Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz penge111 #131937 üzenetére
Azért is szomorú, mert ez a játék már-már pariban van a DoS 2-vel, vagy hát leginkább ez közelíti megba Larian minőséget. Nem igazán értem, hogy nem lehet legalább játszhatóra kikalapálni megjelenés után másfél évvel...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Peace
nagyúr
válasz Rigormortiis #131950 üzenetére
Gears sorozat isten!!! Jöhetne már a 6 !!!
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Rigormortiis #131950 üzenetére
Én is szeretem a Gearseket, korrekt akciójátékok. Csak Halo 5 elől 3 óra után felálltam, miközben Joe Pesci ikonikus sorát mormogtam magam előtt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz RangerFox #131953 üzenetére
Okkal kezdtem az előző genes címekkel A nevezett gyengeségein átlendít az ilyen irányú kiéhezettségem. De engem még mindig levesznek a lábamról azok az epikus csaták.
No de nem offolom szét a topikot az MS exkluzívok éltetésével.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Maxtreme
addikt
válasz markknight #131898 üzenetére
bár elég megosztó, de rossznak semmiképp nem nevezném, Soulstice.
-
nagyúr
Nemsokára a végére érek az AC Valhallának - Ragnarök végét járom. Mit javasoltok inkább? AC Odyssey, vagy Dead Space? Mindkettő egyformán érdekel, és már be is zsákoltam őket, tehát igazából csak a sorrend érdekes.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Maxtreme
addikt
válasz Wesder #131940 üzenetére
Szerintem azzal a játékkal a legnagyobb baj az hogy nem érzi úgy az ember hogy halad, erősödik, (mint a többi hasonló címnél) ergo nincs nagyon motiváció/progress.
Most az hogy a fegyverek használattól függően erősebbek lesznek sok sok óra játék után, hát jó.Nekem sem igazán tetszett sajna, pedig alapvetően szeretem a stílust.
#131956: Mondjuk ha a Valhalla sok tíz órája után még van kedved nekiállni a kb ugyanolyan Odyssey-nek, hát respekt neked[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Fun fact:
In an early draft for God of War Ragnarok, Thor killed Kratos and Atreus had to rescue him from Hel 20 years later.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz Maxtreme #131958 üzenetére
238 óránál járok a Valhallában. Oké, én is arra gondoltam, hogy egy igen hasonló sztori és játékmenet lehet fárasztó lenne. Akkor Dead Space.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Petreszku
senior tag
Szia! Nézz rá a Soulstice című játékra. Én nem játszottam vele csak videókat néztem róla. Nem az én világom, de ha tetszik a DmC, akkor szerintem ez is fog.
-
_drk
addikt
Returnal túl nehéz sokszor a nagy véletlenszerű szerencse faktornak hála. Ha nem kapsz normális artifactot és pont azt az 1-2 fegyvert amit már felhúztál és komfortos akkor esélytelen.
Biztos upgrade-eket be kellett volna tenni, például azoknál a helyeknél ami mindig ismétlődik.
Meg hát az artifactok között is olyan káosz van, hogy átláthatatlan, sokat csak 1x vettem fel pl musicbox.
Aztán amit külön utáltam, hogy Biodom4 startnál hiába 15-ös szint, semmi treat nem volt, pedig azokkal még a pisztoly is jó lett volna! Minden egyes alkalomnál rush-oltam egy ládát, ki se nyírtam semmit, csak hogy minél hamarabb legyen egy normális fegyverem. Az persze egyből 3 treat volt. Ezzel a kicsi változtatással már élhetőbb lett volna az egész játék.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Van asszem 6 állandó upgrade, ami halál után is megmarad. Az Ether is megmarad halál után, meg persze a weapon fejlesztések. Az eleje tényleg nehéz (legalábbis nekem az volt, korábban nem játszottam hasonló játékokkal), de aztán tök sokat segítenek a megszerzett cuccok.
Dive ever, work never.
-
ribizly
veterán
Sziasztok! Tudom nyakunkon a PSVR2, de nekem most PSVR(1)-hez keresek content-et. Honnan tudnam beszerezni a Dirt Rally (1)-t VR addon-al? Esetleg tudtok masik olyan rally jatekot, ami rendesen megy PSVR-al?
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a lakat jel mit jelent a PS előfizu logo mellett ? [kép]
-
vg
addikt
válasz F-ECT$ #131974 üzenetére
Azt jelenti. Mobilos applikációból egyszer még el tudod indítani a letöltést is, le is tölti, de nem indul, licenct keres. Én mindig behúzom összes plus extra játékot, pont így jelöli amikor kikerül. szerk: Egyszer próbáltam, hogy mobilon elindítom a letöltést a kikerült plus játékkal, majd miután lejött, offline-ba teszem a gépet, csinálok egy offline fiókot és megy... nem sikerült kijátszani a csúdás rendszert, nem indult.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Nioh1,Nioh2? ha eléggé kimaxolod a karaktert az is egy hacknslash
Life, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
válasz mrThomi #131978 üzenetére
Ezzel én is így voltam, Ubi kivette a PS-ből. Mondjuk én még az elején voltam annak idején, így megvettem, de nem volt szép húzás, mert többek között a Valhalla miatt váltottam Premiumra.
-
addikt
válasz Yodafon #131982 üzenetére
A Collections szűnik meg, abból kellett (/kell) behúzni a játékokat.
Ami az előfizetési katalógusban van, és "ingyenesen" elérhető, az nem kerül a tulajdonodba. Csak addig tudsz vele játszani, amíg benne van, illetve neked is van előfizetésed.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
mrThomi
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat. Igen tudom nem mai, de nekem akkor hirtellene ktűnt, mivel épp hogy kijászottam és az új előfizetés indulásakor nagyon nyomatták. Tudtam, hogy egyszer kiveszik, de azt nem hogy pár hónap után. Van, hogy hosszú hónapokig játszok valamivel, ezért jó ezt észben tartanom
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Zoltn #131993 üzenetére
Elvetették már az ötlet megszületésekor, de egyébként szerintem jó lett volna. Még úgy is hogy szerencsétlen Kratos már negyedjére járna a túlvilágon.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Rigormortiis
veterán
Mikor lehet majd a Demons Soulsban visszaalakulni human form-ba? Itt is bosst kell leölni érte vagy van az első pályarészen valami eldugott tárgy, ami ezt lehetővé teszi?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
markknight
veterán
válasz hombre[EU] #131977 üzenetére
Aha, oké.. köszi
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Rigormortiis #131995 üzenetére
-
Peat76
őstag
Hát nem bírtam ki...
Resident Evil 4 Remake Deluxe Edition előrendelve!
Őszintén szólva ilyet sem csináltam még....
De mióta az első részt beraktam a PlayStation 1-be azóta is tart a varázs....Egyszerűen lenyűgöző amit a mai hardverek a szemünk elé tolnak! Van itt még Resi megszállott.?Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest