Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- GTA VI
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz Tomtailor85 #37298 üzenetére
Valoszinuleg nem probalta meg a dualsenst.
Asszem mindenféleképpen!
-
Wesder
félisten
válasz Tomtailor85 #37298 üzenetére
Most te ettől boldog vagy? Az igen...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Tomtailor85
senior tag
Nemrég picit felröhögtem. Szembejött velem h. András xboxos videója. "Az Xbox konzolnak van a világ legjobb kontrollerje!" Jó van akkor! Pihenjél Andriska, valószínűleg megsütött a nap!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Mephistoone #37296 üzenetére
A játékkönyvtáradban rámész a játékra, majd a "..." gombra X-elsz és kiválasztod, hogy melyik változatát szeretnéd letölteni. A GoW szerintem nem kapott különálló PS5-ös változatot, csak egy patch jött hozzá. Szóval ott ez a kiválasztás nem játszik.
Ugyanígy a játékok adatlapján lehet hozzáférni és beváltani az upgrade ajánlatokat, amely lehet ingyenes vagy fizetős is.Olvasnivaló:
Upgrade an eligible PlayStation®4 game to the digital PlayStation®5 version -
őstag
Van itt valaki, aki próbálta PC-n a dualsenset?
Sajnos én hülye módra nem próbáltam ki míg nálam volt a gép.
Ha hasonlóképp működik mint a DS4, akkor átmenetileg lehet vennék egyet a PChez. -
MODERÁTOR
válasz LendvaiFeri1 #37289 üzenetére
Akkor ne töröld, mert a lemez behelyezésével mindig újra fogja telepíteni a tartalmát (vagyis a PS4-es változatát).
-
Peace
nagyúr
Annyit beszéltek erről a Days Gone-ról, hogy még a végén újrajátszom.
-
MODERÁTOR
válasz LendvaiFeri1 #37286 üzenetére
Ha digitálisan van meg, akkor persze, nyugodtan törölheted a PS4-es változatát. A mentések azok megmaradnak (mondjuk biztonsági mentés az sosem árt), hacsak nem törlöd le őket külön. Azt viszont nem tudom, hogy a PS4-es játékállás mentései azok kompatibilisek-e a natív PS5-ös verziójával. Előtte talán érdemes lehet elindítani azt is, hogy kiderüljön, hogy látja-e.
-
marquuard
veterán
válasz -=Jam=- #37281 üzenetére
Hát erre sajnos nem tudok mit mondani, írásba foglalta, hogy számla+fedezetigazolás az, ami földi halandónak kell káreseménykor. Most mondjam azt, hogy ők tudják, biztos nem az első ilyet csinálják? Ettől függetlenül b*ssza a szemem.
Illetve magán a számlán sincsen feltüntetve gyári szám. Hálisten nem voltak garis ügyintézéseim, nem tudom mit hogyan kell a későbbiekben bizonyítani.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
LendvaiFeri1
addikt
Frissült az AC Valhalla PS5 verzióra, de még a gépen van a PS4 verzió is. Az utóbbit tudom törölni a mentések elvesztése nélkül?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
-
KKaresz45
senior tag
válasz keIdor #37273 üzenetére
Egészen pontosan ezt írták:
"Sajnos all digital gépünk nincsen , csereutalványt tudunk önnek kiállítani.
Azzal a papírral pedig a bolt tudja önnek cserélni a gépet, ha van raktárkészleten."Szerintem nem adhatnak lemezest, azokat a gépeket fenntartják a lemezesek gariztatására. Ha jól gondolom 1-2 gépről lehet szó (maximum).
#37274 Kendek: Amikor olvastam tegnap hogy keIdornak is Digital van, bennem is megfogalmazódott hogy esetleg ez a Digitalokat érintő probléma. (Bocs, nem tudom miért ragadt meg az all digital.)
#37276 keIdor: Azért érdekes, hogy itt a fórumon is pont két Digital a beteg pedig lemezes sokkal több van. De lehet hogy csak összeesküvés elmélet.
[ Szerkesztve ]
-
Rocso666
csendes tag
Játékon belül... :)
-
MODERÁTOR
-
Imilenni
addikt
Demon's Souls alatt hangja nincs, egyik "üzemmódban" sem.
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Rocso666
csendes tag
Next gen játékoknál nagyon hangos a gépem. (Ps4 játéknál nincs semmi hangja a gépnek)
Viszont most jött egy patch az AC Valhallához. Quality mode-ban játszok. És konkrétan egy hangja nincs a gépnek
Viszont érezhetően nem tartja a 60fps-t. Szerintem rosszul volt beállítva a játék , és túl volt hajtva a gép , vagy nem tudom[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Euronics biztosítás: nem kell rá gyári szám mert ők nem bontják ki a gépet, a számla+fedezetigazoló önmagában bizonyító erejű, káreseménynél sem kérik a gyári számot (csak biztosítás regisztrációs szám és számla sorszám kell bejelentéskor).
-
Raysen623
addikt
Nem tudom volt e már itt, ha igen akkor bocs.
https://hvg.hu/tudomany/20201125_sony_playstation_5_ps5_jatekkonzol_vasarlas_eladas
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Tomtailor85 #37258 üzenetére
Tolom is mert hétfőn jön a lasszófasz 2 😂
-
marquuard
veterán
Felmerült valamikor, hogy nem volt toppon a KV ügyfélszolgálat. Nekem 11.21-es rendelésem még mindig nyers, nem nagyon van ügyfélszolgálati input. Pedig már fizetném.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Tomtailor85 #37238 üzenetére
Én csak ps5-ön tudom kipróbálni, de van tapasztalatom hogy ment pár ps4 játék, tényleg csoda ez a játék alig lehet lerakni.
-
VTom
veterán
válasz tboy93 #37232 üzenetére
Még az Odyssey is más élményt ad, nem tölt fél óráig minden alkalommal, és a textúrabetöltések is eltűntek. Futásnál sem homályos a talaj, mint eddig.
Én a generáció végi játékokkal már direkt megvártam a PS5-öt (Days Gone, TLoU II, Tsuchima, de még a God of war-ral is) úgy látszik nem kell megbánnom a GoW-ra azért megvárom, amíg a digitális változat is kap 4K 60fps módot..
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
KaitouP
nagyúr
DS4-el garantáltan működik, igen, de DS5-nél már, mint látjuk, ennyire nem egyértelmű a helyzet.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Bogyi007
veterán
válasz Blaze_ #37187 üzenetére
Van Ps4-em, anyagilag is megtudtam volna oldani a gép beszerzését mégsem érdekelt, sőt amikor meglesz a Ps5 a Pro-t sem fogom eladni, kvázi megmarad a Ps3 SuperSlim és a PS One mellett...
Hombre írta hogy milyen pletykák lettek lecáfolva, nos én azon pletykákkal nem is foglalkoztam.
Az viszont valós hír volt hogy a Sony megkért egyes partnereit hogy csináljon igényfelmérést más kérdés hogy ebből mi itthon sok pozitívumot nem tapasztaltunk...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
stilo18
addikt
Szebb is a grafika... Lehet előveszem én is akkor, azt hittem csak framerate - ben lett javulás.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
unreg1
tag
Még ha 30 fps en lenne, de gyakran bezuhant, főleg a déli területeken.
Remélhetőleg jön majd egy teljes értékű PS5 upgrade. -
KaitouP
nagyúr
Nem mindig éri meg a Sony sokszor túlárazott kiegészitőit megvenni. A konzoljuk jó, a kontrollerük jó, de a többi kiegészítőt illetően bőven lehet találni jobb, akár olcsóbb alternatívát is.
Én PS4 Pro vertical standből az említett BT adapterrel együtt "bóvli kínait" használok, ezreket spóroltam rajtuk, es mindegyik tökeletesen teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
ImACeltic
őstag
Biztos, hogy szebb a grafika? Én úgy olvastam, hogy "csak" a 60 fps az update.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
MODERÁTOR
Mások is írták, hogy nem működik vele, vagyis nem lehet párosítani. Lehet azért mert a DS4 régebbi Bluetooth szabványt használ, és nyilván az adapter is.
Mindenesetre mi ezt nem fogjuk tudni pontosan megmondani vagy megoldani. Szóval mivel hivatalos kiegészítő termékről van szó, esetleg érdemes lehet rákérdezni a support-nál (support@hu.playstation.com). -
nagyúr
válasz mettek #37200 üzenetére
"A menürendszer gyors"
"60fps-sel és fenomenális így"
"A letöltés is nagyon gyors, egy 40-50 gb-os játék 10 perc korul lejön."
Na pontosan ezek miatt akarok én PS5-öt. Jönnek itt is sokan azzal, hogy hát de semmi jó új játék nincs rá stb stb., de én a PS4-es játékokat is 5-ön tolnám már a fentebb említett előnyök miatt -
Peace
nagyúr
Szuper amiket írtok, de a méregdrága Sony-s kütyüm is BT-os. Csak villog a dongle és a controller is párosítás alatt.
-
KaitouP
nagyúr
Még mindig az 1.000 Ft-os kínai Ali-s bluetooth adóvevő, nekem gond nélkül megy vele a DS4, de később megnézem vele a DS5-t is.
-
Peace
nagyúr
Még egy nagyon fontos kérdés, ami szintén hatalmas érvágás nekem. Nem működik a PS5 controller a [link] PS4-es kütyümmel. Van már rá megoldás, hogy működésre legyen bírva PC-vel wireless ?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz stilo18 #37222 üzenetére
Sorry nem olvastam vissza, nincs időm, fogalmam sincs milyen ujrakezdésről beszélsz. Ez egy forum, gondolom nem tilos feltenni egy forumtémával kapcsolatos kérdést Mindegy a választ megkaptam, köszönöm
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
Peace
nagyúr
válasz Fox Mulder #37215 üzenetére
[link] elvileg ezt kell csinálni. Ha hazaértem, ismét ránézek.
-
stilo18
addikt
válasz CartmanLand0 #37221 üzenetére
Ennyi az ára a "használt" piacon. Kérlek ne kezdjük el a témát
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
CartmanLand0
senior tag
válasz Elektrosokk #37220 üzenetére
Értem. Boxot lehet, megjelenés után pár nappal hozta a futár, csak visszaküldtem, mert anyagilag pont nem vagyok a toppon ... még év elején vagy mikor rendeltem elő a konzolvilágnál, 185ért hozta ki a futár.
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
Elektrosokk
veterán
válasz CartmanLand0 #37218 üzenetére
Sokak szemében felértékelődött, mivel nem lehet kapni. A boxot mondjuk nem értem, elvileg azt lehet kapni...
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Madwe
nagyúr
válasz Fox Mulder #37215 üzenetére
Ha van benne optikai vagy sima arc, akkor bitstream kell a többcsatornához, pcm csak 2.0 lesz
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A tegnap esti felméréssel kapcsolatban egy kis statisztika (kerekített értékekkel). Plusz azért is írok, hogy aki átsiklott felette, de szeretné kitölteni, annak még itt van rá a lehetőség.
Egy előzetes felmérés alapján kb. 130 PS5 tulaj látogatja a topikot, és eleddig közel kilencvenen adtuk le a válaszunkat. ~70%
Eddig öten jelezték, hogy komolyabb problémájuk van a konzoljukkal, ami valószínűleg cserére fog szorulni mert gyártási hibás lehet. ~5%
Tizennégyen tapasztaltak már valamilyen súlyosabb rendszerhibát. ~15%
A válaszadók háromnegyede tud nyugodtabban játszani, mert nem jelentkezik semmiféle - hardveres jellegű - instabilitás. ~80%
-
senior tag
-
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #37185 üzenetére
Ez a Trigger is Adaptive?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest