Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Nekem jo az angolom es a nemetem is, de ha lehetseges, akkor magyarul "elvezem" a tartalmakat. Konyebb ugy gondolkodni. Meg amugy is, ha mar szorakozasi faktor, akkor az elvezetre megyek, magyarul meg konyebb, jobb (bar ezek szerint ez szubjektiv). Nem nyelvtanulas celjabol jatszom. De ez az en velemenyem. En is fizetnek tobbet, ha a magyar felirat lenne a kerdes.
-
Atomgeszi
nagyúr
Még mindig nem értem, hogy miért fáj egyeseknek, hogy valakinek jólesik anyanyelven játszani?
Azt az egy érvet lehetett felhozni, hogy előfordul 1-2 félrefordítás.. nagy cucc. Ha meg valaki semmit nem ért belőle, akkor konkrétan az egész sztori félre van fordítva és azt hiszi a végén, hogy Tomb Raider kiasszony csak a Sith-ek bosszúja elől menekült és Jonah titokban Hagrid a Harry Potterből.
Komolyan olyan hittérítések mennek, mint amikor feljön az egér vs kontroller, vagy a 30 fps vagy 60 fps téma, vagy lemezes vs digitális
"Ne add fel a kontrollerrel való fps-t, én is béna vagyok, 4030 óra után már elértem végre 1/1 K/D statot"
"Mi bajod a 30FPS-el? Én úgyis folyamatosnak látom, a játék a lényeg, millió más dolog van ami fontosabb, minthogy te azt hiszed, hogy kifolyik a szemed a 30FPS-től, meg különben is hülyeség a 60 FPS, semmivel sem jobb"
"Nem akarok lemezeket cserélgetni, mit csináljak utána, ott tárolgatom a polcon a borítóban, itt meg csak letöltöm és egyből megy is, mit kell szórakozni a lemezzel"
stb. stb.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest