-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz Atomgeszi #123096 üzenetére
Igen, vannak a nehezen, de megoldható dolgok. Ezeknél a katalizátor a pénz, és akkor már vissza is tértünk oda, ahonnan indult: a magyar piac lepkefing. Arról meg nem is beszélve, hogy a kicsi és eléggé árérzékeny piacon nagyon megy a legális trükközés/kiskapuzás és használt játékok, így még kevesebb az új, teljes áron eladott példány, tehát egészen egyszerűen nem éri meg. Vagy hajlandó lenne az ismerősöd mondjuk 5-10% felárat fizetni a magyar feliratért?
Szigorúan magánvélemény: A játékok 99%-ban a nyelv annyira egyszerű, hogy egy általános iskolai angoltudás elég hozzá. Nincsenek bonyolult nyelvtani szerkezetek, ha van egy alap szókincs, akkor a kontextussal együtt simán összerakható, hogy mi történik, ki mit mond. Persze van az az 1% (még ez is túlzás, talán 0,1%), ahol viszont kell a komolyabb tudás. Szerintem mondjuk ott az átlagember (nem átlaggémer, hanem azok, akikkel a boltban találkozol) magyarul sem boldogulna (megnézném pl. a Disco Elysiummal mit kezdene egy átlagember magyarul). Alapvetően kerülöm a "mindent eredeti nyelven" túltolt sznoboskodást, de a játékoknál tényleg igaz, hogy talán a japán címek kivételével majdnem mindet angol nyelven írják. Mármint a szöveget, forgatókönyvet, így a legjobban biztos, hogy az adja át. Ki lehet ragadni borzasztó félrefordításokat, amik valóban a fordítóknak küldött placeholderek miatt lesznek, kontextus nélküli szavakat, pár szavas kifejezéseket kapnak, aztán meg egy másik ember összeollózza. Ugyan lehet, hogy szól, hogy ez így nem jó, de akkor már nincs idő még egy kör fordítást-lektorálást letudni. Aztán meg ott vannak a köznyelvben is már állandúsult borzadalmak, mint például az ársapka. NEM, NINCS SEMMILYEN SAPKA SE AZ ÁRON, SE A FIZETÉSEKEN. A cap jelent tetőt is, de használják a capacity rövidítéseként, de valamelyik barom egyszer lefordította sapkának és azóta az amerikai sportoknál is fizetési sapka és a boltban is ársapka van. Húzza a fejére az a hatökör azt a sapkát.
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #123082 üzenetére
Én nekem a mai napig nem is hiányzik a magyar.
Az egyik oka annak, hogy anyanyelvi szinten értem és beszélem az angolt az az, hogy gyerekkorom óta játszom és a játékokból tanultam meg az angolt még a ‘90-es években.
Rám ragadt és rettenetesen hasznos. Ha nekem ment, másnak is kéne.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #123091 üzenetére
Ebben a kérdésben nyilván nem te vagy a célközönség.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz lo_jo #123089 üzenetére
Igen, ez már volt téma, hogy jogilag nem egyszerű. De azért elég sok minden a világon jogilag nem egyszerű, mégis megoldható.
Ha erről is beszélünk, több emberhez eljut, úgy, mint a 60 fps iránti igény.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez azért a panaszkodástol igen messze van. Szimpla diskurzus.. De úgy látszik itt nem lehet semmiről sem beszélni. Ha valakinek igénye van 60 fps re, le van hurrogva. Ha igénye lenne magyar nyelvre, akkor is le van hurrogva.
-
crue
őstag
válasz Atomgeszi #123087 üzenetére
Egyébként hogy képzeled azt a szerinted egyszerű megoldást amivel a Sony varázsütésre ki tudja cserélni a szövegeket bármelyik random fejlesztő játékában? Attól, hogy nem tudod elképzelni hogy ez nehéz, még az (inkább lehetetlen).
Ráadásul pont annak a platformnak a topikjában panaszkodsz, ahol a legtöbb "gyári" magyarítás van. -
S e t h
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #123091 üzenetére
Persze hogy nem akarnád, hiszen téged idegesít még a tudat is, hogy ott van, mint lehetőség.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Atomgeszi #123081 üzenetére
Lektorált. Egy igényes fordítás idő, az pedig pénz, a magyar piac pedig kicsi. Olyan kicsi, mint amennyire a magyarok nyelvtudása az. Ergo, akinek ez a hobbija, igazán beleölhet a tanulásba időt és energiát, ma már szinte pénz sem kell hozzá, tele van az internet mindennel.
A játékban ha jól tudom nem csupán angol, de német és spanyol nyelv is van, ez mind világnyelv. Ezek közül 2022-ben illik már valamelyiket beszélni, legalább olyan szinten, hogy nagy homály ne legyen a sztoriban miatta.
W | W | H | W | W | W | H
-
lo_jo
senior tag
válasz Atomgeszi #123081 üzenetére
Jogilag ez ennél milliószor bonyolultabb sajnos és nem csak a Sony miatt. Nem véletlen, hogy PC-n is a mai napig megy a “sufni” magyarítás, nem nagyon látsz olyat, hogy a közösségi ingyen fordítás bekerülne a hivatalos “csomagba”. Hiába csinálsz valamit ingyen, jóhiszeműen, az a játék kiadójának óriási felelősséggel jár és viselnie kell a jogi és anyagi következményeit, ha probléma lenne később. Ráadásul te nem kérsz érte pénzt, de a lektorálás, szerződések, ügyvédek munkája, stb komoly összegekbe kerülnek, amik előre nem kalkulált költségek. Ezeken felül meg ha probléma lenne, akkor téged nem tud előkapni a kiadó, hogy javítsd, mert nincs velük semmilyen szerződéses viszonyod, nem tartoztok egymásnak kötelezettséggel.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz tothl #123085 üzenetére
Te ilyen vagy. De rengeteg embernek nincs affinitása az idegen nyelvhez. Én is megtanultam angolul, németül, magyarul.. nyelvvizsga stb.
De totálisan megértem azokat, akik már nem állnak neki. Így is jó pozicióban vannak, csak szeretnének játszani.Kicsit fura, hogy kiadsz 28 ezret egy játékért, amiben nincs benne a nyelved, de szomszédos ország ugyanezért pl . feliratot is kap.
Ez egy nagyon szép gesztus lenne a Sony-tól, ha ilyen piacokra kitalálna megoldást, sőt az egész világra kiterjesztve. Igaz, hogy lassan, de hozná a bevételt, hosszútávon ez megérné bőven, hisz neki a fordításra nem kell pénzt költeni, csak egy fordítható rendszermegoldást kell kitalálni, ami utána a közösség által önfenntartó lenne.
Ez nem olyan szemlélet, hogy baxxamegmagát a játékos, mert olyan hülye, hogy nem tud anyanyelvi szinten angolul, hogy megértsen egy történetalapú játékot, hanem egy olyan szemlélet, hogy megtiszteltél azzal ,hogy megveszed a konzolom és a játékokat rá, és én megtisztellek azzal, hogy kevésbé megérő piacokon teret adok annak, hogy a közösség jobbá tegye a platformot. Ez idővel több bevételt hozna jócskán.
De mondom már azzal is vicc,hogy egy LED kikapcsolást nem engedélyez.
-
Atomgeszi
nagyúr
Játékokban megoldják, hogyha északi szél fúj szemből, akkor Kratos szakálla mozog, ha meg háttal áll a szélnek, akkor megáll a szakáll mozgása.. de egy közösségi fordító platformot nem tudnak betenni.. Szimplán kiadnák csak a szöveget szerkeszthető formában, amit utána betöltve már lenne is magyar és jöhetne az update. Nem tudom elhinni, hogy iylen nehéz lenne.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz cyberkind #123082 üzenetére
Ezt értjük mindannyian.. de PS-t világszerte adnak el.
Ez inkább előny lenne a PS-nek, mintsem hátránya, hogy megnyitna bizonyos csatornákat a közösségnek. De hát konkrétan magyar nyelv magába a PS menübe is iszonyatos későn került be, szemben pl. egy Xbox-szal.
-
redXIII
senior tag
Tv szoftveres gond lessz nálad. Nem csak ebben a játékban, vannak gondok a tcl-nél vrr-el. 40fps módban nyomom, nem esne le az állad a grafikán ha emiatt aggódsz. Ez egy ps4 játék grafikailag, semmi next gen, emiatt ne parázz. Nyomd 60 fps-ben, nem sok mindent vesztessz
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Lackooo84 #123077 üzenetére
Pont tegnap beszéltük kondiba az egyik sráccal, hogy iszonyatosan sajnálja, hogy nem adnak ki elég magyar feliratos játékokat, mivel töri csak az angolt..
Igazából én sem értem, hogy miért nem lehetne pl. egy social translation programot indítani, ahol közzéteszik a szöveget, majd mindenki fordíthatja, a végén meg egy rektorált változatot patchként feldobnak a netre...
Xiaomi pl. elején így indult, közösségi fordítással készült az egész rendszer.
Magyarországon is lenne rengeteg ember, így is csomó van, aki jelenleg a PS4 tört játékokba teszi bele a komplett kész magyar fordításokat.
Bár abból kiindulva, hogy a Sony mennyire röghöz kötött már abban is, hogy a kontroller LED vagy a gép LED-et ki be lehetne kapcsolni, és ezt sem hajlandóak megcsinálni.
Komolyan nem értem, hogy milyen játékosbázis nyomás kéne egy ilyen fordító programhoz, hogy közösségi szinten lehessen csinálni.
Vagy szégyennek érzik, hogy a közösség dobja össze a feliratot?
Kapásból a tegnapi srác 4 játékot se vett meg, mert úgyse érti a sztorit. És még hány ilyen lehet. Világszerte is.
-
Lackooo84
nagyúr
GOWR: a kovácsnál a derékpáncél alkarpáncél néven fut.
The Truth is out there...
-
lo_jo
senior tag
válasz Farkassacred #123071 üzenetére
Továbbra sem a PC-n játszás hibája, hogy nem megfelelő pózban ülsz.
Napi 8+ órát vagyok a gép előtt a munkám miatt, de egy rendes székben, rendes magasságú asztallal teljesen kényelmes, nincs görnyedés, nincs derékfájás, munka közben és utána sem. Laptoppal ölben kanapéról iszonyatos kompromisszum lenne dolgozni már a +2 monitor miatt is (a TV kiválthatná, de aktívan használom a laptop kijelzőjét is, nagyon zavaró karnyújtásnyi táv után odafókuszálni), így max olyan hívásokat intézek onnan, ahol tisztán csak hallgatnom kell, nincs prezentálás, több helyre jegyzetelés, stb.
Magassághoz és így a rendes üléspozícióhoz beállított asztal és szék kérdése az egész. Persze az én 194 centimmel egy dohányzóasztal meg hokedli után én is görnyedésnek gondolnám, de már a home office előtt is normális székkel (nem kell sokszázezres meg csilli-villi gamer, csak jól állítható legyen) és állítható magasságú asztallal (nem motoros, sima kézi kurblis, de 160x80-as) játszottam PC-n, most ugyanott dolgozok és a PC mellett a PS is ott van használatban 90%-ban. Olyankor hátragurulok a székkel 10 centit és az ölemben van a kezemben a kontroller, de ugyanolyan kényelmesen elérem a billentyűzetet és egeret görnyedés nélkül.
Érdektelen hívások és üresjáratok közben meg akár mehet egy gyors GT7 futam munka közben is. -
-
Bad Pritt
félisten
Ha valakinek nem jön be a Death Stranding, az esetleg rápróbálhat az új Sonic játékra, hátha vele jobb a játékélmény.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Farkassacred
őstag
-
KKaresz45
senior tag
válasz oriic #123045 üzenetére
Teljes áramtalanítás (PS5 konnektorból kihúz pár percre) megvolt?
Illetve amit még meg lehet próbálni (ha ér annyit) a rendszer újratelepítése és utána a játék újratelepítése. Nem olyan vészes, én már csináltam. Ha esetleg SSD probléma lenne, akkor az megoldhatja hogy más helyre kerül a meghajtón.
-
LÁZ
addikt
válasz Lackooo84 #123040 üzenetére
de értem, csak ahogy írtam, nekem a 4k40fps mód lenne tökéletes, viszont ezt továbbra sem tudom választani, amíg bekapcsolt 120hz-el nem hajlandó elindulni a játék, ha normálisan működne, nálam is meglenne a 4 választható grafikai opció...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
Bencus88
nagyúr
[link] The Darkest Tales, ma jelent meg egész jópofa
-
.LnB
titán
válasz oriic #123047 üzenetére
Mostanra van egy jó pár ilyen kínai gameplay trailer, amí úgy néz ki, hogy nem hiszem el. Baromi kíváncsi leszek, hogy ezek valóban így meg fognak jelenni e? Valóban jó játékok lesznek e? Mert amit a trailerek sugallnak, azoktól én lef**om a bokámat.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
Nem tudom, hogy van-e olyan aki adott le GoW : R rendelést és nem jutott hozzá, de én két helyen is berendeltem és mind a kettő megjött. Ha valakinek kellene írjon privátot és át adom a rendelés számát, ha nem ír senki ma akkor simán lemondom.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
kecsu10
aktív tag
válasz Krisz0418 #123050 üzenetére
Teljesen jó monitoron a ps. Nálam is a PC az elsődleges platform. De semmi gondod nem lesz a konzollal, gondolom a multiplat címek úgyis gépen mennek majd, az exkluzív játékok pedig tudják a 60 fps-t. Nekem az 1440p monitor fogadja a 4k jelet is, szerintem a tiéd is tudja, így arról se kell lemondani. A 30 fps zavaró monitoron, mivel sokkal gyorsabb a kijelző általában mint egy tv, ezért darabosabbnak érződik, de exkluzívokkal ilyen baj nincs, reméljük nem is lesz. Teljesen jól megférnek egymás mellett, egy monitoron. Nálam is így van. Jó lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz syIex #123060 üzenetére
Szerintem meg "bármi" kényelmesebb, rövidtávon jók, de hosszabbtávon már nem (főleg a 100+ ezer ft-os kategória, azok helyett már nagyon jó "irodai" székek vannak, amik tényleg kényelmesek), persze ez ízlés kérdése (is). Konzolon játszáshoz nincs jobb egy jó babzsáknál vagy egy kényelmes kanapé / fotel párosnál.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
veterán
válasz Alexios #122974 üzenetére
Mindent angolul / angol felirattal játszok vagy nézek. Szerintem hiába tud néha nagyon jó lenni a magyar szinkron pl. az eredetit nem tudják überelni, legalábbis szerintem.
Játékok terén meg főleg..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Farkassacred #123051 üzenetére
Megfelelő szék és helyes üléspozíció csodákra képes.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
bod101
aktív tag
Sziasztok, rendelt valaki Gow-os irányítót és meg is kapta?
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Krisz0418
őstag
En forditva vagyok ezzel. Nekem a kanapen fekves/tv jatszas az ami nem az en vilagom. Vilag eletemben pc-s voltam, el leszek en a kis gamer szekemben a monitor elott ulve
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
Atomgeszi
nagyúr
Jól kell berendezni a dolgokat és kényelmes lesz.
-
Krisz0418
őstag
Csak es kizarolag exkluziv jatekok miatt vennem a ps-t. +fifa.
minden masra marad a pc.ps5-pc kozti voice chatrol tudsz mondani valamit? Megoldhato?
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
_drk
addikt
válasz Krisz0418 #123046 üzenetére
Ha fps huszár vagy ne vegyél PS-t! Nem 120fps-re van kitalálva, de még a 60 is necces sok esetben.
Aztán Megveszed és elindítod például a Gotham Knight-ot és le vagy lock-olva 30ra...
De ez a 30 nem olyan mint pc-n a 30. De ha a 60 is zavaró akkor inkább hagyjad a fenébeA gép első inditasakor már egyből érzékeli, hogy milyen a kijelzo. 1440p nekem is ott virított szürkén. Ha olyan a kijelző, valószínű támogatva lesz.
-
MODERÁTOR
válasz Fenn3gyer3k #123044 üzenetére
Nem, nyugodtan játszd teljesítmény módban, nem veszítesz vele semmit. Ettől függetlenül inkább legyen több opció ami közül mindenki tud választani, minthogy egyfélére legyen korlátozva. Van akinek a 30 fps, másoknak a 60 (igen, ilyen is van), de olyan is akad akinek az ingadozó 60+ nem jön be, így viszont remek élmény lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Project: The Perceiver Official Trailer
(kínai open world akciójáték)Live-Die-Respawn
-
Krisz0418
őstag
Egy masik kerdes. Ps5 es PC kozott megoldhato a voice chat? (Xboxnal van pcre kulon app, illetve discord is van xboxon/pcn)
ps-re esetleg valami hasonlo megoldas?vagy lesz az hogy telon felmegyek discorda. A fulesem tud egyszerre bt+vezeteknelkulit, ez lehet az egyik megoldas addig.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz modflow #123042 üzenetére
Sajnos nem. A géppel nincs gond, mert más játék indul, most még odaadom ismerősnek a lemezt, hogy nézze meg, hogy véletlenül nem az a hibás, de nem tartom utóbbi valószínűnek. Ha nála jó lesz akkor én elengedtem a játékot, amíg meg nem tudom venni digitálisan...
Live-Die-Respawn
-
Fenn3gyer3k
tag
Hello / sziasztok
Látom nagyon pörög most az a téma, GoW Ragnarökkel kapcsolatban hogy teljesítmény vagy felbontás módban jobb stb...
Nekem sima 4K 60Hz tv-m van HDMI 2.0val és próbálgattam melyikben milyen hogy fut stb. És nekem egyenlőre annyi tűnik fel hogy kb a képminőségben annyira minimális a különbség hogy ha nyomod a storyt és harcolsz és olvasod a szöveget stb akkor fel sem tűnik a különbség mert talán a tájon látszódik néha részlet különbség de még a szakáll mozgás is ugyan úgy megvan. Szóval szerintem annyira pici a különbség az ajánlott teljesítmény mód és a felbontás mód között hogy nem értem ezt a sok vakarózást hogy így nem jó úgy nem jó stb. Mert szerintem a teljesítménymódban fut a legszebben simábban a játék.
Vagy én vagyok a hülye ? -
LÁZ
addikt
illetve ahogy olvastam, a VRR/hdmi 2.1 hiánya miatt lehet off-on, de ez nálam nem áll meg, mivel a tv-nél is be van kapcsolva a VRR, és a hdmi 2.1 is adott, pont emiatt, így valszeg a patchig nem fogom tudni előcsalni a játékból ezt a 4k40fps opciót
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok!
beadom a derekam es hamarosan vennek egy ps5 konzolt. A 1440p mennyire tamogatott? Van 4k tv-m de inkabb monitoron szeretnek jatszani.
1440p 165hz, ips, hdr, freesync/gsync. Ezeket tudja a monitor. A 165hzet nyilvan nem, de a 120hzet kitudom belole sajtolni? Hogy mukodik ez? Pc a fo platformom ott megszoktam hogy siman folyamatosan fut minden, itt mennyire lesz zavaro pl az uj god of warnal a 40fps? (Minoseg modban 40fps lock van?!)
sajnos megszoktam a jot, es erzekeny vagyok az fps/hz-re nagyon. Ocsem 60hzes monitoran egyaltalan nem tudok jatszani mert zavaroan “akadozik” 165hz utan.
koszi elore is
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz Lackooo84 #123030 üzenetére
Úgy offos, hogy maga az opció bekapcsolhatatlan, mert ha a tv beállításaiban engedem a 120at, a játék bszik elindulni, ha meg kikapcsolom, akkor szürke az opció
Ps. És gondolom emiatt a para miatt csak 4k30fps-t birok választani a játékban (nincs quality+hfr és quality+hfr+vrr), nagyon remélem, hogy javítják, mert ez így vicces...
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz Bencus88 #122956 üzenetére
Nekem a 40 sem opció, mivel van 60 is. És ilyen esetben mindig a nagyobb fps-t választom, mert számomra előbbi zavaró, utóbbi már sokkal jobban élvezhető De, ha van 60+, akkor azzal játszom a játékot, mint a GoW Ragnarök esetében is
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14 M4 Space Black
-
Bencus88
nagyúr
válasz nitro16 #123026 üzenetére
úr isten, nagyon köszönöm jövök egy sörrel
ha bejelentem még a gari alatt akkor mindenképp megcsibálják igaz? Mert pár nap és kifutok az időből, de holnap intézkedem. Alzától rendeltem őket ne hívjam?
most olvasom, jogy közben meg is válaszoltad nem volt kedvem kitörölni
hálásan köszi holnap intézem -
madkiller
őstag
Végig nézegettem a grafikai beállításokat a gowba, meg egy-két órát bele is raktam nekem abszolút a 40 fps mód tetszik. Elég smooth és a felbontás sem túl alacsony éles a kép. Fontos, hogy úgye ez a mód csak 120hz tvvel működik. Érdemes a 60 fpst nem is megnézni, mert utána picit lasabb, de a szokásos 30 fps (60hz)nél a 120 hz miatt is jóval gyorsabbnak érződik a játék. Kár, hogy ilyenkor nem rgb a színcsatorna, de ennek igazából nem veszem észre hátrányát.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz Bencus88 #123022 üzenetére
Nem kell sehova cipelni mivel háznál cserélik amint megjött nekik a cserealkatrész. LG honlapján regisztráld be a terméket, majd jelentsd be a hibát. Utána megvan melyik megyénél melyik céggel intézik ezt és onnan fog keresni majd a szerelő akinek el kell mondani mi a hiba meg általában képeket is kérnek róla. Elbírálják és ha jogos akkor megrendeli a szerelő a cserealkatrészt majd háznál kicseréli. Nálam ez 7-8 munkanap volt (Bejelentéstől a cseréig).
Ha már bejelentetted de közbe lejárna a gari akkor is intézniük kell mivel már be van jelentve.
Ha garis akkor nincs vesztenivalód mert így valószínűleg kapnál egy új kijelzőt meg újrainduló garanciát a kijelzőre.
-
-
Hát, nekem a PS5-öm ventije egyre rosszabb, játék indítása után már ilyen a hangja a gépnek: [link] Nem tudom érdemes-e így már szervizeltetni vagy ezzel nem foglalkoznak?
A Slime draws near! Command?
-
Bencus88
nagyúr
válasz nitro16 #123021 üzenetére
Az a baj, hogy pár napom maradt... És nem hiszem hogy a napokba utaznék Budapestre cieplgetni, vidéki vagyok. Vagy elég lesz nekik, hogy bejelentettem és képpel bizonyítom? 1 méterről már nem látom így annyira nem zavar, ha játszom észre sem veszem. Ez romolhat idővel mégjobban?
-
LÁZ
addikt
apa kezdődik....indítanám, villog összevissza a kép, keresi a jelet, vagy ntom, aztán a játék meg nem indul...hdr-vrr-120hz (auton v bekapcsolva), ilyesmit tud a tv (55c728), de gow miatt kép sehol. hallani, hogy a menüben turkálok, de nem látom, ps gomb, játék bezárás....
az parádé lesz, ha minden ps5 fícsört ki kell kapcsoljak a tv-n, hogy elinduljon
@oriic: mi lett a megoldás nálad?
szerk. VRR-120HZ-ALLM OFF, és hajlandó volt elindulni....parádé
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok, lehet a tvs topikba is kapok választ úgy gondolom itt hamarabb reagálnak a szakik. Tévém: oled lg55bx és ma mikor közelebb hajoltamnezt a fekete pontot láttam, ( kép alján) nem messze tőle apró színes pintokat amik sokka kisebbek. Pixel hiba lesz?
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
-
RZozo
aktív tag
Ha már GoW Ragnarök a téma. Rendelte-e valaki az emag-ról ezt a játékot lemezesen?
Vajon az is Launch edition és magyar feliratos lehet? Az ottani leírásból nem egyértelmű.
[link] -
ρσгτσ
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest