Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
senior tag
Még csak most volt alkalmam kipróbálni a patch óta a játékot. Hát... én nem tudom, hogy jó vagy nem jó az FFB, a fizika, a gumikopás meg ilyesmi, de hogy akkora 30 perces F2-es versenyt nyomtam az előbb Interlagoson, hogy még most is a fülemen folyik ki az adrenalin az biztos.
És nekem ennyi elég is lesz. -
-
Win-T
senior tag
Szerintetetek miért nem tudom a Fanatec McLaren kormány jobb oldali piros pöckére (fogalmam sincs, hogy hivják szépen ezt a fajta inputot ), beállítani az ABS increase/decrease-t? A bal oldalira ugyanezt a TC-vel gond nélkül beveszi, de a jobb oldalira azt mondja, hogy invalid input (mondjuk az érdekes, hogy a bal fel irányra 'Joy POV 0 down'-t ír 'Joy button xx helyett', de legalább megy.
Valami itt nem kerek, tapasztalt valaki hasonlót? -
Win-T
senior tag
Ezt a Racecraft Online-t miért tolják ilyen kevesen? Kipróbáltam pár este, de alig 1-2 emberrel futok össze versenyenként. Pedig tök jó lenne... nem tudom mit kellene csinálni a fejlesztőknek, hogy kicsit népszerűbb legyen a multi a játékban.
-
Win-T
senior tag
Üdv!
Ma tűnt fel, hogy a Fanatec McLaren V2 kormányomon a kis kijelző nem mutatja a végsebességet csak a fokozatokat, ahogy váltok fel-le. Korábban ez működött, és most is működik más játékokban (AC, ACC, Raceroom). Options/System menüben a shared memory és az UDP protocol PC2-re van állítva, a frequency pedig 3-ra.
Nem tudom pontosan megmondani mert nem figyeltem rá, de szerintem azóta nem megy mióta két kormányom van és néha cserélgetem őket. De nem tudok rájönni mi állítódhatott el. Ti tapasztaltatok ilyen hibát esetleg? -
Win-T
senior tag
válasz zsozsa74 #770 üzenetére
Az megvan, hogy csináltam külön profilt, de hiába töltöm be, nem érzékeli a kormányt, csak azután hogy kitörlöm a saves mappából a beállításokat tartalmazó fájt. De akkor meg újra kell kalibrálni, beállítani mindent. Agyrém... nem értem mi lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Annak mi lehet az oka, hogy az újonnan vásárolt Fana Clubsport RS kormány váltói nem működnek a játékban? Options-ben assigmentsnél símán beveszi az inputot, tehát ott még érzékeli a váltókat, de a játékba belépve nem vált se fel, se le. Minden más működik, minden más játékban hibátlanok a váltók, csak itt nem.
Illetve arra nincs valami megoldás, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal mikor perecet cserélek minden kormánnyal kapcsolatos beállítást újra elvégezni? Kicsit lelombozó ezt állandóan végigzongorázni...
-
Win-T
senior tag
válasz 6absbulldog #591 üzenetére
Akkor csak nekem volt kellemes meglepetés. Már csak a safety car hiányzik néha, hogy jobb legyen az immerzió.
-
Win-T
senior tag
Összeraktam ma egy 20 körös custom race-t, a második harmad vége felé egyszer csak szól a Crewchief, hogy az egyik ellenfél feladta a versenyt. Mondom oké... aztán pár másodperc múlva "Full Course Yellow! Full Course Yellow!".
Basszus ezen úgy meglepődtem, hogy azt sem tudtam hirtelen mit kell csinálni. Nem gondoltam, hogy ebben ilyen is van, pedig tolom már egy ideje.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest