Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Engem a HZD nem tudott behúzni, remélem, hogy a kettőben pont annyit csiszoltak mindenen, hogy átlendüljek ezen. A sztoriról (HZD + Frozen) megnéztem egy 20 perces összefoglalót, azért nem fostam le a bokám tőle, de talán nekem nem is annyira fontos, a gameplay legyen egy picit jobb.
Dive ever, work never.
-
addikt
-
Jakesz
addikt
PS VR2-ről már vannak videótesztek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Horizon Call of Mountain tesztek
Eurogamer 'Ajánlott'
Press Start 8.5/10
God is a Geek 8/10
IGN 7/10
Push Square 7/10
Game Informer 6.75/10
GamesRadar+ 4.5/5
Screen Rant 4.5/5
VGC 4/5
Metro 3/5
VG247 3/5Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
szrichie77
csendes tag
-
MODERÁTOR
válasz szrichie77 #132212 üzenetére
Jónak jó, de nem ártana rá egy rendes hűtőborda. Van amúgy gyárilag hűtőbordás változata is, inkább azt érdemes venni.
-
kecsu10
aktív tag
A Returnal szerintem a legjobb eddigi Sony exkluzív a ps5 érában. Most pc-n is adom neki, egyszerűen döbbenetes minőségű játék lett. (Arról nem beszélve, hogy az idei év eddigi legjobb pc portja lett, le a kalappal előttük tényleg!)
-
raziel01
veterán
[link] Dying Light: The Following - Enhanced Edition
Ezt kell megvennem ugye ha még sose játszottam vele? Ha jól értem ebben benne van az alapjáték is meg a kiegészítő. PS5 free upgrade van ahogy látom. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
-
Elderath
őstag
wild hearts jó értékeléseket kap. Bajban vagyok ezzel, mert próbáltam trialt pcn meg psen is és a gameplay nagyon jó, de úgy néz ki mint egy ps3as játék és ráadásul még a 60at se tartja. PCs verzióról meg ne is beszéljünk, mert az még rosszabb
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #132233 üzenetére
De így legalább fény derült arra, hogy miért EA Originals címke alatt jelenik meg: ez egy 40 eurós játék, csak a marketing költségek miatt kell 70-ért adni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
kecsu10
aktív tag
válasz Yodafon #132218 üzenetére
Egy 1st party Sony játék, ami exkluzív volt mindeddig, most jött pc-re. Nem értem mi ezen a nehezen érthető, de mindegy is. Egyébként sokkal könnyebb lett az egér, a sok fps, a nagyobb részletesség miatt, de amikor elindult ismét… (konzolon is megvan lemezen) Hát a hajam leraktam. Visszatért a reményem, hogy ezekért éri meg gamernek lenni. Mindene átgondolt, kitalált, mindenen szép, izgalmas, szóval ilyen a nagybetűs játék.
-
-
-
Elderath
őstag
-
bbuffy
senior tag
Úristen hogy másodikra hogy behúzott az ER. El sem hiszem. Elsőre day one ki is dobtam pár nap után. Most újra rámentem, és hát baszki el sem hiszem Sehol nem tartok de nem is érdekel, akkora zsuga. tájak, lények, minden ultra. na megyek vissza
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest