- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Én az Operations-be a CoD DMZ-ből jöttem, onnan érkezve kifejezetten jó. Az Escape from Tarkovot soha sem próbáltam, nekem az már túl hardcore.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Heroes fan #15 üzenetére
Elhalasztották hogy tovább polírozzák, még nincs megjelenési dátuma, se ára.
Elvileg valamikor ebben a seasonben fogják bejelenteni, a következő 3 hónapban. -
Heroes fan
őstag
Ez a kampány már?
-
Franky74
aktív tag
Sajnos a Call Of Duty-s idegesítő feature benneragadt, sarkon beugrok, mindenkit lekaszálok 1 sorozattal.....
-
Fitzgerald
veterán
Egyszerre akar CoD meg BF is lenni, csak éppen pont a rossz dolgokat kopizza ezekből a játékokból. Tényleg pofátlan módon nyúlnak, van egy map ami Exposure/Breakaway/Iwo Jima keverék, tehát két különböző BF játék három térképéből lopkodták össze. Nagyot mosolyogtam amikor megláttam.
Hangok nem jók, gunplay ócska; ezek mondjuk a 2042-ben sem jók. Majd egy év múlva azért ránézek, állítólag hallgatnak a user feedbackre. -
CptAdamica
veterán
Tegnap kipróbáltam, de 2,5 óra alatt sikerült is megunni a Tarkovos módot, a Battlefieldes mód meg annyira koppincs, hogy nincs hozzá erőm. Amúgy a fegyver testreszabás tényleg menő.
-
Franky74
aktív tag
December óta játszom vele. Nekem egy párhuzam jutott eszembe róla, a CoD Warzone. A (túl)gyors játéknenet. Nem beszélve, a sarkon beugró levegőből mindenkit lelövő játékosokról. A fegyver testreszabások jól sikerültek, de a kiegyensúlyozás nem.
A Battlefield 3 vagy 4 játékmenete sokkal jobban bejött.
Ha nem lesz érdemi változás ez is megy a Cod után a kukába. -
Jinxb1rd
addikt
néztem Streamet, de semmit nem érzek hogy ez miért lenne jobb, mint például egy Arena Breakout Inifinite
-
Tuhajohn
tag
Csak egyetlen kört mentem benne és az alapján nem rossz. Ugyan az operátorok nagyon nem tetszenek, de a játék egész jól meg van csinálva.
-
ridiculous
aktív tag
▪︎ Minden része ismerős valahonnan;
Kár hogy BF2042 - ből pont a sz*rt sikerült átemelniük, amit ott is utálnak a playerek..
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Heroes fan #5 üzenetére
Lassan igen
Eddig ,nekünk tetszik,mondjuk a sok ajándék amit kapunk,a 90% ról, az se tudjuk mire jó mi az...
-
Heroes fan
őstag
A kampánya most kéne jöjjön nem?
-
KROK640
nagyúr
válasz
Enigma1945 #2 üzenetére
" amikor 3 alkalommal is ugyanaz a map jön.."
" tehát nem tudod kiválasztani épp melyik pályához lenne kedved. Adja a gép magától, és ennyi."
Ugyanezt csinálja a War Thunder is, néha ráadásul kontraproduktív módon, mert a játékmodokat is kavarja a pályákkal, és simán lemegyek 7-8 meccset úgy, hogy még csak nem is abban a játékmódban vagyok (nemhogy mapon) amit szeretnék. -
KROK640
nagyúr
Anno a legelső Delta Force nálam nagy klasszikus volt, talán még másodikat is kipróbáltam, aztán valahogy elhagytuk egymást a sorozattal.
A cikket elolvasva most is felemásan állok hozzá, de lehet , hogyha valamikor unatkozok, akkor kipróbálom -
Enigma1945
őstag
Nekem tetszik a játék, bár szerintem elég sok csaló van benne.
Ami viszont elveszi a kedvem, hogy van olyan, amikor 3 alkalommal is ugyanaz a map jön.. Plusz nincs is sok pálya..
Sajnos itt nincs szerver választási lehetőség, tehát nem tudod kiválasztani épp melyik pályához lenne kedved. Adja a gép magától, és ennyi. -
oriic
HÁZIGAZDA
Engem kifejezetten érdekel de PC hiányában csak messziről tudom nézni egyelőre. COD lassan kifulladt idénre nálam, BF talán idén jön, max jövőre, de egyelőre Delta Force-nál is még kérdéses hogy konzolokra mikor jön.
Elvileg idénre ígérték, de már mobilos kiadást is halasztották nyárra, lehet ebből 2026 lesz (remélem nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politikai mémek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Komplett Gép Alkuképes
- Acer Predator Helios 300 , i7 8750H , 1060 6GB , 144Hz 17.3" kijelző , SSD + HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , i5 14400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest