-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Azt tudja esetleg valaki hogy az it takes two ps4 változata ingyen frissíthető-e ps5-re?
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz S e t h #123993 üzenetére
Imádják ezt játszani mindenhol, legjobb példa az IGN: a héten egy nem a konkrét filmhez kapcsolódó, csak általános Marvel-hírnél simán le volt írva, minden figyelmeztetés nélkül ki az új Black Panther. (Szerencse, hogy semennyire sem érdekelt amúgy sem)
Do you see the white shadow?
-
S e t h
nagyúr
A GOW megjelenés után egy héttel az év játékait elemző podcastban kicsit túlzónak hat a kijelentés, hogy a Ragnarok már kint van egy hete, így nincs akadálya a spoilerezésnek.
Újságíróként neki más, mert megjelenésre már ki is tolta, de nem sokan fejezték még be szvsz.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
plejik
addikt
válasz TrishtanAG #123984 üzenetére
4 hozzászólással ezelőtt írtam pont erről..
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
F-ECT$
titán
válasz TrishtanAG #123984 üzenetére
Próbáltál előtte leváltani a Change subscription-nel?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
TrishtanAG
senior tag
Másnál sem enged leárazott Extra plust venni, ha még van érvényes Premiuma? Mókás, hogy lejjebb nem lehet menni.
www.adventuregames.hu
-
plejik
addikt
válasz buherton #123970 üzenetére
Én nem sok jót hallottam róla, így inkább vettem a Logitech G435-öt. Teljesen jó hozzá, könnyű nem nyomja a fülem. Szerintem a hangok is rendben vannak vele. (+ mással is tudom használni ha szeretném.)
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
Nekem volt 1 hónapos PSN Prémium előfizetésem és nem engedi, hogy kisebb csomagot vegyek, szóval csak prémiumot tudok venni. (jelenleg még aktív az 1 hónaposom.)
Csak gondoltam hátha más is gondoldott rajta.
-
raziel01
veterán
válasz m4csk4fogo #123973 üzenetére
Accounthoz veszed. Azonnal ahhoz kapcsolja amelyikből megvásárolod.
-
F-ECT$
titán
válasz bulikavagyok #123949 üzenetére
Ez azért elég baráti így annak, akinek van benne kihasználható játék. 1 évet szoktam általában előre venni, de most lehet behúzok 2-t is.
Dive ever, work never.
-
marinea2
addikt
Part 2 -3500ft most. Tegnap valaki venni akarta
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
törölt tag
Ezt az országváltást igazán megoldhatná már a Sony
-
nagyúr
-
buherton
őstag
Mennyire lehet jó a Pulse 3D? Anno vettem egy JBL 650BTNC-t és ennél lejjebb nem szeretnék lépni.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
-
ivinorbi
csendes tag
KV-nál, ingyenes foxpost 10000ft felett december végéig!
-
raziel01
veterán
Last of Us 2 csak 3500 Ft a store-ban.
Még sose volt ennyire olcsó. -
raziel01
veterán
válasz ProEvoFan #123959 üzenetére
Itthon tényleg nem rossz. UK-nál 29 ezer.
Valszeg azért 1 évet behúzok belőle úgyis, mert kétlem, hogy jövő nyáron olcsóbb lesz, mert akkor jár le a mostanim.
Akinek magyar van szerintem most vegyen 2-3 évre, mert valszeg korrigálják jövőre az árakat.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Ennyiért most nagyon megéri a ps+ extra. [kép]
Több jó akció is van. Pl a Fifa 23 is csak ~14K. Mondjuk ezt az online része miatt csak nyugtatóval ajánlom. -
Lackooo84
nagyúr
Konzolviragnal kosárba rakom a cuccot, rendelném erre kiírja nincs. Persze kosárba végtelenszer betehető, készleten minden anyám kínja ott van, más böngészőből is, szóval nem süti volt. Na mindegy, sikerült mást venni.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
cactuar
aktív tag
Horizon Forbidden West PS4 csak 13600 Ft a store-ban. Erre még mindig érvényes az ingyenes PS5 upgrade, ugye?
-
őstag
Magyar időzóna szerint meddig tart a jelenlegi BF akció a PS áruházban?
-
-=Jam=-
őstag
65 óra alatt lett platina a GoW Ragnarök, nálam egyértelműen az év játéka. A főboss az semmi nem volt, pár enemyhez képest, akiket a platináért le kellett győzni
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bulikavagyok #123949 üzenetére
Köszi!
Az UK alatt ~29000ft.... -
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
A magyar Storeba mennyi most BF alkalmával a PS+ extra?
-
törölt tag
Remek Forint miatt elég rosszak az akciók UK store-ban, érdemesebb lemezesen vásárolni
-
Scholes9
nagyúr
Last of Us part 1 ennyiért még mindig felejtős, majd féláron talán Tiny Tina 50% végre, inkább azt öcsémmel felesben
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
EmThor
addikt
Megy a store-on a black friday
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
opr
nagyúr
válasz Zoshi85 #123940 üzenetére
Ha minden igaz, meg önmagát meghazudtolva működni fog, holnap este próbáljuk ki haverral, akkor megnézem neked, ha gondolod, hogy nálam milyen a fal, van-e ez a hiba.
De amúgy, mit vársz egy CoD-tól? Ha elindul, már örülünk, Vincent.
De nyugi, nem kell fosni, szépen lassan ki fogják javítani, és akkor... Nos, akkor majd jön megint az új."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
Zeki
nagyúr
Szervusztok!
Karácsonyra meg van véve a PS5 Fifa23 csomaggal.
Van Xbox-unk is, 4db kontrollerrel, hogy ha olyan a játék, mindannyian tudjunk játszani (én meg a 3 gyerekem).De most jön a dilemma.
MIT VEGYEK a PS5-höz?
-még 3db kontrollert?
-kormányt pedállal?
-vr szemüveg csomagot?Lehet ezzel is akár négyen játszani egyszerre? Vannak olyan játékok?
Lehet úgy autóversenyezni, hogy az egyik a kormány/pedál kombóval nyomja a többiek kontrollerrel?
A VR csomag van olyan hűha élményben, hogy hagyjam a kormány/fék kombót?
Van olyan a VR-ben, hogy az egyik azzal, a többiek kontrollerrel?
Hány főig lehet így játszani egyszerre?Szeretném bevonni egyszerre a gyerekeket az élménybe, egyik se mondhassa azt, ezt biztos a másik kapta.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok.
Cod MW2. Psen ilyen szar a game? Vagy mi ez az effekt? Falon látni.. Itt ott mintha vmi lenne a kijelzon de nincs semmi, és csak ez a játék.. Az emberek fejeinél is néha látni .. [link][ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
törölt tag
válasz KaitouP #123927 üzenetére
A második résszel kész lesz az egész FF7 remastered? Fáj hogy nem hozzák ki PS4-re, elég cumpa hogy lényegében félbehagyták rá a játékot így. Most nyomtam le vagy egy hónapja az első felét és imádtam (bár a vége felé már kicsit sok volt a
)megalománia, bossból bossba egyre elvetemültebb körülmények közt -
Lackooo84
nagyúr
GoWR-ba csak nekem cseszi a csőröm, hogy az axe nem balta lett, hanem bárd??? Komolyan ki volt az a hülye.....
The Truth is out there...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ovics
aktív tag
Tudtok esetleg megbízható de olcsósított kredit vásárlási lehetőséget?
-
-
vm93hun
aktív tag
válasz vm93hun #123912 üzenetére
Közben már rájöttem a trükkre: a konzolos Store-ban nincs ott a csempe a kedvezményes ajánlatról, viszont a weboldalt lejjebb görgetve meg ott van a 380-as ajánlat alatt a teljesárú 1 havi ajánlat is.
Ez megérne egy kört Strassbourgba...
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
buherton
őstag
válasz 3L1T3 #123909 üzenetére
Végeredményben az számít, hogy emiatt jóval többet kell fizetni egy gépért. Most arra játszok, hogy keresem a legolcsóbb bundle-t, amit fizikai lemezzel együtt adnak el. Bár az alza-s nem ilyen, de arra is felírattam magam.
Azért gondoltam a Pro-ra, mert az eddigi ütemezés szerint jövőre kellene érkeznie és akkor inkább megvárnám azt, de így... No meg kitudja, lehet már a következő szériában nem is lesz lemez .
Gondoltam a PS4 és annak a Pro-jára, mert a grafika olyannyira nem hoz lázba, de láttam töltési időket (pl: [link]) és nekem még ígyis megér ennyit. Anno az egyik legjobban megérős beruházásom az SSD-re való váltás volt. Akkor még 30k HUF volt a 128 GB-os Kingston, de ez sem állított meg .
MOD: A PS5 Pro mellett lehet érv az, hogy ha az MS kihozza jövőre az új generációt.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
3L1T3
addikt
válasz buherton #123908 üzenetére
Az a baj, hogy nem a kereskedők trükköznek, hanem a gyártó kéri így. Azért találsz egész EU-ban ilyen gépeket.
Egyelőre semmi sem indokolja a PS5 Pro érkezését, majd 2024 Q4 talán.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
buherton
őstag
válasz Alexios #123879 üzenetére
A hivatalos áremelésen túl a kereskedők azzal trükköznek, hogy játékot is adnak mellé, persze jó drágán. Ez nem csak Magyarországon megy így, hanem Nyugaton is.
Legutóbb a gamestop.de-n volt, hogy alap PS5-t adtak 550 EUR-ért és mellé kötelezően a GT-t meg a Horizon-t talán és így került 700 EUR-ba.
Vajon jövőre jön a PS5 Pro?
Most én is felszálltam a rollerre, hogy beszerezzek egy ilyen gépet. Párhuzamosan nézem a magyar és a német kínálatot.
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
Van valami hír arról, hogy a Ragnarök Dualsense mikor érkezik meg?
November vége volt az utolsó üzenetben amit kaptam, hátha tud valaki bennfentes infót erről. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok