Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Phobion

    őstag

    válasz KaitouP #132547 üzenetére

    Ettől még sajnos az endgame content, a mai napig, egy kalap sz@r.

    Miért van az, hogy csak 3-4 olyan verseny van, ami nagy kifezetéssel és bónusszal jár? Miért nem lehet több olyan versenyt csinálni, mint SPA vagy Le mans?

    Ha már SPA és Le mans-t hoztam fel, akkor ezeknél a versenyeknél miért nincs külön kategória? Miért csak fix 700 meg 800 pp-k vannak? Nagy nehezen összegyűjtöm a sok milliót, pl.: 787B, 917K és társai legkirályabb versenyautókra, majd detune-olhatom, mert ezeknél a versenyeknél csak 700-800 pp a felső limit. A detune hatására pedig teljesen megváltozik az autó karakterisztikája, negatív értelemben. Agyrém.

    És akkor a co-op állapotát meg se említem, lassan több mint 1 éve olyan mint egy early-access mód, amit valami indie cég kalapált össze.

    Sport módnak mi értelme? Alig fizet valamit, a toxikus játékosokat pedig alig bünteti a játék. Kilöknek, a holdig pörgök és egy deka büntetést sem kap.

    Az a baj, hogy hihetetlen minőségi játék lenne ez a GT7, de olyan hibáktól hemzseg, amihez nem kellene a fizika engine-t vagy egyéb kritikus komponenst újraírni, hanem egyszerű módosításokat kellene hozzáadni és máris van egy sokkal korrektebb endgame tartalom.

Új hozzászólás Aktív témák