Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Jön az Automobilista 2!
A Project CARS 2 grafikus motorját fogja használni a Madness enginet és a LiveTrack 3.0-t, amennyiben a hangokat és a fizikát jól összehozzák akár még valami jó is kisülhet belőle, az első rész is igen jó volt szóval van ok reménykedni
-
guftabi96
addikt
Megjelenés: 2019 december a cél.
Ha sikerül a 2 cím jó tulajdonságait összegyúrni egy szimulátorba, akkor egy nagyon ütős program lehet belőle.
Szerintem az első rész is kiváló volt, nekem nem volt bajom a grafikával sem. Sőt, én kifejezetten szerettem, hogy egy kicsit el van maradva a többi címtől. Legalább nem kellett küzdeni az FPS-ért.
Persze tudom, hogy kevesen vannak ezzel így, mint én.Lesz VR, szóval sok ember kívánsága teljesül. Gondolom az Automobilista tartalmak lényegében teljesen át lesznek emelve, szóval tartalom is lesz bőven. A modokkal nem lehet tudni, hogy mi lesz. Nem lepődnék meg, ha búcsút kellene nekik inteni.
Új gyártók: Mclaren és BMW biztos. Illetve mintha lenne a teaserben egy GT3-as Aston Martin, Monaco és Racedepartment-en volt, aki Ginettát is látni vélt.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Enton
addikt
Várjuk szeretettel, ha már vr is lesz!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
pRoject22
őstag
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Nagyjából ezek derültek ki a 2 részes Racedepartment interjúból:
-Az SMS biztosítja a Madness engine-t és a forráskódot, illetve technikai segítséget is nyújt
-A gumimodell a Project Cars által használt SETA lesz
-LiveTrack 3.0
-A Madness Engine-nel 2018 október óta foglalkoznak, de minden más már az Automobilista első részével egy időben fejlesztés alatt állt
-A teljes Madness engine-t használni fogják (SETA, Live Track 3.0, fizika)
-Niels még része a projektnek, de a szerepe az évek alatt folyamatosan csökkent (a saját cége miatt). Ma már inkább tanácsadó
-A Mclarenek nem lesznek az alapjáték részei (és a végén hozzátette Renato, hogy vannak még ott, ahonnan ezek jöttek )
-Az AMS1 legtöbb tartalma bekerül az AMS2-be is, de lesz, ami kimarad
-Valószínűleg lesz Early Acces, de már csak akkor, amikor beta állapotúnak tekinthető a program
-3 évre terveznek a programmal
-Jelenleg a PC-re fókuszálnak, ha ez "kész", akkor majd eldöntik, hogy mi lesz (konzol)
-Jelenleg arra fókuszálnak, hogy minél inkább rendben legyen a tartalom, fizika stb. Az az elsődleges szempont hogy ezek rendben legyenek. Csak ezek után kívánnak még több multiplayer specifikus dolgot hozzáadni a játékhoz
-Jelenleg 2x annyi ember dolgozik az AMS2-n, mint ahányan az AMS1 fejlesztésének végénél voltak.
-Szeretnék áthozni az AMS1-ből a limitált számú gumiszetteket (egyúttal azt is, hogy a használtakat is vissza lehessen rakni az autóra)
-Full course yellow és "rejoin" (ezalatt nem tudom pontosan mit ért a kérdező) csak az 1.0 megjelenése után fog bekerülni a játékba.
-Modok: skineket, setupokat lehet majd berakni a játékba, de autók és pályák pont annyira lesznek, mint amennyire a PC2-höz voltak. Szóval modok off.
-Teljes szabadságot kaptak így úgy alakítják a motort, ahogy akarják. Sokkal közelebb lesz az AMS1-hez az érzet, mint azt az emberek gondolják. Akik kipróbálták, azok szerint jobb is.
-Lesz natív 3 képernyős support.
-Lesz Stadium Super Truck, ezen már dolgoznak is. A rallycross is visszatér, de nem lesz az alapjáték része.
-Lesz spotter (angol és portugál)
-Gépigény: nagyjából ugyan az lesz, mint ami a PC2 gépigénye volt
-A Madness Engine turbó modelljét fogják használni (ami Renato szerint legalább olyan jó, mint a sajátjuk volt)
-oválverseny jelenleg nincs tervben
-Ahol lesz értelme (és tudnak) használni laser scant ott lesz, de nem alapkövetelmény. Renato szerint enélkül is remekül meg tudják oldani a feladatot.Volt, amit kihagytam, de én ezeket tartottam jelenleg a legfontosabb és legérdekesebb információknak.
#KeepFightingMichael
-
pRoject22
őstag
VR Gameplay
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Közben pár új infó:
-Brands Hatch, Oulton Park, Cadwell Park, Donington Park, Snetterton biztosan benne lesz a programban.
-Jövő hónaptól lesz egy folyamatosan frissülő autó és pálya lista, amelyben lehet követni, hogy milyen tartalmak lesznek elérhetőek megjelenéskor.
A képek alapján Suzukától és a Puma GTB-től sem kell búcsúzni.
Ár: 40$ a cél.
Season pass: 100$ (gondolom ez tartalmazza az alapjátékot is. Azért a 40+100$ igen erős lenne árnak. Még a 100 se éppen kevés)2 éves DLC Roadmap:
AMS2 DLC roadmap for 1st 2 years so far includes:Expansion Pack 1 (cars & tracks, TBA)
Expansion Pack 2 (cars & tracks TBA)
Expansion Pack 3 (DIRT PACK)
Legendary Race Tracks Part 1-5
(nem teljes lista)Automobilista 2 Early Backing Campaign
(Támogatni lehet a készítőket)Különböző támogatási szintek vannak:
US$ 119.99 for new members
US$ 99.99 for users that already own AMS + All DLCs
US$ 89.99 for Reiza Members and Simracing Bonanza backers of level 3 or below
US$ 79.99 for Simracing Bonanza backers of level 4
Exempt of extra charge for Simracing Bonanza backers of Level 5 and aboveAmit a támogatók kapnak:
-AMS2 + Season Pass
-AMS1 + Season Pass (amit egy barátnak tudsz ajándékozni, ha már rendelkezel vele)
-Reiza 51 hozzáférés és szavazati jog a fejlesztést érintő szavazásokon.
-Beta hozzáférés
-"Támogató jelvény" a felhasználói fiókodban
-Korai hozzáférés a template-ekhez. (-> esély, hogy a skined bekerüljön a játékba és a neved is, mint az adott autóhoz tartozó versenyző)Ha valamit kihagytam, félrefordítottam, kérem jelezzétek.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Reiza July 2019 Development Update
AMS1 vs AMS2 - Ultima GTR @ Snetterton Comparison (Gameplay)
Újdonságok:
-Kyalami: Modern, 1976 és az 1992-es változat, ami később fog bekerülni a játékba.
-Sprint Race, ami egy új brazil bajnokság. 260LE V6-os motor, hátsókerékhajtás és 6 sebességes szekvenciális váltó.
-Egyik képen ott van a Mitsubishi Evo, szerintem eddig azt sem láttuk.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
August Developement Update
Az Formula Classic kibővül#KeepFightingMichael
-
19ati93
senior tag
Reiza September Development Update
-
guftabi96
addikt
válasz guftabi96 #18 üzenetére
Reiza October 2019 Development Update
A legfontosabb: Késik a program. Új megjelenés: 2020 Március.
AMS2 Dedicated Tool: Szervereket lehet vele menedzselni, a játékon kívül. A ligák biztos nagyon örülnek ennek a lehetőségnek.Középen pedig egy AMG GT3 és szélen a Metalmoro MRX:
Reiza fórumon írták, hogy ilyen festéssel az Endurance Brasil sorozatban fut AMG GT3:
Bár, ahogy nézem a festés alapja egyezik meg, de a a szponzorok nincsenek az AMS verzióján. Gondolom a Boxer Cup-hoz hasonlóan a Merci pl nem lesz licenszelve.
Metalmoro MRX:Jerez: Megjelenéskor valószínűleg csak a modern változat jön, de érkezik majd egy 80-as évekbeli verzió is.
A támogatók továbbra is készíthetnek skineket, amelyek bekerülhetnek a játékba is.
FFB: egy realfeelhez hasonló rendszeren dolgoznak jelenleg.
AI: ezzel is van munka bőven, mivel az AI nem a SETA gumifizikát használja, szóval nem az AI gumifizikáját úgy kell megcsinálni, hogy az nagyon hasonlítson a játékos által használt SETA-ra.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
pRoject22
őstag
-
19ati93
senior tag
Új trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=TlIzdOR7C6U -
guftabi96
addikt
Reiza December 2019 Development Update
-Endurance Brasil
-Bathurst#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Januári fejlesztői napló.
-Silverstone és Hockenheim fizetős DLC-ként jelenik meg. A jelenlegi állapotuk mellett előbbinél az 1975, 1991, 2001-es konfigurációkon, utóbbinál 1977, 1988, 2001-es változatokon játszhatunk.
-néhány kép az UI-ról
-Autók, amiket eddig nem láttunk: Chevette Tiburon, Brabham BT44#KeepFightingMichael
-
19ati93
senior tag
válasz Finkoo1980 #25 üzenetére
Csak Silverstone volt laserscannelt PC2-ben, Hoki nem.
De lehet hogy a saját verziójukat akarják áthúzni AM1-ből.
Kár hogy ez is full lesz dlc-vel mint AM1, csak ne külön külön legyen minden.. -
dino_m
senior tag
válasz Finkoo1980 #25 üzenetére
Technikailag nem lenne nehéz átemelni, de ez nem így működik. A Reizanak is licenszelnie kell a pályát. Sőt még az SMS-nek is újra kell majd szerződni a PC3-hoz, ha azt akarják, hogy benne legyen majd a játékban.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
guftabi96
addikt
Reiza February 2020 Development Update
Elérhető a béta. 1.0 Megjelenés: Március 31.
Jelenlegi béta buildben elérhető tartalom:#KeepFightingMichael
-
19ati93
senior tag
Azért remélem Hockenheim/Bathurst és Silverstone nem egy az egyben copy paste lesz Project CARS 2-ből, mert azért pénzt kérni elég cink lenne.
-
guftabi96
addikt
Érkeznek szépen lassan a videók:
Gamermuscle:
Automobilista 2 - First look and Drive
Automobilista 2 - VR First Impressions | BETAUnleashed Drivers:
Trying out the Automobilista 2 BETA (Brazilian Stock Cars at Donington)Simracing604
Automobilista 2 GAMEPLAY! First Drives and Impressions#KeepFightingMichael
-
kozmy
őstag
Remélem jó kis játék lesz.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni :)
-
zsozsa74
őstag
Egyre jobb, tolják rendesen a frissítéseket! Most a hangok kaptak egy nagyon durva boostot. Megjelentek a kamionok is, nagyon jól alakul a játék. Most már van multi is. Mintha az ffb is változott volna, bár nekem eddig sem volt vele bajom. Jó lesz ez!
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
guftabi96
addikt
A jelenlegi helyzet miatt változott a játék megjelenése.
Március 31-én Early Access játékként fog megjelenni a Steam-en, rögtön 40%-os akcióval.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Eredeti ár: 50$/45€
Ha Steam-en vesszük, akkor nekünk az eurós ár kell:
45-(45x0,4)=27€~9700FtElvileg Racedepartment-en is meg lehet majd venni. Érdemes lesz ott is megnézni, hogy milyen áron fogják adni. Ők azt írták korábban, hogy -20% a Steam-es árhoz képest náluk az indulóár, de akkor ugye erről a 40%-os akcióról még nem volt szó. Majd látjuk megjelenéskor, hogy mi a helyzet.
Az biztos, hogy az iszonyat gyenge Forintnak hála közel 10k lesz mindenhogy
(#45) kozmy
Az oldalukon lévő árak amolyan támogatási ár+a belépő a bétába.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
zsozsa74
őstag
Senki ne sajnáljon érte ám ennyit! Már most valami qrta jó a cucc! Olyan durva ffb-t raktak alá, a legutóbbi updattel, hogy beszarás. A fizika is változott sokat a kezdetek óta. Valahogy nehezebb lett vezetni a kocsikat. De talán most pont jó, az elején mindenhol túl sok volt a tapadás és elég egyforma érzés volt őket vezetni, bár akkor sem volt rossz. Most már mind más. Mondjuk magam részéről most egy általános alulkormányozottságot érzek, de mostanra belerakták a setupolást is, úgyhogy lehet alakítgatni. Nagyon alakul a játék!
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- E-roller topik