Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
őstag
válasz zsozsa74 #1721 üzenetére
Tesztelgettem egy kicsit. Danielkart FFB, a driverben is az általa ajánlottra állítva egész jó. De ha a driverben beállítom, hogy ne legyen semmi olyan ami tompítja a szimulátorból jövő FFB jelet, akkor használhatatlan lesz. Mintha középen egy 10..15 fok holtjáték lenne.
A drivert "szokásos"-ra állítva, a default+ viszont jobban bejött, mint a Danielkart-os.
A grafika főleg VR-ban talán a legjobb az összes szim között. Az autók fizikája valahogy továbbra sem jön be. Próbálom szeretni mint a tonic-ot, de még mindig keserű és savanyú is. Azért nem fogom teljesen elengedni... -
JulesTS
őstag
válasz zsozsa74 #1716 üzenetére
Biztos nagyon jó az AMS2 specifikus rész, ki fogom próbálni az általa javasolt DD1 beállításokkal. Aztán felveszem a FEI-t 100-ra és úgy is. Csak ma Raceroom bajnokság zárófutama lesz...
Lehet, hogy írnék neki. Meg tudnád adni a forum bejegyzése linkjét amiben az FFB fájlt megosztotta?[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
válasz zsozsa74 #1562 üzenetére
Leszedtem és belenéztem. Lehet, hogy az AMS specifikus rész világelső, de a DD1-nél és a többi Fanatec-nél is mellényúlt (pedig azt írta, hogy volt neki DD1):
FEI 20..30-cal gyakorlatilag agyonszűri az FFB-t, 70-nél nem szabad lejjebb venni, de inkább maradjon 100-on.
Ha nagyon akar szűrni, akkor inkább az INT-et kell 2..3-ra felvenni, azzal simítani lehet az FFB görbét. -
6absbulldog
tag
válasz zsozsa74 #1709 üzenetére
GT3, Brazil stock car (bármelyik), és még jó néhány. Nem autófüggő és nem is mindig ugyanott jelentkezik. Nincs túlhajszolás, a könnyen kopó gumi miatt most úgy megyek mintha tojáshéjakon lépkednék. Azért fura, mert ez a jelenség nem volt eddig (nálam legalábbis), pedig nagyon sokat mentem AMS2-vel.
-
bence1885
tag
válasz zsozsa74 #1704 üzenetére
Egy időbe pl nagyon rá voltam függve az AC-re mikor megjelent LFM-en. Csak TCR-t nyomtam vele, sok sok iszonyat jó futam volt. Ki Platináztam magam aztán abbahagytam. Nagyjából itt is ezt várom, hátha elkapom a fonalat, mert a hangok jók grafika jók a többi izlés kérdése. És persze itt van már LFM ami a Multi miatt remek választás.
-
zsalesz
tag
válasz zsozsa74 #1672 üzenetére
"Viszont én most rendkívül kedvező helyzetben vagyok, hiszen gyakorlatilag 6absbulldog és sentry0 nagyon szépen megfogalmazták azokat az érzéseket, melyek a játékkal kapcsolatban bennem is felmerültek"
De nincs probléma. Ezt Te is nagyon jól tudod, hogy vártam nagyon az 1.6-ot. Maradjunk annyiban, hogy nem az én szájízemre szabták, így elengedtem. Tényleg nem vitát szeretnék generálni csak azon a szinten kell kezelni az AMS2-öt ahová tartozik. A lényeg pedig ebben rejlik. Valakinek piszkosul bejön, valakinek kevésbé. De még mindig az a lényeg, hogy mindenki azzal töltse a kevéske szabadidejét ami örömet és szórakozást biztosít.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz zsozsa74 #1646 üzenetére
Ezt azelőtt meg ghost car funkció volt ha nem akartál elcseszett qualy-t. Meg ez kihatott a versenyre is a random kamikáze szembejövőkkel, kiforgó kocsikkal.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Pet84
tag
válasz zsozsa74 #1652 üzenetére
Lfm-en központi kiesések vannak nemcsak ams2nél.
Tudnak róla, javítják majd.
Kozben kaptam választ is discordon akit erdekel lfm-en használható e az akapjáték.
Track dlcs aren´t needed at all. Not sure if there are any car classes that are fully dlc. GT3 Gen 2 has cars 3 (out of 7 in total) you can choose from for exampleNasenscheidewandverkrümmung
-
Lac-coo
őstag
válasz zsozsa74 #1626 üzenetére
Arról volt szó védekezik belső íven. Nem, nem védekezik, hazugság.....
Talán este több szerven, sőt nyilván este több van. Most alig...
Nem ne olyan vagyok jó féktávot veszek...vennék ha mernék mert az előttem lévő Ai tuti a kanyar előtt 15 méterre már "megáll" Majd rakok fel videókat....I love latte-avokado !
-
-
PapírVilla
tag
-
Enton
addikt
válasz zsozsa74 #1520 üzenetére
Online gondolnám hogy lenne értelme, offline elég ez a 32 is 1 kör alatt mindenkit megelőzni nordon challenge az már így is jó móka.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz zsozsa74 #1507 üzenetére
Big grid ről semmi infó eddig van tervben valami ilyesmi?
Vagy maradunk a 32 kocsinál?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
sentry0
tag
válasz zsozsa74 #1516 üzenetére
Nicki Thiim-en kívül mindegyiket ismerem, és szoktam is nézi. Én Baldwinban találtam meg, aki kegyetlenül elmondja hogy neki melyik szim miért tetszik, mi tetszik benne, és mi nem, és miért. Jimmy Broadbent hatalmas bohóc, jó értelemben, nagyon szórakoztató tud lenni, de én "ráuntam". Race Beyond Matter is nagyon kedvelem, de néha kicsi túldramatizálja a videóit Szóval képben vagyok. Ez egyszerű szimpátia. (Amúgy érdemes Baldwin életútját is megnézni. Régebben még twitchen néztem Lando Norrist is. Nah ő szerintem rohadt vicces volt anno, főleg Covid alatt. Néha belenéztem Verstappen mit megy/ment iRacingben is. Felfoghatatlan halandóként hogy mennyire jó pilóta. És ő fanatikus szimulátoros is, többször elmondta hogy F1 után abban akar tevékenykedni. Remélem pénzt is öl bele és lesz egy jó szim. Bár az F1 nagyon nem mozgat meg. De szerencsére nem csak az érdekli Max-et.)
-
zsalesz
tag
válasz zsozsa74 #1473 üzenetére
Köszi Zsozsa74!
Azt kell mondjam nagy igazságot írtál.
Valahol itt van a kutya elásva. Főleg, hogy Te mint aktív béta tesztelő már sokat láthattál a hamarosan megjelenő 1.6-ból. Ezért most kicsit örülök, hogy azt írod az 1.6-ban sokkal jobb lesz. Nagyon várom a megjelenést tényleg nagy reményeket fűzök hozzá. Csak tegnap este kicsit felbosszantott a fentebb vázolt "jelenet".
Remélem már nem kell sokat várni... -
Lac-coo
őstag
válasz zsozsa74 #1473 üzenetére
"Ezért van, hogy a legtöbb szimben igaziból csak vonatoznak az AI-k libasorban és mindig egy nyomvonalhoz ragaszodnak. Ha épp arra jársz, akkor kiüt, hogy elfoglalja az előre programozott pozícióját."
Ideje kenne kiprobalnj mast is, mint ams, nem beszelnel ilyen csacsisagokat !!!!
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
-
-
balage06
tag
válasz zsozsa74 #1332 üzenetére
Én is pont így vagyok amúgy, a kategóriák többségében végre intuitív a vezetés, nem érzem azt, hogy különböző furcsaságokat kell kompenzálnom a mozdulataimmal. Vizes körülmények között is nagyobb kihívás, kikényszeríti, hogy esős íveken autózz, a felgumizott íven nincs semmi tapadás. Egyedül az Alpine hangja csalódás, azért a valóságban sokkal jobban szól.
-
Lac-coo
őstag
válasz zsozsa74 #1360 üzenetére
Francokat.... Akkor már rég lenne egy alap turboszimuláció... tuti nem kaptak forráskódot a motorhoz, ez van , ezt lehet használni, jóccaka... amúgy szerintem lábon is lötték magukat vele, mert lassan azért elkopik/elavul ez a motor és innen nincs hová, EA megvette az egészet úgy ahogy van ...
Bár gyak egszerű moddolásért elég jól kereshetnek ...Jó ez neki kígy .I love latte-avokado !
-
dino_m
senior tag
válasz zsozsa74 #1357 üzenetére
A videó minősége ezzel magyarázható, de a bemutató minősége kritikán aluli. Azt se tudta, hogy mik az újdonságok, amik az 1.6-tal fognak érkezni. Random autókkal, random pályákon szerencsétlenkedett. A kivilágítatlan esti pályán F1-gyel, volt a korona. Ráadásul az OT egy olyat bízott meg ezzel a "bemutatóval", aki nem is túlzottan ismeri/szereti az AMS2-őt. Igazság szerint az se derült ki, hogy ajánlani akarja az új frissítésű játékot vagy lehúzni.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
Steve1207
veterán
válasz zsozsa74 #1276 üzenetére
Én előszeretettel várnék már egy UI felújítást, amit emlegettek, valamint offline egyszerű karrier módot, mint a PCars-ban anno, mert a tartalom megvan hozzá és amúgy eléggé halgattak egy ideje (ez meg pont az a kategória, hogy egyszerre kell átalakítani). Fizikával és tulajdonságokkal kapcsolatos frissítéseket azért szokták dobálni, szóval, ha nem tartalmi széria jön a korábban említett licencelések miatt az előbbi aktuális lehet. Pláne, ha még annyi mindent bele szeretnének még tuszkolni és legalább gyorsabban átláthatóbb lenne.
.
-
zsozsa74
őstag
válasz zsozsa74 #1250 üzenetére
Kipróbáltam a verdákat. 3 db van. A Ferrari az olyan ideges default setuppal, hogy számomra vezethetetlen. Atom túlkormányzott lett, szerintem el van hibázva, nem akarom elhinni, hogy egy ilyen brutális gépnek ilyen túlreagálós kormányzása kell, hogy legyen. A Nissan meg rohadt jól néz ki belülről (amúgy mindegyik), de VR-ban, ahogy én játszom, használhatatlan, mert az első szélvédő valamiért tejüveg lett, olyan mintha folyamatosan ködben mennénk. Szerintem ez is valami hiba, majd javítja Modder Fred.
Viszont a Porke, az atom! Legalábbis iszonyat élvezetes vele H váltóval csapatni. Jól reagál, tapad, meg lehet fogni is, ha úgy van, alig bírtam kiszállni pár Nordos kör után. A műszerfal brutális kidolgozottságú, és tán a hangja se rossz.
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
dino_m
senior tag
válasz zsozsa74 #1192 üzenetére
Én már mentem pár teszt kört. Kicsit vegyes a véleményem. Olyan, mintha Tunderflash modjai nem használnák ki az AMS2 gumifizikáját vagy úgy általában a fizikáját. Az LM változat olyan semmilyen, súlytalan, lassú kanyarokban random kipördül. Kicsit olyan mintha az AMS2 régebbi változatát használná. Robillard modjai sokkal közelebb állnak "gyári" tartalomhoz vagy néha jobbak is.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest