Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
Én minden este rohadt jót multizok. Vagy cimbikkel + AI-val, vagy public lobbikban. Egyébként nem értem, hogy miért nem jönnek multizni az emberek. Ilyen lehetőség, hogy nem kell szerver, hanem p2p-ben nyomhatjuk, ezerféle beállítással sehol máshol nincs. A multi működik, ezt bizton állíthatom. Azt is, hogy előferdülnek bugok, de az esetek nagyon nagy részében jól működik. Szóval mit jelent az, hogy a multi rész el van hanyagolva? Továbbá rengeteg szervezett liga is fut, fent vagyok az ams fb oldalán, győzik hirdetni a sok versenyt, meg ligát...
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Ary634
csendes tag
-
v2
senior tag
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
dino_m
senior tag
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
zsozsa74
őstag
Sziasztok!
Megjelent egy LFM-szerű, még kicsit persze egyszerűbb, talán fapadosabb, de működő rendszer az AMS2-höz, a Racecraft Online.
Ez lenne a weboldala: [link]
Ez pedig egy kvázi tutorial videó, akinek kellene: [link]
Próbáljátok ki! Nem rossz. Egyelőre persze még kevesen használják, de mindig teltházzal mennek a lobbik, mert feltölti AI-val.
-
Enton
addikt
Akinek még új lenne lefrissítesz erre a bétára és megy a régi nord:
Nálam a sima nord-os dlc van véve nem tudom a nélkül megy-e."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Win-T
senior tag
válasz 6absbulldog #591 üzenetére
Akkor csak nekem volt kellemes meglepetés. Már csak a safety car hiányzik néha, hogy jobb legyen az immerzió.
-
Win-T
senior tag
Összeraktam ma egy 20 körös custom race-t, a második harmad vége felé egyszer csak szól a Crewchief, hogy az egyik ellenfél feladta a versenyt. Mondom oké... aztán pár másodperc múlva "Full Course Yellow! Full Course Yellow!".
Basszus ezen úgy meglepődtem, hogy azt sem tudtam hirtelen mit kell csinálni. Nem gondoltam, hogy ebben ilyen is van, pedig tolom már egy ideje.[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Az elmentett visszajátszásnál a kiválasztott nézet nálam mindig változik magától, kb 10 másodpercenként. (rendkívül idegesítő) Nem tudom egy adott nézetben nyugodtan megfigyelni a futamot. Ezt lehet valahol állítani?
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
abban az oszlopban az szerepel, hogy milyen online rank-al tudsz belépni a szerverre
ha a lobby képernyőn a jobb ffelső sarokban rákattintasz a nevedre
pl.:
akkor a megnyíló oldalon van a statod, ott a jobb oldalon írni fogja a rank-ot és hogy milyen szinten vagy
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Ablakos
őstag
Az online server listában van egy oszlop, ahol F100; Off; U1000 jelölések vannak. Mit jelentenek ezek?
(ha találtam volna manual-t a játékról, de eddig semmi )[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Az alapjátékkal ismerkedem. A multi része elég furán működik. Nem lehet (vagy én nem veszem észre) szűrni, hogy csak a nekem meglévő pálya/autó szervert hozza fel. Kiválasztok egy szervert (ahol fogalmam sincs milyen autó vannak ) beléptet és akkor...sajnos nincs ilyen pályám/autóm. Kilépés.
Ennek így kell működnie? -
Debilon
addikt
ezt: [link]
minden eddig megjelent DLC
"Furthermore, this Season Pass covers all Expansion Packs and other Car & Track packages to be released in the 2020-2022 timeframe - these are packs currently confirmed, arranged to a certain theme, featuring cars, tracks or both, with base prices ranging from US$ 9.99 - US$ 19.99:"
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Ablakos
őstag
A steam alatt 2020-2022 Season Pass is választható csomagban (A2 mellé). Mit takar ez a plusz csomag?
[ Szerkesztve ]
-
Az Automobilista szimulátor inkább, vagy árkádosabb? Kb. hol helyezkedik el egy Assetto Corsa 1-2, vagy Raceroom-hoz képest?
-Köszi! -
zsozsa74
őstag
válasz balage06 #575 üzenetére
Az LFM-ben nem. Mostanában fontolgatták, de elvetették az ötletet, mert szerintük a multis része ahhoz még elég gatya. Sajnos ebben van valami. A Reiza írta a mostani dev updateben, hogy csinálnak majd fix heti versenyeket.
-
pRoject22
őstag
Sziasztok!
Tudtok AMS2-re hasonló napi versenyeket mint pl az LFM-es ACC /rF2?
¯\_(ツ)_/¯
-
19ati93
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
-
19ati93
senior tag
válasz 6absbulldog #565 üzenetére
Remélhetőleg. Rengeteg jó pálya van az USA-ban.
Texas, Pocono, VIR, COTA, CTMP, (személyes kedvencem, bár ez már Kanada) Sebring, Road Atlanta, Indianapolis, Charlotte. Mind szuper, nagy örülnék 2-nek is ezek közül. De még van rengeteg más kiváló amerikai pálya.Texas, Pocono, Charlotte, Indianapolis-nál pedig van road course is az ovál mellé. Win-win.
-
19ati93
senior tag
Amúgy az egyik legjobb újdonság szerintem; belehet már állítani multiclassnál hogy egy-egy class mennyi autót szerepeltessen. Ez bitang jó.
Pl én utáltam mikor kb ugyannyi P1,GTE,GT3 volt a pályán ~10-11.
Vagy mikor GTE-GT3-GT4 futamokat mentem GT4-el és szintúgy mindből kb 10 volt.Most betudom állítani hogy legyen pl 6 GTE, 10 GT3, 16 GT4 és GT4-el megyek.
Már csak az kéne mint régen Project Cars 1-ben hogy ~50-60 AI autóval is lehessen menni egy pályán. Le Mans-ban ott ez müködött gond nélkül, így itt is megoldhatnák legalább a nagy pályákra. Nordschleife, Spa, Bathurst, Silverstone, stb.
[ Szerkesztve ]
-
19ati93
senior tag
válasz 6absbulldog #563 üzenetére
AMG GT4 nekem jobban tetszik mint ACC-ben.
Szép kis update lett. Remélhetőleg később jönnek még amcsi pályák és oválok. -
6absbulldog
tag
-
zsozsa74
őstag
Az AI is elég király lett (hogy minden kategóriában az lett-e, azt nem tudom, de ami GT-vel kezdődik, ott igen) Most nyomtam le max. számú AI-val (105-ös iq, meg közepes agresszió) egy 5 köröst a Nordschleifén, bekerültem egy hármas csoportba és három körön át folyamatosan előzgettük egymást szinte érintés nélkül. Nyilván ott ahol lehet a Nordon, mert azért nem sok hely van rá, de nagyon jól viselkedtek. Versenyképesek voltak baromságok nélkül.
-
zsozsa74
őstag
Nagyon jó dolgok kerültek bele. Persze megint indulhat a bug hunt, mert tele van ismét, de hát ez már csak ilyen. Majd a jó munkásemberek lassan kikalapálják. Aki Steam VR-ral nyomja, annak ajánlom az Open XR kipróbálását. Szemmel láthatóan sokat hoz teljesítményben a Steam VR kikerülése...
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
"Automobilista 2 V1.4 is coming out this Saturday 27th around 15h GMT - the new update packs a mega list of game-changing improvements, new features, cars and a great surprise - the 2022 reform of Spa-Francorchamps will available with V1.4 as a free addition to the existing Spa-Francorchamps DLC!
We´d like to take this time to present a video overview of the game as of this release and go over some of the game-changing improvements being brought to the sim and demonstrate how AMS 2 V1.4 is an experience not to be missed by any sim racer - check it out!"Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
dino_m
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
Automobilista 2 V1.3.5.0 Release Candidate Now Available
(Nem tölti le a Steam automatikusan. Olvasd el a leírásban!)Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
dino_m
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest