Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Szerintetek most egy 10k-ért megéri a Gotham Knights?
-
Bad Pritt
félisten
válasz Lefty #132692 üzenetére
Nekem ezzel az volt a bajom, hogy ez a Shunning Grounds gyakorlatilag a legeslegutolsó terület, amit felfedezünk és nem volt már hozzá türelmem, hogy csövekről lökdössenek a mélybe meg lézerpontosan snipe-oljon ki a homár. Farron legalább a játék első harmadát zárta, ott még tartott a lendület.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ateszpapa
addikt
Telekom is felvette a kínálatába. (jelenleg nem elérhető)
Én ott vettem a PS5-öt pénteken 20 havi kamatmentes részletre előfizu nélkül.
Minden bizonnyal ezt is el lehet majd hozni részletre, ha lesz készleten valamelyik boltjukban.Helyszínen kell intézni, online nem lehet részletet kérni rá.
Ez is egy opció aki régóta a Telekomnál előfizető.
Csak legyen készleten.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Ha valaki szeretne,van egy plusz előrendelésem egy horizon os PSVR2 es bundle-re Budapesten.
....Pr:)ly....
-
KaitouP
nagyúr
GT7
Hát, az első egyenlő feltételes 1v1 után nem igazán látom Sophy kivételességét, erejét. Nem volt könnyű ellenfél, nem adja magát könnyen, de lenyomtam elsőre, pedig én messze vagyok az online toplista királyaitól. De emojikat küldeni legalább tud Sophy.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
markknight
veterán
Ez a Scarlet Nexus elég tűrhető kis keleti játéknak tűnik.
Viszont két dolog van amiről instant leszokhatnának a japó játékok
-végtelen popup mennyiség első indításkor (kaptál ezt, kaptál azt, kaptál amazt, van akció, van dlc 1, van dlc 2, köszi, hogy játszol, dlc 3, ajándék 2000 kristály így egymás után.
-ÁSZF elfogadása csak a végiggörgetés után! Addig lockkoljuk az agree gombot és imádkozz pajti, hogy az analógot is tudd használni, különben 2-3 perced megy a kukába.Most komolyan, van olyan szcenárió, hogy valaki megvesz a játékot 30-ért, majd indítás után elolvasa a feltételeket, ami neki nem tetszik, rányom a decline-ra majd kiveszi a lemezt és eladja vagy felrakja a polcra. Marhaság a köbön.
[ Szerkesztve ]
-
-
Frod
addikt
válasz markknight #132678 üzenetére
Valószínűleg itt már konkrét gameplay lesz.
Legalábbis ideje volna azt is megmutatni lassan.Do you see the white shadow?
-
N@idia
őstag
válasz markknight #132665 üzenetére
Sajnos nem, ahogy az mafia 1 sem tud 60-at nevetséges, hogy nextgen konzolra nem tudtak összehozni egy nyamvadt 60fps patchet
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz TrishtanAG #132679 üzenetére
Bakker tényleg, ők csinálták az Ankh játékokat is.
-
kevike576
senior tag
-
Wesder
félisten
New State of Play announced
• This Thursday, February 23rd at 1pm PT (22:00 CET)
• 5 New PlayStation VR2 Titles
• Look at Games from 3rd Party Partners
• More than 15 Minutes of Suicide Squad: Kill the Justice League
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
cenobita
csendes tag
SOS
Sziasztok!Mit csináljak a ps5-tel, mert sajnos sikerült tönkrevágnom az ssd rögzítő csavart .? Vagyis pontosítik nem én, hanem inkább hová tudnám vinni, ahol megcsinálják nekem lehetőleg hamar az ssd berakással együtt?
-
Bad Pritt
félisten
válasz undercover #132673 üzenetére
Legacy dungeonnek hívja a játék azokat a helyszíneket, ami a sztori szempontjából fontos és a térképen külön ikon jelzi, mint pl. Stormveil kastély, ezekben rendet raktam (kivéve Haligtree, oda a büdös életben nem teszem be többet a virtuális lábam ), az open world-öt meg könnyű offolni mert 10 itemből 9 vagy haszontalan vagy copy paste egy másik, ami már úgyis megvan.
A játék úgy van amúgy felépítve, hogy a végigjátszáshoz szükséges eszközök nagyrésze a legacy dungeon-ökben vagy a pályán elszórva harc nélkül elérhető, szóval ha csak fő bossról fő bossra ugrálva mindent összeszedsz közben akkor is jól felszerelve, szintben érkezel meg a játék végéhez.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
undercover
őstag
válasz Bad Pritt #132672 üzenetére
Szamurájal játszom lehet az a probléma. De nagyon nagy a világ és nagyon sok idő minden helyre elmenni és A-ból elmenni B pontra nem túl izgalmas. A dungeon-ok is kb ismétlődnek csupán. Hogyan tudtak így megölni a story bossokat ha alig fedezted fel az open worldot?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Bad Pritt
félisten
válasz undercover #132671 üzenetére
Nem. Mondjuk sok függ attól miként játszol és hogy sikerül felfedezni a világot. A legélvezetesebb Elden Ring végigjátszásom az volt a sok közül, mikor csak az open world ~10%-át fedeztem fel a legacy dungeon-ökön túl.
[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Beleöltem 30 órát eddig az Elden Ringbe. Én vagyok az egyetlen aki úgy érzi ezután, hogy valahogy csökken az ember lelkesedése? Valahogy nem érzem, hogy motiválna a játék. Vagy nem tudom nehézt ezt megfogalmazni.
-
addikt
-
Wlac
Ármester
Ha már VR (volt) a téma. Tudja valaki esetleg, hogy mekkora a doboz? Valahol 43x25x19 cm-et olvastam, ez mennyire lehet reális?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
addikt
Mafia II Definitive Edition megkapta az eddigi legjobb akcióját hivatalos store -ban. Most 1.828 forintért meg lehet vásárolni, ha valaki kedvet kapott hozzá az első rész után, ami februárban jött az előfizetés mellé.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #132657 üzenetére
Reméljük, hogy VR2-höz készítenek folytatást, mert a Rescue Mission sem volt rossz.
-
Sirandrish
legenda
Korábban felraktam, de még csak ma jutottam odáig hogy neki is essek rendesen ennek az Astro's Playroom-nak, és hát sajnálatos hogy ilyen rövid. Ezt a játékot simán el tudnám viselni 10-20 óráig is, mert marha kafa. Az esős résznél a controllertől dobtam egy hátast konkrétan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz errorcode06 #132652 üzenetére
Én azért elkezdek vele lassan játszani. Lehet nem fog kikerülni soha, de mivel "nagy" cím, így lehet hogy 3-4 hónap múlva kiszedik.
Dive ever, work never.
-
tyielow
aktív tag
válasz kyrieirving #132650 üzenetére
Egy újabb topik, ahol érdemben nem tudnak segíteni. RIP. btw tetszik az 5 napos reged
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
markknight
veterán
válasz errorcode06 #132652 üzenetére
Valszeg már örökre, mivel Sony-s cím.
-
errorcode06
őstag
Azt lehet tudni hogy a HFW meddig lesz elérhető az extrában?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Rendo84
senior tag
Hátha valakit érdekelni fog:
NBA 2K23 Digital Deluxe Edition [link]
7.360 Ft29.440 Ft- Save 75% Offer ends 23/2/2023 00:59 CET[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
-
tyielow
aktív tag
Remote play néhány napja 8801330f errort hoz PC-ről. Vmi tipp? (telóról megy simán)
YouTube: toty1ka
-
Wesder
félisten
-
Wolfy33
senior tag
A psvr2 ára most minden boltban kb egyforma lett? Azt tudom, hogy csökkent valamennyit. Kicsit zavaros,hogy a totál összeg 279,000, de alatta 273,000. Akkor a valid a 273,000? (Bundle)
Közben látom, hogy az lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Kár, hogy ilyen drága az új VR, nem gondoltam, hogy többe fog kerülni mint a konzol mostani árán is túltesz.
-
MODERÁTOR
válasz sirarcheer #132630 üzenetére
Nálam mondjuk úgy is a RE Village lesz az első, az meg már meg van.
-
MODERÁTOR
válasz sirarcheer #132628 üzenetére
Nem, a simát, mert tegnap kresz2 írta, hogy visszaigazolták neki. Nem sokat lehet spórolni azon a Horizon bundle-n, viszont a wallet-emen van egy csomó lóvé.
-
KaitouP
nagyúr
válasz lo_jo #132624 üzenetére
Nagyjából egyet tudok érteni a leírtakkal, legalábbis én is hasonlóra gondoltam.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
MODERÁTOR
Nah, én tegnap éjjel rendeltem elő a PSVR2-t a KV-nál, és még nekem is érkezni fog holnap, most kaptam az email-t.
-
undercover
őstag
Gran Turismo 7-ben van szerintem vagy 200 órám így elmondom mit gondolok.
A sima karrier rész egy idő után nagyon unalmassá válik. Nem tudom miért nem tudtak valami érdekes dolgot csinálni. Akár a sablon kis csapatban kezdesz aztán fel kell törni valami karrier mód szerűséget.
Erre itt minden futamon utolsó helyről kezdesz aztán küzd fel magad a végéről. Időjárás változás sincs igazán. 1-2 futamon van, de nem igazán jellemző. Online is mostanában egyszer próbálták ki Le Mansban, de valamiért ott sem villognak vele. A Mission rész viszont érdekes egy mókának nem rossz, valami a jogosítványos dolog is ötletes. A pálya megismeres az csak pénz farming.
Szóval a karriermódban nagyon kéne valami megújulás mert, hogy rendes szinkron sincs csak szövegek ebben a "kávézóban" az elég gáz. De nem igazán érdekelte őket ez a dolog szóval nem biztos, hogy ez változni fog a Gran Turismo 8-ban akár.
Engem az online rész mozgat meg. Az igaz, hogy nincs a legjobb állapotban. Néha ütközésért nem ad büntetést néha ad mikor nem járna stb. De nincs mégegy játék aminél óránként tudsz igy szervezet keretek között versenyezni mások ellen. Az tud élvezetes lenni. Tehát maga a vezetés a lényeg nem a pénz. Már az online résznél lehet kocsikat is bérelni igy megsem kell, hogy legyen az adott autó amivel a leggyorsabb tudsz lenni.
Ha az embernek nincs pénze rendes szimulátor felszerelésre, akkor ez a játék félszimulátornként csak a vezetés élményért, nagyon jó online mecseket eredményez.
-
lo_jo
senior tag
válasz KaitouP #132619 üzenetére
Nem is a félig live service miatt, hanem azért, mert senkit nem érdekel egy ilyen játékban a single player endgame content, amikor ott a multi lehetősége, hogy összemérd magad bárkivel. Ugyanígy igaz ez bármilyen verseny vagy sportjátékra, megverheted fifában az angol negyedosztályú csapattal a PSG-t world classon, de minek, amikor mehetsz online a végtelen ellenfelekkel. Persze lehet laptimingot játszani és üres pályán vagy bugyuta AI ellen faragni az időt, csak hát senkit nem indít meg a dolog, amikor ott a lehetőség, hogy valós idejű multiban kend el mások száját. Meg attól, hogy valaki üres pályán gyors, még nem feltétlenül lesz jó versenyző, amikor mások is ott vannak, reagálni kell a mozdulataikra, stb. Persze lehet erre is mondani, hogy ott kilöknek meg sok a gyökér, de a kompetitív multi már csak ilyen, a valós versenyzés sem contactless, de még az átlag GT multi játékosnál rosszabbakat is találni (hello Dan Ticktum). Hosszú távon, aki jó, az utolsó kanyaros kilökésekkel is jó lesz.
Szerk: Akinek meg nem fekszik a built-in sport mode, az elmehet ligázni is, a legtöbb szimben a ligákban mennek igazán jó versenyek, AC-ACC párosban is óriási szériákat lehet találni, sok helyen van "szintfelmérő", amivel besorolnak és nagyjából hasonló ellenfeleket kaphatsz, szigorúan büntetnek, stb.
Egyébként meg van single endgame is benne, olyan versenyt csinálhat magának bárki, amilyet akar. Ja, hát nem fizet jól, bár nem tudom, hogy mire kellene a pénz, ennyi idő alatt már a világ összes lóvéját ki lehetett farmolni (Le Mans, Spa, Sardegna, Tokyo) és gyakorlatilag az összes autó ott porosodhat a virtuális garázsban, mert igazából nincs nagyon értelme a gyűjtögetésen kívül.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Nem volt annyira rossz a Hogwarts, de már vártam, hogy vége legyen
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
KaitouP
nagyúr
válasz Phobion #132617 üzenetére
Endgame content egy félig live service játékban? A "campaign" inkább csak ízelítő volt, a real deal még mindig az online térben van - vagyis lenne, ha gatyába ráznák végre, mert a Sportban jó volt, de itt gyalázatos, főleg a szabályok, meg a büntetőrendszer miatt.
A kérdés, hogy Sophy-t most, illetve a továbbiakban hogy képzelik el, mert ha csak experimental, és a következő részben lehet hangsúlya, akkor nem érdemes csodákat várni a mai frissítéstől.
-
fausto
addikt
Mielőtt visszamondom: van egy szimpla VR2 előrendelésem (csak a headset játék nélkül), budapesti bolt átvétellel. Ha valaki lemaradt róla és vinni, írjon! Elvileg holnaptól átvehető.
-
Phobion
őstag
válasz KaitouP #132547 üzenetére
Ettől még sajnos az endgame content, a mai napig, egy kalap sz@r.
Miért van az, hogy csak 3-4 olyan verseny van, ami nagy kifezetéssel és bónusszal jár? Miért nem lehet több olyan versenyt csinálni, mint SPA vagy Le mans?
Ha már SPA és Le mans-t hoztam fel, akkor ezeknél a versenyeknél miért nincs külön kategória? Miért csak fix 700 meg 800 pp-k vannak? Nagy nehezen összegyűjtöm a sok milliót, pl.: 787B, 917K és társai legkirályabb versenyautókra, majd detune-olhatom, mert ezeknél a versenyeknél csak 700-800 pp a felső limit. A detune hatására pedig teljesen megváltozik az autó karakterisztikája, negatív értelemben. Agyrém.
És akkor a co-op állapotát meg se említem, lassan több mint 1 éve olyan mint egy early-access mód, amit valami indie cég kalapált össze.
Sport módnak mi értelme? Alig fizet valamit, a toxikus játékosokat pedig alig bünteti a játék. Kilöknek, a holdig pörgök és egy deka büntetést sem kap.
Az a baj, hogy hihetetlen minőségi játék lenne ez a GT7, de olyan hibáktól hemzseg, amihez nem kellene a fizika engine-t vagy egyéb kritikus komponenst újraírni, hanem egyszerű módosításokat kellene hozzáadni és máris van egy sokkal korrektebb endgame tartalom.
-
Sordoran
addikt
válasz dan83 #132615 üzenetére
Haveri alapon lehet valakinek előbb kezébe csúszik, de sima eladó-vásárló kapcsolatban nem fogják kiadni ma.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
dan83
tag
A futároknak már átadták a VR2-t, hogy holnap ki tudják szállítani. Az üzletekben már ott van, gondolom esélytelen hogy már ma átadják ha besétálok érte, nem? Gondolom csak holnaptól adhatják át csak az előrendelőknek.
-
Sordoran
addikt
válasz RangerFox #132610 üzenetére
Tuti? Amúgy nekem is eszembe jutott, bár mivel jó kis séta (és közben futárt is várom majd) így jó lenne ha weboldalon tudnám checkolni majd. Nem tudom mennyire megbízható és
naprapercre kész.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Scholes9
nagyúr
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Olyan töltő nem kapható gyárilag, ami a szemüvegnek is állványként szolgállna?
-
Sordoran
addikt
válasz kevike576 #132605 üzenetére
Igen, ezt is néztem. Viszont náluk a VR2 már szállítás alatt van (vagyis beérkezett hozzájuk, és küldik ki), tehát ez a rendelhető státusszal már nincs náluk.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kevike576
senior tag
válasz sirarcheer #132606 üzenetére
Erről nincs infóm, de gyanítom hogy ez a késés globális lesz
-
kevike576
senior tag
PlayStation VR2 Sense Controller Charging Station (CFI-ZSS1) | PlatinumShop
Itt értelmes áron van pl -
-
Sordoran
addikt
válasz sirarcheer #132598 üzenetére
Akkor már aki azonnal előrendelte se kapja meg időben? Hát akkor várhatok rá. Előrendeltem az eMAG-nál pár hete (hirtelen csak náluk láttam rendelhetőként), de gyanítom nem sietnek majd vele ők se, naiv gondolat hogy héten ez is meglenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest