Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
God of War Ragnarok on launch day in the UK outsold the first week of God of War 2018.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
gorgocska
tag
Srácok szerintetek lesz mostanában Ps plus és Ea play éves előfizetés akcióba, egyáltalán az Ea play szokott lenni most a havi tudom hogy 380ft
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Deck
titán
válasz Ctrl+Alt~Del #123192 üzenetére
A PS Exkluzívok játékokban mindig rengeteg beállítás, lehetőség van
PS5
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Azt kell mondjam, hogy gazavó accessibility feature-jeit iparági sztenderddé kéne tenni. Ez a testre szabhatóság lenne elvárt minden játékban. Elképesztő jófejség, hogy gondoltak azokra az emberekre, akik fizikai fogyatékkal élnek, és baromi jó cuccokat pakoltak bele.
Arról nem beszélve, hogy azok számára is van sok hasznos feature, akik nem élnek fogyatékkal: az auto traverse, vagy az auto loot szuper hasznos, megkímél felesleges gombnyomkodástól, és hogy még az opción belül is több választás van, az tényleg le a kalappal.
Nem véletlen mondják, hogy az ördög a részletekben lakozik, és hogy a jó a kiválótól sokszor tényleg csak egy hajszál választja el.
A Santa Monica ennek mestere.
W | W | H | W | W | W | H
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Most vittem végig a 2018-as GOW-ot már csak az acsikat csinálom meg. Kérdés, csak szerintem átláthatatlan a térkép sok esetben? Tegnap kerestem egy valkürt a hegynél, a térképen ott mutatja ahol Mimir volt kikötve a fához, de nagyon nem ott van. Most néztem neten utána hol van az a Valkür most már vágom, de a térképen az nem ott van jelölve, kicsit el van csúszva vagy bugos nem tudom. A térkép nagyon elnagyolt, nekem sokszor átláthatatlan. Amúgy nagyon jó játék, csak tegnap kóboroltam össze vissza és az nem nagyon tetszett
-
kecsu10
aktív tag
Hú gyerekek, kipróbáltam a pc-n a kontrollert, hát nagyon jó. A Plague Tale fullosan támogat minden funkciót, zongorázni lehet a különbséget az xbox kontrollerhez képest. Ugye ha madzaggal kötöttem pc-re attól a konzol nem felejti el?
-
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
RudY
addikt
válasz Kendek #123173 üzenetére
Igazándiból ezt én sem értem.
Ezt vettem meg: Standard Edition God of War Ragnarök PS4 and PS5: 27 490.-
A PS4 nyilván ez:
Standard Edition God of War Ragnarök PS4 23.990 FtÍgy néz ki a letöltésnél is:
Konzolon is a PS5 logo van mellette.
Szerintem ez inkább a digi deluxe upgrade lehet a standardról. -
LÁZ
addikt
válasz -=Jam=- #123127 üzenetére
ez mind szép és jó, de ahogy feljebb is írtam, nálam sajnos ha ps5ben 120 hz be van kapcsolva, akkor vagy nem indul, vagy villog összevissza (120hz ON-nál lehet csak kapcsolni a képsebesség módot), ha kikapcsolom, akkor meg indul rendesen, de nincs képkockasebesség mód
ezzel egyébként tele van a net, remélhetőleg vmi javítás jön majd rá, addig meg marad a 4k30, hiába tudja a tv-m az összes fícsört
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Digitálisan vettem meg ps5-re a Ragnarököt még megjelenés előtt. Most ahogy böngésztem a Storeban, a Ragnaröknél feldobta, hogy 3500Ft-ért tudok upgradelni.
Ez most mit takar? Mire upgradelek?
Ha rámegyek a részletekre azt írja ps5 upgrade, de hàt az van feltelepítve most is. -
S e t h
nagyúr
Páran felhördültek, amikor leírtam a véleményemet, hogy számomra nem volt év játéka 2018-bana GOW, mert ott volt a RDR2 és le is írtam mi volt zavaró a játékban.
4 évvel később, hogy nincsenek egyéb zavaró tényezők, lásd RDR2, Last of us, azt kell mondanom, hogy annyira beszippantott a játék, hogy a feleségem sem érti miért nem kezdem el az újat.
Nem, mert a sztori annyira magával ragadott, de nem kizárólag csak ez, hanem a megjelenítés, a hangok, még most is libabőrös vagyok ha eszebe jut a sárkánnyal vívott küzdelem.Tudtuk hogy Kratos min ment keresztül attól fogva, hogy elindult a sorozat, de eddig ezt átélni nem volt lehetőségünk, mert most már kezdetlegesnek ható grafikai megoldások között széthenteltük az ismert mitológiai univerzum jelentős részét, most viszont Grand canyon méretű ráncokat látunk egy megfáradt arcon, ami magán hordozza az isteni lét minden terhét.
Már az ügyességi ládanyitások sem zavarnak annyira, mert néhány év ps után mindent is kinyitottam elsőre, 2018-ban a kontrollerre semennyire sem állt rá még a kezem.
Egy dolog viszont megmaradt számomra hátrányként, főleg a sokat emlegetett RDR2 időrabló lovaglása viszonylatában. Van ez a két jóképességű törpe, akik nem kevés pluszt visznek a játékba, de ez a mindenhol is ott vannak, ez annak tükrében zavaró, hogy pl. a fast travel rendszer egy fosh és nem kicsit időrabló. Adtak volna inkább egy potiont, vagy rúnakövet, amivel mindig vissza tudsz menni néhány helyre, mintsem mindig utazgatni a térkép egyik végéből a másikba. Nem tudom mennyi időt vett el csak önmagában a rengeteg mászkálás korábban már többször is megjárt helyekre.
De ezzel együtt is, nem, nem tudom a játékot félrerakni a Ragnarok kedvéért, sőt, nem is sietek vele, most például valkürt ölök, illetve az öl engem, de le kell győznöm őket is, mert különben nem lennék a háború istene.
Hogy ez alapján mit várok a Ragnaröktől? Többet, mást semmiképpen, mert az szinte lehetetlen.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bad Pritt
félisten
-
foxymaci
senior tag
válasz Szabi® #123151 üzenetére
Próbáltam két HDMI csatlakozójába is ugye a gyári meg egy másik kábellel 4k hdr sima 4k és fullhd hdr és sima módba is. A hiba random fenn áll és van hogy egy alvó állapotba kapcsolás megoldja. Volt már gyári visszaállítás is.
Hétvégén meg tesztelem egy másik tv-vel.
Azért nem értem mi lehet a gond mert egy kb óra után jelentkezik és gondoltam túl melegszik a gép de ha csinálok egy alvó módot majd vissza utána meg órákig jó.
Tök tanácstalan vagyok...._FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
ThySoul
senior tag
válasz ricshard444 #123140 üzenetére
10+ órám van benne, én nagyon élvezem, de jelenleg nekem az előzőhöz nem ér fel, ott jóval többször elkapott ez a "WOW" érzés mint itt
-
-=Jam=-
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #123156 üzenetére
Egészen keveset kellett volna visszaolvass: [link]
-
lo_jo
senior tag
válasz F-ECT$ #123157 üzenetére
Szinte biztosra veszem, hogy valahol a szövegek között ingame van egy favor, ami ott kegynek lett fordítva és ugyanazt a placeholdert berakták a beállításokban lévő szöveghez. Dolgoztam i18n projecten, ennél sokkal cifrábbak is előfordultak, az egyik amit a csapatunk évekig emlegetett: “from”. A fordítók ennyit kaptak, 0 kontextust, a magyar az lett, hogy “innen”. Nem tudták, hogy ez mihez lesz használva, földrajzi helyhez jó is lett volna (szolgáltatások innen: New York), de mint kiderült, ugyanezt használták az árakhoz is, így lett belőle “innen: 12345HUF”.
-
cross56
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #123156 üzenetére
Ha tudja a tv-d a hdmi 2.1-et…asszem, akkor a graphics mode alatt a high frame rate-et is betudod kapcsolni.
Pár hozzászólással feljebb be is linkelte valaki a grafikai beállításokat, hogy mikor mennyi fps, stb.[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
válasz undercover #123145 üzenetére
Én Ne adj kegyelmet fokozaton kezdtem el. Az első 7 óra alatt asszem 3x haltam meg. Ezen a nehézségem oda kell figyelni mert megtudnak baszkodni, ha nem teszed.
-
bbuffy
senior tag
Le kell írnom nekem is, telipakoltan jó lett ez a játék. Bónusz: akinek fent van a Sackboy is, biztos látta.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
keIdor
titán
Nekem nagyon bejön eddig, most vagyok Alfheimban. Brutális a hangulat, a design, a grafika, az egész. Nekem nagyon tetszik. GoTY, utoljára a HFW-nél éreztem ezt.
Hiába, a Sony játékai a legjobbak közt vannak még mindig. Jimbo ide vagy oda.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
foxymaci
senior tag
[Kép hang hiba]
Sziasztok valaki találkozott már ilyennel? Egy hónapja kezdődött last of us-nál de csak egy két fekete villanás cseréltem HDMI kábelt de a Ragnarök-nél tragédia zöld-fekete vibráló illetve látszik a videóban hogy konkrétan jelet elveszti és utána a hang elmegy.
Majd egy újraindítás és mintha mi sem történt volna órákig jó...
Decemberig garanciás lehet GPU baj? Vagy szoftveres?Előre is köszi
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
KaitouP
nagyúr
válasz Farkassacred #123146 üzenetére
Film Grain lesz az. Művészi (filmes) hatás, ha tetszik hagyd, ha zavar, kikapcs.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Farkassacred
őstag
No fene, 30 fps mellett meg is volt az első hosszabb harcom a Ragnarökben. Nem vettem észre akadást, és még a szemem se folyt ki. A grafika az gyönyörű.
A filmszemcsét vagy mit azt vajon érdemes 10-es értéken hagyni? A last of us-ban nagyon zavaró volt, itt viszont észre sem vettem eddig.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
undercover
őstag
Akinek van már tapasztalata milyen nehézségi szinten érdemes elkezdeni a Ragnarokot? Akarnék benne egy kis hihivást csak nem tudom mennyire lett nehéz a játék.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
ImACeltic
őstag
Ma végre elkezdtem a Ragnarököt és óra gameplay után azt mondom, hogy hozza amit a brutál hype elvárt tőle. 4K40-ben nyomom, tökéletes. A menü rendszert még szoknom kell és az előző részben lévő HUD kinézet nekem jobban bejött. Valamint én még csökkenteném kicsit az ikonok, betűk, számok méretét, de nem lehet lejjebb állítani.
-
fausto
addikt
Üdv,
Aktiváltan a Ragnarök pre order dlc-ket, hol tudom aktiválni? -
ricshard444
veterán
Egyszerű: Youtube Story végigjátszás. Nem tekertem tovább, csak addig ahol pontosan tartok.
Nyilván csak a sztori, majd másodikra pedig jön a felfedezős része a dolgoknak.
Vannak dolgok...
-
Lackooo84
nagyúr
Ugyan honnan veszed, hogy a felénél jársz?
The Truth is out there...
-
ricshard444
veterán
Most tartok a Ragnarök felénél.
Ki hogyan érzi? Nekem nagyon sok ellenfél ritka idegesitő és fárasztó, a sztorinak semmi ivét nem érzem, roppant időhúzónak tűnik sokszor.
Aki a végefelé jár igy spoiler nélkül: várhatok valami nagyszabású csavart vagy takarékosra vette a stúdió?
Vannak dolgok...
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Ha már God of war grafikai beállítások, ki melyiket preferálja?
Én a 30fps módot totál kilőttem.
A 40fps-es mód meg szinte olyan mint a 60fps-es.
Tehát annyira nem észrevehető a különbség.
Az unlockolt 60fps meg tényleg rohadt jó folyamatos, és egyébként a felbontásom sem veszem észre, hogy alacsonyabb lenne. Mindegyik mód tűéles.
De én végül a 60fps-es módot választottam. -
addikt
Hogwarts Legacy - Gameplay Showcase
Magyar idő szerint holnap, tehát november 11. 18:55ZX Spectrum - Commodore 64
-
stilo18
addikt
SteelSeries Arctis 7+ 51K az Alza-n, elég jó áron van.
Csak infó, hátha valaki nézelődik fejesek között...
[link]#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Lackooo84
nagyúr
válasz F-ECT$ #123129 üzenetére
Igen, a helyes fordítás azt lenne, hogy "a teljesítmény/vizuális módot preferálom" De látom már fordítani/lektorálni is minden hülyét felvesznek, zero iq... szerintem egy épeszű ember a szövegből rájön, hogy mit akar jelenteni...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
KaitouP
nagyúr
válasz ldave #123075 üzenetére
Vicc vót, lásd szmájli. Természetesen a csapágyproblémákat nem oldja meg.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Krisz0418
őstag
A support mennyire segitokesz? Szerintem valaki emailt valtoztatott a fiokomon (ezereve nem leptem be) mert nem enged belepni. Jelszohelyreallitot se kapok igy gondolom mas az email cim is.
ez esetben tud segiteni a support? Tudok mindent, milyen jatekok vannak rajta, milyen kartyaval volt fizetve, korabbi email/jelszo. Mindent.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
gyerecske
senior tag
Nálam is csak VRR off-al megy a GoW
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
Krisz0418
őstag
Pfuu remelem ez is jon majd idovel pcre. Megneznem ott is (mondjuk kijatszom ott is ahogy az elsot is)
egy kis off, sorry.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
modflow
veterán
válasz hombre[EU] #123118 üzenetére
Két sor van, egyik valami kegyelem...., másik fejből nem tudom... Ez a magyarázat szerint fps vagy minőséget részesíti előnyben.
Alatta van a másik sor, a magas képkocka sebesség. Ezt bekapcsoltam, ill. a minőség előnyben részesíti a másik.
Ez akkor gondolom a 4K 40 FPS 120 Hz? -
LÁZ
addikt
válasz modflow #123116 üzenetére
elvileg sehogy, mert a hivatalos képen az van, hogy ha adottak a körülmények, hfr qualitynél a 2.1 hdmi meg a kompatibilis megjelenítő, akkor az lesz aktív.
nálam is csak favor performance v quality a választható opció, hiába tudja a tv a hfr+vrr+2.1 kombót
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
addikt
Under the Hood
RUN THESE STREETS
Driving, Takeovers, and Events in Lakeshore CityNeed For Speed Unbound
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz oriic #123119 üzenetére
Én mikor megvettem életem első lemezes Ps5-ös játékát, feltelepítettem, hibát írt ki. Azt hittem, hogy szar a lemez. Letöröltem a játékot, meg újra feltelepítettem, aztán jó is lett. Bár igazából szűz rendesen még a great reset se lett volna gond. De a mai napig nem tudom, hogy mi lehetett a baja. Rákeresve a hibakódra, mindenkinek az újra telepítés volt a megoldás. Ja a Returnal-ról van szó.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
modflow
veterán
válasz hombre[EU] #123113 üzenetére
HFR mód az hogy van a magyar menüben?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz nincsnév007 #123108 üzenetére
Lehet, hogy előbb lesz live fordítás google lens-nek köszönhetően, mint kész magyar szöveg.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
hombre[EU]
veterán
válasz Fenn3gyer3k #123044 üzenetére
HFR módban nyalogatja igazán a szemgolyókat jó cucc lett,mindenki testreszabhatja az experience-t
Life, Uh, Finds A Way
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem?
Kártyás PS Plus előfizetést szeretnék venni ajándékba, de bárhol voltam, csak az alap egy évest láttam 18-ért, viszont én a Prémium csomagot szeretném megvenni. Olyat találok valahol? -
highness
tag
Srácok! Steelseries Arctis7p fülest hogy tudom úgy beállítani, hogy ne halljam olyan hangosan vissza a saját beszédem? Tegnap próbáltam COD multizni, de nem volt jó. Köszönöm!
-
őstag
A magyarítási témához csak annyit tennék hozzá, hogy mi van azokkal, akiknek pl. halláscsökkenésük van?
Azoknak is anyanyelvi szinten kellene megtanulniuk/megérteniük egy idegen nyelvet? Csak lusták eleget tanulni?Halláscsökkenésem van születésem óta.
Az angol nyelvű írott (szak)szöveget megértem, de a beszédet nem. Iskolában sem értettem meg sosem a magnóról lejátszott angol szutykot! Mivel ott nincs artikuláció és gesztus.Szóval aki így járt, az annyit is ér?! Az tajgetossz pozitív?!
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Még mindig nem értem, hogy miért fáj egyeseknek, hogy valakinek jólesik anyanyelven játszani?
Azt az egy érvet lehetett felhozni, hogy előfordul 1-2 félrefordítás.. nagy cucc. Ha meg valaki semmit nem ért belőle, akkor konkrétan az egész sztori félre van fordítva és azt hiszi a végén, hogy Tomb Raider kiasszony csak a Sith-ek bosszúja elől menekült és Jonah titokban Hagrid a Harry Potterből.
Komolyan olyan hittérítések mennek, mint amikor feljön az egér vs kontroller, vagy a 30 fps vagy 60 fps téma, vagy lemezes vs digitális
"Ne add fel a kontrollerrel való fps-t, én is béna vagyok, 4030 óra után már elértem végre 1/1 K/D statot"
"Mi bajod a 30FPS-el? Én úgyis folyamatosnak látom, a játék a lényeg, millió más dolog van ami fontosabb, minthogy te azt hiszed, hogy kifolyik a szemed a 30FPS-től, meg különben is hülyeség a 60 FPS, semmivel sem jobb"
"Nem akarok lemezeket cserélgetni, mit csináljak utána, ott tárolgatom a polcon a borítóban, itt meg csak letöltöm és egyből megy is, mit kell szórakozni a lemezzel"
stb. stb.
-
lmno
őstag
válasz Atomgeszi #123103 üzenetére
“Akármennyire is jó az angolom, meg németem.. ha van magyar felirat, bekapcsolom és kész. Akinek meg megfelel az angol, az meg használja azt..”
Ezért nem is lesz jobb az angolod vagy a németed… Vagy szerinted aki jól beszél angolul annak csak úgy az ölébe hullott a tudás? -
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy vezeték nélküli headstet és próbáltam utána járni de nem túl sok sikerrel. Igazából csak azt találom hogy a steelseries arctis 7p+ az nagyon jó, viszont kicsit sokallom az árát nem szeretnék annyit költeni. Vannak még más jó vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatók ps5 höz ? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz lo_jo #123100 üzenetére
Igen. Sokan hajlandóak lennének akár felárat is fizetni a magyar feliratért, hisz a történetalapú játékoknak a története a lényeg.
Én pl. anno a Murdered Soul Suspect-et játszottam angolul, aztán kaptam egy rgh-s xboxot, ahol simán fel lehetett rakni a magyarított verziót.. és hát ég és föld. Pedig megértettem az angolt is. De mégis egy jóleső érzés volt, hogy itt van basszus az egész magyarul, nem kell szótárazni, anyanyelven érthetem az egészet..
Beyond Two Souls is volt magyarul, és hát mennyivel jobb volt úgy játszani, hogy tényleg csak élvezni kellett a játékot, mert mindent megértettél, nem voltak kétes fejbeni fordítások bizonyos szavakra.
Akármennyire is jó az angolom, meg németem.. ha van magyar felirat, bekapcsolom és kész. Akinek meg megfelel az angol, az meg használja azt..
Azért az 1% sem igaz... Ha ennyire az lenne, akkor ennyi erővel minden maradhatna angol, hisz 10-ből 9.9 játékot mindenki megért. Ez hol van így? Sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest