Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz vm93hun #132898 üzenetére
Nincs még konzol app. Egyikre sem.
Meg amit nézel az még a Showtime -ra vonatkozott.
“SkyShowtime will bring together decades of direct-to-consumer experience and the very best entertainment, movies and original series from the NBCUniversal, Sky and ViacomCBS portfolio of brands, including titles from Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures and Peacock,”
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
vm93hun
aktív tag
Sky Showtime-nak elvileg kéne lennie PS5-re, mégsem találom. Csak HU Store-ból nem tölthető még (szokás szerint), vagy máshol sem?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Következő havi Last Chance to Play:
- WWE2K22 (PS4)
- Monster Energy Supercross 5 (PS4/PS5)
- Victor Vran Overkill Edition (PS4)
- A Velocibox Ultimate Bundle (PS4)
- The Vanishing of Ethan Carter (PS4)
- Override 2: Super Mech League (PS4/PS5)
- Ghost of a Tale (PS4)
- Dungeons 2 (PS4)
- Danger Zone (PS4)Dátum nincs feltűntetve sehol, de az eddigi sémát követve akkorra esedékes, amikor a következő adag új címeket veszik fel a kínálatba (március 15-20 környéke).
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Sordoran
addikt
Na megvolt a VR2 beüzemelése nálam is. Még az irányítást szokni kell, első körben mivel első valódi VR fejesem ülve láttam neki. Másfél óra után kezdtem kicsit émelyegni, így ennyi elég is volt mára, maradok fokozatosság mellett én is. Kis SW demo, GT7 belekóstolás majd RE Village. Utóbbinál érzem hogy fosatós lesz, már tutorial végén is meg akartam állni.
Bár Horizon bundle-ben vettem, de azzal majd hétvégén fogok próbálkozni. Illetve nagyon várom hogy kijöjjön a Beat saber.
Nagy csalódás amúgy nem ért, grafika olyan amire számítottam, a VR élmény bőven kárpótol. Holnap pedig várhatóan jön a töltőállvány kontrollerekhez is.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kevike576
senior tag
válasz Kendek #132891 üzenetére
Én az oculus rift cv1-emhez kaptam lencse takaró lapot, amit be lehetett pattintani.
rec room patch for psvr2 is in progress van itt munka még bőven kérem szépen !
-
addikt
Dead Island 2 - Extended Gameplay Reveal [4K Official]
Március 2. 16:00
Értesítés beállítható rá a YouTube -on.ZX Spectrum - Commodore 64
-
MODERÁTOR
-
madle
őstag
Sziasztok,
online fps játékoknál sokat számít, ha wifiről vagy kábelről jön a net? Wifin használom jelenleg a PS5-öt és olyan 40 körüli általában a ping. Bár gondolom itt még a szerver is számít.
-
-=Jam=-
őstag
válasz markknight #132869 üzenetére
Akkor is jobban jársz, ha a mentésedben, ahol már teljes a térkép ott csinálod meg, ami kell a platinához. Utána New Game+-ban úgyis a legnehezebb fokozaton kell, ha az összes többi trófea is kell
-
MODERÁTOR
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Farkassacred #132883 üzenetére
Él a legenda a kisfiúról, akiről féltucat belgyógyászati, szemészeti és egyéb kivizsgálás után egy elkapott félmondat miatt derült ki, hogy az égvilágon semmi baja, csak rohadtul nem bírja a VR élményt, viszont a szülők nem olvasták el a kezelési útmutatót és nem kapcsolták össze a gyerek tüneteit a játékkal.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
proly01
őstag
A VR lencséit egyébként mivel lehet vagy ajánlott tisztítani a "zsírtól"?
....Pr:)ly....
-
Moby
addikt
válasz ratgab #132835 üzenetére
Nem az a baj, hogy az nem érti, az a baj, hogy elhiszi a látottakat, miközben az nagyon nincs összhangban azzal, amit az egyensúlyi központ érzékel. A járáshoz egyensúly kell. Úgy járni, hogy az egyensúlyi központod nem érzékel semmit, az az agy számára elfogadhatatlan. Mint amikor részeg vagy. Ezért jobb a teleportálós mozgás. Ott nincs "járás" az agynak. De ugyanez megtörténik ülve is, egy autósjátékban. Az agyad megtanulta, hogy mi fog történni a fékezésénél, hogyan érzékeli az egyensúlyi központod a lassulást. Itt ez a stimuláció kimarad a képletből.
És mivel ilyen disszonanciát jellemzően valamilyen mérgezés okoz, a tested megopróbál megszabadulni a gyomortartalmon keresztül a méregtől egy kiadó okádás formájában -
dan83
tag
VR-ban érdemes csökkenteni a headset fényerejét. Alapból maxra van húzva, szerintem feléig- akár az alattig nyugodtan le lehet húzni. Baromi világos alapból, a színek sem olyan élénkek. Meglepően jobb az összhatás ha lejjebb veszi az ember szerintem.
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Ps4 ről váltanék PS5-re.
Ha egér +bill használnék a ps5 - ön akkor azt a két USB be kell csatlakoztatni ha jól tudom. Vagy kell valami adapter vagy hasonló cucc hozzá?
Ha a két USB be kell akkor van lehetőségem még a hátsó USB be a Bluetooth-os fejhallgatóm stick jét bedugni? Onnan is működne a fejhallgató?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-=Jam=-
őstag
válasz markknight #132864 üzenetére
Platinához nem kell újrajátszani.
-
Frod
addikt
Kérdés:
Az én profilom a fő a gépen, ezen van élő Plus. Párom játszott a saját profilja alatt, törölnénk a játékot, vajon bukja a mentéseit, vagy a gépen megmaradnak? (Mivel nála nincs cloud save, amikor fel akartunk tölteni ezeket beugrott a három opció, az előfizetéses csomagokra.)Kicsit kellemetlen lenne, mert ~150 órás R6 Extraction-ről van szó, kb az összes kari felhúzva, stb.
Do you see the white shadow?
-
senior tag
válasz markknight #132864 üzenetére
Teljesen mindegy, nekem első végigjátszás alatt lett meg a platina.
-
markknight
veterán
A Horizon 2-t, hogy érdemes platinázni? Most kezdtem egy new game plust és kihagytam belőle a tutorial küldetést, egyből a lifthez dobott a játék. Innen vigyem végig 100%-ra vagy folytassam a régi mentésem és onnan? Esetleg full mindegy?
-
ratgab
tag
válasz lo_jo #132853 üzenetére
Star wars vrban próbáltam, hogy az analog karok mozgatása mellett helyben jártam. Rögtön elmúlt a rossz érzes, amit a helyben járás nélkül éreztem. Nyilván a következő fontos lépések egyike lesz a virtuális valóság kivitelezésében a járás megoldása (pl. Mozgó talapzat, futógépszerű megoldással) és a kontrollerek nélküli kézzel irányítás (első lépésben valami kesztyűszerű megoldás a tapintás, markolás valósább kivitelezésével).
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #132859 üzenetére
Én se azt mondom, hogy mindenki legyen Drew Karpyshyn, David Gaider vagy Chris Avellone, csak vannak ezek az rpg elemekkel feltöltött akciójátékok, amiknél az írás egyszerűen gyenge minőség, pedig valszeg nem kis pénz megy el az ilyen tartalmakra, hisz szinkronizálva van az egész.
De ez már a régi nagyoknál is érzékelhető, a Fallout 4 meg 76 is sok kritikát kapott, amiért jóval butább, mint a korábbi Bethesda játékok, az Andromedáról, Anthemről meg ne is beszéljünk a BioWare-nél.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
sirarcheer
senior tag
PSVR2 beállítások amik fontosak lehetnek.
[link]PSN: sirarcheer
-
front3r
őstag
válasz tboy93 #132856 üzenetére
Én is ilyen típus vagyok. Azért így is bírtam 1-1,5 órát. Viszont ez nagyon játékfüggő, és elkerülhetetlen a szédülés, ha te is VR szűz vagy. Másodikra már picit jobb volt, de fél napig is érzem ezt a motion sickness-t, vettem kekszet, mert elvileg picit segít.
Úgy vagyok vele, hogy majd eljön az a pont, amikor már semmi szédülés nem lesz, mert teljesen megszokom.[ Szerkesztve ]
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
marinea2
addikt
válasz Yodafon #132855 üzenetére
Horizonba se kotelezo vegig"dumalni" az osszes variaciot. Megvan jelolve azaz egy amelyik fontos es visz tovabb
MÁS! : ez az SSD- jo a PS5be? [link]
szerk. latom mar hogy nagyon lassu hozza! Storno
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
nagyúr
válasz lo_jo #132853 üzenetére
Én pl 2 percig nem bírok mozgó járművön olvasni. Pont emiatt félek a vr-tól, eszem ágában nincs közel 300k-t kiadni így érte, hogy lehet 30 percet sem bírom. Persze, tudom hozzá lehet szoktatni valamelyest a szervezetet, de ahhoz meg használni kell gyakran, amire az én heti 1 alkalmam (amennyi időm van) nem elég
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz nitro16 #132843 üzenetére
Meg ott van az, ami miatt sokan nem tudnak mozgó járműben pl. olvasni, csak vr esetén pont a fordított eset. Itt a szemed miatt az agy azt hiszi, hogy mozogsz (elveszíti a tv/monitor esetén a fix pontokat), de a belső fülben nincsen inger az egy helyben kalimpáláson kívül, ezért jön a szédülés, ennek pedig semmi köze a stresszhez és a rizikós helyzetek kezeléséhez. Van, aki az egyikre érzékeny, van, aki a másikra, lehet szoktatni mindkettőhöz a szervezetet, de sosem garantált a siker.
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #132848 üzenetére
Nevetségesen megúszós az írás ezekben a modern rpg wannabe-kban. Kész felüdülés volt a Mass Effect Legendary, jól megírt, még jobban előadott párbeszédek voltak mind a három részben.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mizol29
senior tag
Hogwarts Legacy-ban hogy kell kikapcsolni az adaptív ravaszokat? Menüben nem találtam rá opciót. Sok értelmét nem látom, engem inkább idegesít így inkább kikapcsolnám.
-
nitro16
senior tag
válasz ratgab #132835 üzenetére
Azért van az egész mert az adott személy valamilyen stressz helyzetbe kerül. Tehát az agyad fenygetést érez és ezért beüt a stressz így a tested egy másik üzemmódba vált. Az idegek segítségével hormonokkal fogja elárasztani a testedet aminek következtében felgyrosul a légzésed/szívverésed stb.
Ha nem tudsz lehiggadni akkor a kortizol tovább fog termelődni és nem tud vissza állni a szervezeted. Ezért is van, hogy sokan rosszul lesznek/szédülés/hányinger stb.Tehát alapvetően ezt nem lehet ráhúzni, hogy a vr a felelős mert ez ennél sokkal bonyolultabb. Vannak különböző légzéstechnikák/meditációs gyakorlatok több fajta módszer amit lehet alkalmazni arra, hogy a "valós" extrém élethelyzetekben amikor beüt a stressz üzemmód azt minnél gyorsabban csökkentsük illetve teljesen kontrolláljuk. És ezt lehet alkalmazni a VR esetében is mert ilyen helyzetekbe tud kerülni az adott személy amikor viseli.
Amikor viseled akkor tudja az agyad egy része, hogy ez nem valós stb viszont a másik része
-
MODERÁTOR
válasz ImACeltic #132837 üzenetére
Arra, hogy volt aki arra számított, hogy olyan jó lesz a szemüvegben látott kép, mint amit a monitoron láttak. De nem olyan. Fontos, hogy megfelelő pozícióban legyen a fejes, hogy ne legyenek képi anomáliák (homályosság, betűk elszíneződése...). Viszont ami a felbontást és a zajosságot illeti, az sajnos ilyen. A tökéletestől még messze van, ahhoz ennél is nagyobb felbontásra lenne szükség.
-
Maxtreme
addikt
Elvileg ma jön az assassin's creed syndicate-hez egy frissítés ami megoldja PS5-ön a villogó árnyék problémákat.
Jobb később mint soha vagy mi -
ratgab
tag
válasz Anti-Hero #132781 üzenetére
Őszintén szólva egyelőre én csak a demót próbáltam. De nekem most még émelyeg a gyomrom a vrtól 30 perc után. Itt hívnám fel mindenki figyelmét koncsik által #132780-as hszben írtakra, ugyanis nagyon fontos. Az agy nem érti alapból a vrt, így védekezik az ott tapasztaltakkal szemben. De ha megtanulja az agyunk, hogy ez nem rendellenes állapot elmúlik a használat közbeni rosszullét. Ezért kell fokozatosan adagolni a vr élményt kezdőknek.
-
opr
nagyúr
Amúgy eskü nem értem, ilyenkor miért nem mennek oda a modderhez, fizetnek neki egy x összeget és rakják be a játékba ezeket, mint hivatalos patch, úgy, hogy kap a modder helyet a credits-ben is természetesen. Konkrétan nem látok negatívumot, pozitívumot viszont annál többet.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
tothl
addikt
Én a Stray -t is el tudnám viselni VR kivitelben... Nevezzetek gyermekded léleknek de eljátszanék még a macsekkal egy jópár órát...
-
opr
nagyúr
válasz KKaresz45 #132824 üzenetére
Ha eletedben kb eloszor probaltad, es 1 oran at birtad egy relative mozgekony jatekkal, akkor orulhetsz, 99%, hogy VR szempontbol megnyerted a genetikai lottot, a legszerencsesebbek koze tartozol. Par honap, es akar a GT7-et is siman birni fogod. Vagy az ace combat-et. Vagy barmi mas forgolodos VR jatekot, siman.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
methox1991
lelkes újonc
válasz Beegabor81 #132809 üzenetére
Half Life alyxnél amit a legjobb vr játéknak mondanak már ott zavart hogy a kép szélie homályosak voltak. Akkor ezt minden játéknál alkalmazzák ps vr2on is?
-
KKaresz45
senior tag
Kipróbáltam én is.
Eddig kimaradt nekem majdnem teljesen a VR. PS VR1 volt a fejemen pár percre. Kerültem. Minden eddigi megoldás kompromisszumos volt (kábel hegyek, alacsony felbontás, stb.) és ehhez képest drága. Vártam a megfelelő megvalósításra.
Ez most így brutál nagy élmény. Féltem tőle hogy csalódás lesz mert túl sokat várok. De amikor elindult a horizon lehidaltam. Igazából ilyesminek képzeltem, de nem gondoltam hogy ilyen hastással lesz rám.
Kb. 1 óra után kicsit elkezdtem émelyegni, abbahagytam. Remélem megszokom és menni fog több is egyben.
Nekem nem rossz a kezdő line up sem. A horizon után legjobban a No Man's Sky meg a GT 7 érdekel. A Resi 8 amúgy nem érdekelt, de VR-ban arra is kíváncsi vagyok. Ki fogom még próbálni a Star Warst, a Moss-okat, a Tetris effectet.
Szurkolok hogy sikeres legyen és legyen még rá minél több király kontent.
Szemcsésedés nálam is van, de egyáltalán nem zavar. Ha nem írtátok volna észre sem veszem, illetve ha észrevettem volna szerintem film grain-nek hittem volna, az sem szokott különösebben zavarni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Érdekességként kipróbáltam a VR2 fejest a konzol hátsó portjaival, persze USB 3-as átalakítót használva. Egyáltalán nem működik, mintha be sem lenne dugva. Szóval csak az elülső Type-C használható hozzá.
Ami viszont szuper, hogy ehhez már lehet használni USB-s fülest, és persze ez lehet vezeték nélküli is. Ennek nagyon örülök, mert nem szerettem azt a gyári rácsatolt vezetékest.
Szürkületkor kicsit meglepett, de persze logikus, hogy az első generációs megoldással ellentétben itt kifejezetten csak világos környezetben lehet játszani. Az elődnél csak a perifériák világítását követte a külső kamera, amihez jó volt a vaksötét is (persze nem volt az, mert világítottak mint a karácsonyfa). Ennél viszont a környezetet is kémleli, amihez pedig este lámpát kell kapcsolni.
A képminőség az olyan amilyen, aki tökéletesre számított, az kicsit csalódni fog. Ami fontos, hogy optimális pozícióban legyen a szemünk, akkor elkerülhetők a lencse okozta képi anomáliák.
Hogy a sötétebb jeleneteknél kicsit zajos a kép, az sajnos ilyen, ez nem gyártási hiba, emiatt felesleges cseréltetni, mert a másik sem lesz jobb. Az első generációs fejes sem volt jobb, sőt, ott még a követő LED-ek fénye is beszivárgott, ami pluszban zavaró volt. -
opr
nagyúr
válasz Bad Pritt #132817 üzenetére
Igen, amugy nekem is ezek hianyoznak. Felsokategorias kozepkoros hadsereges kardozos/nyilazos massPVP cucc, varazslos d&d-s vagy Harry Potteres valami, mondjuk egy VR portal, meg ilyesmik es ugy rohannek a boltba, hogy eltorne az univerzum.
-
opr
nagyúr
válasz syler123 #132796 üzenetére
Na igen. Pedig mit meg nem adnek egy olyan igazi, jol megcsinalt VR HP jatekert! Plane, hogy ma mar meg lehetne oldani ugy, hogy mondjuk mikrofon alapjan figyeli, hogy kezeled a "palcat", meg hogy jol mondod-e a varazsiget. Es akkor a lvl-up az mondjuk csak a manapool-t meg a regent novelne, amugy teljesen rajtad mulik, mikor varazsolsz mit hogyan. Tegyunk meg ehhez hozza valami PVP-t (vagy akar hagyomanyos deathmatch ,ctf, ilyesmit, csak HP kornyezetben/stilusban, de a fentebb emlitett mechanikaval), es... Ahhhhh, mekkora istencsaszar lenne az!
-
razor1010
tag
Sziaszok, gyors kérdés:
Hogwarts Legacy vagy Ragnarök?
Legfőbb szempont az lenne, hogy melyik hasonlít inkább a Witcher-re illetve melyiknek jobb a sztorija. Előre is köszi! -
Lackooo84
nagyúr
válasz predakon #132805 üzenetére
Vicc, hogy ilyen nem agybadugós fejhallgatót nem vesznek vissza. Ennyi erővel egyetlen ruha terméket sem kéne visszavenniük, az nagyobb felületen érintkezik a testeddel... Bezzeg van, ahol a budideszka és a mellszívó sem para, visszaveszik...
The Truth is out there...
-
Imilenni
addikt
Aki használt már Quest 2-t vagy Rift S-t, tudna egy rövid összehasonlítást írni a új PS VR-hoz képest?
Press "F" to pay respects.
-
KRoy19
őstag
válasz hombre[EU] #132804 üzenetére
Köszi. Erről eddig nem hallottam, de akkor valószínűleg ez lesz a bibi és nem fogják kicserélni.
Youtube-on néztem review-eket, de senki meg sem említette ezt, pedig szerintem ultra gáz.Mindegy, valószínűleg én érzékenyebb vagyok erre és jobban zavar mint másokat.
[ Szerkesztve ]
-
Beegabor81
tag
válasz proly01 #132803 üzenetére
"Amiket nézek youtubon RE rol horizon ról meg sem közelíti azt a minőséget amit én látok a VR ban. Szerintem ők nem belső képet hanem a tv stream képet veszik fel és teszik fel."
Pont ez történik. Soha nem lesz olyan egy videón a kép, mint amit te élőben a headsetben látsz. A szemkövetés miatt oda rakja az élesebb képet ahova nézel, a fókuszodon kívüli kép meg le van butítva, de ezt te nem veszed észre
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz hombre[EU] #132804 üzenetére
Engem nem zavart. Nyúztam pedig 2-3 órát ma a vr2-t. Resiben tű éles kb minden. GT-ben mondjuk nem tetszik a pálya meg az ellenfelek kocsija..azok recések sajna.
De ez az effekt amit írtok..észre sem vettem.
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
őstag
válasz KRoy19 #132802 üzenetére
Nem szarakodtak higieniai dolgokkal mint pl a media marktban a over ear fulesek eseteben? Penz vissza es ennyi? Ott az aszf tobbek kozott kifejezetten kiter a vr szemuvegekre vonatkozo garira miszerint csak akkor veszik vissza ha bontatlan stb. Izzadas stb okok....
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
hombre[EU]
veterán
pedig a legtöbben kitértek rá
minden headsetnek meg van az elōnye és hátránya. itt van a mura effect ill. gyengébb felbontás...viszont jobb színek, nagyon jó edge-to-edge clarity és a blindspot is eltūnt. az összkép egyik legjobb. nem tökéletes,ahogyan az egyik headset sem
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
proly01
őstag
Lehet hogy téged megtevesztettek a hype videók a tű éles 4k oled képről, de az enyém is olyan mint amit mondasz. Szemcsés a kép mintha mondjuk millió apró porszem lenne. Szerintem ez ilyen..... csúnya lesz,de ennyit tud.
Amiket nézek youtubon RE rol horizon ról meg sem közelíti azt a minőséget amit én látok a VR ban. Szerintem ők nem belső képet hanem a tv stream képet veszik fel és teszik fel.....Pr:)ly....
-
KRoy19
őstag
válasz DEJVID #132801 üzenetére
Én visszavittem, mert ez tuti hogy nem normális.
Nincs az az isten, hogy ez ilyen gyárilag és mindenki látáskárosult aki eddig kipróbálta.A srác a boltban azt mondta, hogy volt még valaki rajtam kívül aki visszavitte ugyanezért.(szemcsés lencse)
Ha a cseredarab is ilyen lesz, akkor megy az elállás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest