Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy33
senior tag
-
hadam98
senior tag
válasz Wolfy33 #134552 üzenetére
A második Boss-nál tartok. Nagyon jó a játékmenet tényleg minden egybe van nem nagyon lehet bele kötni. Sok jó dolog van benne. Az első Boss pár nekifutásra lement. Ez nem olyan nehéz mint egy Soulslike játék. Ha nem tudod legyőzni akkor még farmolsz. Tapasztald ki milyen mozgásai vannak, milyen fegyverrel érdemes bemenni meg ilyenek. Az elsőt gyakorlatilag bármivel könnyű legyőzni. Érdemes megnézni gyorstalpaló videót is. Ha nem látod át a játékot akkor nagyon nehéz lesz, nekem sokat segített a videó.
-
Ck.
addikt
A Resi Village VR demo ugyanott kezdődik, mintha a teljes játékkal kezdenék el játszani, vagy vhol a sztori egy későbbi pontján indul csak amolyan gameplay demoként? Nem akarom elrontani az élményt azzal, ha elspoilerezi a demo a teljes játékot, akkor inkább egyből megveszem a fullos verziót.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz BusinessGuy #134556 üzenetére
Most akkor vigyem vissza, vagy ne?
Az előbb mást írtak a többiek.
Van még bő 1 hetem elállni a vásárlástól, szóval vissza is vihetem, de utálom, mikor ilyennel megy el az időm. -
addikt
-
paramania
újonc
Sziasztok!
Most várom életem első konzolját (PS5).
Sosem volt még semmilyen eddig.Tudnátok mondani pár olyan játékot - bármilyen stílus lehet, majd utána nézelődök -, amire azt mondjátok hogy ütős, és mindenképp próbáljam ki?!
Lehet horror, ügyességi, akció, a lényeg a "hú b@meg" élmény...
Köszönöm mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Aki jártas az Assassin's Creed Origins-be meg tudja nekem mondani, hogy miért csak az 1/3 az életerőm elérhető ? [kép]
-
-
Tatyla
őstag
Sikerült egy KFC-s Diablo 4 béta kódot szereznem az USA-ból így már holnap lehet csapatni...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Nescafé
őstag
Far cry 5 kapott ps5 60 fps
1.18 update iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
paramania
újonc
Egyébként jól gondolom, ha a család mind a 4 tagja játszik egyszerre egy helyi kompetitív vagy kooperatív játékkal, akkor oda 4db vezérlő szükséges?
-
-
Rigormortiis
veterán
Hatalmas a WRC 10, a második szezonomba már realistic módban csaptam bele. Azért így az elején Monte Carlot letolno felér egy munkanappal Már csak azt sajnálom, hogy a gyorsaságik között az etapok nincsenek leszimulálva
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem probléma, egyébként is visszavittem volna.
Akinek van vr2, nézze már meg legyen szíves, hogy milyen a lencséi, vagy dobjon képet róla, tényleg kíváncsi vagyok.
Egyébként ilyenkor, hogy van az elállás, mert ugye a játék kódját felhasználtam...
------Más:
Ezt a képet reddit-en találtam és ez mind lencsén belül.
Hogy a retekbe jöhet ki a sony-tól ilyen gány termék?
[link][ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Kendek #134547 üzenetére
Amikor megjelent a RE VIllage, a 7-es után (amit imádtam) nekem csalódás volt, de ez Vr-ben egyszerűen brutális, ráadásul nem is emlékszem már nagyon, mit, hogyan csináltam. Szóval, néha a frász jön rám... Természtesen a 3D fejessel használom... A sajátját ki sem bontottam, pontosan azért, hátha vissza kell majd vinni.
Ideiglenesen a házamban egy nem használt 5x4 méteres szoba asztalára "dobtam" az egész hóbelevancot, itt teljesen ki tudjuk használni a vr2 (zsínór) adta lehetőségeket.[ Szerkesztve ]
-
robi222
senior tag
Tudnátok mondani a ps5 joy-hoz egy egy stick-típust amivel hibátlanul lehet pc-n játszani?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz CptAdamica #134591 üzenetére
COD hiszti?
Bocs, nem vagyok képben. Nem tudom miről van szó. -
Sliderxy
senior tag
-
RangerFox
Topikgazda
válasz markknight #134599 üzenetére
A fair piaci verseny betartatása nem gyerekes. A módszeren már lehet vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest