Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
hitchins
őstag
Ps5 melle kapott controllerre is 2 ev a garancia?
-
-
-
penge111
addikt
A Fallen Orderben a fénykardhoz gyűjtögethető rengeteg bizgentyűnek csak dekorációs célja van? Mert ennek aztán baromi nagy értelme lesz így Mert ki a fene látja menet közben a markolatot, a lézer színe, a ruha az ok.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Deck
titán
válasz ProEvoFan #131311 üzenetére
Nekem lemezes van és 1x-er volt az elején az új Ratchet benne amit végigjátszottunk itthon, majd eladtam. Sajnáltam a pénzt rá, mint az ilyen rövid játékok esetében mindig. Igazából nem is sajnáltam, de nem érnek számomra ennyit ezek a rövid játékok. Ezenkívül csakis digitálisan veszek mindent... Vagy ér valami annyit, hogy digitálisan megvegyem egyből vagy várok vele míg olcsóbb lesz, vagy nem is érdekel.
Ez a megveszem, gyorsan végigjátszom, hogy ne bukjak rajta majd eladom dolog... Biztos, nagyon élvezetes és értékelik a játékot...[ Szerkesztve ]
PS5
-
F-ECT$
titán
Ragnarököt megvettem 16k-ért december 20-án, 1 hónap alatt platináztam, majd január 20-án eladtam 15k-ért. (De csak ha most tudnám eladni, akkor is kapnék érte 12k-t.) Szóval nem kell a végigjátszással rohanni, pár hét alatt csak a frissen megjelent és nagyot bukó játékok ára esik sokat. Persze a megjelenés után kell picit várni a vétellel, de addig meg legalább jön pár javító patch.
Dive ever, work never.
-
Mizol29
senior tag
Digitális játékot lehet upgrade-elni ingyen? Történetesen a Horizon Forbidden West-ről lenne szó, most store-ban le van akciózva, és a PS4-es változat olcsóbb mint a PS5-ös verzió.
-
syler123
veterán
Pedig én is átállok erre a modellre. Semmi értelme megtartanom a játékokat, mert később sem veszem elő. Ragnarököt végigjátszottam, tetszett, de ennyi nekem elég volt belőle, kicsit hosszúra is nyújtották.
Most jön a Callisto. 1-2eFt -ért végigjátszhatok viszonylag új játékokat. -
hitchins
őstag
válasz hitchins #131314 üzenetére
Esetleg arrol van valakinek tapasztalata, hogy mi a menete a controller cserenek triwardennel? Azonnal helyben cserelik vagy varni kell? Vagy adnak valami kupont amivel a vasarlas helyete kell menni?
Sajnos 2db is van. Egyiken a jobb kar masikon a bal driftel. Az egyik ugye alzas a masik egy konzolboltbol szarmazik.
Probaltam hivni oket de nem vettek fel.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
-
tyielow
aktív tag
-
markknight
veterán
Egyik fórumtárs írta tegnap, hogy a Jedi Survivor videóban az egyik force powernek olyan hangja van mint a Jedi Knight-ban. Én megnéztem, de egyszerűen nem találom. Mire gondolt itt a költő?
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Yodafon #131327 üzenetére
Ezt kicsit megtoltam (segített mondjuk, hogy karácsony környékén 2 hét szabin voltam), de így is csak 2 óra játék jött össze naponta. Normál időszakban átlag napi 40 perc játékra van csak lehetőségem. De még ezzel is bőven megéri lemezezni, tényleg pár ezer forintból játszhatsz a legújabb játékokkal is, a régebbiekkel meg még olcsóbban.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz ldave #131323 üzenetére
Na igen, ha csak ez a szempont ott gond van. De ahogy minden másnál is megnézed, hogy mennyibe kerül, úgy itt is számíthat ez. (Különben nem lenne warez, acc megosztás, előfizetéses modellek és használt piac se.)
Nem kell ezt túlgondolni, ha valakinek megér 25-30k-t egy játék akkor vegye annyiért, de ha másnak ugyanez az élmény kijön 1-2k-ból, akkor hagy örüljön neki, hogy mennyivel jobb ár /érték arányú üzletet csináltDive ever, work never.
-
Frod
addikt
Ez megint egy nagyon mély nyúlverem, nyilván nem érdekelne senkit a lemezezés, ha normális bért kapnának itthon az emberek. ¯\_(ツ)_/¯
Én már elengedtem a dolgot, mindenki csinálja ahogy akarja, de a kedvenc érvem még mindig az, amikor valaki írta, hogy ő nem fog felállni a kanapéról betenni a lemezt ezért #csakadigital.
Do you see the white shadow?
-
Wesder
félisten
Konkrétan azért lettem all-digital, mert a lemezes játék már nem plug&play. Ha már mindenféleképp fel kell tenni a játékot a gépre, akkor a lemez csak a helyet foglalja feleslegesen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest