Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
Találkozott már más is olyan problémával, hogy a gép random bekapcsol, se szó- se beszéd (alvó állapotból).
Ahogy néztem ilyenkor a távirányító aktív, nem a kontroller.
Mi lehet a megoldás? Elég idegesítő."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
RangerFox
Topikgazda
válasz nylontacsko #130401 üzenetére
Hdmi-cec ki van kapcsolva?
-
nylontacsko
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Maxtreme
addikt
-
RangerFox
Topikgazda
válasz nylontacsko #130403 üzenetére
Hmm. Esetleg próbáld újból párosítani az eszközt a konzolhoz.
-
nylontacsko
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
chris0000
őstag
válasz RangerFox #129201 üzenetére
hi. thx, és a többieknek is...
ez most időkorlát és ha lejár visszalép a menüben, de kezdhetem újra a két órát?
vagy ha lejár a 2 óra, de én csak bámészkodtam az elején, és egy lépést nem tettem, az az én bajom és nem tudom többet elindítani? nem volt még ilyen trialos ps csomagom, se most, se korábban... thx. üdv. -
Maxtreme
addikt
-
semetka
őstag
válasz gyuromoj #130417 üzenetére
Első részét szerettem, várom ezt a részt. Kicsit számítottam rá, hogy nincs kőbe vésve a dátum. Kicsit sok volt az elején a rizsa, alig találtam meg a dátumot.
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Scholes9
nagyúr
-
markknight
veterán
válasz gyuromoj #130417 üzenetére
Gondolom tele van hibával az egész cucc.. Fallen Order a mai napig olyan darabos animációkkal van felszerelve, hogy rossz nézni. Na meg az a kiváló pálya design meg 3D map.. gondolom észrevették magukat. Csúsztatott EA játék még soha nem volt sikeres, szerintem itt az ideje lemondani az előrendelésem
-
Sefneni
őstag
válasz markknight #130425 üzenetére
Hú, az a map az első részben.. Bele lehetett kabarodni rendesen.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Frod
addikt
válasz Sefneni #130423 üzenetére
Semmi gond, csússzon csak. Az utóbbi időben megint sok a day-1 technikai gondokkal hemzsegő játék, reméljük hasznunkra válik a pár hét.
(Bár azért érdemes megegyezni, hogy ahhoz képest milyen közeli volt a dátum, szinte semmit sem láttunk a játékból csak a TGA előzetest...)Do you see the white shadow?
-
Wesder
félisten
válasz markknight #130425 üzenetére
Ha tele lenne hibával nem csak egy hónapot csúszna. Nyílván nem lesz tökéletes, de ha nagyon gáz lenne akkor minimum 6 hónapot toltak volna.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
keIdor
titán
Azért remélem a Resident Evil 4 akkor nem késik.
Így minden hónapra lenne egy játék.
Február: Hogwarts Legacy
Március: Resident Evil 4
Április: Jedi Survivor
Igaz főleg májusban játszanánk vele.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Maxtreme
addikt
válasz keIdor #130429 üzenetére
Február 14.-én jön még egy ilyen is: Wanted: Dead
Aztán hogy ez mennyire lesz jó... Anno mikor az első gameplayek megjelentek iszonyatosan budget fércmunka szagot árasztottak, de azért később már jobb lett az összkép.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Storeban új akciók, de a Last Of Us part 1 sajnos nincs köztük...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pár napja még csak pletyka volt, most már hivatalos, hogy Február 28-án lelövik a Rumbleverse szervereket. (RIP, élt fél éve) [link]
Live-Die-Respawn
-
Lackooo84
nagyúr
Igaz nem akkora kedvezménnyel mint a keletieknek, de élnek a múltkor beharangozott játékokra a kedvezmények. (amúgy nekik miért járt nagyobb kedvezmény?? ez sux)
The Truth is out there...
-
marinea2
addikt
Asszonykat tegnap leultettem a Detroit ele (elso kontrollerezese). Odaig jutottunk hogy egy bo 2 ora utan beindult mindegyik karakterszal. A kontrollert kb nem akarta letenni ugy kellett kivennem a kezebol es azt mondta reggelre majd irjam le neki hogyan tudja otthon egyedul elinditani a jatekot nagyon berantotta a game.
Remelem most mar megerti hogy en sem viccbol ulok ott a kanapen ennyit..."Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marinea2
addikt
válasz tboy93 #130444 üzenetére
Nalunk ez most a TLoU sorozat miatt tortent, kerte hogy mutassma mar a jatekot. Gepemen a PART2-van fent mutattam belole par reszt ami tetszett neki nagyon de nem akartam hogy elspoilerezodjon a story. Azert vettem elo inkabb a Detroitot. Aztan ez lett belole...
Maxtreme: Az meg tolem is kicsit tobb lepesre van! De egy nagyobb akcional par honap vagy ev mulva 4-5 ezerert szerintem megfogom venni
KaitouP: Koszi szepen! Csak ne az en ezer oraim rovasara!! (viccelek csak, nem vagyok kontroller irigy! )
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz cyberkind #130443 üzenetére
Nem feltétlen erről van szó, de ha már megemlítetted, akkor azért jelezném, hogy a CoD még mindig itt van, megdönthetetlenül áll a lábán, és jele sincs annak hogy ez változna az elkövetkezendő években. Kritizálni szabad, sőt, kell is! Sok esetben jogos, de abba belekötni, hogy bezzeg a CoD minden évben jön, más projektet meg eltörölnek, meg leállítanak... hát na, mainstream ide vagy oda, valamit tud az Activision.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz marinea2 #130445 üzenetére
Nagyon egyszerű a képlet: venni kell még egy konzolt, meg egy megjelenítőt, és mindjárt nem a Te óráig rovására megy. Mi legalábbis így csináljuk az asszonnyal itthon, nincs is vita, hogy éppen ki játszik.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat