Hirdetés
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2
senior tag
Üdv. Ha elengedem a kormányt elkezd oszcilálni, végállástól végállásig. (8Nm DD) Már mindent próbáltam és csak itt csinálja. Ez mi?
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
zsalesz
tag
LFM - be itt is kell licence ugyanúgy mint ACC - ben?
-
zsozsa74
őstag
Ha valaki a modokat szeretné használni, akkor azt tudom mondani, hogy Thunderflash máris frissített mindent az 1.6-ra. Innen tölthető egyben minden autója: [link]
Ezek a modderek még hegesztik az 1.6-hoz a verdákat: [link]
Erről az oldalról a pályák természetesen használhatóak, de a kocsik még nem: [link]
A modok felrakásához szükséges content manager progi innen szedhető: [link]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
sentry0
tag
Azért ez az elképesztő hype-nak is köszönhető! Majd január-feburár körül derül ki szerintem, hogy mi marad ebből! Kik a tartós felhasználók, stb.
Jövőre szerintem azért az AC EVO sok mindent felrúghat, vagy ha bejönn az, hogy az iRacing is a végtelen pénzéből végre elkezdett fejleszteni is. Az biztos, hogy csak jó, hogy ennyi fajta szim van, és mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, és megy a verseny a játékosokért. -
dino_m
senior tag
Csak úgy...
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
dino_m
senior tag
Látszik, hogy a Lac-coo egy sokat látott szakértő, mivel nekem sokkal több idő kell hogy feltérképezzem a sok újdonságot és kipróbáljak több géposztályt is.
Eddig le vagyok nyűgözve és esős/vizes dolgokig még el se értem.Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
Lac-coo
őstag
Gumin javítottak ,nem olyan lapos már a tapadásgörbe, gyorsabban enged/nyer tapadást ,de összességében ugyanolyan mindenhol megcsúszós de minden megfogható tipus. Viszont mos idegesítően mindenhol aprókat csúszik ha kell ha nem ! Mindenki eldönti jobb-e vagy sem mint volt. AI ugyanolyan szar, már a beharangózó videóban feltünt, hogy nem a belső ívet védi ,hanem az előtte lévőt szeretné előzni. Ha senki nincs előtte meg se mozdul simán beenged.
Esőre kiment az AI, de nálam amig boxban voltak megette a gép az FPS 3/!-ét....
Eső szokásosan eszi a gépet.
am ifura a gumimelegedés, olyan semmilyen . Hiába túratom végig kerezstbe fordított gumival a kanayart nem forr fel a gumi ... Ez sokat elvesz az élvezetből ....Talán mindent egybevetve kicsive lélvezhetőbb ( nekem) de persze a nagyok ( LMU RF2 ...) árnyékába se léphet ....
I love latte-avokado !
-
dino_m
senior tag
Végre jön már nálam is az 1.6.
-
dino_m
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
zsozsa74
őstag
-
zsozsa74
őstag
Egy még korábbi VR videóm.
Faszányos hanggal.
-
Lac-coo
őstag
Nálam alapvetően a cockpit motor hang tök halk, lapos, nem tudom mit csinálhatnék vele .... Már mindent levettem tök halkra , a motor 100-on de szar .... [link]
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
zsozsa74
őstag
Elvileg felkerültek már az újak is. De én sem látom őket, akkor lehet, hogy még kis idő.
Ja, akkor egyértelműsítem: hétvégi kipróbálásra elérhetőek a dlc-k! (valamiből fizetni kell a fejlesztőket is... )
[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
Aztán majd írjátok meg a tapasztalatokat!
-
zsozsa74
őstag
A hétvégén mindhárom új dlc ( 2 autó pack és egy 1 pálya) mindenki számára elérhető ingyen!
-
zsozsa74
őstag
-
zsozsa74
őstag
LFM is beizzítva!
-
dino_m
senior tag
-
zsozsa74
őstag
Javaslom mindenkinek ezt a custom FFB fájlt feltenni: [link]
Mindemellett persze ízlés kérdése, csak szerintem ez egy jóféle.
-
zsozsa74
őstag
Csorog Steamről az 1.6! Hajrá! DLC-ket vegyétek!
Nekem 15.8 Gb-ot ír.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
válasz PapírVilla #1558 üzenetére
Észre fogja sokkal jobban már. Emellett lesz egy csúszka, ahol az AI általános erejéhez képest (amit beállítasz 120-ig max) százalékos arányban állíthatod az AI esős pályás erejét. Ez azért lehet egy jó megoldás, mert nem mindenki tud esős pályán egyformán menni, lehet, hogy valaki jóval gyengébb, mint szárazon és így az AI-t is a maga képességeihez mérte állíthatja.
És lesz egy szorzó, ahol többszörözheted az AI hibázási arányát. Ötszörös a max.
-
bence1885
tag
Közben jönnek a streamek [link]
-
zsozsa74
őstag
-
zsozsa74
őstag
Aki azonnal a gumifizikát akarja górcső alá venni, annak javaslom Sebring első és utolsó kanyarját igaziból akármivel, de tudom, hogy a júzerek nagy része úgyis GT3 szimulátornak tekint minden szimet, tehát azzal lesz a próba.
Számomra ott érezni meg azonnal az úton (kanyarban meg)tartás, eldobás közti hajszálnyi átmentet. Már nem lehet túlhajszolni a gumikat, mert egy ponton engedni fognak fognak a sebességnek, meg a centripetális erőnek és csúnya vége lesz a túltolt kanyarnak. Nem fogja kiadni...
-
bence1885
tag
Ennek örömére ma letöltöttem én is az új Win11re. Várjuk kíváncsi leszek nekem a hangok furcsák benne, olyan mély visszhangos az egész.
-
zsozsa74
őstag
Lényeg a lényeg: jön ma az 1.6!
-
dino_m
senior tag
-
Lac-coo
őstag
-
dino_m
senior tag
-
zsozsa74
őstag
Ja tényleg, holnap jön az is! Nem tudom, hogy volt-e ilyesféle tudatosság, de ahogy tolódtak a dolgok, még az is lehet.
Mindenestre most annyit modhatok, hogy túl vagyunk az utolsó 3 tesztversenyen. És nem lesz több utolsó tesztverseny!
-
-
zsozsa74
őstag
Ma még lesz 3 rövidke tesztverseny. 1 LFM és 2 Justrace. Fullos lobbikkal. Nagyon remélem, hogy minden klappolni fog...
-
zsozsa74
őstag
Kicsit beleolvastam a videó alatti kommentekbe. A kedvencem: ha esik az eső, akkor lehetne a nézők kezében esernyő. Sokkal immerzívebb lenne.
Szóval lehet itt akármilyen fejlesztést hozni, nehéz mindenki kedvére tenni.
-
dino_m
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz PapírVilla #1530 üzenetére
Nem rossz, de remélem az 1.6-ban jobbak lesznek a gokartok is.
-
PapírVilla
tag
Ezt a kombót érdemes kipróbálni a játékban is...
[link][ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz PapírVilla #1527 üzenetére
A HUD-ot tudod változtatni, akár a kormányról is. Sőt az autók többségénél a Motec-en is kiválszthatod, hogy melyik információ legyen látható.
-
PapírVilla
tag
-
zsozsa74
őstag
válasz PapírVilla #1525 üzenetére
Megnéztem. Szép színes. Amúgy erre a HC-k és puristák úgyis azt mondanák (és van is benne valami), hogy a kocsiban a gumikopásról, meg az elmelegedésről, vagy kihűlésről úgysem kapsz vizuális infót (mondjuk egy nyitott kerekesnél láthatod is a kopást), majd megérzed a vezethetőségen.
De vissza az alapkérdésre. Szerintem semmivel nem ad több infót az ACC kijelzése. De ha pont olyanra vágysz, akkor kapcsolsz egyet a telemetriai adatokon és pont olyan szépen, három részre osztva láthatod a gumikat, külön hőmérséklet kijelzéssel a belső, külső falára és a középső részre.
-
zsozsa74
őstag
válasz PapírVilla #1523 üzenetére
Hát jelzi a nyomást, hőmérsékletet, kopás mértékét. Milyen adatra lenne még szükség vezetés közben?
-
PapírVilla
tag
Úgy látom a videóból, hogy sajnos nincs részletesebb vizuális visszajelzés a gumikról, mint pl. az ACC-ban vagy az rF2-ben. Pedig jó lenne.
-
zsozsa74
őstag
-
Enton
addikt
válasz zsozsa74 #1520 üzenetére
Online gondolnám hogy lenne értelme, offline elég ez a 32 is 1 kör alatt mindenkit megelőzni nordon challenge az már így is jó móka.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz zsozsa74 #1507 üzenetére
Big grid ről semmi infó eddig van tervben valami ilyesmi?
Vagy maradunk a 32 kocsinál?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
zsozsa74
őstag
válasz sentry0 #1508 üzenetére
Na lenyomtam egy versenyt Mabix beállításaival. A videó elején látszik a dátum, kezdőidőpont, időjárás, időgyorsítás, úgyhogy gyakorlatilag be tudtam állítani ugyanazt.
Hát ne csodálkozzon a csúszkáláson! A dátum a mai, azaz majdnem tél, hajnal 4 óra, eláztatott és továbbra is csöpögő esős pálya. Ami kemény 1 fokos! A levegő meg 3. Na most a gumikban a versen 3/4-ig nem volt élet, mert folyamatosan a hideg, nedves aszfalton kellett menni, lehűltek 20 fok környékére. Ámde az utolsó negyedben, amikor már a kisütött a nap, kezdték felvenni fokozatosan a hőmérsékletet és egyre jobban irányíthatóvá vált a kocsit, folyamatosan épült fel a tapadás. A végén, befutónál rohadt jó volt már. A végére a pálya 3 fokos lett, a levegő 9, a gumik meg 40 felett kicsivel (a hátsók legalábbis).
Remélem, arról is szót ejtett, hogy milyen rohadt jól érezni a hideg és a felmelegedő gumi közötti különbséget és mennyire érezni az átmenetet a kettő között, nem csak hipp-hopp megjön a tapadás. Na ez pl. fontos lett volna!
-
sentry0
tag
válasz zsozsa74 #1516 üzenetére
Nicki Thiim-en kívül mindegyiket ismerem, és szoktam is nézi. Én Baldwinban találtam meg, aki kegyetlenül elmondja hogy neki melyik szim miért tetszik, mi tetszik benne, és mi nem, és miért. Jimmy Broadbent hatalmas bohóc, jó értelemben, nagyon szórakoztató tud lenni, de én "ráuntam". Race Beyond Matter is nagyon kedvelem, de néha kicsi túldramatizálja a videóit Szóval képben vagyok. Ez egyszerű szimpátia. (Amúgy érdemes Baldwin életútját is megnézni. Régebben még twitchen néztem Lando Norrist is. Nah ő szerintem rohadt vicces volt anno, főleg Covid alatt. Néha belenéztem Verstappen mit megy/ment iRacingben is. Felfoghatatlan halandóként hogy mennyire jó pilóta. És ő fanatikus szimulátoros is, többször elmondta hogy F1 után abban akar tevékenykedni. Remélem pénzt is öl bele és lesz egy jó szim. Bár az F1 nagyon nem mozgat meg. De szerencsére nem csak az érdekli Max-et.)
-
zsozsa74
őstag
válasz sentry0 #1515 üzenetére
Race Beyond Matter rallizott anno, amíg bírta pénzzel, Jimmy Broadbent pár éve egész komolyan versenyzik. Angol Praga bajnokságot meg is nyerte. Most a Nordon megy állandóan, csapattársa SuperGT, aki GT7-en nevelkedett. Van egypár arc Baldwinon kívül is. Akkor ott van Nicki Thiim, aki azt hiszem, hogy a DTM-ben tolta, mondjuk ő már 3 éve nem készít videót, de addig nagyon aktív volt.
-
sentry0
tag
-
sentry0
tag
Tett ma fel új videót Mabix. Gyorsan fel is tettem neki a kérdést kommentben, ami engem a legjobban érdekel az 1.6-ból, hogy milyen lett a fizika/FFB. Szerintem nagyon korrekt választ adott, és biztos ki fogom majd próbálni az AMS2-t az 1.6-tal is.
Ich denke dass LMU/rfactor die Benchmark bleibt was Reifenphysik, aber man spürt die Verbesserungen an einigen Ecken. Im Regen fand ich es teilweise noch etwas zu rutschig, auf Sebring im Trockenen zb sehr sehr gut. Es hat seinen eigenen Vibe wo jeder herausfinden muss ob er ihn mag oder nicht, so wie in jeder Sim
Fordítás (deepL, mert nincs már mentális erőm fordítgatni):
"Úgy gondolom, hogy az LMU/rfactor továbbra is a mérce a gumiabroncsok fizikája tekintetében, de néhány területen érezhető a fejlődés. Esőben néha kicsit túl csúszósnak találtam, Sebringben viszont szárazon nagyon jó volt. Megvan a maga hangulata, ahol mindenkinek ki kell találnia, hogy tetszik-e neki vagy sem, mint minden szimulátorban." -
zsozsa74
őstag
Na, csak, hogy megszólaljak a dologban. Szóval nagyon sokat fog változni. Sokat gumifizika, hang, AI, a menük kinézete kapcsán is. Kisebb mértékben grafikailag is. Értve alatta az életszerűbb bevilágítást. Továbbá szerintem belenyúltak mélyen az engine-be is, mert ami a public release-ben mid-high beállításokkal tudok VR-ban normális framerattel futtatni az itt minden Ultra. Én se hittem el...
Most épp tesztelgettem egy új pályán új autóval egy multiclass versenyben a dolgokat. Leginkább a gyorsabb osztályok előzési képességire voltam kíváncsi és hát szerintem nagyon jól áll a dolog.
De! Nyilván lehet az AI-t olyan szituba hozni, amit nem tud normálisan lekezelni, ha valaki akar, simán csinálhat ilyet. De normális versenyzés során elég facának tűnik!
Szóval szerintem nagy ugrás lesz és nagyon jó lesz. De, hogy mindenkinek tetszik-e? Az nem biztos. Gamermuscle-nek biztosan nem fog, mert nem olyan, mint az AC. Szerencsére, mert én pl. nagyon nem csípem annak a fizikáját. Na, nem mintha én valami mérce lennék, abszolút nem, csak nekem ez tetszik.
És a multival kapcsolatos dolgok is jól állnak. Szinte biztos, hogy az 1.6 megjelenése napján indul az LFM. Ezzel nem szivárogtatok, mert hivatalos infó nincs, csak sok dolog miatt úgy tűnik. Márpedig ugye pár éve az LFM visszautasította az AMS2-t, annyira sok probléma volt multiban az egésszel. Ezek szerint (de a teszt versenyek alapján is) mondhatom, hogy elég jól összeállt ez a része is.
Renget apró új részlet lesz a kocsikon, műszerfalakon, új menüpontok, verseny és autó adatok, ami szerintem csak akkor fognak feltűnni, ha az ember sok-sok órát beletett már a szimbe!
Az a hét hónap nem a semmivel telt, és a fejlesztőkön kívül tényleg sok száz mezei júzer, mint én is, tette hozzá az észrevételeit a dologhoz. (én egy 370 órát mentem ez idő alatt a bétával) Persze igazán akkor lesz tesztelve, amikor több ezer ember szakad rá...
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz Danecay #1505 üzenetére
Ezt olyanok írták, akik részt vettek a bétában, tehát legfeljebb nekik címezd. Másrészről, nem lett minőségileg minősítve azzal, hogy AMS3-ként lett aposztrofálva. Mindössze annyit jelent, hogy sokat változott az AMS2-höz mérten. Az, hogy jobb-e vagy sem, eldől a megjelenés után. Ezzel, sem a medve bőre nem került veszélybe és még csak légi jártassági engedélyt se kell kiváltanom, mivel az már az előzetesekből is kiderült, hogy sok mindent megváltoztattak, legalább is vizuálisan biztosan.
-
Danecay
addikt
Legyen úgy, csak aztán a legtöbb hosszan elhúzódó várakozások, extra elvárásokat is generálnak, amiből nem egyszer lett már koppanás a vége.
Természetesen ne legyen igazam, de ez egy kicsit előre iszunk a medve bőrére effektus.
Na de nem akarok demoralizálni senkit, csak hát ez is egy könnyen bekövetkező eshetőség lehet, amiből a játékipart tekintve, eddig sajnos több volt mint kevesebb.
Persze legyen jó meg minden, de szerintem meg kell próbálni objektívnek és a földön járva maradni! -
-
kozmy
őstag
Remélem hogy hoz egy nagy ugrást az 1.6 frissítés
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
dino_m
senior tag
Csak úgy...
[ Szerkesztve ]
-
PapírVilla
tag
Most néztem egy igazi Stock Car BRB 2024 versenyt GOIÂNIA-ból.
Ez a pálya olyan hullámos, mint a Balaton, szélben. Úgy mozognak az autók vertikálisan, hogy ha azt a szimulátorban látnám, akkor azt mondanám, hogy "szar a fizika".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest