Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Én az Operations-be a CoD DMZ-ből jöttem, onnan érkezve kifejezetten jó. Az Escape from Tarkovot soha sem próbáltam, nekem az már túl hardcore.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Heroes fan #15 üzenetére
Elhalasztották hogy tovább polírozzák, még nincs megjelenési dátuma, se ára.
Elvileg valamikor ebben a seasonben fogják bejelenteni, a következő 3 hónapban./s
-
Heroes fan
őstag
Ez a kampány már?
-
Franky74
tag
Sajnos a Call Of Duty-s idegesítő feature benneragadt, sarkon beugrok, mindenkit lekaszálok 1 sorozattal.....
-
Fitzgerald
veterán
Egyszerre akar CoD meg BF is lenni, csak éppen pont a rossz dolgokat kopizza ezekből a játékokból. Tényleg pofátlan módon nyúlnak, van egy map ami Exposure/Breakaway/Iwo Jima keverék, tehát két különböző BF játék három térképéből lopkodták össze. Nagyot mosolyogtam amikor megláttam.
Hangok nem jók, gunplay ócska; ezek mondjuk a 2042-ben sem jók. Majd egy év múlva azért ránézek, állítólag hallgatnak a user feedbackre. -
CptAdamica
veterán
Tegnap kipróbáltam, de 2,5 óra alatt sikerült is megunni a Tarkovos módot, a Battlefieldes mód meg annyira koppincs, hogy nincs hozzá erőm. Amúgy a fegyver testreszabás tényleg menő.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Franky74
tag
December óta játszom vele. Nekem egy párhuzam jutott eszembe róla, a CoD Warzone. A (túl)gyors játéknenet. Nem beszélve, a sarkon beugró levegőből mindenkit lelövő játékosokról. A fegyver testreszabások jól sikerültek, de a kiegyensúlyozás nem.
A Battlefield 3 vagy 4 játékmenete sokkal jobban bejött.
Ha nem lesz érdemi változás ez is megy a Cod után a kukába. -
Jinxb1rd
addikt
néztem Streamet, de semmit nem érzek hogy ez miért lenne jobb, mint például egy Arena Breakout Inifinite
We are only Stardust...
-
Tuhajohn
tag
Csak egyetlen kört mentem benne és az alapján nem rossz. Ugyan az operátorok nagyon nem tetszenek, de a játék egész jól meg van csinálva.
-
ridiculous
aktív tag
▪︎ Minden része ismerős valahonnan;
Kár hogy BF2042 - ből pont a sz*rt sikerült átemelniük, amit ott is utálnak a playerek..
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Heroes fan #5 üzenetére
Lassan igen
Eddig ,nekünk tetszik,mondjuk a sok ajándék amit kapunk,a 90% ról, az se tudjuk mire jó mi az...
-
Heroes fan
őstag
A kampánya most kéne jöjjön nem?
-
KROK640
nagyúr
válasz
Enigma1945 #2 üzenetére
" amikor 3 alkalommal is ugyanaz a map jön.."
" tehát nem tudod kiválasztani épp melyik pályához lenne kedved. Adja a gép magától, és ennyi."
Ugyanezt csinálja a War Thunder is, néha ráadásul kontraproduktív módon, mert a játékmodokat is kavarja a pályákkal, és simán lemegyek 7-8 meccset úgy, hogy még csak nem is abban a játékmódban vagyok (nemhogy mapon) amit szeretnék.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Anno a legelső Delta Force nálam nagy klasszikus volt, talán még másodikat is kipróbáltam, aztán valahogy elhagytuk egymást a sorozattal.
A cikket elolvasva most is felemásan állok hozzá, de lehet , hogyha valamikor unatkozok, akkor kipróbálomInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Enigma1945
őstag
Nekem tetszik a játék, bár szerintem elég sok csaló van benne.
Ami viszont elveszi a kedvem, hogy van olyan, amikor 3 alkalommal is ugyanaz a map jön.. Plusz nincs is sok pálya..
Sajnos itt nincs szerver választási lehetőség, tehát nem tudod kiválasztani épp melyik pályához lenne kedved. Adja a gép magától, és ennyi.[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Engem kifejezetten érdekel de PC hiányában csak messziről tudom nézni egyelőre. COD lassan kifulladt idénre nálam, BF talán idén jön, max jövőre, de egyelőre Delta Force-nál is még kérdéses hogy konzolokra mikor jön.
Elvileg idénre ígérték, de már mobilos kiadást is halasztották nyárra, lehet ebből 2026 lesz (remélem nem)
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
gp Battlefield-szerű, csapatalapú grandiózus PvP csaták? Tarkov-féle extraction shooter? A Delta Force-széria 2009 után teljesen átalakulva tért vissza, hogy mindkét műfajban megpróbáljon teret nyerni.
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest