-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
VR2 Sense kontroller töltőállomást honnan lehetne szerintetek hamar beszerezni? A VR2 maga jön holnap, de a töltőállomás nélkül kényelmetlen lesz tölteni a kontrollereket hozzá, így rászánom a pénzt, de mindenhol elfogyott előrendelésben. Multiknál rendelhető, de hát bennük nehezen bízom, hogy hamar kihoznák.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
bbuffy
senior tag
válasz Rigormortiis #132582 üzenetére
Elvileg mától.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
KKaresz45
senior tag
válasz ProEvoFan #132583 üzenetére
Igen, performance mód, bár pár óra után annyira elszomordtam hogy inkább abbahagytam.
#132577 Raga: Nem vettem azt észre, különben helyeseltem volna.
#132580 LÁZ: Bezzeg én várom és nekem még nem jött a levél, úgy néz ki hogy csak annak küldik aki lemondta.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
18-n jelent meg... pont egy éve!
-
Griff55
senior tag
válasz #62435328 #132512 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, ahhoz hogy haladj tovább a sztoriban be kell menni a táborban lévő longhouse-ba a főnökasszonyhoz aki álldogál a térképnél, és új területet kell kijelölni meghódításra. Ezután elkezdi adni arra a területre is a küldiket. Nagyon hülyén van megcsinálva és én is szívtam vele, hogy miért nem halad a játék. Annyira kell csak figyelni, hogy mindig a szintednek megfelelő nehézségű régiót válassz ki.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Griff55
senior tag
Én is ezt szeretném tudni, de sehol nem volt arra vonatkozó infó, hogy hány órakor teszik elérhetővé.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Rigormortiis
veterán
Mikortól lesz elérhető a Horizon FW?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
LÁZ
addikt
Úgy néz ki a KV-nál nem olvasnak emailt(ezen mondjuk nem lepődök meg), ma kaptam egy összekészítős mailt vr2 ügyben, de továbbra sem fog kelleni jelen pillanatban.
Szóval, ha vki gondolkozik rajta (sima verzió, játék nélkül), akkor írjon, különben majd visszaviszi a futár. Bittedanke
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Szoke1982
senior tag
válasz Beegabor81 #132568 üzenetére
Igen ez az köszönöm szépen a választ!
ProEvoFan: érdekes nálad nem ?
Lehet újra felrakom hátha jó lesz.. -
KKaresz45
senior tag
válasz Farkassacred #132572 üzenetére
Óriási Witcher fan voltam, amikor megjelent a Witcher 3 2015 tavasszal ronggyá játszottam. Pár hónap alatt beletettem 350 órát PC-n.
Most elidítottam ezt a nextgen W3-at és baromira nem adja. Annyira nem is szép mint manapság egy PS exkluzív (pl. HFW), de ami rohadtul idegesítő az az irányítás. Reszponzivitás a béka segge alatt, mintha input lag lenne és pontatlannak is érzem (bár ez lehet hogy összefügg az input laggal). Például a signokat véletlenül sem abba az irányba castolja amerre szándékozom. Persze erre lehet mondani hogy én vagyok béna, de más játéknál nem érzem ezt.
Azt gondolom, hogy 2015-ben jó volt ez a játék, és a történet még ma is bejöhet annak aki nem ismeri. De játékként sajnos már eljárt fölötte az idő.
-
Sliderxy
senior tag
válasz Jorus #132571 üzenetére
A játékban egy jóval egyszerűbb, marhára kiszámítható Gwent van, ami egy idő után már abszolút nem jelent kihívást, sem meglepetést. A különálló játék ettől jóval összetettebb, nameg a másik oldalon ülő fejével gondolkodni nem olyan egyértelmű mint egy NPC ellen játszani. Összességében aki nem kártyajáték fan annak valószínűleg szerintem sem fog bejönni. A játékban is sokakat zavart ez, hogy bárhol vagy a történetben előkerülhet egy pakli Gwent. Én nem bántam, nagyon jó kis minijátéknak tartom, akivel csak lehetett megmérkőztem. A kockapókert is szerettem az elsőben.
-
marinea2
addikt
válasz Farkassacred #132572 üzenetére
Valahogy nem adta nekem belole semmi. Se a kornyezet, se a szereplok az elejen, se a gameplay.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Mokefic
csendes tag
Sziasztok, úgy olvastam , hogy az új PS frissítésben majd egyszer lassan már benne lesz a Discord is végre, illetve hogy már a béta tesztben is elérhető. Van esetleg vkinek felhasználható béta kódja (Úgy olvastam azzal kell vmit machinálni) 1 magyar és 1 angol profilhoz? Köszi
-
nagyúr
válasz Szoke1982 #132567 üzenetére
Ha tetszik a játékban a Gwynt, akkor eszedbe ne jusson megvenni a külön kártyajátékot, mert az egészen más. Ha nem tetszett a játékban a kártyajáték, akkor lehet a külön kiadott tetszeni fog.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Tolja valaki a Witcher 3 C.E (ps5) verziót?
Lényeg az a problémám, hogy most ez hardveres gond lesz vagy simán csak bugos a játék?
Annál a résznél mikor belépek új ruhát felvenni vagy páncélt, és utána az ott látható karakter ugrál vibráló lesz a felvett ruha vagy mi! (Természetesen ez csak a menüben a gameplay közben után jó persze.)Jah meg amúgy meg ez a kártya játék kurva jó benne!
Pont most vettem észre meg emlékeztem anno mintha jött volna rá egy külön kártya játék a Thronebraker: the Witcher tales és most meg épp akciós is valami 2100ft vagy mennyi.
Néztem elég jó pontokat kapott a játék! De látom az már másabb még nincs benne ebbe már magyar felirat sem![ Szerkesztve ]
-
NomAd_82
aktív tag
Majd meséljen az aki megvette és kipróbálta.
Én is csak Alyx miatt vennék VR-t de nekem húzós az ára. -
chris0000
őstag
hi. hmm, fene gondolta, h KV-nál már el is fogyott előrendelésbe az Atomic Heart... üdv.
-
ProEvoFan
nagyúr
Huh...a Witcher 3nak nagyon jót tett a ps5 patch.A szebb, mégszebb lett, a 60fps áldás a szememnek. Ez a játék még mindig zseniális.
-
Moby
veterán
válasz KaitouP #132558 üzenetére
Van pár ilyen. BloodbornePSX is nagyonjó, bár az ennek épp a reciproka!
-
KaitouP
nagyúr
PC only de menő: Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II rajongói "remake"
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
válasz undercover #132553 üzenetére
Hogy a játékba hogyan implementálják, arról csak elképzelésem van, de a februári frissítéssel kiderül. A fejlesztés lényege nem az, hogy a gépi versenyek nehezebbek legyenek (de egyébként azok lesznek), hanem hogy realisztikusabbak - legalábbis ez a Sophy fejlesztése mögötti szándék, na meg ígéret.
Gépi tanulással tették egyre jobbá, az AI megvillogatja "tudását" az autóvezetésből, versenytaktikából és a versenyetikettből. Így állítólag képes lesz az hús-vér emberekkel való versenyzés illúziójának megteremtésére, sőt, talán még annál többre is, ismerve azt, hogy hogyan viselkednek az online versenytérben a pilótatársak (igazi bunkó egy csomó közülük).
A technikai részletekbe nem megyek bele, de itt olvashatsz róla: [link] [link]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
hombre[EU]
veterán
válasz undercover #132553 üzenetére
ez csak egy nagyon limitált próba lesz. lényegében embert próbálnak szimulálni botok helyett
(#132554) Lackooo84 miért online a núbok felismerik? ahhoz vettelre kell ráengedni a tréninget
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
undercover
őstag
válasz markknight #132487 üzenetére
Nincs a történetben semmi újdonság ha arra gondolsz. De ha szereted a DB játékokat akkor ennek is elég jó a harcrendszere így jó móka mégegyszer átélni.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
ƵøŁĭ
veterán
MWII
PlayStation: 2XP | March 9-10
All platforms: 2XP + 2X Weapon XP + 2X Battle Pass XP | March 10 - 13(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
MODERÁTOR
válasz krx21 #132545 üzenetére
Hozzá kell szoktatni magunkat, utána már hosszabb távon sem lesz kényelmetlen a játék. Talán a kontrollerhez tudnám ilyen szempontból hasonlítani. Azzal is bénák voltunk az elején, aztán kis gyakorlással egész jól bele lehet jönni.
Mindazonáltal érthető az is, ha valaki annyira rosszul van tőle, hogy nincs kedve erőltetni. Úgy már mondjuk kicsit drága próba lenne. -
KaitouP
nagyúr
Hinnye gyerekek, ez nagy update lesz:
Gran Turismo 7 February Update:
● PS VR2 támogatás
● A híres-hírhedt, eSportolókat is megizzasztó, saját fejlesztésű AI, Sophy (csak PS5-ön!)
● Új Scapes funkciók: drift photography
● Egy igazi klasszikus versenypálya a legeslegelső Gran Turismo-ból: Grand Valley Highway 1
● Három új autó: Citroen DS 21 Pallas '70, Honda RA272, Italdesign Exeneo Vision Gran Turismo Street és Off-Road módokbanTRAILER: [link]
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz proly01 #132529 üzenetére
Te irányítod az egeret és az egér a te gombnyomásodra harcol, ugrik, kitér.
Az akadályokat viszont valóban neked kell eltávolítani ill. felépíteni az egérnek, hogy tovább tudjon haladni.
Ám egész jól meg van csinálva, én épp most nyomom pc-n, nekem tetszik."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
MODERÁTOR
válasz krx21 #132542 üzenetére
Ha próbáltad az első generációs megoldást, akkor ahhoz képest szuper lesz, ez kétségtelen! Szinte minden szempontból jobb lesz annál. Viszont kicsit húzós az ára, és nincs még bejelentve olyan sok, komoly játék hozzá.
Ilyen RE Village szintű játékokból kellene több, de egyelőre még az sem biztos, hogy a RE4 remake az fullos VR támogatást kap-e. Plusz milyen jó lenne ha a RE7 PS5-ös változata is kapna VR2 frissítést!
Na de majd a Half-Life: Alyx, az meg fogja dobni az eladásokat! -
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Imilenni
addikt
válasz markknight #132528 üzenetére
Tegnap kikerült a DEV build denuvo nélkül..
Press "F" to pay respects.
-
krx21
nagyúr
A PSVR2-ből lesz fekete?
-
opr
nagyúr
válasz proly01 #132529 üzenetére
Ha jol emlekszem, rendesen neked kell harcolni az egerrel. Meg ugy egyaltalan, teljesen Te iranyitod a ragcsalot, nem csak "segitesz" neki.
ui.: De amugy a jatek inkabb a puzzle-okre van kihegyezve, mint a harcra.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
_drk
addikt
Én most a God of War-t(18-as) kezdtem el megint, így a Ragnarök után.
Azt kell mondjam sokkal másabb, hogy látom a teljes képet.Alap mythológiai ismerete majdnem mindenkinek van a északiakról, de az eléggé össze mosott a 3 nagyobb táborról.
Ügyebár a játék elég érdekes nyúl ezekhez, ezért a játékos végig nem tud ezekre alapozni max a ragnarök végén látja nagyjából mi is a helyzet.Kezdjük azzal, hogy nekem Baldur neve semmit nem mondott. Még akkoriban utána olvasva se lettem okosabb. Igen ő is ott van, de az általános írások inkább a központi karakterekhez kötődnek.
Nem is tudtuk mi a lényeg, meddig megyünk el. A következő helyszínen kik kötnek belénk.
Egyáltalán kik vannak még ebben a történetben az egész mythológiából.
Tehát a játéknak van egy saját története ezeken az alapokon mi meg ZÉRÓ információval sodródunk mint Kratos annyi különbséggel, hogy Őt nem is érdekliEz a Zéró információ amúgy nagyon fontos, szerintem túlságosan is rejtélyes az első rész!
Viszont így az egész képet látva sokkal élvezetesebb! Már csak Alfeheim-ről rengeteg plusz információ van a Ragnarökben, amit az első részben csak felszínen kapargatunk.
Amit a játék legelején elmondanak is sokkal több értelme is mondani valója van mint amit akkor első végigjátszásnál megértünk belőle.
A törpök szövege.
Atreusnak mit tanított az anyja.
Rúna leírások. Stb...Akinek nagyon bejött a 2 GoW azoknak ajánlok egy másik nekifutást az első részre. Már a játék eleje is sokkal szórakoztatóbb így, hogy ezeknek a lépéseknek milyen súlya és milyen következményekkel jár.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #132525 üzenetére
Ezek valid pontok. Mindenesetre egy próbát megér. Max pár órát bukok vele. Aztán lehet kimaxolom mint a Godfall-t. Sose tudni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
proly01
őstag
Nyugtassatok meg hogy a MOSS 1 és 2 PS VR játék nem abból áll, hogy meg kell mutatnom az egérnek merre menjen illette el hárítani előle az akadályokat Ő meg majd magától harcol....?!
(Mert konkrétan egy értelmes gamplay videót sem találtam erről ahol megmutaták mi a helyzet.)....Pr:)ly....
-
markknight
veterán
Durva, ez az egész Atomic Heart már fel van rakva YouTube-ra
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #132522 üzenetére
Ezért kár volt karaktereket pazarolnod
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #132523 üzenetére
az sem egy rossz játék csak nagyon ritkán jó annyira,hogy elviseld órákon keresztül
tehát van egy jó art/grafika, de nincs mögötte írás/story. van egy jó gunplay, de nincs mögötte egy jó level design, se rendesen kibalanszolva...etc. a 7pontos játékokLife, Uh, Finds A Way
-
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #132522 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz? Miben Forspoken?
-
F-ECT$
titán
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #132518 üzenetére
5 percre tudtam elindítani, mert menni kellett dolgozni, de kb azonnal arcon csap a Bioshock-Wolfenstein hangulat. Várom hogy holnap rendesen elkezdhessem. Nem minden 6-7 pontos játék rossz. Mindkét szériát imádom, így ha ad egy viszonylag elfogadható storyt az AH, már úgy fogok felállni előle hogy megérte végigjátszani.
-
Wesder
félisten
Atomic Heart - Reviews
IGN - 8
PSU - 7.5
Noisy Pixel - 6
Pushsquare - 6
Gamespot - 6
MP1st - 6
WellPlayed - 5.5
Techraptor - 5
Skill Up - Not recommendedOpencritic - 72 (29 reviews)
Metacritic - 78 (11 reviews)
-
Petreszku
senior tag
válasz Rigormortiis #132466 üzenetére
Nekem a Surge első és a második része is tetszett, de én a Lords of the Fallen játékot is háromszor játszottam végig. A három különböző karakterrel.
-
LÁZ
addikt
válasz #62435328 #132512 üzenetére
storyban kell valamennyit haladni, meg raidelni, hogy legyen alapanyag hozzá, lesz majd térképész arc, akitől tudsz térképeket venni a táborban, hogy mi merre van, meg random is bóklásznak az úton 'mindentudó arcok', akiktől lehet infót venni, hogy mi merre van alapanyag ügyben.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
törölt tag
Sziasztok! Tudtok abban segíteni hogy az AC:Valhalla-ában hogyan kell teljesíteni az elején azt a részt, ahol fejleszteni kell a tábort? Már egy jó ideje csinálom de semmi.. Nem lehet másik küldetést választani? A térképen sincs semmi...
-
-
cactuar
aktív tag
válasz Sirandrish #132505 üzenetére
Nekem is az hiányzott, azért tudtam
-
-=Jam=-
őstag
válasz Sirandrish #132507 üzenetére
Még előjáróba ezt olvasd el, nem tudom azóta esetleg javítottak-e a leíráson, de szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Big_Boss #132503 üzenetére
Ugyan nem tudom hogy pontosan hogy csináltam, de sikerült betolni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz ImACeltic #132499 üzenetére
Nem tudom mi lett, de megvettem a kaját hogy legyen hozzá erszényem, mondom csak megnézem, erre elsőre lement 12sec alatt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
senior tag
válasz Sirandrish #132501 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy R1 + R1 után az R2-t nem kell felengedni, tartsd lenyomva amíg végigmegy a moveset.
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyomtató topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fallout 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok