Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Death Stranding 2 előzetest kerültem eddig, mert pont játszottam az első résszel. Most, hogy végeztem vele megnéztem. Kíváncsian várom merre viszi tovább Kojima a történetet, mert ebben a rövid videóban is volt ám rendesen minden.
A végén az a piros rucis, gitáros, kapszulahasú jelenet azért rendes agymenést vetít elő. Alig várom! -
sting2
addikt
válasz markknight #131288 üzenetére
Hithű Gamer, mindent is előre deluxba, digibe!
Fórumra screenshot nulla óra egy perckor - "megvan" kép!
Rtx kapcsoló keresés, közös fingás dedikált topikban.
Ez alatt proli vagy..[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
A Hogwarts Legacy PS4-es lemezes verzió frissíthető PS5-ös verzióra ingyen?
Tudja valaki esetleg? Illetve próbálta valaki? Köszi! -
opr
nagyúr
válasz marinea2 #131283 üzenetére
es -=Jam=-: Ah, jogos, elfelejtettem, hogy a HFW-nel meg engedik a free upgrade-et. Akkor no para, hulyeseget mondtam.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz Bencus88 #131250 üzenetére
Amíg jól és kölcsönösen megy a dolog, addig ez egy tök jó spórolási lehetőség, de ha valaki kezd kevesebbet költeni, vagy változik az, hogy milyen stílusú játékkal szeret játszani, vagy elkezd inkább lemezeket venni, stb, akkor fájdalmas lehet a szétválás. Ha meg valakinek nem fontos a nagy játékkatalógus építés, mert úgyis csak 1x játszik a játékokkal, akkor meg olcsóbb a lemezezés.
Dive ever, work never.
-
ProEvoFan
nagyúr
Magyar storeban akciós a Last Of Us part 1. 20617 forint.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Hogwarts Legacy-ban lesz magyar felirat?
-
madkiller
őstag
válasz markknight #131211 üzenetére
Nekem csak az első bolygóval volt bajom. Azon szétuntam, majdnem otthagytam. Túl jutottam rajt és a második bolygótól kezdve nem tudtam lerakni
-
Landon
őstag
válasz itldj #131265 üzenetére
Valóban! Köszönöm! Türelmetlen voltam. Sokaknak biztos butasagnak fog hangzani de 20 éve várok erre a játékra és a legszebb kinezeteben akartam elkezdeni.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
őstag
válasz BoneDragon #131262 üzenetére
Többször is ajánlottam: "Vention".
Keress rá! -
fravik
tag
Pro tip Hogwarts Legacy játékosoknak: ha küldetésben vagytok (én épp, hogy elkezdtem, aztán eszembe jutott, hogy nem állok jól élettel),
, mert a küldetés bukó + nekem volt olyan szerencsém, hogy a kurzor sem jött elő, hogy nyomjak egy retry-t, szóval ki kellett lőnöm a játékot. Gondolom ez még fixálva lesz, csak gondoltam szólok, ha esetleg ilyesmire készülne valaki.ne menjetek Hogsmeade-be bájitalért [ Szerkesztve ]
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
-
Landon
őstag
Tudna nekem segiteni valaki Hogwarts Legacy-vel? A jatek elejen amikor a graphics preset-et lehet kivalasztani nem ajanlja fel a Fidelity with Ray Tracing-et. Kulfoldi forumokbol kiindulva mar benne van ajatekban illetve talan a Day 1 patch-el egyutt lesz elerheto. Ami nem tiszta szamomra, hogy a Day 1 patch feltelepult e mert 1.000.003 a jatek verzio (elvileg ez a day1 patch verzioja...) de nem lattam listaban hogy kulon update-et szedett volna le a jatek.
Koszonom a segitseget!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
BoneDragon
veterán
Van ajánlott/bevállt 5 méteres hdmi 2.1 4k120Hz-es kábel? Köszi.
-
Capeta
csendes tag
Megjelenéskor megvettem PS4 verziót HFW-ből, majd PS5-re upgradeltem, PS4 lemez kellett hozzá ugye, végigjátszottam, eladtam. Most a Premiumban van 5 óra Trial, letöltötte a PS5 verziót, de ugyanúgy kéri a PS4 lemezt. Írjak a supportnak hogy távolítsák el a licenszt és jó lesz minden? Attól tartok ha megvenném digitálisan a játékot, akkor ugyanezt írná. Lemezesen nem veszem meg mégegyszer, akkor már inkább digitálisan.
-
Hazli17
aktív tag
válasz Bencus88 #131250 üzenetére
Én a gyerekkori barátommal homeoltam össze xboxon, ugyan így csináljuk, ha valakit nem érdekel egy játék azt a másik megveszi lemezen, amúgy felezünk mindent.
engem nem zavar, ha ő veszi meg a játékokat. Ha netán megromlana a kapcsolat (ami bízom benne sosem fog) akkor majd odamegyek és elveszem az xboxát
nyilván jól meg kell választani, hogy kivel osztod meg az accountodat, hogy aztán később ne legyen ebből baj.ps-en egyenlőre lemezes játékokkal nyomulok.
-
Bencus88
nagyúr
válasz markknight #131243 üzenetére
Mikor kijött a ps4 akkor az egyik forumtársal osztottuk az accot, azóta töretlen a kapcsolat minden játékkt felezünk akit esetleg nem érdekel egy játék az megveszi lemezesen. Sosem volt probléma
-
markknight
veterán
válasz Anti-Hero #131244 üzenetére
Reménykedtem, hogy ezt a harcrendszert eldobják, de nem sikerült. Egy Sekiros iszonyat jól tudna működni SW játékban, illetve a For Honorból is hozhattak volna ötletet a kardozáshoz. Na mindegy.
Ettől független bármi lehet, megveszem mert a sztorira nagyon kíváncsi vagyok, szóval támogatom is őket
[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
[link] 9 percnyi Star Wars Jedi: Survivor játékmenet.
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
MODERÁTOR
válasz cross56 #131236 üzenetére
Így van, a megosztás révén tudtok játszani egymás digitális játékaival, de alapvetően ahhoz a profilhoz fog tartozni, amelyikre vásárolva lett. Azt nektek kell megbeszélni, hogy miképp intézitek. Ha úgy gondolod, hogy így neked nem buli, akkor ne osztozkodj. De a lényege pont az lenne, hogy hozzáférj olyan játékokhoz is, amik nálad nincsenek meg. A jövőbeni vásárlásokat pedig meg kell beszélni, és elosztani, hogy mikor ki intézi.
-
Wesder
félisten
válasz cross56 #131238 üzenetére
Elsősorba a fiókmegosztás nem arra lett kitalálva hogy felesbe legyenek játékok véve, hanem hogy ha van otthon 2-3-4-5 profil, akkor ne kelljen mindre megvenni ugyan azt a játékot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy amennyiben haverommal összekötnénk a profilunkat, abból a célból h tudjunk egymás játékaival játszani, akkor tulajdonképpen azé a játék aki megvásárolja, és ha mondjuk idővel már nem állítjuk be egymásnál a profiljainkat akkor pl nálam már nem lenne elérhető az általa megvásárolt játék?Mert ez így jól hangzana, hogy befelezzük a játékok árát, de akkor nagyon nem mindegy ki veszi meg… nem lenne túl jó, hogy akár évekkel később valamelyikünk bukja a közösen vásárolt játékokat.
-
Elderath
őstag
Most értem Hogsmeadebe. Ömlik a minőség ebből a játékból és úgy mondom ezt, hogy sose voltam odáig a filmekért. Hi fi rush, dead space remake most meg ez... Durva kezdés idén
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
.LnB
titán
-
proly01
őstag
Lehet játszani a howgarts legacy vel PS5-ön?
....Pr:)ly....
-
penge111
addikt
A múlt hétvégén fejeztem be a Disciples Liberation című játékot. Mintha a Heroes+King’s Bounty és a Pathfinder játékokat gyúrták volna egybe. Ez a cím sajnos, sok negatív kritikát kapott, szerintem jogtalanul. (Főleg a régi Disciples rajongóknak köszönhetően). Számomra egy óriási űrt sikerült betöltenie, mert nem igazán tudok hasonló játékot ps4/5 konzolra. Ez egy stratégiai rpg, amiben meglepően mély lett a történeti rész. A fenti két címből ismerős lehet a játékmenet, a térképen szabadon mozogva különböző bányákat kell elfoglalni, küldiket teljesíteni, felszerelést, nyersanyagot rejtő kincseket felkutatni, ezek segítségével fogjuk fejleszteni a városunkat, ahonnan különböző lényeket toborozhatunk a seregünkhöz. A harc körökre osztott, egy négyzetrácsos táblán. Közel 70 óra volt nekem az első végigjátszás. 4 frakció, több mint 50 fajta egység, rengeteg varázslat, fegyver, páncél. A fegyverek, páncélok különböző ritkaságúak, és lehet fejleszteni őket. A játék főhősnője mellet, a toborozható egységeken túl, 9 egyedi kisérővel futunk majd össze a történet során. Mindegyiknek külön megírt története van. Maga játék sztorija szerintem nagyon jó lett, a döntéseinknek súlya van, mivel teljesen másképpen alakulnak később egy-egy döntés során a dolgok. Ezért is van 5 féle befejezése a játéknak. A mellékküldetések is valami fergeteges történetet kaptak, érdemes mindet felgöngyölni, mert rengeteget megtudunk a világról. A 4 frakciót teljesen kiegyensúlyozottnak éreztem, a játék már normál fokozaton is kellő kihívást nyújt. A főhősnő idővel 4 különböző osztály közül választhat, szerencsére némi aranyért cserébe bármikor átválthatunk egy másikra. A grafika a játék stílusához képes nagyon tetszetős, a térképek, dungeonok nagyon szépen ki vannak dolgozva. Zene is eléggé fülbemászó. Számomra egy probléma volt, hogy 300%-ra feltekerve a csaták sebességét is kicsit hosszadalmasnak éreztem a harcot. Egyébként ha 3-4 szinttel alacsonyabb seregbe botlunk, akkor automata győzelmet is választhatunk. De a küldetésekhez, mini bossokhoz kötött csatákat nem lehet skippelni. Én semmilyen buggal nem találkoztam a végigjátszás során. Rengeteget lehetne írni a játékról, mert nagyon mély, sok tennivaló akad benne, de így is hosszúra sikerült ez a fórumba szánt kedvcsinálóm. Akinek hiányzik egy kis Heroes vagy King’s Bounty feeling, az bátran vágjon bele ebbe a kis gyöngyszembe.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
plejik
addikt
válasz sfefe #131223 üzenetére
Nekem is bejött, PC-n toltam anno végig, de így, hogy ingyé volt újra végig toltam. Nekem egy bajom volt leginkább vele, hogy nagyon élettelen volt a környezet. Ezen kellene javítani, bár sajnos a trailer alapján ez sem tűnik nagyon élettel telinek.. De ettől függetlenül biztos tolni fogom vele, csak SW ..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Szabi®
addikt
válasz markknight #131221 üzenetére
Az pc-n is siralmas, droppol, laggol, és eszi a hardvert rendesen.Pedig nem lenne rossz játék, de kell neki a kakaó.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Felraktam ezt az Arkham City-t (Return to Arkham) és nagyon tré ahogy fut PS5-ön. Oké, hogy 30 FPS lock van rajta, de szerintem ennek a játéknak szintén nem így kell futnia új hardveren. Pár macskanős mozdulat konkrétan olyan mintha egy stop-motion filmet néznék (szintén zenész pl a Far Cry pl) Délután átmegyek haverhoz megnézni a PS4 Pro-ján a játékot.
Ha ott rendesen fut, akkor megerősíti azt a teóriámat, hogy PS5-ön egyszerűen bugosan futnak a PS4-es 30 fps-es játékok. Majd még túrom a redditet, hogy a hozzáértők mit írnak erről.
[ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
válasz sirarcheer #131213 üzenetére
Hollow Knight-al egy napon kezdtem el, játszottam vele vagy 2 órát, azóta hozzá sem nyúltam, csak a HK megy. Pedig szeretem a SW univerzumot. Egyik kedvenc játékom a Republic Commando volt annak idején. Valahogy ez már az elején nem fogott meg. Ettől függetlenül adok még neki majd esélyt, lehet nem kellett volna párhuzamosan indítanom mással.
-
sirarcheer
senior tag
válasz markknight #131214 üzenetére
Igen, az eleje nagyon tetszett, de utána sajnos hamar elveszített. Remélem a második rész jobban fog tetszeni.
PSN: sirarcheer
-
markknight
veterán
válasz sirarcheer #131213 üzenetére
Nem volt egy rossz játék, csak pár eleme szemtelenül csiszolatlan maradt. Reméljük a második részre tanult sokat belőle a Respawn.
-
sirarcheer
senior tag
Azt hittem csak Nekem nem jött be. Mindenki ódákat zengett róla de Nekem inkább a bolyongás maradt meg benne.
PSN: sirarcheer
-
sfefe
addikt
Itt van az, hogy kinek mi....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz markknight #131168 üzenetére
Fallen order tök jó volt...remélem a folytatás is..
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
markknight
veterán
válasz Farkassacred #131201 üzenetére
őőő..
-
LÁZ
addikt
válasz Ctrl+Alt~Del #131203 üzenetére
ha a mostaniban van benne a mafia, akkor appról már mutatja
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
A havi PS Plus játékok mikortól elérhetők? Elméletileg ma van a váltás, tudomásom szerint ma hetedike van, még sincs sehol az új line-up.
W | W | H | W | W | W | H
-
Deck
titán
Nem vagyok HP fan és jónak is tűnik a játék de a szinkron olyan borzasztó, mintha a Watch Dogs Legion-é lenne...
PS5
-
Farkassacred
őstag
válasz markknight #131168 üzenetére
Hmm. A Harry Potter ötödik része lepipál minden star wars játékot. Nem beszélve a magyar szinkronról amit kapott az a játék.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest