Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz Sirandrish #134399 üzenetére
"hiszen a controllerbe csatlakoztatom, így kb kizárt hogy valaha bármibe is beakadna."
Ikea Markus szék fém kartámasza és az ülőfelület közé tökéletesen beakadt nekem, amikor álltam fel, lerántva a fejemről a fejhallgatót és cserébe a controller is repült. Szóval... A vezeték nélküli az, ami nem akad bele semmibe...
+1 a Steelseries-re. Ma már a 7P helyett Arctis Nova 7p-t venném a BT miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz paramania #134400 üzenetére
Igen, de vedd számításba, hogy így a kontroller is sokkal gyorsabban le fog merülni. Mivel írtad, hogy leginkább PS exkluzívokkal játszanál, ezért ajánlottam a Pulse-t, azoknál egész biztosan jobban szól, mint a többi. Amiben gyengébb ezeknél, az a mikrofon, de én mondjuk egyáltalán nem csacsogok játék közben, úgyhogy nálam ez nem is volt szempont.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Sirandrish
legenda
válasz syler123 #134401 üzenetére
Én kanapén ülök, így nincs amibe beakad
És elnézést...én is a Nova7P-re gondoltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Tudtok abban segíteni, hogy a High speed (2.0) HDMI kábel megfelelő lehet PS5-re? A tv XH90 tehát a port 2.1-es.
Arra gondolok, hogy színleképzés terén lenne változás? Valahol olvastam (lehet hülyeség) hogy 60hz-en csak 8 bit színmélység érhető el 2.0 esetén? -
markknight
veterán
Rekord olcsó az F1 22, ha valakit érdekelne.
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MODERÁTOR
válasz #62435328 #134404 üzenetére
A High Speed kábelek 18 Gbps-ig vannak hitelesítve, viszont a konzol az 32 Gbps-ot tud. Magát a kábelt nem képes beazonosítani és az alapján bármit is állítani, így ha képi anomáliát tapasztalsz, akkor kézzel kell csökkenteni az átmenő sávszélességet. Erre vannak opciók, pl. a 4K-s videoátviteli sebesség, és a HDR meg a 120 Hz mellőzése.
-
Gaben360
senior tag
Azon gondolkozok, hogy be kéne szerezzem a The Order 1886-ot, ez még érdekelne a ps4-es korszakból.
Tudom, régi a játék, de a mai szemmel mennyire"gáz" a grafika, játékmenet stb...kapott-e valami peccset esetleg ps 5-re, mondjuk a 60 fps jó lenne.
Meg igazán bele is tehetnék az extrába, hamár ps exclusive a játék, akkor ki tudnám próbálni.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
sting2
addikt
válasz #62435328 #134404 üzenetére
Talán a " közvetlenebb jelút " ami jól leirja miért jobb"! ?.., ha 2.1 - 2.1 az útvonal.
Ezek a protokol ütközések sok, sok, képi anomáliát képesek okozni, így nem bajlódnék vele, pláne Sony kijelző esetén.
A kiváló kép alkotás egy hisztis ribancot takar..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
-
addikt
PlayStation Now -ról van valami info, hogy mikor lesz elérhető itthon?
Lassan 1 éve beígérték de még mindig nem érhető el itthon. -
válasz ImpersonatoR #134413 üzenetére
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
Már tavaly óta elérhető:
"A PlayStation Now és a PlayStation Plus egyesült, és a PlayStation Now funkciói, köztük a több száz letölthető vagy igény szerint streamelhető játékot tartalmazó játékkönyvtár az új PlayStation Plus szolgáltatás részévé vált."
Ezek után lett 3 szint. Essential, Extra és Premium.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
MODERÁTOR
válasz Gaben360 #134409 üzenetére
Nem kapott PS5-re patch-et, és bár csak 1080p meg 30 fps, de egyáltalán nem gáz a grafikája. A fölül-alul fekete sáv az egy kicsit zavaró, de azért nem vészes. A sztori és a játékmenet is jó, bár maga a játék nem túl hosszú, csak olyan 7-8 óra. Ha kellően olcsón be tudod szerezni, akkor simán megéri. Én anno lemezen 2598 forintért vettem újonnan.
-
Frod
addikt
-
Moby
addikt
válasz sting2 #134411 üzenetére
Itt nincs protokollütközés. Egy high speed kábellel is 2.1-2.1 a jelút, de valójában nem is léteziik 2.1 protokoll (a jelátvitel tekintetében). A kábelnek sincs protokollja, a 2.0 és a 2.1-es kábel bekötésben ugyanaz, a kábel minősége, az árnyékolás, az átmérők, a fizikai paraméterei dönti el, hogy alkalmas-e a magasabb sávszél átvitelére, vagy sem. Hozzáteszem a kábelre ráírt képessége az esetek egy részében nincs köze a valósághoz. Linusék szereztek egy profi kábeltesztert, amivel rámértek a kanadában kapható nevesebb kábelekre. 53-ból 9 nem teljesítte a 2.1 követelményeit (48gbps). Egy szélesebb körben tesztelve valszeg mégrosszabb eredmények születnének.
Tegyük azt is hozzá, hogy a PS5 sem képes a HDMI2.1 teljes kihasználásrása, 32gbps-re van korlátozva a sávszélessége, és ez is ugye 120Hz, 4K, és HDR esetén értendő. -
hadam98
senior tag
A Final Fantsasy VII Remake kitolva. Nagyon komoly cucc, a világ és a karakterek fantasztikusak. Alig várom a legújabb részt.
Elkezdtem az új Horizon-t is. A grafika meg minden tényleg elképesztő. Azt olvastam az új kiegészítő sokkal szebb lesz. Ennél hova? Kiváncsi leszek.
-
markknight
veterán
Amúgy a PC-s streamelést igazán megoldhatnák már! Fizetjük a szolgáltatás részeként, aztán közben kevesebbet tud a szolgáltatás magyarországon.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Driveclub nem elérhető ps5-re?
Anno megvettem ps4-re digitálisan, de most nem találom.
Illetve a könyvtáramban ott van, de lakat van rajta.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ρσгτσ #134415 üzenetére
Nem érhető el tavaly óta.
"Please note, PC streaming for PlayStation Plus Premium members is currently not available in Hungary and will be supported in a future update."
Tehát akkor továbbra is kérdezem miért nem elérhető itthon hivatalosan magyar accountal van róla infó mire vár a Sony mikor már egy éve be lett ígérve.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
Witcher 3
A hétfői parch óta csak én érzem úgy, mintha szebb lenne a játék "teljesítmény" módban?
Aki játszik vele mit gondol erről? -
MODERÁTOR
válasz markknight #134420 üzenetére
Maguk a játékok sem olcsóbbak nálunk, pedig a legtöbb esetben nincs magyar szinkron és felirat. Holott másutt ezeket is megkapják a saját anyanyelvükre, mégsem fizetnek érte többet!
-
Wesder
félisten
válasz ImpersonatoR #134423 üzenetére
De te nem ezt kèrdezted elsősorban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
markknight
veterán
Én ugyanebben a követelőző hangnemben írnék a supportnak. Mi itt nem tudunk semmit erről.
-
addikt
Nem ezt kérdezted.
Erről tudtommal nincs semmi hivatalos infó.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz simsonbetyar #134426 üzenetére
Van néhány ilyen játék...gondolom nálad is droid 13 van. Valószínű majd frissíteni fogják az app -ot minden régióban.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #62435328 #134442 üzenetére
Az Arkham Knight sokaknak tetszett, és magam is úgy gondolom, hogy megéri végigjátszani. Igaz, engem kifejezetten zavart, hogy még PS5-ön is óriási az input lag. A legtöbb játéknál meg tudtam szokni, pl. a Dishonored 2 az elfogadható volt, viszont ennél valahogy nem igazán ment. Ettől függetlenül a végére értem, és szerintem mindenképpen próbáld ki, ha már egyszer ott van a szolgáltatásban.
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
mi a különbség a következő két játék között:
Dead Island: Riptide Definitive Edition
Dead Island Definitive Edition
Melyiket érdemes megvenni (egy árban vannak és nagyon drága mindkettő )?1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
TrishtanAG
senior tag
válasz cross56 #134439 üzenetére
Se nem jó, se nem tragikus. Én kifejezetten élveztem, mert évek óta nem volt normális szuperhősös játék a Guardians of the Galaxy-n kívül. Ellenben tökéletesen látszik rajta, hogy egy B szintű alkotás. Egy barátom fogalmazta meg talán a legjobban, hogy amolyan popcorn játék, el lehet lenni vele, de a világot nem váltja meg.
www.adventuregames.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest