Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz rakkimcer #133458 üzenetére
Nekem nincs meg a játék, de gondolom azért nem pörög nagyon mert túl monster hunter. Ráadásul a legújabb MH rész is itt van konzolon és most a deluxe 8.495 Ft... Szvsz rossz időben jelent meg.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Bencus88
nagyúr
válasz TrishtanAG #133501 üzenetére
Nincs vészes árba azért is kérdezem. Elérhető még a demo valahol?
frod: igen ennyit talán meg is érne a cucc
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz saelin #133502 üzenetére
Ja a VS nincs PS-re?! Ezt nem is tudtam, én GamePass-ba próbáltam. De sikerült leszoknom róla, mielőtt elfajultak volna a dolgok. Borzasztó beteg cucc, tisztára olyan mint a drog, nem lehet letenni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ez meg miért ilyen drága? [link] Final Fantasy XVI Előrendelés.
Vagy ez csak ~irányár?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bencus88
nagyúr
válasz kyrieirving #133508 üzenetére
Annyiért vennem azonnal, de sztem egy 2-3 hónapt várni kell rá
-
F-ECT$
titán
válasz F-ECT$ #133185 üzenetére
Természetesen a Ubisoft nem akarja meghosszabítani a Just Dance 2023 bug miatt kiesett idővel az előfizetésemet, szóval elmagyaráztam nekik, hogy ez nem így működik, ők hibáztak, a kieső időt kompenzálják szépen. Kíváncsi vagyok, hogy erre mit reagálnak. Ha nagyon kekeckednek még valami hatóságot is megkeresek a panaszommal
Dive ever, work never.
-
chris0000
őstag
hi. PS5-höz alapból 48Gb-es hdmi kábelt adnak. thx. üdv.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz kyrieirving #133515 üzenetére
Elvárásom nincs a dologgal kapcsolatban, de azért írtam nekik egy 8-10 soros dörgedelmes levelet, hagy izzadjanak meg a supporton egy picit. Aztán majd meglátom hogyan tovább. És persze értem én, hogy miért csinálják ezt, de akkor se tetszik
Dive ever, work never.
-
Sliderxy
senior tag
válasz F-ECT$ #133518 üzenetére
Mi volt a megoldás a problémára, hogyan tudták javítani?
Nálunk is megy minden héten, 1x-1x volt ilyen, hogy percekig kellett vele küzdeni, de eddig mindig sikerült megtalálnia a telót.
Majd oszd meg mire jutottál velük. A legegyszerűbb nekik a lerázás, aztán ha kitartasz talán lesz belőle valami. A hibát elismerték szóval a kérésed jogos. -
penge111
addikt
Nem tudom volt-e már 300 forint 1 hónapra a ps+ alap előfizu, 900 ft az extra!
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
F-ECT$
titán
-
polonic
félisten
Próbálom platinázni a resi 7-et, de valahogy nagyon nyögvenyelősen megy. Úgy értve, hogy nehezemre esik játszani vele. Pedig első végigjátszásnál tetszett. De lehet nekem ez egyszer játszós volt.
Jól gondolom hogy 2 végigjátszásból nem lenne meg a platina? Tudom, nézem a leírást is majd. -
Rigormortiis
veterán
Teljesen odáig vagy attól, ahogy a Forbidden West és a Death Stranding Directors Cut kinéz. Mi lesz itt akkor, ha már kijönnek a PS5 only címek...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
F-ECT$
titán
válasz Rigormortiis #133527 üzenetére
Semmi. A PS4-5 játékok megmutatják, hogy milyen kevés a különbség az gép között.
Dive ever, work never.
-
marinea2
addikt
Majd nezz meg egy ps4-es PART2-t
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Yodafon
senior tag
En nem vagyok odaig toluk. A Ghost of Tsushima kinezetetol vagyok odaig
I'm gangsta!
-
kona005
senior tag
Hali, tud esetleg valaki olyan megoldast ahol 18k nal olcsobban tudok elofizetni ps plusra? Magyar accom van. Koszi
-
Rigormortiis
veterán
válasz kona005 #133531 üzenetére
Időnként leárazzák 12-re, de csak akkor tudod igénybe venni, ha nincs élő előfizud. Itt nem lehet trükközni régióváltással vagy átkonvertálással, mint a zöld oldalon. Ennyi az ára.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
razor1010
tag
Sziasztok!
Ha van meglévő ps plus előfizum és lemondom és újra feliratkozok akkor meg tudom venni a következő hónapra akciósan vagy a kedvezményes ár csak erre a hónapra érvényes? -
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #133538 üzenetére
A lemondás, meg az autómatikus meghosszabbítás kikapcsolása az két külön dolog. Egyébként ha le is mondja, nem fogja megkapni 300ft-ért mert gondolom az csak új belépőknek van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F-ECT$
titán
Gondolom sokan megkapták ma a Sony PS hírlevelet, amiben a Ragnarök demót promózzák. Egy párszor már megénekeltük itt, hogy a Sony milyen iszonyat gyenge szoftverben, és ez egy újabb ékes példa rá. Ugyanis én már platináztam a játékot, szóval egyértelmű, hogy ez a hírlevél rohadtul nem fog érdekelni, mégis kiküldték nekem is. Kb 5 perc melóval kiszűrhető lenne, hogy azok ne kapják meg, akik amúgy már játszottak a játékkal, de hát persze erre sem képesek...
Dive ever, work never.
-
addikt
Solar Club Letter #1 - Car Dealers & Workshops
Test Drive Unlimited Solar CrownZX Spectrum - Commodore 64
-
kona005
senior tag
válasz Rigormortiis #133534 üzenetére
Koszonom, mindegy megveszem gondoltam megkerdezem elotte hatha..
#133536 crue:
Koszi neked is -
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Most rendeltem meg a gyerek konzoljába a 2TB-os hűtőbordás Samsung 980 PRO-t. Valahogy ki lehet PS5-ön keresztül olvasni az SSD fw-ét, vagy szerezhetek be hozzá eszközt a laptophoz?
Ha kell, akkor milyen USB-s illesztőt javasoltok?
Köszi! -
MODERÁTOR
válasz Bozso68 #133546 üzenetére
Sajnos a PS5 nem írja ki az SSD firmware verzióját, csak a nevét és a kapacitását, meg mér rá egy olvasási sebességet. A Samsung Magician pedig nem működik USB porton keresztül, szóval ha notid van, akkor is csak annak az M.2-es foglalatát tudod használni hozzá.
Ez amúgy elég kellemetlen, mert az ismert firmware bug miatt erősen ajánlott a frissítés. De nekem is csak notim van, szóval úgy szoktam, hogy beteszem abba (persze a borda miatt nem lehet teljesen lerögzíteni, és ki is lóg), és a frissítőprogit futtatom USB-n keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest