-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok,
ismét headset témakörben lenne kérdésem.
Steelseries Arctis 7+ (nem 7p+) mennyire kompatibilis PS5-el? A hangminőségben szenved bármilyen hátrányt? Ha jól láttam, különbség designban van, meg az egyik gomb a headseten más funkcióval bír (chat/game voice balance vs mennyire hallod magad a headsetben). -
BigBlue69
őstag
Alzán belépve már ezt látni :
A megrendelést az alábbi üzletbe szállítjuk: Budapest - bemutatóterem. Átvehető: mai nap 18:30-kor.
Valaki kérdezte: elvileg 8.7 giga az update
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
S e t h
nagyúr
válasz WhiteWalker #122879 üzenetére
Téged érdekel, mert agyvérzés kapsz tőle.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
cyberkind
félisten
Alapból gyökér a Sony, hogy minden szir-szar csatornának dobálja a kódokat...
-
Mike
veterán
válasz WhiteWalker #122886 üzenetére
amúgy miért? dolgoztam pc-s offline játékujságnál, egyáltalán nem volt probléma ha valaki végigjátszotta, igaz azzal se, ha el sem indította
-
tothl
addikt
Mert egy igazi kis csirke
Amúgy is hülyeség az egész, hiszen Chuck Norris már tavaly platinázta egy nintendo DS -en.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Másik topikbol lopva: Immortals: Fenyx Rising - PS4 3790 Ft az alzán
-
_drk
addikt
Néha zavaró! Főleg ilyen játékoknál amit mindenki vár és el is van adva bármi féle plusz reklám meg day1 teszt nélkül.
Aztán sok helyről jön hogy már át is vitte. 20 éve okés volt, nem volt 1000 gameplay trailer a neten.
Mondjuk ez a gamestar-tol már egy tipikusan sz*r hozzá állás, nem hiába nem relevánsak már normálisabb körökben.
Aztan olyan játékokról amiről kéne infó meg semmi nincs sehol...
Ui. : A platina mindig is csak epenisre volt jó![ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Előtte se
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk ez abból a szempontból jó, hogy legalább tudni lehet majd Csirke írásáról, hogy nem az első fejezet alapján alkotott véleményt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Frod
addikt
válasz Derron #122870 üzenetére
Szubjektív melyik mennyire nehéz, mivel az alap valkűrök kb 3-5(?) egyedi támadásból álló move set-tel bírnak, míg a királynő az összessel.
Nekem pl a simákkal semmi bajom nem volt, igaz én a sztori után csináltam mindet.
De nyilván számít a szett is, ha olyat viselsz ami a te stílusodnak megfelelő.Do you see the white shadow?
-
Derron
aktív tag
GOW 2018: Mit szenvedtem eddig a Gondul (Tüzes) valkűrrel, vagy 20. csatára tudtam lenyomni. (Arész set). Aztán elkezdtem összeszedni a Nifleheim szettet, azóta első maximum második próbálkozásra fekszenek a valkűrök. Ennyit számítana az a szett? Vagy Gondul ennyivel erősebb mint a többi? Oké Sigrun nál még nem járok, de Gondul után a többi valkűr egy viccnek tűnik.
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #122788 üzenetére
Igen, de ne tessék félreérteni, nem vagyok depis, és nem rossz indulatból írom ezeket, csak mostanság ez van. Kojima ha bejelentene valami érdekes játékot, ez szerintem egyből megváltozna. Csak ne horror legyen!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ThySoul
senior tag
válasz S e t h #122864 üzenetére
Elméletileg jobban odafigyeltek a fejlesztők a megfelelő nehézségi görbére, így a 18-as epizóddal ellentétben ennek az eleje picit könnyebb, a vége meg nehezebb lesz.
Én beleraktam 3 órát hajnalban munka előtt, legnehezebb fokozaton pont jó a dolog, könnyebb mint az előző epizód eleje (ott kb vért pisáltam minden harcnál) de azért van kihívás még.
-
tamass.szabo
tag
Előző héten előrendeltem alzánál a ps5s digital + Ragnarok bundle-t, és már írták is, elő van készítve szállításra, és kb hétfőre megjön. Az oldal december 5-ét írt várható beérkezésre, szóval egy kicsit meglepődtem, de örülök neki
-
Vitee
aktív tag
En mar azt imadom, hogy a szakallat normalisan fujja a szel, a szel lokeseinek megfeleloen sokszor
1 orat jatszottam eddig kb, nagyon szep a jatek es fluid 70-80 fps kozott mozog
Aloy hajatol egnek allt neha a hatamom a szor, a fontos story reszeknel folyton ugralt ossze vissza csori lany hajkoronaja, rendesen kitudott zokkenteni sokszor[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Mike
veterán
Ragnarök: lényegesen könnyebb mint az előző rész
a történet bíztos hogy érdekes lesz -
Scholes9
nagyúr
válasz Farkassacred #122817 üzenetére
De, én is digitálisan vettem, ennél a címnél nem akartam lemezest. Reggel hazaérek munkából mehet is a csapatás
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14 M4 Space Black
-
Aki ejfelkor kezdi a jatekot megirhatna, hogy mekkora a Day1 Patch.
Vannak dolgok...
-
RudY
addikt
Dehogynem, szintén digi.
-
Wlac
Ármester
válasz WhiteWalker #122847 üzenetére
Itt mit kell pontosan nézni?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Asbee
veterán
Hogy szokott lenni KV-nál a bolti átvétel előrendelésnél? Megkell várni, míg jön valami email, hogy átvehető a boltban, vagy nyitásra mehetek a GW-ért?
-
Bencus88
nagyúr
válasz -=Jam=- #122851 üzenetére
Lehetne akkor rinyálni, ha holnap nem kapod meg? Komolyan egyesek akkora ügyet csinálnak ebből, hihetetlen...
Amúgy meg biztos nem rendelnék ilyen alzatól, ha biztosra akarok menni. Kb 2/2 csalódtam bennük azóta sosem rendelek onnan.Legyetek már pls egy kicsit türelmesebbek, baszki felnőtt emberek vagytok
-
-=Jam=-
őstag
válasz modflow #122846 üzenetére
Nem úgy tűnik nekem... Még mindig csak annyi infó van a rendelésnél, hogy a terméket biztosítják. Van olyan, aki később rendelte, mint én és neki már átadták a futárnak, nem értem ezt az Alzát komolyan. 4 hónappal előbb rendeli az ember, és nem képesek időben szállítani...
-
Farkassacred
őstag
válasz S e t h #122845 üzenetére
Ezzel abszolút egyet tudok érteni. Valami ruhát kapunk egyébként, legalábbis a store ezt írta. Bár én se a bónusz miatt rendeltem elő, ők megérdemlik tényleg.
WhiteWalker: Ők már unatkozni fognak hetekig, ez nyugtat.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
modflow
veterán
Az Alza vajon holnap küldi futárral a GoW Ragnarök-öt?
Mármint hogy holnapi vásárlói kézbesítéssel? -
S e t h
nagyúr
válasz Farkassacred #122844 üzenetére
Annyira ráfüggtem most az elsőre 4 év után, hogy nem fogom elindítani az újat addig, amíg be nem fejeztem, nem lesz könnyű.
Nem tudom milyen a preorderben lévő bonus, de úgy voltam vele, ennek a cégnek jár, hogy megvegyem a játékot még így is, hogy nem azonnal ugrok neki.
-
A Spoiler nelkuli elmenyeket majd varom Gowrol.
Vannak dolgok...
-
S e t h
nagyúr
Én ma vigyorogtam milyen mókásan néz ki bekapcsolás után a gépen egymás mellett a két gow ikonja a két főszereplővel.
Lemezből már kiöregedtem.
-
Elderath
őstag
holnap meg holnapután meló reggel Mindegy azért holnap este tolom egy kicsit
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
EasyLife
aktív tag
válasz Farkassacred #122827 üzenetére
Köszi, sajnos úgy néz ki csak holnap este tudok vele játszani Neked is jó játékot!
-
fausto
addikt
válasz Dr. Venkman #122828 üzenetére
De, a limitre nem emlékszem, de tuti volt ilyenről szó! Még volt is felhördülès, hogy a külsős fejlesztőket is kötelezi arra, hogy legyen trial. Ehhez képest kb. 18 cím van, még a saját játékaik nagyrèszèhez sincs próba
-
melega
őstag
válasz EasyLife #122826 üzenetére
ÉN is digitálsian.
Várom a holnap délutánt.Úgy nézem az alapjáték duplája az előző résznek, az előző rész végigjátszása 10 óra körül volt, ez a mostani 19 óra.
Néztem full gameplay videót, és abba még nincsenek benne a szükséges mellékküldetések.
Valaki nem tököl a mellékküldetésekkel és csinálja szorgalmasan símán bel lehet a játékba fektetni 70 órát.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Venkman
tag
Nem az volt a mondás, hogy majd a Ps plus Premiumnál lesz a 30 dollár fölötti árú játékokhoz kötelező trial? Ez jól el lett felejtve. Van néhány címhez, de tényleg csak néhányhoz. Kétlem, hogy pl. az új God of Wart ki lehet majd próbálni... Vagy nem ezt ígérték, rosszul emlékszem?
-
EasyLife
aktív tag
Én digitálisan vettem
-
Bad Pritt
félisten
válasz Lefty #122823 üzenetére
Szerintem amúgy az Elden Ring 2 nagyobbat fog ütni, mint az idei rész. Kiindulva abból, hogy a Demon's Souls és Dark Souls 3 között mekkorát fejlődtek a játékaik és hogy az Elden Ring sok szempontból mennyire új terep volt a Fromnak, szerintem ugrásszerű különbség lesz a következő rész minőségében az ideihez képest, ha ugyanolyan mentalitással állnak hozzá, mint a korábbi játékaikhoz (kivéve Dark Souls 2 ).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Lefty
addikt
válasz TrishtanAG #122804 üzenetére
Pontosan igy, es technikailag is iszonyat ossze van rakva. Szinte sehol nem log ki a lolab, gyonyoru karakterek, modellezes, motion capture, vilag, 100% next-gen szerintem. Csak egyszeruen szar idopontban adtak ki.
Kis kitero: Sokan nem ertik az Elden sikeret, de az egy teljesen masik liga. Az a jatekmechanika, atmoszfera, art direction egyszeruen nincs sehol mashol, senki nem kepes azt letreheozni a Form-on kivul, es ezt itt most meg feljebb raktak. Az osszes hibaja ellenere is az (van boven), ami ebben a jatekban megvan az inkabb ilyen game of the decade vagy nem is tudom.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
MODERÁTOR
válasz emre33 #122808 üzenetére
Az első kettő az a max fényesség kalibrációja, csak az egyik az a teljes képernyőre, a másik pedig 10%-os ablakra. Ezeknél addig kell felfele nyomkodni, amíg pont eltűnik a napocska.
Az utolsónál pedig teljesen le kell nyomkodni, amíg engedi, legalábbis sötét környezetben. Ha világos van a szobában mikor játszol, akkor úgy érdemes itt is, hogy pont eltűnjön, vagyis homogén legyen. -
ρσгτσ
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
ozzyxx78
csendes tag
Friss email jött.
GOWR +póló
Alza rendelés.
Készítik a csomagot, szállítja a csodás magyar posta
Érkezik 11.11én sztem lesz az hétfő is
A póló miatt már nem mondom le.
Jó játékot mindenkinek! -
pava
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem a WRC Generations játékot, de döbbenve tapasztalom, hogy nincs olyan grafikai beállítás, ami a WRC 10-nél volt. Konkréten rosszabb a minőség. Ha jól sejtem a 120Hz hiányzik. Én vagyok a béna és létezik valamilyen beállítás, vagy ez ilyen? Ha ilyen refundot lehet kérvényezni pár perc játék után?
Előre is köszi, üdv. -
emre33
addikt
válasz Kendek #107900 üzenetére
Ez a HGIG kalibráció így biztosan jó?
Hamarosan jön az Új TV, szeretném jól beállítani.Elsőnél az első a jó beállítás, ahol már nem látható.
Másik kettőnél. Meg teljesen le?https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
-
Derron
aktív tag
válasz ricshard444 #122802 üzenetére
Közben változott a státusz -> úton van.
Mikor szombat reggel megláttam az értesítőt azt hittem céges küldeményem érkezik, aztán kiderült, hogy ez bizony a GOWR lesz. Titkon reménykedtem benne, hogy bár a KV azt írta ,hogy szerdán a megjelenés napján kapom meg, de ha oda adják a futárnak hétfőn, akkor csak kihozzák kedden . De nem, elhúzták a csomag átadását keddig, így meg vagy megkapja az ember holnap, vagy nem.Na mind1, megyek vissza valkűrt ölni, még úgy is van hátra pár
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Imilenni
addikt
válasz Madoc #122798 üzenetére
A GLS csomagkövetője hulladék, maga a GLS alvállalkozója mondta nekem, nagyon sokszor nem pontos amit ír.
Az meg ha mégse jön meg megjelenés napján, az már "gáz", még ha nem is a feladó tehet róla.
Én sem kaptam értesítést a Postától, hogy "halo csomagod lesz holnap".
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest