-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
valaki vette a Scars Above játékot? Kicsit returnalra hasonlít, sajnos nem tölt be az oldal mennyi most a játék? -
.LnB
titán
válasz ρσгτσ #133492 üzenetére
Mindent a Vampire Survivors-nak adnék! Az a játék a legnagyobb fricska a gaming iparnak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
madkiller
őstag
Pavlovban nem bírok rájönni, h lehet beállítani az ülő módot? Tudja esetleg valaki?
-
Atomgeszi
nagyúr
It takes two - ban mennyire szükséges a történet megértése? Vagy szimplán a játék önmagában elég?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Wesder
félisten
válasz RangerFox #133481 üzenetére
Az első 3 hónapban az Online-t ingyen lehetett behúzni és 10$ volt a Story. Ugye 40$ az egész pack most.Szerk.
Ja nem is.
75%-os akcióval ment az első 3 hónapban, ès azért volt 10$.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
-
-
Yodafon
senior tag
Mennyibe faj a GTA 5 Ps5-s patche most? Storeban nem latok semmi infot rola.
I'm gangsta!
-
zozek
tag
Sziasztok,
Coil whine-al kezdenek valamit már gariban? Vagy nefoglalkozzak vele?
Ma jött elő, májusban lesz 1 éves a gép -
MODERÁTOR
válasz Gabonetta #133459 üzenetére
Ami most kapható itthon a boltokban újként, az már mind 1216-os. Azonban ennek különösebb jelentősége nincs, maximum annyiból lehet örülni neki, hogy kicsit kevesebbet fogyaszt. De semmi ok nincs ami miatt kifejezetten régebbi típust lenne érdemes keresni. Viszont ha mégis ilyet szeretnél, akkor a Hardveraprón nézz körül.
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy buta kérdést teszek fel. Már csak a legújabb típus van forgalomban vagy még régebbiek is előfordulnak? Honnan tudom, hogy milyen típusú pontosan a gép, ha a forgalmazó a honlapon nem tünteti fel? Vagy ne foglalkozzak vele? -
fausto
addikt
válasz Bobek198508 #133456 üzenetére
Elvileg nem kéne lennie anomáliának, gyakorlatilag a Sony ilyen téren úgy 10 éves lemaradásban van és összeakadhatnak a licence-ek úgy, hogy még a support sem tud rajta segíteni (én pl. 2 játékot buktam és csak a kezüket tudták szétteni). Én ha újracsinálhatnám, akkor létrehoznék egy újra profilt és azon fizetnék elő a Play-re.
[ Szerkesztve ]
-
Bobek198508
csendes tag
Sziasztok! PS Premium (jelenleg van) és EA Play-re tervezek fizetni 1 max. 2 hónapraműködik együtt?
Mert úgy emlékszem régen voltak anomáliák... vagy ez már nincs.... -
Lackooo84
nagyúr
válasz F-ECT$ #133454 üzenetére
(hogy az mi, az pont a HZD-ből derülne ki, de aA gépeket az üstök építik a Hephaestus irányítása alatt. ....)HFW-ben az ő befogása lesz majd az egyik fő feladatod Ja és blokk nincs, ugrabugra van.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
F-ECT$
titán
2 HFW kérdés így pár óra játék után (HZD-vel nem játszottam pár óránál többet anno):
-Blokkolás van? Vagy később kapom meg ezt a skillt?
-A lore szerint mi építi a gépeket?(Gondolom ezek a gépek nincsenek itt 1000 éve.) [ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
Frod
addikt
Valószínűleg a Ft erősödés okán, de a legtöbb helyen csökkent egy laza átlag 5 ezret (~20%) a lemezes Resident Evil 4.
Do you see the white shadow?
-
-
proly01
őstag
Filmnézés alakul vagy van valami infó róla VR2-ben?
Mert igazából amik neten vannak egyik sem működik. Még a RAD os alkalmazás sem teszi a saját videóit sem VR-ba át.....Pr:)ly....
-
marinea2
addikt
Na most akkor a tavalyi ev elso 2-3 honapja vagy az idei az erosebb?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Deck
titán
Van topikja a Wo Long-nak ha valakit érdekelne a játék [link]
PS5
-
-
Wolfy33
senior tag
KV jelezte a psvr2 irányító töltő átvehető. Lassan érkezik mindenkinek, aki rendelt.
-
Wesder
félisten
Wo Long: Fallen Dynasty reviews
Eurogamer - Recommended
Shacknews - 9/10
Inven - 9.5/10
Twinfinite - 4.5/5
WindowsCentral - 4.5/10
God is a Geek - 8.5/10
PSU - 8.5/10
XboxEra - 8.4/10Opencritic (84)
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz #81175296 #133431 üzenetére
Az első nem nagy cucc. Kivárni mindig a három évet, az fájt inkább. De nekem ez az utolsó, ez végleges. Pedig idén válthatnék, de nem fogok.
Tök durva, hogy nem emlékeztem már, hogy mi volt ez előtt az arcképem, rá kellett keresnem: [link] A Rudysra emlékeztem, Crosby-ra nem.#133432 Deck
Igaz egyébként, csak az elitség nem a "félisten" rangnál keződik.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Most nézem, amire én gondoltam az a +65 válaszható arckép ami a prémiumhoz jár, kicsit alábecsültelek titeket, avatarral rendelkezőket, azt hittem bárkinek lehet ilyen, csak meg kell adni a bankkártya adatait, hát nem, ezt rendesen ki kell érdemelni na majd hét év múlva nézzétek meg az enyémet is
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz Yodafon #133428 üzenetére
Nem ujonnan, csak lecserelte egy 4090-esre, ezzel meg nem akart foglalkozni. Tudta hogy gondolkozom egy PC-n az RDR2 miatt csak OFF-oltam a magas koltsegek miatt.
Egyebkent szivem szerint nem foglalkoznek PC "bu#ßiskodassal" , kizarolag ez az egy jatek ami erdekelne nagyon es b@$$Đa meg a RockStar hogy nem ad ki hozza egy 60fps patch-t hogy normalisan jatszhato legyen.
Legalabb vennenek peldat az ND-rol es adnak ki ujra nagy penzert mint a PART1-et ahogy kiadtak!
-
KaitouP
nagyúr
Jó, de SubBassSzabi kakukktojás, mert ő a magyar Eminem, tehát = majd(Emi)nem.
Ezt az NF-et nem vágom, a linkelt tracket meghallgattam, nem rossz, Eminem vájb, de hiányzik valami spice nekem.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
marinea2
addikt
válasz #81175296 #133424 üzenetére
Na azt adnam en is, nagy szarvasaggancs analogokkal
"Kicsit" Ps5 OFF topik. Egy baratomtol kaptam csak ugy egy RTX3070-et, kis gepfejlesztgetes es neki allhatok vegre az RDR2-nek. Lemondtam vegul a 60fps patchrol, nem varok tovabb!
icemad:
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #133420 üzenetére
Na a rögbit, azt én sem!
Pont Tegnap jött meg három könyvem. Kettő Jordan, egy Lebron-os. Munkatársnőm nézegette őket, aztán mondta, hogy nem tudja nagyon, hogy kik ezek.. Számomra ezek nagyon furcsa dolgok. Ugyanakkor én se ismernék fel szinte egyetlen magyar celebet, vagy X-faktoros muksót.. De én erre kicsit büszke is vagyok.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ProdiG
tag
Használ esetleg valaki Focusrite scarlett solo 3rd gen hangkártyát ps5el? Nekem nem akarja felismerni, világít a kártya, de a PS nem latja.
-
Mezcal
addikt
válasz ProEvoFan #133376 üzenetére
A WRC 10 kontrollerrel kicsit irányíthatatlan volt.
Akkor nem hagytál elég időt magadnak, hogy megszokd, mert baromi jól lehet irányítani kontival is. Visszaugrottam megnézni, milyen volt a Dirt Rally, és nagyon gyenge ehhez a játékhoz képest kb minden téren, pedig úgy emlékeztem rá, mint etalonra
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Farkassacred #133406 üzenetére
Ahj milyenek vagytok
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #133409 üzenetére
Annyi van hallod... De ja Eminem-et én is el tudom hallgatni. Viszont nem ő a rapgod az tuti, hiába van egy ilyen című száma. A Rap God az SubBassSzabi!!
ui.: NF is jó szerintem[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest