy még a főmenűben lépkedve is érezni fogod, ha ki-be kapcsolod az Instant Game Response-ot. Szerintem ez a legmegnyugtabb teszt, amikor saját magad is érzed, hogy alacsony maradt a válaszidő.
PC-re átkapcsolást én is megtettem, de nem látok különbséget... Elméletileg 4k 120Hz-nél így nem kapcsolja be a chroma subsampling tömörítést.
[ Szerkesztve ]
-
bobby45
tag
válasz SPQR301 #43124 üzenetére
Azonnali játék válaszidő? Igen ez be van kapcsolva és így a kép mód eredetiben van, elvileg akkor maradhat így nyugodtan? És a Hdmi címkét sem kell átnevezni? Rtings oldalán mintha olyat olvastam volna hogy a 120hz csak game módban működik, pedig a Cold War 120hzen ment mert a freesync information azt mutatta
Tehát akkor ha az adott opció aktív bármilyen kepmodot beallithatok?
-
SPQR301
tag
válasz bobby45 #43119 üzenetére
Nekem C9 van, de szerintem kb ugyanez lehet a CX-en is. Nem, a Game képmód csak az egyik a sok képbeállítás között, játékokra optimalizálva (magas kontraszt és fényerő). Ami a késleltetést minimalizálja, és kikapcsol egy csomó képjavító funkciót az a Picture -> Additional Settings -> Instant Game Response. Ezt HDMI portonként lehet beállítani. Ha be van állítva bármelyik képmód low latency lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bobby45
tag
válasz Kendek #43121 üzenetére
Köszi a válaszod, de nekem a sima game mód nagyon fakó és sötét, hiába növelek bármit rajt...
Eredetiben sincs minden bekapcsolva tm ki, a többi az meg közepesen van.A Hdmi címkét mindenképp pcre kell átnevezni? Mert alapból a ps5öt írta ki
Minden jótanacsot szívesen fogadok abszolút kezdő vagyok oled téren
-
KaitouP
nagyúr
válasz karmaresz #43104 üzenetére
Állítólag holnaptól lesz egy kis ideig 25%-os kedvezmény, de csak azok vehetik igénybe, akiknek nincs élő előfizetésük. Nekem pont ma járt le, barátnőmnek meg 7.-én fog, így remélem igaz a dolog.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
bobby45
tag
Sziasztok valaki játszik Lgcx3 oled tvn? A játék kepbeallitasaira lennék kíváncsi.. Muszáj game módban menni a tvnek? Most eredetin használom így tetszik a kép, semmi lassulást nem tapasztaltam..
-
kovsol
titán
válasz Kendek #43113 üzenetére
A 3100Ft/hó -ba kerülő gigabites digi mellé nem hiszem, hogy sokan érzik akkora létszükségnek, hogy wifin is gigabit menjen át, mikor kb semmi kütyü nem támogatja, meg lehet tucatnyi gép lóg ugyan azon a hálózaton amúgy is azt lassítva. Az átlagfelhasználó, meg azt se tudja mit is jelent az a szám amit ráírnak az internetcsomagra.
Nálunk nem is volt sose szempont, hogy wifin átvigye a gigabitet, az asztali gépre menjen kábellel a max aztán jólvan. Wifin meg 2,4Ghz 300Mbit/s 5Ghz 867Mbit/s is elég.May the Force be with you!
-
Bencus88
nagyúr
válasz Tomtailor85 #43112 üzenetére
Januárban vagy februárban legjorábban. Kicsit jobban leszűkítettem Neked
-
MODERÁTOR
válasz kovsol #43109 üzenetére
Akinek gigabites internetkapcsolata van, az már intézzen magának megfelelő router-t is. Ez a minimum.
A PS4 Slim és a Pro esetén amúgy már nem volt olyan rossz a WiFi, mert bekerült az 5 GHz-es AC támogatása (2x2 80 MHz). A PS5 esetén pedig ez kiegészült az AX támogatással, ami ugye a WiFi 6. Egyetlen probléma vele, hogy nem támogatott a 160 MHz csatornaszélesség, pedig úgy simán vinné a gigabitet is (ami már AC-val is meg lett volna). -
karmaresz
senior tag
válasz F-ECT$ #43064 üzenetére
+1
Mivel nálam is kimaradt a PS4, ezért egyelőre nem érzek késztetést a PS5 exkluzív játékokra. Vettem pár ps4 címet, mint Dirt 2.0, GT5, Death Stranding, HZD, és még ott az RDR2, GoT, TLoU2, meg még vagy tucatnyi kihagyhatatlannak tűnő cím, szóval jól elvagyok ezekkel egy igazán hozzájuk méltó hardveren akkor is, ha idén semmi értékelhető exkluzív nem jönne ki.A Death Stranding nekem eddig a legnagyobb pozitív meglepetés. Apránként adagolom, mert nem akarom túltolni, annyira elborult és szokatlan mind a játékmenet, mind a történet, de mindemellett teljesen magával rántott. Így, hogy csak egy-egy küldetés csinálok 2-3 naponta, napközben is azon kapom magam, hogy arra kalandoznak a gondolataim. Az is biztos viszont, hogy nem egy mainstream játék és nem való mindenkinek, de az jó lenne, ha minden generációra jutna egy-két ilyen pozitív "out of comfort zone" élmény AAA játékok esetében is.
[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
VTom
veterán
válasz Tomtailor85 #43108 üzenetére
2021-ben
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Tomtailor85
senior tag
Tudja valaki, hogy a konzolvilághoz mikor érkezik a következő szállítmány?
-
Madwe
nagyúr
válasz VincentVG #43099 üzenetére
A ps+ kell a netes játékhoz, az az elsődleges oka. Ezen túl digitálisan vásárolt játékok gyakrabban olcsóbbak vele. Felhőbe tárolhatod vele a játékmentéseid.
valamint havonta 2-4 jűtékot ad oda ingyen.ezen túl a ps+ collection csak a ps5 mellé érhető el, ez inkább a ps5 promoja mintsem a ps+é de igen, ehhez is kell a +
-
Tomasonda
tag
válasz Jackie_Chan #43059 üzenetére
akkor gyorsan tova kelt az a digital gép....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest