Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz pRoject22 #509 üzenetére
Ezt az openvr-t hogy tudod előhozni? Steamvr nem müködik? Azzal semmi nyűgje és elvileg akkor is openvr ban fut.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
6absbulldog
tag
válasz pRoject22 #117 üzenetére
Nem tudom, hogy a patch miatt, vagy még az Early státusz miatt, de ha Kyalami pályán éjszakát állítok be, akkor az autók fényszórója nem világít (3 autót próbáltam) és a boxon kívül sehol nincs semmilyen fény, azaz szó szerint tök sötét van a pályán és semmit sem látni. Másnál is?
-
zsozsa74
őstag
válasz pRoject22 #49 üzenetére
Abban is nyomom. Felváltva. Szenzációsan optimalizált már most béta állapotban is. Nincsenek ACC jellegű bajok. És VR-ban (is) jóval magasabb beállításokon tudom használni, mint a pCars 2-t valaha is tudtam.
Csak, hogy rosszat is mondjak. (Sokat nem tudok) Most rápróbáltam a kamionokra. Szerintem vezethetetlenek. AMS1-ben nem volt velük bajom, de itt a 4-ből 3 teljesen alulkormányozott, a 4. meg brutálisan túlkormányozott. De VR-ban még nincs hozzájuk pl. ember sem, csak az üres kormányt látom, szerintem a kamionok még a béta állapotot sem érték el, de majd lesz jobb.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
guftabi96
addikt
Közben pár új infó:
-Brands Hatch, Oulton Park, Cadwell Park, Donington Park, Snetterton biztosan benne lesz a programban.
-Jövő hónaptól lesz egy folyamatosan frissülő autó és pálya lista, amelyben lehet követni, hogy milyen tartalmak lesznek elérhetőek megjelenéskor.
A képek alapján Suzukától és a Puma GTB-től sem kell búcsúzni.
Ár: 40$ a cél.
Season pass: 100$ (gondolom ez tartalmazza az alapjátékot is. Azért a 40+100$ igen erős lenne árnak. Még a 100 se éppen kevés)2 éves DLC Roadmap:
AMS2 DLC roadmap for 1st 2 years so far includes:Expansion Pack 1 (cars & tracks, TBA)
Expansion Pack 2 (cars & tracks TBA)
Expansion Pack 3 (DIRT PACK)
Legendary Race Tracks Part 1-5
(nem teljes lista)Automobilista 2 Early Backing Campaign
(Támogatni lehet a készítőket)Különböző támogatási szintek vannak:
US$ 119.99 for new members
US$ 99.99 for users that already own AMS + All DLCs
US$ 89.99 for Reiza Members and Simracing Bonanza backers of level 3 or below
US$ 79.99 for Simracing Bonanza backers of level 4
Exempt of extra charge for Simracing Bonanza backers of Level 5 and aboveAmit a támogatók kapnak:
-AMS2 + Season Pass
-AMS1 + Season Pass (amit egy barátnak tudsz ajándékozni, ha már rendelkezel vele)
-Reiza 51 hozzáférés és szavazati jog a fejlesztést érintő szavazásokon.
-Beta hozzáférés
-"Támogató jelvény" a felhasználói fiókodban
-Korai hozzáférés a template-ekhez. (-> esély, hogy a skined bekerüljön a játékba és a neved is, mint az adott autóhoz tartozó versenyző)Ha valamit kihagytam, félrefordítottam, kérem jelezzétek.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Megjelenés: 2019 december a cél.
Ha sikerül a 2 cím jó tulajdonságait összegyúrni egy szimulátorba, akkor egy nagyon ütős program lehet belőle.
Szerintem az első rész is kiváló volt, nekem nem volt bajom a grafikával sem. Sőt, én kifejezetten szerettem, hogy egy kicsit el van maradva a többi címtől. Legalább nem kellett küzdeni az FPS-ért.
Persze tudom, hogy kevesen vannak ezzel így, mint én.Lesz VR, szóval sok ember kívánsága teljesül. Gondolom az Automobilista tartalmak lényegében teljesen át lesznek emelve, szóval tartalom is lesz bőven. A modokkal nem lehet tudni, hogy mi lesz. Nem lepődnék meg, ha búcsút kellene nekik inteni.
Új gyártók: Mclaren és BMW biztos. Illetve mintha lenne a teaserben egy GT3-as Aston Martin, Monaco és Racedepartment-en volt, aki Ginettát is látni vélt.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Apple iPad Mini 6
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Új Google Pixel 6 bontatlan Grancia 2026 December 31
- Amphibia Vostok 1967 DESIGN orosz automata karóra ministry tokban
- Lenovo L490 laptop 8265U i5 processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd világító billentyűzet egy pici r
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest